Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Listeniz doğru canım..

Size de hayırlı cumalar olsun

**2. TAKIM 286. ETAP**

akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,00% ) sabit
genic ( 58,1 / 57,7/ 0,4 / 0,69 % )
bahiresemanur ( 69,6 / 70 / -0,4 / -0,57% )
krakker ( 75,1 / 75,1 / 0 / 0 % ) sabit
karabiber01 ( 78,9 / 79 / -0,1 / -0,13 % )
neslihan ( 81 / / / % ) kilo bildiriminde bulunmadı
cceylin ( 70,5 /69,5 /1 / 1,42 % )
banusultan ( 65 / 65,5 / -0,5 / -0,77% )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: 0,08%

kızlarr yine kimseler yokk noluyo böyleeee

geliyorum gidiyorum sayfalar hiç ilerlememiş.

şöyle kalabalık sayfaların akıp gittigi günleri özledim valla.

kızlarr yine kimseler yokk noluyo böyleeee

geliyorum gidiyorum sayfalar hiç ilerlememiş.

şöyle kalabalık sayfaların akıp gittigi günleri özledim valla.

canım nasıl bir gün bir bilsen ben yazamıyorum ama ara ara girip okuyorum bakıyorum. ama pek fırsatım olmuyor malesef.

Kızlar bugün liste hazırlama sırası bizde yapabilirsem şimdi yapıcam paylaşıma geçiyorum hemen

nesliiiiiiiiiiiiii seni bekliyorummmm

acep nereye kacsam nerelere gitsemde bugunku sorumsuzlugumu anlatsam ay of icim daraldi
simdi yazdigim saate bakin arkadaslarr ahanda vallaha billaha vakit bulamadim eve sabah 7.30 da ciktim aksam 5.0 de geldim esim geldi magazaya gittik geldim yemek telasi telefon gorusmeleri
camasir bir dunya suan koltugun ustu durulu camasir dolu ama ne anlatsam bos vallaha biliyorum sucumu birde isin kotusu kiloda verdim gittii oyy bana ne ceza verseniz haklisiniz kesin cezami raziyim hepsinee

oy kucuk oglan bu arada butun dislerini birden dokuyor sanirim kollarim cok fene durumda
bu arada gecmisten haberim var hemserim karabiberim bak sana yaklastim ona gore yahu bende bu hafta 80.2 cikmistim

bu arada izin nezaman diye sormussunuz 18 aralikta allah kismet ederse gidiyorum kavusuyorum memleketime cok sukur anama babama

bu arada kac senedir gormedigimi sormustu bahirecim babami gormeyeli 2.5 sene oldu annemi 1 seneyi gecti annemi dogum yaptigimda buraya getirtmistim istek yapip iki ay kalmisti yanimda iyi olmustu
abimide gormeyeli 1.5 sene oldu zatende bukadariz bir abim var baskada kardesim yok iste onuda evlendirmeye gidiyoruz allahin izniyle

gurbet cok zor insan anne baba lafini duyunca burnunun ucu titriyor 9 senedir gurbetteyim cok sik gitmiyorum maalesef gidemiyorum ama bundan sonra insallah daha sik gitmeye calisacagim tabi yine kismet olursa cunku her gitmek istedgigimizde sorun cikiyor uc cocuk var araya dogumdu hamilelikti girdi boylelikle hep uzak kaldim memleketten

ya iste boyle iste simdi tam son zamanlar birde oglan okulla geziye gidecek 5 gunluk onunla ugrastim onca isin icinde birde aslinda 15 inde gelecek 18 inde gidecegiz

bu arada isler malum burayi birakip gidecem yoluna koyup o sekilde gideyim diye biraz sikistiriyorum kucuk oglanda disi yuzunden kucagimdan dusmuyor cok miz miz deli etti beni valla

kaldi 10 gun 10 gunde 2 kilo verirsem ahanda hedefe ulastim demektirr su cizelgemide degistireyimde kiskananlar catlasinn

ay neyse simdi sinir durumlari olusturmayim zaten sucluyum hem suclu hemde guclu olmak istemem

Evet canım hesaplama aynı yapılıyor sonuç sadece eksi çıkıyor..

Hadi bakalım bu hafta karabiberin performansını görsün 2. takım..

Eeee çizelgen hala değişmemiş

akrepcim denedimama olmadı,hata verdi,yoksa sen deyince ilk işim o oldu kaptanımm

Evet canım hesaplama aynı yapılıyor sonuç sadece eksi çıkıyor..

Hadi bakalım bu hafta karabiberin performansını görsün 2. takım..

Eeee çizelgen hala değişmemiş

akrepcim yazını yine alıntıladımm

evet bu haftaaaaaa bomba enerjik şekilde devam edeceğimm ve bu gece eşimede söz verdimm arkamda olduğu içinde ona çok teşekkür ederimm,benii çok hırslandırdı,

hoşgeldin neslihancımm sei çok iyii anlıyabiliyorumm insan ailesinden uzak olunca herşeyin kıymetini daha bir anlıyorr,bende hep uzaklarda yaşadım 3 yıldır memleketimdeyimmm

belim agrıyo yazmıştım ya, bel kemigim kaymış, tüm agrılar bu yüzdenmiş
doktor biraz güç uygulayarak kemgimi yerinme oturttugunu söyledi. ilaçlar verdi ama malesef deli gibi uyku yapıyorlar. sabahın bu saatinde bile gözlerin kapanıo. Nasıl çalşcam ben böyle bilmiyorum.

hay Allah yaa epey de zaman olmuş babanı görmeyeli. İznine de az kalmnış inşallah bu sefer bir sorun çıkmaz da görebilirsin.

günaydın kızlar
kol kasım ağrıyor sanırım üzerine yatmışım kasın dr gitmedim kolumu ani hareket ettirdiğimde kıyamet kopuyor sanki canım baya bir acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…