vallaha yapabiliyorsan super
ben mumkun degil ki yapamiyorum kitap okumyi cok severim ama vaktim yok aslinda okunacak cok kitabim ogrenecek sey seyim var ama kitapi elime aldigim zaman uykum geliyor uyuya kaliyorum yorgunlukatan
3 cocugum var 7,5 5.5 1 yasinda ve hepside birbirinden fena butun gun canim cikiyor
bir taraftan isim geregi yapilan telefon gorusmeleri birtaraftan evin isi inan kendime vakit ayiramiyorum ve bu durum artik beni epey yoruyor kafayi siyirmak uzereyimm desem yeridir
kizlar sizler ne meslekle ugrasiyorsunuz mahsuru yoksaa sorabilirmiyim acep ?
Geçmiş olsun canım..selam millet:13:
ben gelebildim nihayet
dün temizlikle uğraştım oğluş okuldan geldi rahatsızlığı vardı zaten ama birden yüzü şişti kıpkırmızı oldu ,çok kaşıntısıda vardı
doktora gittik alerjiymiş doktordan gelirken dönüşte belediye otobüsüne bindik oradadada kolunu kapıya sıkıştırdı ,indik hastaneye gene gittik ,kırık falan yokmuş Allahtan ödüm koptu akşam 20.30 da evdeydik size uğrayamadım
az öncede okula bıraktım sabah göndermedim
dün temizlik yaptım güya akşam hastalık teleşından eski haline döndü gene ortalık
bi bakayım sizler neler yapmışsınız
Turab ne bildirdi canım..Ben göremedim neymiş sorunları merak ediyordum ben de..nurceng zaten takım içinde vardı yayınlanan listede yoktu. aybuke geçen hafta mezun olmak istediğini yazan bir mesaj yazmıştı akrep ona karşılık geçen hafta da bildir seni mezun edelim demişti ama sanırım bildirmedi. ( kendi istediği ile ayrıldı). secdenur ve zulaley son iki bildirimde yoktular dün turab bildirdi onların durumunu. rukgus internet sorununu çözmüştü ama neden girmediği ili iligili bir bilgim yok. arzucum da çok yoğun sanırım. akrebimin de bu ara durumu pek iyi değil mesajlarından anladığım kadarı ile.
akrebim seni hiç iyi görmüyorum hatta bu hafta sadece günaydın diyorsun. hayırdır inşallah ters giden bir şeyler mi var ? :44::44::44:
kızlar ben kaçıyorum bana dua edin mutlakaa öptüm sizi
Selamlar arkadaşlar
nasılsınız? Akrep, banu ,nurceng???
secdenur ve zulalim adına yazıyorum. secdenur ve zulalim bir süre takıma devam edemeyecekler. Zulalimin oğlu 8. sınıf ve sbs ye hazırlanıyor.İnternet kullanımını abarttığı için interneti tamamamen kaldırma kararı almışlar. yaza kadar internetleri yok.
Secdenurunda kayınpederi rahmete yürüdü.onlarda cenaze işleri ile meşgul belki kayınvalidesinin onların yanlarına yerleşme durumu olur vs...
herkese keyifli zayıflamalar diliyorum.
Dünkü menüm
sabah
Yufka ekmek,yeşil zeytin,1 haşlanmış yumurta,3 ceviz,yarım üçgen peynir,domates,1 adet omega3,1 şekersiz soda
ara
1 şekersiz türk hahvesi
öğle
çeyrek parça ıspanaklı börek,yufka ile yarım yumurta dürümü(küçük),1 kase süte; meyveli nesfit 3 ceviz tarçın,1 kuru incir,1 şekersiz soda
ara
3 kaşık yoğurt
akşam
1 porsiyon etli taze fasulye, 1 kase cacık,karışık turşu
2 litre su
kitap:İstanbul yüzlü kadın,vakıa suresi,esmaül hüsna
...
Akşam eve gider gitmez yemek yapıldı(biraz uzun sürdü)
Yemek pişerken hemen viledaya su konuldu komple ev, balkon ve banyo silindi..
Önceki akşam yıkanan beyazlar serildi..
Prensesin dersine yardım edildi..
Yemek servisi yapıldı yendikten sonra masa toplandı..
Bulaşık ve mutfak temizlendi..
Vestiyer yazlıklardan arındırıldı temizlendi..
Bana ait kışlıkların 1 hurcu çıkarıldı dolaba asıldı yerleştirildi..
Bir posta çamaşır katlandı yerleştirildi..
Nete girebilme atağı yapıldı, sonuçsuz kaldı..
Balkonda yıldızları seyrederek 1 kupa çay içildi..
Namaz, Kuran ve tesbih..
Egzersiz..
Yatışşş..
..
işte canım son durumlarını bildirir hali bu pazartesi yazmıştı.
şimdi bunu yazdım ya herşeyden haberim var gibi oldu. ama biraz sıkıştırmak lazım birbirimizi hadi bakalım hanımlar marş marş. paylaşıma devam. sabah bir ara bahireyi görür gibi oldum ama onun orda da işler karışık sanırım yazmaya zamanı olmadı. banucum da hastaneye gitti. cceylinde yok. ohhhh ben mi kaldım buralarda bakiyim.
enerji patlaması var bu gacıdıaAkşam eve gider gitmez yemek yapıldı(biraz uzun sürdü)
Yemek pişerken hemen viledaya su konuldu komple ev, balkon ve banyo silindi..
Önceki akşam yıkanan beyazlar serildi..
Prensesin dersine yardım edildi..
Yemek servisi yapıldı yendikten sonra masa toplandı..
Bulaşık ve mutfak temizlendi..
Vestiyer yazlıklardan arındırıldı temizlendi..
Bana ait kışlıkların 1 hurcu çıkarıldı dolaba asıldı yerleştirildi..
Bir posta çamaşır katlandı yerleştirildi..
Nete girebilme atağı yapıldı, sonuçsuz kaldı..
Balkonda yıldızları seyrederek 1 kupa çay içildi..
Namaz, Kuran ve tesbih..
Egzersiz..
Yatışşş..
..
ufff ceylin gelemiyecek bugün sanırsam. gelse de anlatsa bize de nasıl geçtiğini. valla ben bile merak eder oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?