ayy 1 hafta bu menümü gidecek sende kuşum:26:
nasılsınız bakalım ben dünkü şoku hala atlatamadım yorgunluktan öldüm ama degdi kendime 2 tane pardüse aldımsezonsonunu bekledim seneye yazın ömrüm olursa giyicemm inşallah mazadaki görevliye dedimki eee ben yazakadar zayıflarsan nolacak oda dedi sen buraya gel ben ayarlarım hem niye zayıflıyorsun fizigin süper dedi ay çok sevindimm şu göbek olmaması zayıf gösteriyor herhalde benkendimi hiç öyle görmüyorum amma
haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper
hayırlısı olsun canım kararın güzel..
neden gizlice yapıyosunki..çalışırken sınavlarda belli olmicakmı??
Akşam yemezsem ölürüm ben dayanamıyorum napım eskiden burada bir dil çıkarma ikonu vardı bulamadım sen anla
eskiden bende 5 de kalkar cıkardım ama buralar sogudu eriniyorumda artık galiba .Bu arada listen hoşuma gidiyor hem yiyor hem zayıflıyorsun .Ama o son sözlerin bitirdi seni hadi nesli şişko 80 devirmiş benim neren şişko be burda bir dil ikonu daha hayal et bakimaybik bilmiyorum bişey diyemeyecegim ama nesli şişkoooooooooooooooo bak hala gelmedi
cceylin merak ettim 76 dan 72 ye düşmüş kilon ne kadar zamanda verdin ????????????????
kızlarrr,
ben bütün gece uyuyamadııımm
tayin dilekçemizi verdik bursa ve ankara yazdık sadece
ailem istanbulda ben çorluda
fazla uzaklaşmak istemedim onlardan
ben hiç kirada oturmadım onun stresi sardı,lojmanda oturduk ,kira,elektrik,su,yakıt,okul servis parası hep maaştan kesildi nereye ödenir hiç fikrim yook
1 memur maaşıyla nasıl yetiştircez.birikimimizde olmadı hiç
bursada kiralar biraz pahalı geldi ilçelerine doğru kayıcaz biraz ,bakalım zaman ne gösterecek
bir yandan ayrılık hüznü sardı:2:
taaamm 17 sene önce gelinliklerde girmiştim bu eve
oğlum çok sevdiği okulundan ayrılıcak ,çok sert tepkiler veriyo
kızımın zaten çok sevdiği 2 arkadaşı taşındı,biri bursaya gitti,en çok sevinen o
yani bütün gece kafamın içinde kurdum durdum
büyük ihtimal mayıs ayında belli olcak tayinimiz ama hemen olma ihtimalide var ,öyle olursa eşim gidicek ,biz kalıcaz okul sonuna kadar
Hayırlısı olur inşallah ,Allahım yardım eder inşallah
sen akrepin sözleerini dinleme ondansonra onun seni dinlemesin için baaaaarrrrrAkreppppppppp
dün ne şok geçirdin canım neyi kaçırdım ben :26::26::26: o görevlilere kanma hep öyle derler ürünü satana kadar düzgün fiziğimiz olur bizimnasılsınız bakalım ben dünkü şoku hala atlatamadım yorgunluktan öldüm ama degdi kendime 2 tane pardüse aldımsezonsonunu bekledim seneye yazın ömrüm olursa giyicemm inşallah mazadaki görevliye dedimki eee ben yazakadar zayıflarsan nolacak oda dedi sen buraya gel ben ayarlarım hem niye zayıflıyorsun fizigin süper dedi ay çok sevindimm şu göbek olmaması zayıf gösteriyor herhalde benkendimi hiç öyle görmüyorum amma
lahmacun kahvaltı büyük olsa ne olur ben karşı değilim fena fikir değil çarşıya gittiğimde yaptırıp dolaba atacam bende düşünüyorum kahvaltılarda fırında ısıtıp iyi gider ama öğle aran hoşuma gitmedi simit çok gitmiş canım leblebi ve soda da kalsaymışsın keşkedünkü menüm
3 lahmacun,az peynir,3 zeytin,1 ceviz,1 omega3
öğle
domatesli bulgur pilavı,yoğurt,kaymaklı dondurma
ara
1 avuç leblebi,simit,sade soda
akşam
yok
kitap:duy beni sevgili eşim
su:3,5 litre
spor:50 dk yürüyüş
not:lahmacunlar küçük hiç dallanmayın keserim budaklarınızdan heee
bak uyarıyor seni siyahhh duyuyorum sen beni duyuyormusun diyoryessssssss o şeyler cısssssss içiçmiyosun demii
ah siyah ahh:26::26::26::26::26: Bende şimdi milföy hamurundan yapılmış patatesli börek yiyorum patronum getirdi Valla ben masumum ilşk defa böyle jest yaptı sıcak sıcak yiyin diye yoksa yemezdim yeminleeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:
kesinlikle haklısın canım yüzünü kapat ben olsam öyle yaparım sadece face den eş dost için ben resim yayınlıyorumkızlar 58 kg. iken ki fotografımı buldum valla bugünkü motivasyon kaynagı olarak öncesi ve sonrası şeklinde onu koyayım dedim ibreti alem için çok yerseniz benim gibi olursunuz die ama internet belasından korkuyorum fotogafların yüzünü kapatıp mı koysam napsam
arzucum ben bilgi sahibiyim elimden geldiğince yardımcı olurum sana sormak istedigin birşey varsa.
ösym görevlisi arkadaşın var aşk olsun arzumsor sormak istediğini bahsettiklerin hakkında bilgi vereyim ales senede 2 kere olur bahar ve güz dönemi güz dönemi başvurusu bugün son alese girip alacağın puan ve 4 yıllık lisans diplomanla yüksek lisansa başvurabilirsin yüksek lisans 2 ye ayrılır tezli ve tezsiz diye tezsiz yaparsan dönem başına 3000/4000 arası ücretli devlet yada vakıf fark etmez fiyatlar böyle tezli yaparsan devam sorunun var okula gitmek zorundasın tez yazmak zorundasın tezini bir kurulda savunmak zorundasın fiyat olarak tabi daha düşük
bahsettiğin denetmenlik sınavına ise KPSS A gurubu ile giriliyor alan bilgisinden ve dil den sınava girmek gerekiyor önce daha sonra bakanlıklar mülakat sınavı açıyor mülakatı da kazanırsan ki mülakat hatırlı dost ve arkadaş demek denetmen yard olarak atanıyorsun buradaki hadise KPSS A alan bilgisinden iyi bir puan almak gerekir bu sene benim de karar verdiğim kariyerim için yapacağım zor olan şey de buydu benimde niyetim var buhafta başlayacam çalışmaya allah nasip ederse bu süreci beraber yaşamış oluruz canım
anlamışam tezsiz yapacağım orası kesin... şu yabancı dil mevzuu yeterlilik belgesi için ne yapacağım... sonra behirem mali denetmen olmak bu kadar zorlaştımı ya... benim muhasebecim var dışarda o staja başladı (denetmenlik için) her staj dönemi sonunda sınava girip geçerse bir üst dönem stajına devam edecek... 3 yıl kadar sürüyormuş... farklı bir şey mi...
dün gece benim ilk günümdü baya zorlandım bir kaçgün sürer sonra alışırım eskiden böyle idi ramazan girince araya düzenim bozuldu bakalım yeniden başlıyorum akşam oruçlarına daha birşey kaybetmiş değilsin gel katıl bize daha çok su tüketiyorsun sabah kahvaltılarını iştahla yapıyorsun tavsiye ederim birde daha iyi uyuyorsunsen akrepin sözleerini dinleme ondansonra onun seni dinlemesin için baaaaarrrrr
dün ne şok geçirdin canım neyi kaçırdım ben :26::26::26: o görevlilere kanma hep öyle derler ürünü satana kadar düzgün fiziğimiz olur bizim
lahmacun kahvaltı büyük olsa ne olur ben karşı değilim fena fikir değil çarşıya gittiğimde yaptırıp dolaba atacam bende düşünüyorum kahvaltılarda fırında ısıtıp iyi gider ama öğle aran hoşuma gitmedi simit çok gitmiş canım leblebi ve soda da kalsaymışsın keşke
bak uyarıyor seni siyahhh duyuyorum sen beni duyuyormusun diyor
ah siyah ahhbu gibi durumlarda hayır diyecez siyah teşekkür edecez karşımızdakine kabul ettirecez bu durumu yeni yaşam şeklimizi yanlış üstüne yalnış yapıyorsun cumayı iple çekiyorum bakalım kaç kilo verecen kız sen
bunun en güzel örneğini genic yapıyor görümcelerine çevresindekilere 2 yılda benimsetmiş kendi başta kendisi benimsemiş çevresine de çevresindekiler ona göre davranıyor genc le pikniğe falan gittikleri zaman çavdar ekmeği arasına peynir domates salatalık götürüyorlarNazar genic başarmış yaşam şekline çevirmiş darısı başımıza
ah birde ben başlaya bilsem şu akşam orucuna yav nebiçim insanım takıma gireli 2 hafta oldu ben hala aynıyımyemege devam ediyorum nezaman durdiye bilcem allahım
afiyet olsun şekercik yanında da ayran ya da şekersiz çay süpper...akşam yersen fururum seniiii:104::104::26::26::26::26::26: Bende şimdi milföy hamurundan yapılmış patatesli börek yiyorum patronum getirdi Valla ben masumum ilşk defa böyle jest yaptı sıcak sıcak yiyin diye yoksa yemezdim yeminleeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:
anlaşıldı yorucan sen benikahve kolik ve sigara koligim ben eşim allahtan içki gibi kötü alışkanlıgın yok diyor yoksa kesin ayyaş olurdun ortalıkdan toplardık seni diye
oku canım kitap çok güzel..ve benden önce eşim okumuş..ben elime alınca geldi yanıma kulağıma fısıldadı uyguluyomusun içindekileri diye..şaşırdım dedim daha yeni aldım elime sonra işkillendim dedim sen okudunmu şööle baktım dedicanım lahmacunlar süperde yav bukitabın ismide çok güzelmiş sen oku bakalım eger eşin seni duyarsa bende okuyayım
ah birde ben başlaya bilsem şu akşam orucuna yav nebiçim insanım takıma gireli 2 hafta oldu ben hala aynıyımyemege devam ediyorum nezaman durdiye bilcem allahım
kızlar 58 kg. iken ki fotografımı buldum valla bugünkü motivasyon kaynagı olarak öncesi ve sonrası şeklinde onu koyayım dedim ibreti alem için çok yerseniz benim gibi olursunuz die ama internet belasından korkuyorum fotogafların yüzünü kapatıp mı koysam napsam
:26::26::26::26::26: Bende şimdi milföy hamurundan yapılmış patatesli börek yiyorum patronum getirdi Valla ben masumum ilşk defa böyle jest yaptı sıcak sıcak yiyin diye yoksa yemezdim yeminleeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:
sabah 5:30 da kalktım kızlar namaz sonrası giydim eşofmanları yürüyüşe dönüşte patiseriden tost ekmeği aldım tost yaptım evdekilere eşim işe gitmeden yemiş oldu çok hoşuna gitti..kızımla bana paket yaptım iş yeri için kayınbabama hazırladım yesin diye..süpper oldu süper akşam yememek gibisi yokmuş..benim işyerinden eve git yemek yap 8 i buluyor o saatten sonra yersem siyah ve nesli ve aybik gibi şişko olurum demi ama
haa unutmadan akşam yatmadan önce bir kupa sıcak suya elma sirkesi kattım içtim..süpper süpper süpper bayrama 60 olcam süpper
Akşam yemezsem ölürüm ben dayanamıyorum napım eskiden burada bir dil çıkarma ikonu vardı bulamadım sen anla
eskiden bende 5 de kalkar cıkardım ama buralar sogudu eriniyorumda artık galiba .Bu arada listen hoşuma gidiyor hem yiyor hem zayıflıyorsun .Ama o son sözlerin bitirdi seni hadi nesli şişko 80 devirmiş benim neren şişko be burda bir dil ikonu daha hayal et bakimaybik bilmiyorum bişey diyemeyecegim ama nesli şişkoooooooooooooooo bak hala gelmedi
sağol canım benim nerden başlıycam ales bahar dönemi için zamanım var başvuruyu nasıl yapıcam nerden yapıcam kafam bir dünya
yani anlayacağın aşağıdakiler nasıl olacak hiç bir şey bilmiyorum.. evet 1... bunu yapmam lazım demek için okuyup duruyorum ama işler öyle yoğunki hangisine takılayım kafam karıştı iyice...
• ALES Sınav Sonuç Belgesi
• Lisans Diploması
• Transkript (bunu açık öğretimli olarak nasıl alıcam)
• Özgeçmiş (nasıl hazırlanırsa artık bakacağım)
• Fotoğraf
• Yabanci Dil Yeterliliği (işte bu beni gerdi / KPDS, ÜDS, IELTS, TOEFL vb(ne olduklarını bile bilmiyorum bazılarının araştırıyorum)
• Tavsiye Mektubu (Referans Mektubu)
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Askerlik Durum Belgesi
ösym görevlisi arkadaşın var aşk olsun arzumsor sormak istediğini bahsettiklerin hakkında bilgi vereyim ales senede 2 kere olur bahar ve güz dönemi güz dönemi başvurusu bugün son alese girip alacağın puan ve 4 yıllık lisans diplomanla yüksek lisansa başvurabilirsin yüksek lisans 2 ye ayrılır tezli ve tezsiz diye tezsiz yaparsan dönem başına 3000/4000 arası ücretli devlet yada vakıf fark etmez fiyatlar böyle tezli yaparsan devam sorunun var okula gitmek zorundasın tez yazmak zorundasın tezini bir kurulda savunmak zorundasın fiyat olarak tabi daha düşük
bahsettiğin denetmenlik sınavına ise KPSS A gurubu ile giriliyor alan bilgisinden ve dil den sınava girmek gerekiyor önce daha sonra bakanlıklar mülakat sınavı açıyor mülakatı da kazanırsan ki mülakat hatırlı dost ve arkadaş demek denetmen yard olarak atanıyorsun buradaki hadise KPSS A alan bilgisinden iyi bir puan almak gerekir bu sene benim de karar verdiğim kariyerim için yapacağım zor olan şey de buydu benimde niyetim var buhafta başlayacam çalışmaya allah nasip ederse bu süreci beraber yaşamış oluruz canım
anlamışam tezsiz yapacağım orası kesin... şu yabancı dil mevzuu yeterlilik belgesi için ne yapacağım... sonra behirem mali denetmen olmak bu kadar zorlaştımı ya... benim muhasebecim var dışarda o staja başladı (denetmenlik için) her staj dönemi sonunda sınava girip geçerse bir üst dönem stajına devam edecek... 3 yıl kadar sürüyormuş... farklı bir şey mi...
arzucum mali denetmenlik için yüksek lisans şart degil ki??? sen ayrıca mı yüksek lisans yapmak istiyorsun??
canım bir dönem maliye de ki memurlara da verildi o hak adam yokluğunda şanslı olanlar değerlendirdi kendini kariyerini şimdi sıfır kilometre giren adamları zorluyorlar evet 3 yılda bir sınavı var staj 3 yıl sürüyor ilk 6 ay ankarada eğitimden geçiriyorlar sonraki dönemlerde staj sonra sınv o sınavı kazanamazsan b grubuna geri dönüyorsun kazanırsan denetmen oluyorsun
açıköğretim bürosundan trenskript istesiğine dair dilekçe yaz anında verirler o sorun değil kolay bir iş biz faksla dilekçe gönderip faks la cevap alıyoruz
cv hazırlamak için nette matbu formlar var onlardan birini doldurabilirsin
ales sonuç belgesi içinde ales sınavına bir gir bakalım
dil için de kpds sınavını da kabul ediyorlar üds yi de ikisinden birine gireceksin bunlar geçerli
yalnız hatırlatmak isterim
tezsiz yapacaksan dile gerek yok
tezli yapacaksan en az 50 puan aldığını belgelemen şart
arzucum mali denetmenlik için yüksek lisans şart degil ki??? sen ayrıca mı yüksek lisans yapmak istiyorsun??
evet tatlım ayrıca yapacağım...
evet tatlım ayrıca yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?