Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar sizler ne meslekle ugrasiyorsunuz mahsuru yoksaa sorabilirmiyim acep ?

b grubuyum dedim ya canım ceylinde eski b lerden Dayanaaaamııııyyyoooorrruuumm dayyyyaaannnaammmıyorrruummmm türküsünü çağırmış çağırmış sonunda vermiş dilekçeyi
büyük cesaret benim için en azından cesaret işi
benim davam büyük dava ekmek davası veremem öyle dilekçe falan
neyse b den a ya sıçrama temmennisi ile
hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada ceylin
ben sordum
çalışmadan hiç birşey olmuyor
gayret göstermek gerekiyor
ben elimden geleni yapayım da taktir rabbimin olsun ....

hadi ozaman a grubuna gecer bir kutlama yapariz sizlerle
allah yolunuzu acik etsin

yaptıklarım bunlar değil bebeeekkk yapmaya çalıştıklarım bi olsa hayatım rayına girecek gereksiz şeyler müdürlüğünden istifa etmiş olacam kafayı farklı yerlere takacam gereksiz kişiler ve olaylar kafamı mesgül etmeyecekkk yapacammmm yapacaaaammm
bugün milat başlasııınnn değişiiiimmm
ya birşey yapıp kurtulmalı ya da sessiz kalmalı kabullenmeli

yaptıklarım bunlar değil bebeeekkk yapmaya çalıştıklarım bi olsa hayatım rayına girecek gereksiz şeyler müdürlüğünden istifa etmiş olacam kafayı farklı yerlere takacam gereksiz kişiler ve olaylar kafamı mesgül etmeyecekkk yapacammmm yapacaaaammm
bugün milat başlasııınnn değişiiiimmm
ya birşey yapıp kurtulmalı ya da sessiz kalmalı kabullenmeli

haklisin tabiki insan her zaman icin yerinde saymamali zaten herzaman ayni seyin yaparsan herzaman ayni sonucu alirsin
ne diyelim uyarsin insallah
ama ben mesele planli hayatim boyunca birsey yapmadim yapamadim oyuzden ani yasamaktan yanayim anliyacagin
illaki basariya giden yol kararli olmak ve yapmak istemen basarmayi gercekten istediginde zaten basariyorsunn iste yeter

canım en azından ne istediğini ve nerede olmak istediğini biliyosun hali hazırda eş ve çocuk gibi sorumluluklarında yokken ne yapabiliyorsan hatta geceni gündüzüne katıp yap ben senin yanındayım hatta yapabileceğim birşey varsa yaparım da seve seve. inan bu yazdıklarının hiç birisi olmayacak şey değil ama unutma planlı olman lazım sıkı tutman lazım ipin ucuna. hadi bakalım rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin emek yağlığı versin.

neslicim çok teşekkür ederim :) alnımızın akıyla bir atlatalım da şu geceyi, dularınızı eksik etmeyin :)

hayırlısı olsun dualarımız seninle allah utandırmasın.

olacak bahire başarmak inanmanın yarısı sen yolu yarıladın hadi bakalım.

hişşttttttttt artık uyumak yok ders çalışmak lazım yeni şeyler öğrenmek lazım. hadi marş marş. neyseki işler bitmiş bugün dünkünü telafi edebilirsin.

ufff benimde canım istiyor şöyle karışık kızartma ama ben domates soslu bol sarımsaklı istiyorum. neyse boşver yemesen de olur şimdilik.

he valla tak etti bastım istifasyı :)
pişman mıyım? hayır. hiçbir zaman pişman olmadım.
ama şu da var, hayatımın hiçbir döneminde 2. hatta 3. bir planım olmadan hareket etmem.
istifa ettim ama büyükşehirdeyim ve okulu dereceyle bitirdigim için özelde çok fazla şansım oldugunu da biliyordum. Şu hayata bir kere geliyoruz. kimseye kendimi ezdiremem ben. hele de orda gelecek göremiyorsam kendim için, artık birşeyler öğrenemiyorsam, hemen başka taraflara kayarım. zorlanmayınca rahat edemiyorum da ben:)
bu arada ingilizcemi epey ilerlettim, profesyonel fotografçılığımı ilerlettim, müzikle ilgileniyorum (küçükken piyano eğitmi almştım).yüksek lisansta tez aşamasına geldim.
yapacak şey çok kızlar. yeterki hedeflerimiz bitmesin.

sağol canım benm onurlandırdın beni.
dedikleriniz hep aklımın bi köşesinde olacak gerçekten. çok teşekkür ederim destekleriniz için.

sağol canım benm onurlandırdın beni.
dedikleriniz hep aklımın bi köşesinde olacak gerçekten. çok teşekkür ederim destekleriniz için.

canım ne demek bir burada takımız iyi kötü birbirmizi görmesek de ne zaman istersen yanındayız unutma. hep destek tam destek.

canım ne demek bir burada takımız iyi kötü birbirmizi görmesek de ne zaman istersen yanındayız unutma. hep destek tam destek.

aynen katiliyorum sana canim
bana gore burasi cok ozel bakmayin gelemiyorum cok inanion kendime ayiraak zamanim yok su gunlerde suanda basim cok agriyor oyuzden islere ara verdim
ben cok uzun zamandir kkdayim inanin bana okadar guzel dostluklar kurdukki hepsinle olmasada eski takimimdakilerle gorusuyoruz zaman zaman hatta bir kac arladasim var burdan sureli telde gorusuruz birbirimizi sanal ortamda taniyoruz ama hepimiz ayni sey icin burda oldugumuzdan kan cekiyor aile oluyoruz

işte bunun az da olsa farkında olmak lazım neslicim. sen benden daha tecrübelisin tabii bu konuda

nerde bu kapyanimiz ya cagirin gelsin ya
ozledik hanfendiyi nazami cekildi ne
yada biryerlerde yemek yiyor acaba yine deli gibii

nerde bu kapyanimiz ya cagirin gelsin ya
ozledik hanfendiyi nazami cekildi ne
yada biryerlerde yemek yiyor acaba yine deli gibii

akreeeepppp sen nerdesinnnnn???? niye bizi böyle bıraktın buralardaa??

arzuuu sen de aynı şekilde?

canlar akprebim kaptanımla konuştum herşey yolunda bir sıkıntı yok sadece sitedeki sorundan bağlanamıyor o kadar.

arzudan ses yok sadece

teşekkür ederim genic allah razı olsun senden desteklerin için sağolll seviyorum kız seni

ben bir anadolu üniv bitirdim lisans mezunuyum ing hiç aram yok sıfırdan başlıyorum özelde ön muhasebeden ileri gidemedim birde fazla çevrem olmadığı için cesaret edemem istifayı falan şu halden daha iyiye geçmek için gece gündüz çalışıp gayret göstermekten başka alternatifim yok gayret benden taktir mevlamın dedim ya nasip
ama ceylin senin beni anladığını bilmek çok sevindirici

ortak şeyleri yaşadıgımız için çok iyi anlayabiliyorum canım seni. benim kaçış yolum vardı kaçtım. kaçmak da değil aslında köreldigimi hissetmeye başlamıştım. hadi bakalım dedim genciz biraz sıkılma vakti. aynen senin dedigin gibi öyle salla başı al maaşı istemedim. Allah hakkında hayırlı olanı versin canım.

bizden de ona sevgiler,kucak dolusu öpücükler annesi..
kaç yaşındaydı yavrun,daha küçükmüş,kıyamam..
allah bundan başka dert vermesin..
10 yaşında canım ,4 e gidiyor,
çok geçmiş olsunn kuzuyaaa
ay çok şirin maşallah

ne zaman okula başlıycak ,canıda sıkılıyodur

Allahım bütün çocukları korusun
aminnnn canımm
2 hafta kadar raporlu şimdilikkk
ama ödevlerinii alıyoruz arkadaşından yapıyor yattığı yerdenn
oy oy oyyy sendemi adanalısınn nasıl sevindim hemşerimmm
aynenn öyle değilmii ama bayramda mangal kokuları gelince anlıyorsunn bayram olduğunuu
ilk gelin gitiğimde gebzeye çok zoruma gitmiştii bayramm neyse seneler sonra memleketime geldimm
bu arada hangi ülkedesin ,ben 3 yıl kadar polonyada yaşadım eşimin görevi icabıyla,oralarda satenn bayramm hiç anlaşılmıyor ben delii gibii ordakii evimide temizlerdimm bayramm temizliğii gibii kızarlardı banaa burda bayrammı varda temizliyorsunn diyee ama napimm sankii o heyacann sarardıı yine bizii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…