Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah 5:30 da kalktım kızlar namaz sonrası giydim eşofmanları yürüyüşe dönüşte patiseriden tost ekmeği aldım tost yaptım
süpersin canım yaaa bende erken kalkarım ama senin kadar cesur degilim o saatte yürüyüşe çıkamam benimki topuklarımdan furur
güle güle giy canım ne güzel göbeğin yokmuş keşke benim de olmasaaa
[/B]
sagol canım teşekkürler vicudum orantılı allahıma şükürler olsunn

kızlar 58 kg. iken ki fotografımı buldum valla bugünkü
ben göremedim resimleri kaldırdınmı yoksam

geçmişolsun canım ameliyet demiştin ama bukadar önemli oldugu hiç aklıma gelmemişti rabbim birdaha yaşatmasın inşallah

tamam canı seninkine süper etki yapmış
benim koca zaten çok okur banadakızar hep aynı yazarın kitaplarını oudugum için

ayyy hemde 3 kiloo gitcekmişşş

kimbilir belki de dolunaydandır akrepcim :) nazar da değmiş olabilir tabisiii

Dogrudur Nikin yabancı gelmiyor tekrardan merhaba öyleyse

canım ben şuan şişko olanım ötekisi de 1.5 yıl önceki halim malesef....arada 18 kilo var az mıııı nerdeyse 5 yaşında bi çocuk eklenmiş üstümeee!!!!!
haksızlık ama göremedim
kızlar fotograflar herkese açıktı kapattım onları çünkü insalar vauuvv süper değişim diye yorum yazmaya başlamışlar, iyice moralim bozuldu!
Ama çok merak ettim ama olmazki haksızlık bu nerede ben göremedim o kadarda bekledimm
Geçmiş olsun diyecektimki sonraki yorumun gördüm ohhhh olmuş işde ohhhhhhh

ayyy hemde 3 kiloo gitcekmişşş
Bahsettigim yorum buydu akrep hanım.Kız sana inat cumaya kadar tartılmayacagım 4 kiloda gitmezse çıkacam guruptan 3 geçtimmm unuttun galiba liste deviren Siyahım ben kim kavuşurdu hızıma be ne tez unuttun .Hem unutma ilk haftalarım veririm o kadar veririm degilmi sana inat verecem işde

cceylin.... kuşucuğum zayıflamak ve bunu koruyabilmek işte bütün mesele bu...

ama ne yalan söyleyeyim şimdiki halin çok hantal görüntüde değil anladığım kadarıyla kilolu ama diri derli toplu duruyosun şanslı kilolulardansın her yerden alıp her yerden verebilirsin :78:
benimde öyle ellerimden ayaklarıma hem veririm hem alırım...

sende zayıflayıp şişenlerden olmuşun ben de 2 - 2,5 ayda 98 lerden 59 lara düşüp tekrar almışıdım yaw.. hatta sonra 1,5 ayda 19 kg verip tekrar aldım... yok anam bu son bitti..

evet yaa nasıl koruycaz bu salak kiloları biz...doktorumla konuşuyoruz bu durumu... işte o yüzden sana hiçbir zaman light ürünleri vermeyecegim hayatının sonuna kadar light ürünleri yiyemeyecegine göre normal ürünleri yemeye başladığın anda kilo almaya başlarsın dedi. bakalım ben de bu sefer verdim verdim....evet arzucum etim sıkıdır ama göbeği gördün mü o göbegiiii hele de yanaklarımı görebileydinnn! yüzümü türkan şoraya benzetirlerdi şimdi balona benziyordur herhalde.

SALAM CAZİBELERRRR evde internet olmayınca okulan gireyim dedim sizsiz yapamöıyorum napiiiimmm
,
,,,,bugün nihayet 10 günün sonunda araba servisten çıkacak çok çok çok heyecanlıyım vatanamıa dönmüş gibi hissediyorum ailemizin bir bireyi olmuş meğerse bizim kara şimşek onsuz çokk boşmuşuz ((

hadi gözünüz aydınnn

ceylin fotoları bi aç ceyyy cey lin lin lin foto fota aççaççaççç :95:

ufffffff çok fena olmuş. geçmiş olsun canım.
evet canım yaaa hemde ne fena hiç unutmicam bugünü tarih gibi resmen
süpersin canım yaaa bende erken kalkarım ama senin kadar cesur degilim o saatte yürüyüşe çıkamam benimki topuklarımdan furur

ne vurucak canım olmaz öyle şey çünkü ben nezaman nasıl çıkacağımı bilirim hamdolsun..ben onun sarmaşığı değilim o da benim sarmaşık duvarım değil.. engel koyamaz bana bilir hiçbir engel engel olamaz bana..kamburu değilim çünkü herbişeyin üstesinden gelirim evelAllah..
önceydi dediğin durumlar ve ben 80 lerde bunalım takılıp gözünün yaşı kurumayan biriydim..
dirilişimin en güzel anlarında tekrar teslim edemem tüm haklarımı geçmiş olsunn

tamam canı seninkine süper etki yapmış
benim koca zaten çok okur banadakızar hep aynı yazarın kitaplarını oudugum için
tatlım o kitapla değişmedi tabii..uzun zaman sonra bu yıl eline kitap alıp okuyor..10 yıl sonra kütüphane üyesi çok şükür..
ilk evlendiğimizde lise1 terkti..çabalarımla üniversite okuttum ona..karnım burnumda bankalarda okul paralarını yatırdım.. ona kalsa liseni başlarında pes etmişti..dışardan okuttum..
e napiim baktım acaip kompleks yapıyor..ben toplantılara giriyorum fenalık geçiriyor burnumdan getiriyor..gelme yanımda diyorum onu da yapmıyor..kompleks kompleks baktım olmicak okuttum adamı elimde kitap gördükçe krize giriyor beni de girdirirdi..ehh şimdi yorumlar yapıyoruz okuduğu/ okuduğumuz kitaplara..sabır sabır sabır..herşeyin başı sabır...ve sığındığımız kapının büyüklüğü hamdolsun
kimbilir belki de dolunaydandır akrepcim :) nazar da değmiş olabilir tabisiii
değil değil siyah nazar değdirdi bana
pöffff bitirdin beni siyah
Ayssss çok güldüm hiç gülecegim yoktu harikasın
gül sen güll
kaptan nazarlara gelmiş maşallah diyelim..
evettt tamda bunu diyodum işte
siyahcım burda olunca ses ver tekrar açıcam fotoları senin için.

açmaaaa açarsanda terlikine mukayyet oll

MERABA kızlar dün uğrayamadım bugünde muhabbet iyiymiş valla.oku oku bitiremedim.aybüke ve akrepcim geçmişler olsun kuzucuklara.
kaç gündür menü yazamıyorum dünü yazayım artık.
sabah 1 yumurta,1 dilim ekmek,peynir,2 zeytin,1 fincan çay
ara 2 kupa çay
öğle 1 kase kuru fasulye,salata,1 dilim ekmek
ara su
akşam 1 kase mercimek çorbası,az haşlama et,2 kaşık pilav,yarım dilim ekmek,
tabi 2 dilim baklava dışarıda yedim mecbur kaldım dayanamadım.

bu gün
sabah sucuklu yumurta,peynir,2 zeytin,1 fincan çay
ara 1 kupa yeşil çay,1 kupa normal çay
öğle 4 kaşık taze fasulye,4 kaşık kabak yemeği,3 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
ara 1 armut

aybuke07 gözün aydın olsun .
Akrep bitirdim seni dşyecem ama ben hala öglen yemegini şimdi yedim ama gene bitirecemmm
Nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kjız neredesin ismin var cismin yok senden sonrada akrebe savaş açtım yiyecek 2 nişzide cig cig siz görürsünüzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…