- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:
arzum:cuma:60 dk yürüyüş//
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :yok//
rukgus:cuma:
siyah:cuma:
neslihan:cuma:
genic:cuma:
eksikler kendini listeye yazsın kızlar.
aybikkçim faydam dokunmuştur umarım..
ŞimcikkkkKilonuz :72 kg. güncelle Kilo Takibi
Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 1893 Kal.
Hedef kilonuz :65 kg.
Hangi tarihe kadar? Örn: 2012-10-06 :2013.01.01
Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori : 1280 kal.
Buralarda birileri kına yakacak diye sabahdan beri içim içimi yiyor vallaha.Dün nazar ettiniz hepiniz öglen sadece 1 lahmacun yedim aksama dügün vardı tahmini gibi tavuk döner salata ayran pilav ekmek sadece tavuktan aldımki 100 gr dır onunda tamamını yemedim salata yedim bir çatal pilav başkada bişey yemedim evdede bir kaç üzüm attım egzıma iger günlerden tek farkı lahmacunun fazla olmasıydıki bana göre hiç fazla degildi yada akşam yürüyerek eve gitmedim metobolizmam çalışmadı
Sabah dürttüler sanki beni tartıya cık diye 72.3 yanlış hatırlamıyorsam yani 100 gr almışımee yarın pazar köydeyim az yememek diye yapmak gibi bir lüksüm asla yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben napacam şimdi o 70 görmem lazım
oh ohh sayende gune guzel basladikmi ne hadi bakalim darisi cuma gunu ekside girmene kusum
Sus be uyuzzzz zaten hala şoktayım bugünümü yarınımı düşünüm bilmiyorum.Herifde bir sürü ciger et almış yarın köyde kıyma yapıalackmış sabah kahvaltısı için sıcak sıcak mis gibi odun ateşindeArkadişler ben guruptan çıkabilirmiyim aysssss
Hem bir kere hiç kilo vermemiş biri için hala konuşuyorsun ya hıhhhhh
akrep: cuma:
aybuke: cuma
bahire:cuma:
arzum:cuma:60 dk yürüyüş//
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :yok//
rukgus:cuma:
siyah:cuma:20 dakika
neslihan:cuma:
genic:cuma:
Arzum 60 dakika için tebrikler ben akşam yürümedimde 20 dakka :26::26::26: utandım valla bu utançla yürüyüşede başlarmıyım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?