- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
kızlar dönem açıldı
yazın tenha ve sessizliğe alıştık rutin işleere
bugün baya bir yoğundum
bütün bir sene böyle geçecek korkarım
allahtan işimi seviyorum
kızdırdılar beni yine
öğrenciler ablaaa kızınmı oldu oğlunmu diye ciddi ciddi sorunca bozuluyorum eskiden gülüyordum ama kızıyorum şimdi ayy ben ne paspal biriymişim ay ben ne kendine saygı duymazmışım birdaha o göbek gelmeyecek eriyecemm
bugün kaç kere duydum bu soruyu
bebeğin ne kadarlık oldu dediler ya
o koca göbek gidince beni hamile sanıyorlarmış yavrucaklar
benim bebeğim ne şanslı kişilik kendisini 3/5 sene önceden bekliyoruzzz
Hayy Allah çocuklar da bilemez tabi bizim göbüşlerimiz onlar.
neyse ki kafaya koymuşsun canım inşallah incecik olursun karşılarında.
Üniverstede mi çalışıyorssun canım sen?
hayırlı olsun bakalım yürümekden tez zamanda yırtılır inşallah
He valla 10 bardagı geçiyor bile yok ben şeker kulanmam çaydada kahvedede biraz süt tozu ama yanında çikolata oluyor akşam içersem eger :44::44::44::44:
canım doktorun verdigi menüyümü uyguluyorsun bende istiyorum o menüyüöğlen oldu ama yine de herkese günaydınnnnn:)
dünkü menüm:
sabah 4 dilim peynir, bol maydonoz (limonlu), şekersiz çay, 1 domates
ara:1 soda
öğlen: yarım tabak pilav, yogurt, salata
akşam: çorba, salata, 6 kaşık sebze yemeği
aynen canım bugün yüricem diyordum ama yine misafirim geldiii benim yürüyüş yattı bugündeyine kimseler yokkkk hatunlar nerdesinizzzz? yoksam pazartesi sendromu mu vurdu?
kızlar dönem açıldı
inşallah ceylinim
evet devlet üniv bilgisayar işletmeniyim
iyibari birde şekerli içseydinben allahtan çikolata cips kahve kola fanta hiç ilgimi çekmez
amma baklava kadayıf off offf bayılırımm
canım doktorun verdigi menüyümü uyguluyorsun bende istiyorum o menüyü
aynen canım bugün yüricem diyordum ama yine misafirim geldiii benim yürüyüş yattı bugünde
kızma canım ne güzel ben 10 kilo verdigimde bile kimse farketmedio daha sinir bozucu
sen üniv den mi istifa ettindevlet üniverstesi.. memurluk... ne bulurlarsa yaptırlar... rahattır filan ama dedikodu dizboyu, kuyukazanlar bi dolu... ah ahhh az çekmemiştim! Allah yardımcın olsun canım.
.[/B]
öğlen oldu ama yine de herkese günaydınnnnn:)
sabah doktor kontrolum vardı, Allahıma şükür korkulan çıkmadı, sapasağlamım daha önce kalp sorunu yaşamıştım da....
haftasonu diyetisyenimle de herşey güzel gitti vermeyi bırak aksine almışımdır derken 500 gram vermişim şuan 72 kg yum.
listemi değiştirdi.
dünkü menüm:
sabah 4 dilim peynir, bol maydonoz (limonlu), şekersiz çay, 1 domates
ara:1 soda
öğlen: yarım tabak pilav, yogurt, salata
akşam: çorba, salata, 6 kaşık sebze yemeği
neyin var kuzum.açık kalp ameliyatı mı oldun yoksa.bu gencecik yaşında..yok canım bu hafta hiç ekmek yok, basen bölgen için bu diyet dedi.
gittigim diyetisyen aslında cerrahi diyetisyeni, ben kalpten ameliyat geçirdigim için cerrahi diyetisyeni daha dogru yönelndiriyo beni, azıcık fazla yada azıcık eksik yedigim birşey nefes alıp vermemi, unutkanlığımı, enerjimi etkileyebiliyor, bu yüzden -sevmesem de- doktor kontrolunde zayıflamam lazım. bir zamanlar kendi başıma diyet yaparak 58 kg ya kadar inmiştim 72 kg.dan... spor+ az yemek+ günde 1 litre beşi bi yerde çay içiyordum. sonra ne mi oldu? önce bayılmalar başladı, sonra öyle bi baygnlık geçirdim ki kafamı gözümü patlatmışım düşünce, ama açlıktan değil, dengeyi bozdugum için.
bu yüzden benim listem bazı zamanlar çok bazı zamanlar az yiyecek içeriyor, siz çok fazla dikkate almayın, extrem bi durum benimkisi.
yine kimseler yokkkk hatunlar nerdesinizzzz? yoksam pazartesi sendromu mu vurdu?
kızlar dönem açıldı
yazın tenha ve sessizliğe alıştık rutin işleere
bugün baya bir yoğundum
bütün bir sene böyle geçecek korkarım
allahtan işimi seviyorum
kızdırdılar beni yine
öğrenciler ablaaa kızınmı oldu oğlunmu diye ciddi ciddi sorunca bozuluyorum eskiden gülüyordum ama kızıyorum şimdi ayy ben ne paspal biriymişim ay ben ne kendine saygı duymazmışım birdaha o göbek gelmeyecek eriyecemm
akrep bugün uğramamış allah allahne oldu acaba.inş kötü bişey yoktur.
kızlar zaman nasıl geçti şuan nasıl akşam okunuyor anlamadım doğrusu o yoğunluğun arasında kızımın öğretmeni aradı kulağı aağrıyormuş gelin vereyim çocuğu diye nasıl koştum anlatamam..sonraki işlerimi yanımda kulağı ağrıyan mızmızlanan çocukla yaptım düşünün artık..şimdi akşamı kılıp çıkıcam işyerinden..nereyemi tabiki ev koşturmasına yemek yap hazırla çay ve bugün itibariyle her akşam yarımsaatte olsa evime zaman ayırıcam pazar günü bittim çünkü..çamaşır katlamaktan bitmiyorda ev yerleştir hiç bişii de yetişmedi ben de çok yoruldum akşamları salmıştım sadece yemek bulaşık yapıyodum ama yorgun olsamda yapıcam acıcık acıcık en azından faydası olsun hafta sonuna..
ayy ne konuştumm özlemişimm yaa hadii akşam randevumageç kalıyorum öptüm kızlar:103:
kızlar kızım çok hastaydı sabah kadar ateşi düşmedi, sabah erkenden kalktım hastaneye gidip sıra aldım, muayenemizi olduk, doktor bastı şurubu, ben de de kırgınlık vardı kızımdan geçtii sanırsam, okula zor taşıdım, bir halsizlik bir bezmişlik vardı ki sormayın, akşamı zor ettim, kızım şimdi de kötü, gözler kıpkırmızı, yüürmek istemiyor bir şey yemiyor, antibiyotiği vermeyecektim ama baktım durum gittikçe kötüleşiyor antibiyotik şurubu hazırlamak zorunda kaldım içirdim bir kaşık, şimdi hala ateşli, bend e de var bir kırıklık, hiç bir şey yapmak istemiyorum, sadece uzanıp dinlenmek istiyorum ama kızım sürekli" anne beni kucakla" deyince uzanamıyorum tabi
slm kizlar geldim gidiyorum haber verim dedim valla trden misafirim geldi dedim ya yemek yemekten buraya ugrayamadim :)))
valla cok kacti ya telafi edecem insallah yarin tammaen yokum sabah toplantim aksamda seminerimiz var o yuzden gelemiyecegim
ne diyim beni ozleyin anacigimmm....
sen üniv den mi istifa ettin
sorma başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim
dediğin gibi yapmadığım bir iş yok
bütün birimlerin işi elimden geçiyor
taşradayım ilçede
dedikodu mu dersin kariyer yarışı mı dersin iftira mı dersin yalancı şahitlik mi dersin oooo daha bir sürüsü
alıştık artık deneyim kazanıyorum işte kızzz hayatta deneyimli olan elemana heryerde ihtiyaç var
neyin var kuzum.açık kalp ameliyatı mı oldun yoksa.bu gencecik yaşında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?