he he gorursunuz bakem odevi yapiyormuyum yapmiyormuyummBahane hazır diyon yani ben akrebin yerinde olsam atarım seni takımdan ödev yapamadım elektirikler kesik sular kesik misafir vardı cocuk durmadı
Akrepppppppppppppppppppppp duyuyormusun umut yok bu haftadan diyor türkiyeden misafirleri varmış hatunun
ohh calis aferim sanaYarın yokum köye gidecegim ırgatlık yapacagım fasulye çekecegimheralde 3 gün yatarım napalım evlat olmak kolay degil yardım amaçlı
sana iyi pazarlar canimgünaydın kızlarrr güzelbir pazargünü diliyorum hepinize
kızlar yaaaaa ben napıcam bilmiyorum kendime engel olamıyorum yedikçe yiyorum bugün tartıldım 75.5 :26::26::26::26::26:
çıldırıcammm zaten 74 dede şaşırmıştım uzun zamandır tartılmıyordum stres yaptım herhal neler yapıyorsunuz diyet falan
nolurrrr bana bir akıll yoksa ben yine 80 e dogru gidiyorummm
selamm hanimlar dun misafirim var demistim ya 5 kisi misafir gelecekti 5kiside biz 10 kisilik hazirladim son anda bi 5 kisi daha eklendi canim ciktiyemekleri yetirecegim diye allahdan hepsini doyura bildim
bugunku menum(aramizdaki saat farkini hatirlatayim yazmadan once)
sabah :1dilim ekmek haslanmis yumurta biraz peynir 2 bardak sekerli cay
ara:1elma
oglen :biraz ekmekle azicik menemen ve iki kasik pilav aksamki kalan tatlidan 1 dilim
aksam :2 kase tarhana corbasi bir kase yogurt
yesil cay
bu gun ne yaptim ohoóoo cok sey...
.butun evi supurdum
.butun evi sildim
.butun ev esyalarinin tozunu aldim
.annem.kardesim.kendi gardrobumu sildibastan asagi
.mutfagi cifledim
.buzdolabinu sildim
.yazliklari bir kismini 3 mkina yikadim
.2 sepet utu yaptim
.1 cift 2 tek kisilik baza altini temizledim yeniden yerlestirdim
.11 adet kapiyi c.suyuyla sildim
.balkondaki ve salondaki 28 saksi cesit cesit cicegin saksilarinda degisikliklar yaptim topraklarini havalandirip saksilarini yikadim yapraklarini sildim icerdekileri organze ve renkli tuller almistim sardim organze kurdelelerle susledim.
.banyoyu araba fircasiyla c.suyu ile yikadim. Sildim camsille... Borulce tarhanacorbasi yaptim biber hasladim salatada yaptim sofra hazirladim
arzucum meraba canım
takımınızda boş yer varmı acaba
Selam bayanlar
bu gunku menum...
saba.... Domates.salatalik.1 dlm peynir.2 zeytin.1 cay kasigi yaban mersini receli.3 dlm kepek ekmek.bol acik cay...
oglen... Soda ve biraz uzum
aksam... Tarhana corbasi azicik.. Z.yagli borulce.. Haslanmis kirmizi bibez z.yagli sarimsakli... 2 kasik manda yogurdu...2 dilim k.ekmek
spor 2 sáat sabah kimse kalkmdan yurudum geldim.. 2 lt su
bu gun ne yaptim ohoóoo cok sey...
.butun evi supurdum
.butun evi sildim
.butun ev esyalarinin tozunu aldim
.annem.kardesim.kendi gardrobumu sildibastan asagi
.mutfagi cifledim
.buzdolabinu sildim
.yazliklari bir kismini 3 mkina yikadim
.2 sepet utu yaptim
.1 cift 2 tek kisilik baza altini temizledim yeniden yerlestirdim
.11 adet kapiyi c.suyuyla sildim
.balkondaki ve salondaki 28 saksi cesit cesit cicegin saksilarinda degisikliklar yaptim topraklarini havalandirip saksilarini yikadim yapraklarini sildim icerdekileri organze ve renkli tuller almistim sardim organze kurdelelerle susledim.
.banyoyu araba fircasiyla c.suyu ile yikadim. Sildim camsille... Borulce tarhanacorbasi yaptim biber hasladim salatada yaptim sofra hazirladim
aybikim.... Askitom... Ben 14 yildir araliksiz calisiyorum isime asigim hirsliyim cok yol kat ettim ama beni tatmin etmiyor hala yeterli gelmiyor bende hirsimi gun icinde ozledigim evimden cikariyorum.. Ev isi yaparken mutlu aluyorum... Nasil tatile ciksam ofisimi kalemlerimi ajandami ozluyorsam... Evde benim mabedim gibi ciceklerim baharatliklarim yatagim hepsini ozluyorum benim hayata bakisim cok farki her canli ve cansiz varligi seviyorum...din dil irk sekil renk vs.... Ayirt etmeden seviyorum... Ve insan hayvan bitki ya da esya onlara nasil davranirsan onlarda sana oyle davranir felsefesiyle hareket ediyorum.... Evimi seviyorum esyalarimi bahcemi onlara iyi bakiyorum mis gibi yapiyorum onlarda beni bahce kapisindan girerken gullerle hanimelleriyle ortancalarla karsiliyor kapidadan girince temizlik kokusu duzenli sirin haliyle huzurla kucakliyor ve dis dunyanin karmasasini unutturuyor. Yani ben usanmadan ona gulumsuyorum oda bana gulumsuyor...
BU HAFTAKİ SPOR YARIŞMAMIZIN SONUÇLARIIII:
akrep: 140 dakika
aybuke: 245 dakika
genic: yok
rukgus: yok
bahire:200 dakika
arzum: 276 dakika
nurceng : yok
karabiber : yok
kraker : yok
Neslihan:60 dakika
buna göre: birincimiiiiiizzzz 276 dakika ile arzuuuuuummm
ikincimiz 245 dakika ile aybiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
üçüncümüz 200 dakika ile bahocaannnnnnn
BU HAFTADA SPOR YAPMAYAN VE YARIŞMAMIZI MAHZUUUNNN BOYNU BÜKÜK BIRAKAN ARKADİŞLER:
genic, rukgus, nurceng, karabiber, kraker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?