Yok anam ne 2 kilosu 1 kilo versem hatta 500 öpüp başıma koyacagım .Ta baştan dedim bu sefer listeleri yıkamam artık yaşlandıkdesene haftaya nesliyi 2 kilo vererek yenmiş olucaksın
hadi bakalım haftaya yarışımız var..
sen nasıl ayrılmıştın canım hangi takımdan
çiğdem neydiii çekirdekmiydi acaba:44:
ooo kasko yeni araba veriyor ne güzel işde servisden cıkana kadar idare edersiniz arabada çıkınca eşin arada bir başına kalkar ama unutulur zamanlaya kızlar canım çok sıkıldı bu işe, pazartesi servise arabayı veriyoruz, araba haftaya çarşamba günü çıkacakmış!!! tövbeler olsun yarabbim, sanki arabayı pert ettim, hayır gerçekten ortada büyük birşey yok, servisten çıkmadıkça eşim açmadığı bu konuyu açmaya başlayacak diye korkuyorum,zorla kavga ettirecekelr bizi
neyse ki yarın kasko araba verecekmiş, biraz olsun susar eşim(
kizlar buralardayim bu aksam gelen olursa yesil caylar bendenn
inada yapıyon degilmi yeme yeme afrikalıya dön bak valla gerçekden gıcık oluyorumsana 1,6 yı aklıma geldikçe sinirleniyorummmmmmmbugunku menum
sabah iki zeytin (maksat meto amca uyansin)
oglen guzel bir kahvalti sucuklu yumurtali zeytinli peynirli
ikindi bir tane muz
aksam YOK
su
su
su :)))))
bana inat yapıyor kızlar suymuş pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhevet çok güzel olmuşş
zayıf halinde yüzü çpk güzelmiş
banada az geldi acaba öğlen ekmeği çokmu kaçırdıda akşam yemedi neslihann
valla hatırlamıyorum ama nesli guruplara girdi çıktıgünaydın kızlar
siyahım eğer nesliyle aynı takımdaysan önce demekki 14. takım
yok anacim dedimya sabah o sabah dedigim 11 felan oluyor guzel yiyorum doyarak hatta tika basabacim sen hic bir sey yemiyorsunama ne olcak boyle omur boyu boylemi devam edecek:26: hic bana gore degil valla ben hem yerim hem zayiflarim
akrepcim takimdan ayrilmadan onceki kilom 69 du onu soruyorsun ben anlamadim kusura bakma
ekmek degilde kahvalti cok yapiyorum yiyorum bayagi diyeti unutuyorum sabahlari super bak dene bir nasil oluyorevet çok güzel olmuşş
zayıf halinde yüzü çpk güzelmiş
banada az geldi acaba öğlen ekmeği çokmu kaçırdıda akşam yemedi neslihann
aferim calis bos durmaHerkese günaydın kızlar.Yarın yokum pazartesiye anca olurum köye gidip anama yardım edecegim gene.Hiç demiyolar bir pazarda evde kalsın haksızlık ama yahuuuu
Kilomu tartılamadım o yüzden ne oldugumu bilmiyorum akşamdan gidecegim için pazartesiye anca tartılırım bu hafta bakalım verebilecekmiyim kilo ama sizin aranızda belki nesliye inat birşeyler olur diye düşünüyorum
vavvvv super tebrikler takim arkadaslarimi tebrik ederim basta rukgus sonrada kendimi276. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
21-28 Eylül
1) 5.TAKIM (0,97%)
2)2.TAKIM (0,79 %)
3)13.TAKIM (0,73 %)
276. ETAP BİREYSEL DERECELER
21-28 Eylül
1) rukgus (2,99%) 2.TAKIM:119:
2)UmutCan(2,15%) 5.TAKIM
3)senarist (1,99%) 7.TAKIM
şu güzelliğe bakın kızlar
takım olarak 2. yiz... bireyselde birinci yine bizim takımızdan rukgus
harikasınız güzellikler harika
rukgusum paylaşımda bu hafta nasıl birinci olduğunu paylaşırmısın şekercik..
kiz valla bende hatirlamiyorum ama 14. takim olabilir baslangicimiz 10.takimdi o kapandi sonrada 14. takimdaydik ben bir ara 2. takima geldim ama cok kalamadan gittim bende hatirlamiyorum yani ccicimvalla hatırlamıyorum ama nesli guruplara girdi çıktıistikrarı yok bu kızın hem ne gülüyon be cok zaman geçti ala ala :26::26::26::26::26::26::26::26:
hem takımı hemde bireyselde birinci olan rukgus arkadaşımızı tebrik ederim276. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
21-28 Eylül
1) 5.TAKIM (0,97%)
2)2.TAKIM (0,79 %)
3)13.TAKIM (0,73 %)
21-28 Eylül
2)UmutCan(2,15%) 5.TAKIM
galiba şey yani belki 14 olabilirrrrrr276. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
21-28 Eylül
1) 5.TAKIM (0,97%)
2)2.TAKIM (0,79 %)
3)13.TAKIM (0,73 %)
21-28 Eylül
2)UmutCan(2,15%) 5.TAKIM
Aynı dertt bendede var üstelik benim üstümde 2 kat var 2 kat pislik ne kadar beklersen bekle o pisligi mutlaka yapıyorlar o yüzden boşuna bekleme bir ara ben senin gibi bekliyordum adım kokmuşa çıkacaktı neredeysegünayyydııınnn kızlarrrr
iyi bir hafta bizim olsun
4 gün saldım kendimi mecburen
2 gün bilmediğim bir yerdeydim ne bulduysam yedim
hafta sonu regl dim cumartesi tembeldim ama evim mahvolmuştu temizliğin ucundan tuttum biraz
pazar günü tam bir temizlik günümdü
salon perdeleri ve camlarına kadar pırıl pırıl oldu
ne zamandır cam silmiyorum üst komsum yüzünden kırmamak için hiç ifade etmedim ama onun yüzünden cam silmiyordum
kadın ne bulursa takır tukur üstümdan çırpıyor çıpınca camım pencerem mahvoluyor
en gücüme gideni bir kere sildim daha cam kurumadı
kili çırptı kilimin tozları bir güzel cama yapıştı hiç utanmadı ya
mutfak balkonumu hergün süpürüyordum ya çekirdek ya domates kabuğu oluyordu
sabr ettim bir ara temizlemedim baksın utansın diye 5 ay aaaa kadın iyice salıverdi temizlerken yine edepli kirletiyordu
yeniden temizlemeye başladım falan
neyse ki taşındılar bu durumu fırsat bilen ben salon penceresinden başladım perdeler yıkandı
salon,mutfak ve balkon temizlendi
heryerim ağrıyor
bugüne iş kaldı
ütü yapılacak çamaşırlar dürülüp kaldırılacak arka oda temizlenecek camı silinecek perdesi makinaya atılacak
bugün o kadar yorulmam
felsefeye devam hergün 30 dk temizlik felsefesine takılırken rahattım bir bıraktım yine dolaşmaya başladı elim ayağım
kızlar iyice saldım
bu hafta benim toparlanma haftam olsun ok
Ays şu bünyem alışık diyenlere bayılıyorum bende bel fıtıgı oldugu için azcık iş görsem 2 gün bel agrısından ölüyorumgünaydın kızlar
behirem hoş gelmişin...
benim bütün hafta sonum temizlik yaparak geçti aralarda yürüyüşlerde yaptım...
ama iyiyim bünye alışkın nede olsa...
bu arada saçrengimi değiştirdim kuşlar...
günaydın kızlar
behirem hoş gelmişin...
benim bütün hafta sonum temizlik yaparak geçti aralarda yürüyüşlerde yaptım...
ama iyiyim bünye alışkın nede olsa...
bu arada saçrengimi değiştirdim kuşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?