- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
Günaydın kızlarrrrrrGüzel bir hafta geçirmek dilegi ile
Sabah kahvaltı yapamadım bir neskafe ve bir zeytin attım agzıma ara ögün olarak kahvaltı yapacagım galiba.Bir degişiklik yapayım dedim işe yürüyerek geldim yaklaşık 20 dakka sürdü en azından hareket olsun dedim
oohhh evin misgibi olmuştur yorulduguna deyiyor valla temizlik gibisi varmıgünayyydııınnn kızlarrrr
kızlar iyice saldım
bu hafta benim toparlanma haftam olsun ok
günaydın canım çok merak ettim ne renk yaptıngünaydın kızlar
behirem hoş gelmişin...
bu arada saçrengimi değiştirdim kuşlar...
Evet pazartesi kilo bildiririm demiştim gecen hafta söyledigim kilo aynıyım tabi takıma almazsa akrep hanım bende diyet yapmaz isem olacagı bu 67,9belki daha fazla buna dur diyemiyorum malesef kızlar .Benim problemim gece yemek yemek gece uyanıp makarna çikolatayı rahatca yiyebiliyorum.Birde sporu tamamen bırakmam.
yürümeye başlayacagım en azından işse yürüyerek gelip gitmeye çalışlacagım
akrep ben ne zaman yarışmaya katılıcam?
gelip gidip yazıyorum ama bende yarışlara katılmak istiyorum biraz motivasyona ihtiyacım varda.
bu sabah kahvaltı yapmadım mevlüte gittim öğlen bir kase tavuklu pilav ve 4-5 tane lokma yedim birde türk kahvesi içtim.akşam yemek yemedim doğal olarak.başanayım da semerimi yiyeyim dedim.
insaninty yaptım 40 dk ve 8 min abs yaptım toplam sporum 48 dk bugunluk
Günaydın kızlarrrrrrGüzel bir hafta geçirmek dilegi ile
Sabah kahvaltı yapamadım bir neskafe ve bir zeytin attım agzıma ara ögün olarak kahvaltı yapacagım galiba.Bir degişiklik yapayım dedim işe yürüyerek geldim yaklaşık 20 dakka sürdü en azından hareket olsun dedim
benim de haftasonum temizlikle geçti.kendime de vakit ayırdım,saçımı boyadım,peeling yaptım,manikür,pedikür,ağda derken bakıma girmiş kadar oldum..günayyydııınnn kızlarrrr
iyi bir hafta bizim olsun
4 gün saldım kendimi mecburen
2 gün bilmediğim bir yerdeydim ne bulduysam yedim
hafta sonu regl dim cumartesi tembeldim ama evim mahvolmuştu temizliğin ucundan tuttum biraz
pazar günü tam bir temizlik günümdü
salon perdeleri ve camlarına kadar pırıl pırıl oldu
ne zamandır cam silmiyorum üst komsum yüzünden kırmamak için hiç ifade etmedim ama onun yüzünden cam silmiyordum
kadın ne bulursa takır tukur üstümdan çırpıyor çıpınca camım pencerem mahvoluyor
en gücüme gideni bir kere sildim daha cam kurumadı
kili çırptı kilimin tozları bir güzel cama yapıştı hiç utanmadı ya
mutfak balkonumu hergün süpürüyordum ya çekirdek ya domates kabuğu oluyordu
sabr ettim bir ara temizlemedim baksın utansın diye 5 ay aaaa kadın iyice salıverdi temizlerken yine edepli kirletiyordu
yeniden temizlemeye başladım falan
neyse ki taşındılar bu durumu fırsat bilen ben salon penceresinden başladım perdeler yıkandı
salon,mutfak ve balkon temizlendi
heryerim ağrıyor
bugüne iş kaldı
ütü yapılacak çamaşırlar dürülüp kaldırılacak arka oda temizlenecek camı silinecek perdesi makinaya atılacak
bugün o kadar yorulmam
felsefeye devam hergün 30 dk temizlik felsefesine takılırken rahattım bir bıraktım yine dolaşmaya başladı elim ayağım
kızlar iyice saldım
bu hafta benim toparlanma haftam olsun ok
günaydın kızlar
behirem hoş gelmişin...
benim bütün hafta sonum temizlik yaparak geçti aralarda yürüyüşlerde yaptım...
ama iyiyim bünye alışkın nede olsa...
bu arada saçrengimi değiştirdim kuşlar...
yok canııııı neredeeeegünaydın 2. takım fıstıkları..
yapıldı mı hafta sonu sporları..
iş güç hiç bitmez,kendinize vakit ayırmayı unutmayın..
günaydın kızlar.....yoğunum giremedim
hayırlı olsun bakalım yürümekden tez zamanda yırtılır inşallahçok yogun bir hafta sonu geçirdim misafirlerim vardı yedim yedim yedim dur diyemiyorum kendime sanki içime tazmanya canavarı kaçmış
spor ayakabılarımı aldım kuzularımı okula yollayınca direk sahile yürüyüşe artık allah ne verdiyse
sizler neler yapmışsınız geçmişi okuyum bi
He valla 10 bardagı geçiyor bile yok ben şeker kulanmam çaydada kahvedede biraz süt tozu ama yanında çikolata oluyor akşam içersem eger :44::44::44::44:ooo süper işyerin yakın demekki akşamda yürüyerek dönersen 40 dakika spor yapmış olursun
oohhh evin misgibi olmuştur yorulduguna deyiyor valla temizlik gibisi varmıkomşudanda kurtulmuşsun inşallah gelen gideni aratmaz
günaydın canım çok merak ettim ne renk yaptın
bende 1 defasında boyamıştım amanınnn çok felaketti hiç yakışmamıştı birdahamı aslaaaaaaaaa
amanınn kızım sen napıyorsun10 bardak nedemek yav bence biran önce onun sayısını düşür canım inşallah şekerli içmiyorsundur
vakitten yok yiyemedim ama dikkat edersen kahve ve bir zeytin yediğimi metobolizmamı çalıştırdıgımı görürsün ara ögünümüde kahvaltı gibi yaparımbizim takımın en önemli kurallarından biri güne kahvaltısız başlamamak kızlar.benim de sabahlarım çok hareketli geçiyor,hakkıyla kahvaltı yapmama zaman kalmıyor.o yüzden 3-4 bardak su ve müsliyle başlıyorum güne.metabolizmamızın çalışması için az da olsa yakıta ihtiyacı var..haydi yarın güzelce kahvaltı edip gelin..
günaydıngünaydın kızlar.....yoğunum giremedim
hoş buldum kuşum şöyle bir göz gezdirdim 2. olmuşuz bu hafta
rukguuuusss nerdesin nasıl verdin 2,5 kg paylaşımların menülerin azaldı iyiceeeee
arzu saçların hangi renk oldu merak ettim güzel olmuştur mutlaka güle güle sağlıkla kullan canım
öğlen oldu ama yine de herkese günaydınnnnn:)
sabah doktor kontrolum vardı, Allahıma şükür korkulan çıkmadı, sapasağlamım daha önce kalp sorunu yaşamıştım da....
haftasonu diyetisyenimle de herşey güzel gitti vermeyi bırak aksine almışımdır derken 500 gram vermişim şuan 72 kg yum.
listemi değiştirdi.
dünkü menüm:
sabah 4 dilim peynir, bol maydonoz (limonlu), şekersiz çay, 1 domates
ara:1 soda
öğlen: yarım tabak pilav, yogurt, salata
akşam: çorba, salata, 6 kaşık sebze yemeği
arzucum fotoğrafını sabırsızlıkla bekliyoruzzz:)
Geçmiş olsun diyelim :kalp den ailece canımız cok yanmıştır .Çok dikkat etmek gerek bir sorun çıkmasa bileöğlen oldu ama yine de herkese günaydınnnnn:)
sabah doktor kontrolum vardı, Allahıma şükür korkulan çıkmadı, sapasağlamım daha önce kalp sorunu yaşamıştım da....
haftasonu diyetisyenimle de herşey güzel gitti vermeyi bırak aksine almışımdır derken 500 gram vermişim şuan 72 kg yum.
listemi değiştirdi.
dünkü menüm:
sabah 4 dilim peynir, bol maydonoz (limonlu), şekersiz çay, 1 domates
ara:1 soda
öğlen: yarım tabak pilav, yogurt, salata
akşam: çorba, salata, 6 kaşık sebze yemeği
sevindim tatlım da se ekmek yemiyor musun hiç??? hadi pilav makarna varsa anladık ama kahvaltılarda niye yok eleştirmiyorum yanlış anlama sadece diyetisyen mi böyle öneriyor... karatay mı okudun ne anlamadım ondan soruyorum... merak diyelim yaniiiiiii .
,
birde eğer sakıncası yoksa diyet listeni mail atar mısın neleri önerip neleri hangi saatlare attığını anlamak istiyorum...
Geçmiş olsun diyelim :kalp den ailece canımız cok yanmıştır .Çok dikkat etmek gerek bir sorun çıkmasa bile
Valla şu diyet listesi yapıpda uyanlara hayranım hayatta yapabilecegim bir şey degil .Helal olsun diyorum eger uyabiliyorsan bu arada çok az degilmi yediklerin.Ben yeni başladımda diyete bayadır yapmıyorumda koktum yav birden böyle az yiyecektik degilmi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?