dediğim gibi şekercim hedef kilomu görmedikçe sevindirik olmaya niyetim yokufffffffff ne kadar güzel bir durum bu senin için sevinmelisin bu duruma biraz da olsa. ben gibi k.valide dahil başlarda bayağı bir sabote etmeye çalışmııştı. alıştılar artık ama bana hala her fırsatta gözlerinin altı çökmüş demekten geri alamıyor kendini.
senin zaten maaşAllahın var şekercimAmin cancağızım. hiççç öyle düşünme iş başa düşünce hele birde alışınca vızz geliyor tırıs gidiyor ama biraz planlı hareket lazım o kadar. ben eve gidip üzerimi değiştirir değiştirmez bu halde oluyorum..
sende beni çıldırtacaksın aybikselam kzılar ha haa nerden çıkacak bizim araba dahaaazorla adama küfrettirecekler arkadaş neymiş efendim boya rengi tutmamışmış tutturaydınnn!!! bugün alabilirsek alacağız arabayı inşallah arkadaş sanki perte çıkarmışım gibi 12 günde çıkıyor servisten araba bu kadar olur mu yaaa sadece çamurluğu çarpım o kadar çıldırttılar resmen!
iş yogun bugün ne kaçacam be başımda çok agrıyor bir kere o 4 kilo degil 3 kilo 3 kilo akrebe inat söylenmiş bir lafdı geri aldım
Olm bir yarın olsa tırsdım vallaha :18::18::18: Kabız olmuşum zati gidim en iyisi kabızlık için bir tozum var onu için sabaha kadar için dışım temizlensin 500 gr kurtarırım belkimmmm
Ne gülüyon beeeeedediğim gibi şekercim hedef kilomu görmedikçe sevindirik olmaya niyetim yokheleki eşimin sabote etme tavırları hiç yıldıramaz beni
dursun bir kenarda seyretsin bendeki gelişmeleri
senin zaten maaşAllahın var şekercim
sende beni çıldırtacaksın aybiktakıma gel aybik takımaa valla az kaldı senin kaportada benim elimde kalacak
menü istiyorum senden yazki o abartılı menüleri okudukça akrep memnun olsun
ahahahahaha
Evde nerede olum bu sattesiskooo akreppp nerdesin siskooo siskooo
gel de az ugrasayim seninle yahu
oysss yedim ama gene açıktırdın beni vallaselam hatuncuklar...
bu günkü menüm...
sabah... 2 T.b.ekmegi arasi b.peynir ve cay
ara... Portakallı yeşil çay
öğlen...1/2 kase salata/1 dlm b.peynir/1 fincan corba
ara.... 1/2 şer armut ve nektarin/yeşil cay
aksam... Haslanmıs patatesle firina verilmis tavuk yarım tabak ve kozlenmiş patlıcan
ara... Cay ve K bar... (gelinler profiterol yaptilar tabak tabak yiyiyorlar karsimda ayol tatmadım bile ve mutfakta koca bir tepsi duruyor.... Tûm baltalamaları sonuçsuz kaldı seytanlar düsmedim tuzaga biyerim sismezse iyi.... İrademe hayranlar zaten ooh sefam olsun K barımı yedim 80 kalori yeter...
ne yapalim guzelim bizimm bunye bu ne yapim yani bunyem iri yariysa alla allaEvde nerede olum bu sattededim hele evdende bakım bir şişko sensin bir kerem ben senden zayıfım ve sen hiç benden zayıf olmadın hıhhhh
oysss yedim ama gene açıktırdın beni valla
Eve yürüyerek geldim kızlar yaklaşık 20 dakka yarı yolda yagmura tutuldum ıslak sılak görmelisiniz halimi.Hemen yeşil fasulyem vardı yanına pirinç pilavı ve bol salata yapıp oturduk sofyara yedimmiiiiiiiiiiiiiiievet evet der gibi sesler geliyor kulagıma yimezlerrrrrrr ama ne yalan söyleyim bir tabak fasulye yedim susuz pilavdan dayanamadım 3 yemek kaşıgı aldım salata ile karıştırdım yedim amanin heriff bir israr bir israr gene hastamı oluyon ekmek niye yemiyon demezmi azcıkda tabak sıyırdım ekmek ile.Dedim yorgunum valla klahvemide aşkımm yaptııı ama birde ne olsun öyle süt tosu katmışki gözü çıkmayası gelen geri gönderilmez bizde ayptirrr onuda hüplettim valla masumum herife kızın
Yarın tartı günü sabah tartılacam geldim geldim gelmedim bilin yüzüm yok yada yüzsüzlük edip gelecem lafları yiyecem yede tek tek yedirecem
Kına yak nesli hanımmmmne yapalim guzelim bizimm bunye bu ne yapim yani bunyem iri yariysa alla alla
hem benim boyum uzun kizimmmm
ah olsun yemisin ya ohh canima degsinn ne guzel etmis o kocan ohhh
selam hatuncuklar...
bu günkü menüm...
sabah... 2 T.b.ekmegi arasi b.peynir ve cay
ara... Portakallı yeşil çay
öğlen...1/2 kase salata/1 dlm b.peynir/1 fincan corba
ara.... 1/2 şer armut ve nektarin/yeşil cay
aksam... Haslanmıs patatesle firina verilmis tavuk yarım tabak ve kozlenmiş patlıcan
ara... Cay ve K bar... (gelinler profiterol yaptilar tabak tabak yiyiyorlar karsimda ayol tatmadım bile ve mutfakta koca bir tepsi duruyor.... Tûm baltalamaları sonuçsuz kaldı seytanlar düsmedim tuzaga biyerim sismezse iyi.... İrademe hayranlar zaten ooh sefam olsun K barımı yedim 80 kalori yeter...
bayanlar günaydınn bugün çok yogun burası.
geçen haftaki kilom 72, bu hafta 71.800 fark 200 gr
regl oldugum içn mi böyle bilmiyorum moralim çok bozuk!
bayanlar günaydınn bugün çok yogun burası.
geçen haftaki kilom 72, bu hafta 71.800 fark 200 gr
regl oldugum içn mi böyle bilmiyorum moralim çok bozuk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?