Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlar...

aybikim çookkk geçmişler olsun... banucum başın sağolsun tekrar hoşgeldin canım... yeni gelen başka arkadaşlarda olmuş onlarda sefa getirmişler...

eveeeettttt kızlar enerji enerji enerji..... tükenmesin enerjiler...

dünkü menüm...

sabah.. 4 incir-bir kupa çay
ara...... 4 krikırak
öğlen... ekşili köfte çorbası patatesli yağsız
ara...... 3 top dondurma
akşam.. 4 hamsi- 3 kaşık soğanlı salata yağsız- 1 dlm k.ekmek
ara...... soda

spor.....1,5 saat yürüyüş
kitap..... safiye sultan 2

dün ne yaptım....
- iş çıkışı asistanla 30 yürüdük
- ev yolunda 3 durak önce indim 3 market 2 mağza gezdim eve kadar yürüdüm 60 dk dan fazla sürdü
- balık bulaşıkları vardı yıkadım... ocakları cifledim... mutfağı ç.suyu ile temizledim koku gitsin diye...
- 1 sepet ütüyü bitirdim
- anneme masaj yaptım (merdivenlerden düşmüş bileği incindi biraz)
- babama anneme çamaşırlar çoraplar almıştım onları sudan geçirip astım
- 2 saat kendime vakit ayırdım...( saç telimden-parmak uçlerıma kadar ne zamandır bakmıyorum ayol kendime)
.manikür-pedikür(papatya suyu ile) - vücut temizliği-ballı yüz maskem -aspirinli bacak maskem- uzuuuun bir banyo kabak lifi ve lavanta sabunuyla oooh.. sonra nemlendirici yüz kremi..yasemin yağıyla üst beden boyun kollar...buğday yağıyla bacaklara masaj... oooohhh mis mis saçlar düzleştirildi.. rahatlandı uyundu...

benim çalıştığım firma tektil ağarlıklı reklam ve promosyon şirketi.. atölyelerimiz var ve aklınıza gelebilecek her türlü tekstil ürününün üretimini yapabiliyoruz.. aldığım tüm tekstil ürününün nasıl dikildiğini bildiğimden yıkamadan ütülemeden hiç bir şeyi üstüme giymem ve giydirmem... dikkatinizi çekiyorum arkadaşlar sakın sizde giymeyin giydirmeyin...

banucum kaç kilosun..kızlar benim rakibenin birisi de banuydu..öyle gıcıktıki her hafta azar azar vererekten yanımdan geçiiip gitti
ticker yapacağım,yarın sabahı bekliyorum,tartıyla küsüz bu ara,hiç görüşesimiz yoooookkk..
merakla bekliyorum canımm

ahahahahahaaha kaçamak kısmısı çok güzeldi..bereketli olsun bacımmm

aaa kesinlikle yıkanacak bundan sonra şekercim...
ve yine süpersin

geçmiş olsun prensese bir başladı mı zaten gerisi geliyor aman dikkat et ekrebim havalarda biraz değişyor ondan cancağızım.

ellerine sağlık tatlım ve asla asla ne giyerim ne de giydiririm. bu da bana annemden kalma alışkanlık. :))) senin hatırlattığında iyi oldu.

of ki ne of,artık okullar açıldı,hastalıklar eksik olmaz kuzulardan..geçmiş olsun ikinize de güzeller..

geçmiş olsun akrebim kaptanım...şeker kızınada sanada.... ayol nazaramı geldin sen gene yoksam....

ayy bilmiyorumki şekercik..bugünde bir başağrısı var..az önce küçük parça güllaç yedim sanki hafifledi ama tuhafım yaa garip ve tuhaf üstümde acaip ağırlık var yavaş çekimde hareket edesim var o kadar yani..

maşallah çocukları dörtledin canım.nasıl ufaklık,ne kadarlık oldu bir anlatsana.minik bebek kokusu gelsin bize..

dortledim canim kizim oldu 3 kiz 1 oglum var simdibebegimin ismi nihal 6 aylik tombalak birsey cok tatli yeni yeni surunmeye basladi buyukler okula gidiyor 2 kucukle kaliyorum.senin kizlar nasil...

merhaba kızlar
sayfalar akmış gitmiş
ben sözde bugün dinlenecektim oglum koltuga çayı deviriverdi hadi onu yıkayım derken bütün koltuk takımını yıkadım halıları çırp derken daha yeni bitti dinlenmek hayal oldu
ama bugün yediklerime çok dikkat ettim inşallah hep böyle devam ederr

sağol arzucum..
annene geçmiş olsun..
bakımına da bayıldım,arada 10.000 km bakımı yaptırmak gerek..
tam da bu sabah büyük kızıma battaniye almayı düşünüyordum[ev battaniye kaynıyor ama çizgi film karakterlisi lazımmış] bir de temizlemeye vermesi var diyordum.ben de alınan herşeyi yıkarım,ayakkabı bile alsam içlerini silerim biri denemiştir falan diye..

dortledim canim kizim oldu 3 kiz 1 oglum var simdibebegimin ismi nihal 6 aylik tombalak birsey cok tatli yeni yeni surunmeye basladi buyukler okula gidiyor 2 kucukle kaliyorum.senin kizlar nasil...
maşallah,yerim ben onu yerim.özledim bile bebek kokusunu,üstelik kızım hala bebek kokuyorken..
benim de büyük 4. sınıfa başladı,küçük 2 yaşını bitirdi haziranda.onlar oyalıyor beni..

aman bacılar yine buluştuk,boğazını tutamayanlar olaraktan.bak turab uğruyor mu hiç..
bu arada selam söyleyin benden,çalışıyor galiba...

gıcık haaaa.intikam intikam...
bu arada ablası banu ya gıcık demeyi öğretmiş,dün yat bakalım artık diyorum,bana gıcık anne diyor cadı..

Son düzenleme:

ogretmen83 156cm-59.5kg

çok geçmiş oolsun canımm
rabbim birdaha yaşatmasın
ama korkupta vaz geçme sakın benim gibi sonra birdaha süremiyorsun

günaydın herkesee, zabahın köründe yine işteyiz

kitap 1: Kuranı kerim Türkçe meali-2 cüz okudum dün.
kitap 2: mümin sekman-herşey seninle başlar

ooooo her eve lazım senden 1 tane valla böyle kızım olsun sırtım yere gelmez benim kız daha küçük ama çok dagınık
canım kuranın mealinimi okuyorsun

sen çok güçlübir kadınsın toparlanırsın canım hele bu takımla dahada çabuk
kızlarını öp benim için

çok haklısın benim hocamda derdi kendinden korkma diger şöförlerden kork

akrepçim takıma yeni arkadaşlar almışsın ,hayırlı olsun

hepsine toptan HOŞGELDİNİZZZ....diyorum

müsait olduğum bir zaman geçmişi okuyup sizi tanımak istiyorum
teşekkürler canım

canım ben sabah kalkarım agzımda ayetel kürsi alışkanlık olmuş yatana kadar okurum rabbim cümlemizi kaza belalardan korusun

kız ne tatlısı bal bal ben böylebir bebek görmedim hayatımda anlatırken bile burnum sızlıyo gözlerim doluyooo teyzesinin kuzusu yegen çok tatlı oluyorrrmuş benimkiler büyüyünce anladımm

gıcık haaaa.intikam intikam...
bu arada ablası banu ya gıcık demeyi öğretmiş,dün yat bakalım artık diyorum,bana gıcık anne diyor cadı..
yer onu teyzesi..teyzesinin yerine dermişteee
ben de katilmak istyrm- 1.56 kilo 59.5
ogretmen83 156cm-59.5kg

tatlım ilk sayfalardan alıntı yapmışsın sanırım şaşırdım bir an görünce..
takımda paylaşım yapabilirsin tabi tatlım..tanıt kendini ve bizi takip et

akrepcim çook çok geçmiş olsun C vitamini al istersen supradyn iyi gelebilir sana.

banu arkadaşımızın bir yakını ölmüş galiba, yazılanlardan anladıgım kadarıyla başınız saolsun, takdiri ilahi işte, hepimiz bir gün toprağa dönecegiz....

arkadaşlar bir sorunum var ve hepimiz bu konuda birer uzman olduğumuz için en iyisi burda size sormaya karar verdim

dijital tartımız bozuldu ( evde babam gibi heybetli bir adam ve benim gibi bir şişiko varken 2-3 sene çok bile dayandı garibim) hele de babam hergün hergün az işkenceler etmedi kendisine:)

lafın kısası memnun kaldığınız, önerebileceğiniz dijital tartınız varsa marka ve model söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:

evett buluşmayı hep isterdimde kilo almış olarak degil ama maalesef bende bu bogaz varken zor

tugrabada söyledim takımda oldugumuzu evini taşıdı net daha yeni baglandı ugrar mutlaka bu sene çalışmıyor sınavlara hazırlanıyor

dur ben unu bir arayımda takıma gelsin

benimki bluhavs 3 senedir kullanıyorum 2 kere pilini degiştirdim memnunum ama yinede tefali tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…