süpersin canım yaaa bende erken kalkarım ama senin kadar cesur degilim o saatte yürüyüşe çıkamam benimki topuklarımdan furursabah 5:30 da kalktım kızlar namaz sonrası giydim eşofmanları yürüyüşe dönüşte patiseriden tost ekmeği aldım tost yaptım
sagol canım teşekkürler vicudum orantılı allahıma şükürler olsunngüle güle giy canım ne güzel göbeğin yokmuş keşke benim de olmasaaa
[/B]
ben göremedim resimleri kaldırdınmı yoksamkızlar 58 kg. iken ki fotografımı buldum valla bugünkü
geçmişolsun canım ameliyet demiştin ama bukadar önemli oldugu hiç aklıma gelmemişti rabbim birdaha yaşatmasın inşallahsiyahcım ben takıma girmeden taa ramazandan önce bu gittigim diyetisyenime başlamıştım.76 kg.dan 70 kg ya 2 ayda inebilmiştim. çok yavaş kilo verebiliyorum ben çok zor oluyo benim için. çünkü bütün gün masabaşındayım. sonra bi kaza geçirdim diyetsiyeni bırakmak zorunda kaldım ailemin istegiyle, kan hapları vitaminler filan kullanıyordum, verdigim para da boşa gidecekti. kazanın etkilerini atlattım iyileştim,tabi o arada kilo aldım yine 74 e filan çıktım ilaçları da bırakınca kendiliğinden 1 kg daha verdim. sonra hem buraya başladım hem de diyetisyene. kurbandan sonra da spora başlamayı düşünüyorum. açık kalp ameliyatı oldugum için kilo vermeden spor yapmak benm için tehlikeli.
"[/I]
tamam canı seninkine süper etki yapmışoku canım kitap çok güzel..ve benden önce eşim okumuş..ben elime alınca geldi yanıma kulağıma fısıldadı uyguluyomusun içindekileri diye..şaşırdım dedim daha yeni aldım elime sonra işkillendim dedim sen okudunmu şööle baktım dediyatağın başucuna koymuştum diğer kitabı bitirene kadar ordaydı işe yaramış taktiğim dikkatini çekmiş okumuş
sorma şekercik..kitabın sayfasını çevirmeyen insanı okur yaptımüstelik sıkı dur kütüphaneye bile üye oldu düşün yani..kendi gitmiyor bana aldırıyor ona da şükür dimi ama adam iki günde deviriyor kitabı yeterki hoşuna gitsin ohh hamdolsun
:
Akşama birkerem balık var hamsi oğlum 1 haftadır istiyor dün aldım temizledim bugün akşam gidip fırına verecegim 7 de işden cıkıyorum 7,30 eve geliyorum pişene lkadar 9 olur yemiyecekmiyim hadi ordannnnnnnnnn balık salata beni vursanız bile yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla yarısını yedim kahvaltı yapmadım diye birazdanda çayla diger yarsını yerim öglene gene yogunum dışarı çıkamam söylersem söylerim söyleyemedim kahvaltı için getirdigim ince ekmek arası çökelegimi yerim napımmmm ıscak ıscak baya güzeldi
valla 78 dim şu an tartılmadım cumaya kadarda tartılmaya niyetim yok gecen hafta guruba almadı akrep hanımama dikkat ettim yediklerime bu hafta diye tahmini bir süpriz olmaz ise 3 kilo gitmiştir yani sanırsam ayy bide gitmediyse yandım valla
ayy kızlar okula giderken başıma ne geldiayağımda yüksek topuk bol taşlı şıkır şıkır terliklerim vardı bugün..ayy hala aklıma geldikçe kötü oluyorumm gidene kadar tüm bağları koptu birtanesinin sadece incecik bir bağı kaldı..çocuğu bıraktım okula doğru mağazaya gidiyorum ama nasıl gidiyorum bööle buz üstünde yürür gibi..
ayy tam mağazanın köşesine geldim komple koptu aldım elime ve yalın ayak ufffffana caddedeyim tüm karizma yerlerde
girdim artık mağazaya hemen güzel br terlik aldım kendime çok şıktı gerçekten ve indirime girmişti hoş girmese ne farkedicektiki o yalınayak halle
ne gündü amaa:80:
Dogrudur Nikin yabancı gelmiyor tekrardan merhaba öyleyseçok güzel olmuş bu fikirr
bende hedef koyayım barii 78 olmak istiyorumm
evet çok haklısınızzz
benim içinde çok güzel olac akk
bende eski üyelerdenim canım
mesaj sayın çok az ozamanlar diyet yarışmasında yazılan mesajlar siliniyordu benim çok mesajım silindi ben 9ncu gruptaydım
lacey kaptanımızdı
58 kiloyla mezun olarak ayrılmıştım
haksızlık ama göremedimcanım ben şuan şişko olanımötekisi de 1.5 yıl önceki halim malesef....arada 18 kilo var az mıııı nerdeyse 5 yaşında bi çocuk eklenmiş üstümeee!!!!!
Ama çok merak ettim ama olmazki haksızlık bu nerede ben göremedim o kadarda bekledimmkızlar fotograflar herkese açıktı kapattım onları çünkü insalar vauuvv süper değişim diye yorum yazmaya başlamışlar, iyice moralim bozuldu!
Geçmiş olsun diyecektimki sonraki yorumun gördüm ohhhh olmuş işde ohhhhhhhayy kızlar okula giderken başıma ne geldiayağımda yüksek topuk bol taşlı şıkır şıkır terliklerim vardı bugün..ayy hala aklıma geldikçe kötü oluyorumm gidene kadar tüm bağları koptu birtanesinin sadece incecik bir bağı kaldı..çocuğu bıraktım okula doğru mağazaya gidiyorum ama nasıl gidiyorum bööle buz üstünde yürür gibi..
ayy tam mağazanın köşesine geldim komple koptu aldım elime ve yalın ayak ufffffana caddedeyim tüm karizma yerlerde
girdim artık mağazaya hemen güzel br terlik aldım kendime çok şıktı gerçekten ve indirime girmişti hoş girmese ne farkedicektiki o yalınayak halle
ne gündü amaa:80:
Bahsettigim yorum buydu akrep hanım.Kız sana inat cumaya kadar tartılmayacagım 4 kiloda gitmezse çıkacam guruptan 3 geçtimmm unuttun galiba liste deviren Siyahım ben kim kavuşurdu hızıma be ne tez unuttun .Hem unutma ilk haftalarım veririm o kadar veririm degilmiayyy hemde 3 kiloogitcekmişşş
Aysssskimbilir belki de dolunaydandır akrepcim :) nazar da değmiş olabilir tabisiii
cceylin.... kuşucuğum zayıflamak ve bunu koruyabilmek işte bütün mesele bu...
ama ne yalan söyleyeyim şimdiki halin çok hantal görüntüde değil anladığım kadarıyla kilolu ama diri derli toplu duruyosun şanslı kilolulardansın her yerden alıp her yerden verebilirsin :78:
benimde öyle ellerimden ayaklarıma hem veririm hem alırım...
sende zayıflayıp şişenlerden olmuşun ben de 2 - 2,5 ayda 98 lerden 59 lara düşüp tekrar almışıdım yaw.. hatta sonra 1,5 ayda 19 kg verip tekrar aldım... yok anam bu son bitti..
SALAM CAZİBELERRRRevde internet olmayınca okulan gireyim dedim sizsiz yapamöıyorum napiiiimmm
,
,,,,bugün nihayet 10 günün sonunda araba servisten çıkacak çok çok çok heyecanlıyım vatanamıa dönmüş gibi hissediyorum ailemizin bir bireyi olmuş meğerse bizim kara şimşek onsuz çokk boşmuşuz((
siyahcım burda olunca ses ver tekrar açıcam fotoları senin için.
evet canım yaaa hemde ne fena hiç unutmicam bugünü tarih gibi resmenufffffff çok fena olmuş. geçmiş olsun canım.
süpersin canım yaaa bende erken kalkarım ama senin kadar cesur degilim o saatte yürüyüşe çıkamam benimki topuklarımdan furur
tatlım o kitapla değişmedi tabii..uzun zaman sonra bu yıl eline kitap alıp okuyor..10 yıl sonra kütüphane üyesi çok şükür..tamam canı seninkine süper etki yapmış
benim koca zaten çok okur banadakızar hep aynı yazarın kitaplarını oudugum için
kimbilir belki de dolunaydandır akrepcim :) nazar da değmiş olabilir tabisiii
pöffff bitirdin beni siyahGeçmiş olsun diyecektimki sonraki yorumun gördüm ohhhh olmuş işde ohhhhhhh
Bahsettigim yorum buydu akrep hanım.Kız sana inat cumaya kadar tartılmayacagım 4 kiloda gitmezse çıkacam guruptan 3 geçtimmm unuttun galiba liste deviren Siyahım ben kim kavuşurdu hızıma be ne tez unuttun .Hem unutma ilk haftalarım veririm o kadar veririm degilmisana inat verecem işde
gül sen güllAyssssçok güldüm hiç gülecegim yoktu harikasın
evettt tamda bunu diyodum iştekaptan nazarlara gelmişmaşallah diyelim..
siyahcım burda olunca ses ver tekrar açıcam fotoları senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?