aa bende de var o süper hızlı dağıtma canavarlarından,2.5 yaşında ellerinden öper teyzesi..salondan bir sepet oyuncak çıkıyor inan,hele o legolar,minik minik,bebek giysileri,kalemler boyalar derken,oynatmaya az kalıyor..ama çok ta tatlı bu evlatlar,anneciğim aşkım benim diye boynumu koparacak kadar sevgiyle sarılıverince,yık çocuğum evi,başıma yıksan umurum değil moduna giriveriyorum..aşk işte..
ceylin elbise işini hallettin mi canım.
ne zamandır soracağım,yeri gelmişken sorayım,heyecan var mı heyecan,son gece uyku tutacak mı,kahvelerin köpüğü bol olacak mı,damadınkine tuz atılacak mı..
canım ya,tatlı telaşelerin hiç bitmesin,hepsinin sonucunda mutluluğunuz katlansın inşallah..ben de iki kız annesiyim,hayırlısıyla bize de büyütmek nasip etsin rabbim..
aa bende de var o süper hızlı dağıtma canavarlarından,2.5 yaşında ellerinden öper teyzesi..salondan bir sepet oyuncak çıkıyor inan,hele o legolar,minik minik,bebek giysileri,kalemler boyalar derken,oynatmaya az kalıyor..ama çok ta tatlı bu evlatlar,anneciğim aşkım benim diye boynumu koparacak kadar sevgiyle sarılıverince,yık çocuğum evi,başıma yıksan umurum değil moduna giriveriyorum..aşk işte..
ceylin elbise işini hallettin mi canım.
ne zamandır soracağım,yeri gelmişken sorayım,heyecan var mı heyecan,son gece uyku tutacak mı,kahvelerin köpüğü bol olacak mı,damadınkine tuz atılacak mı..
canım ya,tatlı telaşelerin hiç bitmesin,hepsinin sonucunda mutluluğunuz katlansın inşallah..ben de iki kız annesiyim,hayırlısıyla bize de büyütmek nasip etsin rabbim..
hımmm olsun varsın sen ne giysen yakışır eminim. onu da hiç takma kafana.
amin canım.cümlemize inşallah..çok hoşuma gitti" yık oğlum evi başıma" demek :))
banucum bu arada inşallah rabbim senin kızlarına da haklarında en hayırlısını nasib eder. ben hala dua ediyorum Allahım hayırlısını ver die.
şu ikeanın kutuları var ya oyuncak için ben onlarla başa çıkabildim,toplayıp dolaba koyuveriyorum,hiç dağınıklık yok.çokta oyuncak alan bir anne değilim,iki üç ayda bir yaşına göre,uzun soluklu olabilecek oyuncaklar alıyorum,yaşına küçük gelenler de ailemizdeki ufaklıklara kalıyor,ziyan yok yani.şimdi dağıtma yaşları,az büyüyünce kendileri toplayacak nasılsa..ufffff akşamdan topluyorum sabah uyanıyor evden çıkarken bir daha dağılıyor ortalık baktım topla dök topla dök başa çıkamıyorum bıraktım ama akşam eve gidince o halde görünce çıldırıyorum bazen kapıyı çekiyorumki görmiyeyim. benimki de 3 yaşında ama dediğin gibi onun bir sarılması bir anne demesi dünyalara değer. allah sağlık sıhhat versin rabbim yokluklarını göstermesin...
günaydın kızlar..
herkes uyandı mı bakayım,bu sayfa neden boş böyle..
akrep paylaşım takibi mi yapsak yine acep..
bu arada aybüke,zulaley,secdenur,nurceng takımdan ayrıldı bildiğim kadarıyla,listemizi bir temizleyip,taze kan arayışına geçsek mi..arzum ve rükgüş ün durumu nedir bir bilen varsa yazsın..
amin canım.cümlemize inşallah..
şu ikeanın kutuları var ya oyuncak için ben onlarla başa çıkabildim,toplayıp dolaba koyuveriyorum,hiç dağınıklık yok.çokta oyuncak alan bir anne değilim,iki üç ayda bir yaşına göre,uzun soluklu olabilecek oyuncaklar alıyorum,yaşına küçük gelenler de ailemizdeki ufaklıklara kalıyor,ziyan yok yani.şimdi dağıtma yaşları,az büyüyünce kendileri toplayacak nasılsa..
sana da günaydın şekerim,bak özletiyorsun kendini..
dünkü menümü yazayım:
sabah: 2 çeri domatesi, 1 salatalık, 2 dilim peynir, şekersiz çay, 2 kuru kayısı
ara: bitki çayı
öğlen: közlenmiş patlıcan, salata, yoğurt
ara: 2 meyve
akşam: salata, 1 dilim peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?