Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evett hedef belirleyen arkideşler

akrep33------------------60 şu an 64,7=4.700 gr vericek:18:
bahiresemanur------------------------67 şu an ?
cceylin---------------------------------------------------69 şu an ?
kelebekcearzum-------------------------------------------------------------69 şu an ?
siyah_24--------------------------------------------------------------------------------70 şu an ?

hadi kızlar hedefleri alalımmmmm

genic---------------------55 şu an 57,5=2.500 gr vermem lazım.

hedef tamam kaptan tam yol ileri...

Son düzenleme:
evett hedef belirleyen arkideşler

akrep33------------------60 şu an 64,7=4.700 gr vericek:18:
bahiresemanur------------67 şu an ?
cceylin-------------------69 şu an ?
kelebekcearzum-----------69 şu an 74= 5 kg verecek
siyah_24-----------------70 şu an ?
genic---------------------55 şu an 57,5=2.500 gr verecek

hadi kızlar hedefleri alalımmmmm

arzucum düzelttim...

Son düzenleme:
bayanlar 58kg ve 74 kg hallerimi albüm yaparak profilime ekledim bakın bugün içinde silicem. benmmkisi biraz kötü bi örnek ama olsun o fotografa bakarak gaza geliyorum. albümü herkese açık yaptım.

düzeltme için teşekkürler kuşum....

bu arada kızlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..

şimdi ilk olarak ALES için kolları sıvıyoruz ilkbahara bağvuru ve hazırlık yapacağız gününü bekleyip...

akrep33------------------60 şu an 64,7=4.700 gr vericek
cceylin-------------------69 şu an 72 = 3 kg verecek
siyah_24-----------------70 şu an ?

bayanlar 58kg ve 74 kg hallerimi albüm yaparak profilime ekledim bakın bugün içinde silicem. benmmkisi biraz kötü bi örnek ama olsun o fotografa bakarak gaza geliyorum. albümü herkese açık yaptım.

hemen baktım ve 2. fotoğrafına gözünün önüne koy canın her birşey yemek istediğinde o resime bak daha önce yapmışsın bir daha yapabilirsin sakın bunu unutma ne zaman motivasyonun düşse o resmine bak. ve maşallah da diyeyim nazar değmesin arkadaşıma ..

görünce ben ne olmuşum böyle diye agladım bile inanın. ama baktım çare olmuyo azmettim inşallah yine yapabilirm.

vaaaayyy atom karınca hemen eklemişin kendini ba ba baaaa seeeeennnn.. fena kapışma olacak yaaa en çok ben verem demişim heralde ha ha 5 kg... amanın olur beee olur....

kuşum ben gördüm resimleri aman yarabbim sen ne güzel şeymişin öyle... şimdi hangisi gibisin diye bir düşündüm de

görünce ben ne olmuşum böyle diye agladım bile inanın. ama baktım çare olmuyo azmettim inşallah yine yapabilirm.

yaparsın tabi canım üstelik beni de gaza getirdin..55 olucam bendee tabi önce bayram hedefine ulaşalım da demi ama

Akşama birkerem balık var hamsi oğlum 1 haftadır istiyor dün aldım temizledim bugün akşam gidip fırına verecegim 7 de işden cıkıyorum 7,30 eve geliyorum pişene lkadar 9 olur yemiyecekmiyim hadi ordannnnnnnnnn balık salata beni vursanız bile yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla yarısını yedim kahvaltı yapmadım diye birazdanda çayla diger yarsını yerim öglene gene yogunum dışarı çıkamam söylersem söylerim söyleyemedim kahvaltı için getirdigim ince ekmek arası çökelegimi yerim napımmmm ıscak ıscak baya güzeldi

valla 78 dim şu an tartılmadım cumaya kadarda tartılmaya niyetim yok gecen hafta guruba almadı akrep hanım ama dikkat ettim yediklerime bu hafta diye tahmini bir süpriz olmaz ise 3 kilo gitmiştir yani sanırsam ayy bide gitmediyse yandım valla

2 hafta önce 78 dim sonradan dahada tartılmadım hedef kilom 70 ama şu anki kilomu bilmiyorum cumaya inşallah
akrep33------------------60 şu an 64,7=4.700 gr vericek
cceylin-------------------69 şu an 72 = 3 kg verecek
siyah_24-----------------70 şu an ?kendiside şu anı bilmiyor

başvurular falan olsun sınavları hallederim kolay izin mizin süpriz olsun önce başarayım sonra başarımı paylaşırım....

ilginç dogrusu

kokmuşşş

ayy şu çizelgemi değiştirmemişim beeenn 64 lü rakamları görelim hemennn birilerine inatttttt:118::118:
aysssssssssss uyussss

dün gece benim ilk günümdü baya zorlandım bir kaçgün sürer sonra alışırım eskiden böyle idi ramazan girince araya düzenim bozuldu bakalım yeniden başlıyorum akşam oruçlarına daha birşey kaybetmiş değilsin gel katıl bize daha çok su tüketiyorsun sabah kahvaltılarını iştahla yapıyorsun tavsiye ederim birde daha iyi uyuyorsun

kesinlikle haklısın canım yüzünü kapat ben olsam öyle yaparım sadece face den eş dost için ben resim yayınlıyorum[/QUOTE]
eşim yada ailem diyet yaptıgımı duysa beni vururlar hele şu aralar hayat felsefesi yapacak durumda degilim biraz dikkat etömeye çalışıyorum modundayım öyle gösteriyorum yada öglen çokkkkk yedim diyorum

kızlar hadi kurbana hedef belirliyoruz
ilk ben diyorum
eveett 60 diyorumm
sıradaki hemen belirtsin hedefini
çok güzel olmuş bu fikirr
bende hedef koyayım barii 78 olmak istiyorumm
evet çok haklısınızzz
benim içinde çok güzel olac akk
bende eski üyelerdenim canım
mesaj sayın çok az ozamanlar diyet yarışmasında yazılan mesajlar siliniyordu benim çok mesajım silindi ben 9ncu gruptaydım
lacey kaptanımızdı
58 kiloyla mezun olarak ayrılmıştım

canım ben şuan şişko olanım ötekisi de 1.5 yıl önceki halim malesef....arada 18 kilo var az mıııı nerdeyse 5 yaşında bi çocuk eklenmiş üstümeee!!!!!

krakerim senin başındanda hiç olaylar eksik olmuyorr ,böyle olması sizin iiçin daha hayırlı çünkü seninde herhalde kızının başında olay vardı kurtulmuş olursunuz canım başka

kızlar fotograflar herkese açıktı kapattım onları çünkü insalar vauuvv süper değişim diye yorum yazmaya başlamışlar, iyice moralim bozuldu!

ayy kızlar okula giderken başıma ne geldi ayağımda yüksek topuk bol taşlı şıkır şıkır terliklerim vardı bugün..ayy hala aklıma geldikçe kötü oluyorumm gidene kadar tüm bağları koptu birtanesinin sadece incecik bir bağı kaldı..çocuğu bıraktım okula doğru mağazaya gidiyorum ama nasıl gidiyorum bööle buz üstünde yürür gibi..
ayy tam mağazanın köşesine geldim komple koptu aldım elime ve yalın ayak ufffff ana caddedeyim tüm karizma yerlerde
girdim artık mağazaya hemen güzel br terlik aldım kendime çok şıktı gerçekten ve indirime girmişti hoş girmese ne farkedicektiki o yalınayak halle
ne gündü amaa:80:

ufffffff çok fena olmuş. geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…