Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep: cuma:50 dk yürüyüş,60 dk dambıllı cardio fitness // c.tesi: 120 dk yürüyüş // p.tesi:60 dk yürüyüş // salı:50 dk yürüyüş // çarşamba: 120 dk yürüyüş =460 dakika
aybuke: cuma *40 DAKİKA yürüyüş=40 dk
bahire:cuma 60 dk yürüyüş /cumartesi yok /pazar yok /pazartesi 30 dk lesli yürüyüşü+dance /bugün keyfim yerinde süpriiizzz olsuuunnn=90dk
arzum:cuma..1 saat yürüyüş//c.tesi..2 saat yürüyüş//pazar..1 saat yürüyüş//p.tesi..1 saat yürüyüş//salı..1 saat yürüyüş//çarşamba..1 saat spor//perşembe..1 saat spor//cuma..1 saat yürüyüş....=480 dk( son cuma haftaya hesaplanacak şekerim)
ceylin :cuma: yok// cumartesi 20 dk yürüyüş // pazar 40 dk yürüyüş // pazartesi 30 dk yürüyüş // salı 30 dk dans // çarşamba 20 dk dans // perşembe 30 dk yürüyüş=170dk
banusultan:cuma :40 dakika pilates,60 dakika yürüyüş//cumartesi 90 dakika yürüyüş//pazar 60 dakika yürüyüş//pazartesi 60 dk.yürüyüş//salı 60 dk.yürüyüş//çarşamba 60 dk.yürüyüş//perşembe 60 dakika yürüyüş=490 dk
rukgus:cuma=arkadaşımızı bekliyoruz..
and the oscar goes toooo derrmişim.
1.490 dk banusultan
2.480 dk arzum
3.460 dk akrep

Son düzenleme:
akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:
arzum:cuma:60 dk yürüyüş//
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :yok//
rukgus:cuma:
siyah:cuma:
neslihan:cuma:
genic:cuma:
eksikler kendini listeye yazsın kızlar.
aybikkçim faydam dokunmuştur umarım..

Kızlar listeye adımı yazmışsınızda ben düzenli yürüyüş yapmıyorum eger olacaksa hergün 20 gidiş 20 geliş yaptıgımda yazayım

akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:
arzum:cuma:60 dk yürüyüş//
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :yok//
rukgus:cuma:
siyah:cuma:20 dakika
neslihan:cuma:
genic:cuma:

Arzum 60 dakika için tebrikler ben akşam yürümedimde 20 dakka :26::26::26: utandım valla bu utançla yürüyüşede başlarmıyım acep

Buralarda birileri kına yakacak diye sabahdan beri içim içimi yiyor vallaha.Dün nazar ettiniz hepiniz öglen sadece 1 lahmacun yedim aksama dügün vardı tahmini gibi tavuk döner salata ayran pilav ekmek sadece tavuktan aldımki 100 gr dır onunda tamamını yemedim salata yedim bir çatal pilav başkada bişey yemedim evdede bir kaç üzüm attım egzıma iger günlerden tek farkı lahmacunun fazla olmasıydıki bana göre hiç fazla degildi yada akşam yürüyerek eve gitmedim metobolizmam çalışmadı
Sabah dürttüler sanki beni tartıya cık diye 72.3 yanlış hatırlamıyorsam yani 100 gr almışım ee yarın pazar köydeyim az yememek diye yapmak gibi bir lüksüm asla yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben napacam şimdi o 70 görmem lazım

Nescafe Gold GRAM İÇECEKLER - Nescafe Gold 1.75 kalori

Nescafe Bol Kahveli ADET(13 GR.) İÇECEKLER - Nescafe Bol Kahveli 54 kalori

Nescafe 2 si 1 arada ADET İÇECEKLER - Nescafe 2 si 1 arada 60 kalori

Kilonuz :72 kg. güncelle Kilo Takibi
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 1893 Kal.
Hedef kilonuz :65 kg.
Hangi tarihe kadar? Örn: 2012-10-06 :2013.01.01
Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori : 1280 kal.

Şimcikkkk
sabah ara içinde kahvelerimi hiç yazmıyorum
3 dilim ekmek 60 gr dan 180
çökeliK:100
öglene
Canım simit ayran istedi
Simit:260
Ayran: bir bardak 200 gr 90 kl
Akşama
Yeşil fasulye yemegi(( Zeytinyağlı taze fasulye 177))
1 dilim ekmek:60
Salata:50
Yogrut :90
kahvelerimi hiç hesaplamayayım
ya bir sade kahvede o ne kadar kalori hadi süt tozu olanı anladım ölecem şimdi valla ya 5 tane içmiş olsam 300 kalori ediyor.(ben neredeyse 10 bardak içiyorum)
Aysssss bayılacam bakmıyorum daha
Toplamda kahvesiz 1007
Kahveyide koyarsamki 5 bardagı hesaplıyorum 1307

Şimdi diyeceksiniz nereden çıktı bu eskiden 15 kilo verdigimde kaloriye göre zayıflamıştım.Dedigim gibi ben diyet listelerine uymam ne varsa o yada ilaçda kullanmam ama eskiden spor çok yapardım şimdi yapmıyorum ne yalan diyim vaktimde yok evde asla yapamam dışarda yürümek için sabah kalkmam lazım hava cok serin yürünmez spor salonuna vaktim yok.Eskiden kendim mutfak için hassas tartı almıştım hep ona göre yerdim.Aysss siz yoksunuz iş hiç çok sakin olanıda ben yapmak istemiyorum karnım çok aç 100 gr almışım sinir oldum aysssssssss kafam karıştı en iyisi bir kahve için kafam yerine gelsin:26::26::26:

Kafayı yiyecem ya 100 gr mı çözemiyorum ya tartı beni dün yanılttı yada eve giderken yürümedim metobolizma çalışmadı yoksa bana göre yiyeceklerde bişey yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.Yarın napacam anamın yanında hiç şansım yok akşama kadar yedirecek bana yok deme şansım hiç yok

oh ohh sayende gune guzel basladikmi ne hadi bakalim darisi cuma gunu ekside girmene kusum

oh ohh sayende gune guzel basladikmi ne hadi bakalim darisi cuma gunu ekside girmene kusum

Sus be uyuzzzz zaten hala şoktayım bugünümü yarınımı düşünüm bilmiyorum.Herifde bir sürü ciger et almış yarın köyde kıyma yapıalackmış sabah kahvaltısı için sıcak sıcak mis gibi odun ateşinde Arkadişler ben guruptan çıkabilirmiyim aysssss
Hem bir kere hiç kilo vermemiş biri için hala konuşuyorsun ya hıhhhhh

ohh mis gibi var git sen onlari ye afiyetle heheheee
sen verdinde ne oldu eksini kapatamadi bile

ya onceden su isaretlerde cok gulmek vardi nerde o bu gulmek bana yetersiz geliyor kardesim

Ay kusum ben sabah ezanindan gece yatana kadar oturmam pek harekete alismisim bir kac durak once inip yurumeyide adet edindim. Ee birde streste var asabiyet benim ayaklarima vuruyor... Kendimi daha dinc hissediyorum....

siyahım sen o 100 gr cumaya kaar 1000gr yaparsın artıkım

günaydın kızlar pazar pazar bunun ne işi var değil mi ne olabilir nöbetçiyim zaten kimseciklerde yok........

ceylincim geri dönmek üzere ayrılan üyeler 6 ay boyunca dönmezse diskalifiye oluyormuş bu durumda paylaşım listemizde değilde takım içinde birlikteyiz senle...
paylaşım bayağı karışmış..püsküüt bıraktı listeleri ve üzücü olan son damla bizim durumumuz olması ben uğrayamayınca geçen haftaki durumdan haberim olmamış..
gelişmeleri takip ediyorum hayırlısı artık..

ceylincim geri dönmek üzere ayrılan üyeler 6 ay boyunca dönmezse diskalifiye oluyormuş bu durumda paylaşım listemizde değilde takım içinde birlikteyiz senle...
paylaşım bayağı karışmış..püsküüt bıraktı listeleri ve üzücü olan son damla bizim durumumuz olması ben uğrayamayınca geçen haftaki durumdan haberim olmamış..

Günaydın arkadaslar hemen hfta sonu menuleri gelsin...
cumartesi
sabah.... Simit
t/peynir/cay
oglen......1 er catAl kereviz ve pirasa tatlarina baktim ve 5 kasik ayran corbasi/4 yaprak kivircik
aksam.... 4 yulafli biskuvi/soda/cay
spor sabah 2 saat/aksam 2 saa spor yürüyüş

pazar
sabah...... 1 dlm ekmek/peynir/salatalik/domates/1 kasik melemen/cay
ara........... Soda
aksam..... 1 bardak süt

spor..... Sabah aksam 2 ser saat spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…