Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bir kitap dikkatimi çekti kızlar kitabın adını yazınca dökülüverdi nette içeriği kısaca aşağıya kopyalıyacam bizim buralarda olan şeyler acaba bunlar bu kitabı okudular ve uyguluyorlar mı
çözdüm valla bunlar bu kitabı eni konu okumuşlar ve burada denemeye hile ile iktidar olmaya yeltenen karakterler artık olamazlar nedddeeennn bende okuyacam en azından temkinli davranırım diye düşünüyorum
kitap ismi iktidar-gücün 48 kuralı
ilk kitap siparişimde bu kitapları getirtmek istiyorum
İclal aydın köşe yazısından alıntı
Pazar günü kimi sayfalarından alıntı yaptığım kitabın (Altın Kitaplar) 48 yasası bakın hangi kurallardan oluşuyormuş.

1- Efendinizi asla gölgede bırakmayın.

2- Arkadaşlarınıza asla fazla güvenmeyin, düşmanlarınızı kullanmayı öğrenin.

3- Niyetinizi gizleyin.

4- Her zaman gerekenden daha azını söyleyin.

5- Öyle çok şey şöhrete dayanır ki... Onu canınız pahasına koruyun.

6- Ne pahasına olursa olsun dikkat çekin.

7- İşi başkalarına yaptırın, ama övgüleri hep siz toplayın.

8- İnsanların size gelmelerini sağlayın, gerekirse yem kullanın.

9- Eylemlerinizle kazanın, asla tartışmayla değil.

10- Bulaşıcı hastalık: Mutsuz ve şanssız olanlardan kaçın.

11- İnsanları kendinize bağımlı kılmayı öğrenin.

12- Kurbanınızı savunmasız bırakmak için seçici dürüstlük ve cömertliği kullanın.

13- Yardım istediğinizde insanların çıkarlarına hitap edin, merhamet ya da minnettarlıklarına değil.

14- Bir dost gibi görünün, casus gibi çalışın.

15- Düşmanınızı tamamen ezin.

16- Saygı ve şerefinizi arttırmak için yokluğu kullanın.

17- Önceden kestirilmezlik havası yaratarak çevrenize korku salın.

18- Korunmak için kaleler yapmayın, kendinizi toplumdan ayırmak tehlikelidir.

19- Kiminle dans ettiğinizi iyi bilin, asla yanlış kişinin ayağına basmayın.

20- Kimseye bağlanmayın.

21- Enayi avlamak için enayi rolü yapın, avınızdan daha aptal görünün.

22- Teslim olma taktiğini kullanın, zayıflığı güce dönüştürün.

23- Güçlerinizi yoğunlaştırın.

24- Mükemmel saray mensubunu oynayın.

25- Kendinizi yeniden yaratın.

26- Ellerinizi kirletmeyin.

27- Kendinize takipçiler yaratmak için insanların inanma ihtiyacını kullanın.

28- Cesaretle eyleme geçin.

29- Her şeyi sonuna kadar planlayın.

30- Başarılarınızı fazla çaba harcamamış gibi gösterin.

31- Seçenekleri kontrol edin.

32- İnsanların fantezileriyle oynayın.

33- Herkesin zayıf noktasını keşfedin.

34- Kral muamelesi görmek için krallar gibi davranın.

35- Zamanlama sanatında uzmanlaşın.

36- Sahip olamadıklarınızı küçümseyin: Onlara aldırmamak en iyi intikamdır.

37- İlgi uyandıran görünümler yaratın.

38- İstediğiniz gibi düşünün, ama başkaları gibi davranın.

39- Balık yakalamak için suları karıştırın.

40- Bedava yemeğe değer vermeyin.

41- Büyük adamın ayakkabılarını giymekten kaçının.

42- Çobanı vurun, koyunları dağılacaktır.

43- Diğerlerinin kalpleri ve zihinleri üzerinde çalışın.

44- Ayna etkisiyle ellerini kollarını bağlayıp çileden çıkarın.

45- Değişimin gerekli olduğunu öğütleyin ama ani ve büyük değişimlerden kaçının.

46- Asla çok mükemmel görünmeyin.

47- Amaçladığınız hedefi aşmayın; zafere ulaştığınızda ne zaman duracağınızı bilin.

48- Şekilsizliğe bürünün...
çok acımasız değilmi burada dönen entrikalar bizans oyunları ayak kaydırmaca hikayeleri aynen öyle kuzu gibi görün kurt ol açık ara,açık bul , git üzerine kon , arandan bıçak ye , el altından yüzüne gül arkasından hançerlemeye kalk ...
adamın teki konu hakkında kitap yazmış bunları anlamak için okumak istiyorum şaşırmamak için sonra ummadık taş baş yardı dememek için

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımcım

doğru olabilir buna itirazım yok ama sabunu zor kimyasal maske falan yapmam ben sadece yağlar falan doğal ya ondan deniyorum sadece.

çokkk teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. valla bakalım inşallah faydası olurda biraz olsun rahatlarız.

canımcım genic im seninde vardır bir bildiğin tabi de ben sen benimkileri de bil istedim Kız ne saçma bir cümle oldu bu
kızlar şimdi 10 kelime ezberlemem lazım ing annemgil de geldi ya ooohhh iyice saldım olmazzz şu kelimeleri ezberliyim dönecemmm

Annesinin hamarat kızııııııııııı aferin sana

Bizde de sevilir simit şekercim..Hatta tüm Türkiye sevmekte yoksa simit evleri olurmuydu hiç

Bana da yemek daha mantıklı geliyor..Haa yapmadımmı maske yaptım tabikii ama çok zahmetli ayol belli bir zaman sonra bıkıyor insan..Ye gitsin o yüzden..Benim saçlarda çoğaldı ve daha hızlı uzuyor bu ay sarımsağa devam ettim sıklaştı saçlarım daha sağlıklı görünüyor hamdolsun..Bir çok faydası var sonuçta..

ammin ümmeti müslümanı arasında bizide inşallah kız çık gel benim evim bekar evi kucaklaşır yatarız ne olcak ki gönülün sığdığı yere insan da sığar

Bende bende bende isteriimmmmmmmm

Şekercik ingilizce ezberlemekten Türkçe'yi unutmuşsunn

akrepppp gel kız gel birinizi sağıma birinizi soluma yatıracammm oyyyy ne güzelll olurrrr

cuma günü merkeze gidiyorum kilo bildirimi yapamıyacam izinli mi sayılayım ne olacak şimdi akreeeeppp devreye gir mümkün değil nete giremem günü birlik gidip gelecem önümüz c'tesi pazar sonrası allah kerim

cuma günü merkeze gidiyorum kilo bildirimi yapamıyacam izinli mi sayılayım ne olacak şimdi akreeeeppp devreye gir mümkün değil nete giremem günü birlik gidip gelecem önümüz c'tesi pazar sonrası allah kerim

Tatlım sen tartıl telden görüşürüz alırım kilonu...

günaydın kızlar dün çok yoğundu uğrayamadım pek. sizler neler yapmışsınız bakalım bakalım

Tatlım sen tartıl telden görüşürüz alırım kilonu...

hımmm bende tam böyle diyecektimki sen yazmışsın kaptanım.

günaydın herkese..
keyifler nasıl kızlar,takım yine hayalet kasaba gibi neredeyse..
bu arada karabiber izinli mi,krakker ve nesli de uğramıyor sanırım,nerelerdesiniz kızlar..

bahirecim,iş ortamında politik olmak gereklidir,anlıyorum ama,burada yazanların çoğu insanı günaha ve yalnızlığa iter.senin gibi temiz ve hoşgörülü gönlü olmayanları anlamak için okuyabilirsin tabii.

of kızlar,malum dönemimdeyim bugün,cuma öncesi olacak şey miydi ya.
bir de ağrım var ki,sıcak su torbası ve ilaçların insafına sığınacağım şimdi..
yine uğrarım,görüşürüz..

günaydın herkese..
keyifler nasıl kızlar,takım yine hayalet kasaba gibi neredeyse..
bu arada karabiber izinli mi,krakker ve nesli de uğramıyor sanırım,nerelerdesiniz kızlar..

Aynen katılıyorum canım.Nesli işlerim sakinleşti artık uğrarım demişti ama bu sefer de tatil için hazırlık var galiba..
karabiber izinli değil hayır izinli kimse yok şu an listede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…