Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

desene haftaya nesliyi 2 kilo vererek yenmiş olucaksın
hadi bakalım haftaya yarışımız var..
sen nasıl ayrılmıştın canım hangi takımdan

çiğdem neydiii çekirdekmiydi acaba:44:
Yok anam ne 2 kilosu 1 kilo versem hatta 500 öpüp başıma koyacagım .Ta baştan dedim bu sefer listeleri yıkamam artık yaşlandık lişsteleri gençlere bırakıyorum valla mezun oldugumu biliyorum ama takım hatırlamıyorum nesliye sor o biliyordur ne ayıp ama demi bana :26::26::26::26:

ooo kasko yeni araba veriyor ne güzel işde servisden cıkana kadar idare edersiniz arabada çıkınca eşin arada bir başına kalkar ama unutulur zamanla

kizlar buralardayim bu aksam gelen olursa yesil caylar bendenn

bugunku menum
sabah iki zeytin (maksat meto amca uyansin)

oglen guzel bir kahvalti sucuklu yumurtali zeytinli peynirli

ikindi bir tane muz

aksam YOK

su
su
su :)))))
inada yapıyon degilmi yeme yeme afrikalıya dön bak valla gerçekden gıcık oluyorumsana 1,6 yı aklıma geldikçe sinirleniyorummmmmmm

evet çok güzel olmuşş
zayıf halinde yüzü çpk güzelmiş

banada az geldi acaba öğlen ekmeği çokmu kaçırdıda akşam yemedi neslihann
bana inat yapıyor kızlar suymuş pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlar

siyahım eğer nesliyle aynı takımdaysan önce demekki 14. takım

276. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
21-28 Eylül

1) 5.TAKIM (0,97%)
2)2.TAKIM (0,79 %)
3)13.TAKIM (0,73 %)

276. ETAP BİREYSEL DERECELER
21-28 Eylül

1) rukgus (2,99%) 2.TAKIM :119:
2)UmutCan(2,15%) 5.TAKIM
3)senarist (1,99%) 7.TAKIM

şu güzelliğe bakın kızlar

takım olarak 2. yiz... bireyselde birinci yine bizim takımızdan rukgus
harikasınız güzellikler harika

rukgusum paylaşımda bu hafta nasıl birinci olduğunu paylaşırmısın şekercik..

akrep: cuma:
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma
arzum:cuma
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma :

akşam komşularımı çağırdım,serin havada 1 saat yürüyüş yaptık..karar verdik apartmanca salona da başlıyoruz ekim 15 te.inşallah yani..herkese günaydın bu arada..

bacim sen hic bir sey yemiyorsun ama ne olcak boyle omur boyu boylemi devam edecek:26: hic bana gore degil vallaben hem yerim hem zayiflarim
akrepcim takimdan ayrilmadan onceki kilom 69 du onu soruyorsun ben anlamadim kusura bakma
yok anacim dedimya sabah o sabah dedigim 11 felan oluyor guzel yiyorum doyarak hatta tika basa
oyuzden aksama acikmiyorumm aslinda bana gorede degil ya arada yapmak lazim bu hafta bukadar olmayabilir malum misafir ama cok dikkat edecegim kizlar

evet çok güzel olmuşş
zayıf halinde yüzü çpk güzelmiş

banada az geldi acaba öğlen ekmeği çokmu kaçırdıda akşam yemedi neslihann
ekmek degilde kahvalti cok yapiyorum yiyorum bayagi diyeti unutuyorum sabahlari super bak dene bir nasil oluyor
aferim calis bos durma
vavvvv super tebrikler takim arkadaslarimi tebrik ederim basta rukgus sonrada kendimi
valla hatırlamıyorum ama nesli guruplara girdi çıktı istikrarı yok bu kızın hem ne gülüyon be cok zaman geçti ala ala :26::26::26::26::26::26::26::26:
kiz valla bende hatirlamiyorum ama 14. takim olabilir baslangicimiz 10.takimdi o kapandi sonrada 14. takimdaydik ben bir ara 2. takima geldim ama cok kalamadan gittim bende hatirlamiyorum yani ccicim

hem takımı hemde bireyselde birinci olan rukgus arkadaşımızı tebrik ederim

galiba şey yani belki 14 olabilirrrrrr

meraba kızlar herkese iyi haftasonları.
dün uğrayamadım.benden bu hafta sadece 100 gr eksildi.2-3 akşam dikkat edemedim ondan malesef.ama olsun kararlıve emin adımlarla devam.şu an 54.7 yim.bu hafta hrkes kilo vermiş hepinizi tebrik ediyorum.rukgus tabrik ederim canım.maşallah.
dünkü menüm
sabah 1 simit,çay
ara 1 kupa çay
öğle 1 tabak semizotu,yoğurt,1 dilim ekmek,kavun
ara su
akşam 4-5 biber kızartması,peynir,çay,reçel yani kahvaltı yaptık akşam vakti.

bu sabah
3 küçük krep,çay,2 zeytin.2 çeri domates
ara su
öğle 1 tabak bulgur pilavı,yoğurt

akşam inş.azolur.
az sonra ılgaz a arkadaşlara gideceğiz.yarın akşama kadar umarım dikkat edebilirim.

takim arkidislerim tebrikler derece derece ayol rakibem ne yaptin sen oyle cok sevindim harikasin nasil verdin kusum anlat bilelim.... Amman nazarlara gelmeyelim rukgusum masallah...

akrep ben ne zaman yarışmaya katılıcam?

gelip gidip yazıyorum ama bende yarışlara katılmak istiyorum biraz motivasyona ihtiyacım varda.

bu sabah kahvaltı yapmadım mevlüte gittim öğlen bir kase tavuklu pilav ve 4-5 tane lokma yedim birde türk kahvesi içtim.akşam yemek yemedim doğal olarak.başanayım da semerimi yiyeyim dedim.

insaninty yaptım 40 dk ve 8 min abs yaptım toplam sporum 48 dk bugunluk

Son düzenleme:
akrep: cuma:
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş
bahire:cuma
arzum:cuma
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//
rukgus:cuma :

herkese iyi pazarlar...

Günaydın kızlarrrrrr Güzel bir hafta geçirmek dilegi ile
Sabah kahvaltı yapamadım bir neskafe ve bir zeytin attım agzıma ara ögün olarak kahvaltı yapacagım galiba.Bir degişiklik yapayım dedim işe yürüyerek geldim yaklaşık 20 dakka sürdü en azından hareket olsun dedim

günayyydııınnn kızlarrrr
iyi bir hafta bizim olsun
4 gün saldım kendimi mecburen
2 gün bilmediğim bir yerdeydim ne bulduysam yedim
hafta sonu regl dim cumartesi tembeldim ama evim mahvolmuştu temizliğin ucundan tuttum biraz
pazar günü tam bir temizlik günümdü
salon perdeleri ve camlarına kadar pırıl pırıl oldu
ne zamandır cam silmiyorum üst komsum yüzünden kırmamak için hiç ifade etmedim ama onun yüzünden cam silmiyordum
kadın ne bulursa takır tukur üstümdan çırpıyor çıpınca camım pencerem mahvoluyor
en gücüme gideni bir kere sildim daha cam kurumadı
kili çırptı kilimin tozları bir güzel cama yapıştı hiç utanmadı ya
mutfak balkonumu hergün süpürüyordum ya çekirdek ya domates kabuğu oluyordu
sabr ettim bir ara temizlemedim baksın utansın diye 5 ay aaaa kadın iyice salıverdi temizlerken yine edepli kirletiyordu
yeniden temizlemeye başladım falan
neyse ki taşındılar bu durumu fırsat bilen ben salon penceresinden başladım perdeler yıkandı
salon,mutfak ve balkon temizlendi
heryerim ağrıyor
bugüne iş kaldı
ütü yapılacak çamaşırlar dürülüp kaldırılacak arka oda temizlenecek camı silinecek perdesi makinaya atılacak
bugün o kadar yorulmam
felsefeye devam hergün 30 dk temizlik felsefesine takılırken rahattım bir bıraktım yine dolaşmaya başladı elim ayağım
kızlar iyice saldım
bu hafta benim toparlanma haftam olsun ok

günaydın kızlar
behirem hoş gelmişin...

benim bütün hafta sonum temizlik yaparak geçti aralarda yürüyüşlerde yaptım...
ama iyiyim bünye alışkın nede olsa...
bu arada saçrengimi değiştirdim kuşlar...

Aynı dertt bendede var üstelik benim üstümde 2 kat var 2 kat pislik ne kadar beklersen bekle o pisligi mutlaka yapıyorlar o yüzden boşuna bekleme bir ara ben senin gibi bekliyordum adım kokmuşa çıkacaktı neredeyse
Ays şu bünyem alışık diyenlere bayılıyorum bende bel fıtıgı oldugu için azcık iş görsem 2 gün bel agrısından ölüyorum

Evet pazartesi kilo bildiririm demiştim gecen hafta söyledigim kilo aynıyım tabi takıma almazsa akrep hanım bende diyet yapmaz isem olacagı bu 67,9 inşallah bu hafta bir kilo veririm gerçi diyeyette ilk haftalar patlamalar olabiliyor.Şu an kahve içiyorum gene nesckafe malesef bir kahve koliğim dünde rahat 10 bardak nesckafe içebiliyorum belki daha fazla buna dur diyemiyorum malesef kızlar .Benim problemim gece yemek yemek gece uyanıp makarna çikolatayı rahatca yiyebiliyorum.Birde sporu tamamen bırakmam.
Nesli nilir eskiden en az 1 saat yürüyüz haftada 3 gün ya spor salonunda step yada kix bok harika güğnlerdi amaliyattan sonra birden bıcak gibi kesildi .Sizinle birlikde belki yavaş yavaş yürümeye başlayacagım en azından işse yürüyerek gelip gitmeye çalışlacagım

çok yogun bir hafta sonu geçirdim misafirlerim vardı yedim yedim yedim dur diyemiyorum kendime sanki içime tazmanya canavarı kaçmış
spor ayakabılarımı aldım kuzularımı okula yollayınca direk sahile yürüyüşe artık allah ne verdiyse
sizler neler yapmışsınız geçmişi okuyum bi

hoş buldum kuşum şöyle bir göz gezdirdim 2. olmuşuz bu hafta
rukguuuusss nerdesin nasıl verdin 2,5 kg paylaşımların menülerin azaldı iyiceeeee
arzu saçların hangi renk oldu merak ettim güzel olmuştur mutlaka güle güle sağlıkla kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…