***1.TAKIM 286.ETAP***
MuMu85(75.5) kendi isteği ile ayrıldı
spirochet ( 85/85/0/0 %) kilosu sabit
T_N ( 80,8/79,9/0,9/1,11%)
fitsema (78.9/78,4/0,5/0,63%)
mutedeyyin (73,6/ kilo bildirmedi
garden ( 86,9/86,6/0,3/0,35%)
mlkfth ( 85/84,2/0,8/0,94)
BuRCuCuKkK ( 54.6/54/0,6/1,10%)
fefilifa ( 76,8/76/0,8/1,04)
tansal42(69/ kilo bildirmedi
1.TAKIM ORTALAMASI: 0,52%
hayırlı cumalar hepinizeeakrepcim rica etsem listemizi kontrol edermisinn
özel günüm bitti gibi bişey kaptancım son günü yani ağrır mı bu kadar? off nacamı şaşırdım hamile kadın gibi yürüyebiliyorumÖzel dönemde isen ağrır canım ama değilsen ağırm felanmı kaldırdın yada üşüttünmü dikkat et kendini sıcak tut..
kızlarr yine kimseler yokk noluyo böyleeee
geliyorum gidiyorum sayfalar hiç ilerlememiş.
şöyle kalabalık sayfaların akıp gittigi günleri özledim valla.
nesliiiiiiiiiiiiii seni bekliyorummmm
Evet canım hesaplama aynı yapılıyor sonuç sadece eksi çıkıyor..
Hadi bakalım bu hafta karabiberin performansını görsün 2. takım..
Eeee çizelgen hala değişmemiş
Evet canım hesaplama aynı yapılıyor sonuç sadece eksi çıkıyor..
Hadi bakalım bu hafta karabiberin performansını görsün 2. takım..
Eeee çizelgen hala değişmemiş
oy kucuk oglan bu arada butun dislerini birden dokuyor sanirim kollarim cok fene durumda
bu arada gecmisten haberim var hemserim karabiberim bak sana yaklastim ona gore yahu bende bu hafta 80.2 cikmistim
bu arada izin nezaman diye sormussunuz 18 aralikta allah kismet ederse gidiyorum kavusuyorum memleketime cok sukur anama babama
bu arada kac senedir gormedigimi sormustu bahirecim babami gormeyeli 2.5 sene oldu annemi 1 seneyi gecti annemi dogum yaptigimda buraya getirtmistim istek yapip iki ay kalmisti yanimda iyi olmustu
abimide gormeyeli 1.5 sene oldu zatende bukadariz bir abim var baskada kardesim yok iste onuda evlendirmeye gidiyoruz allahin izniyle
gurbet cok zor insan anne baba lafini duyunca burnunun ucu titriyor 9 senedir gurbetteyim cok sik gitmiyorum maalesef gidemiyorum ama bundan sonra insallah daha sik gitmeye calisacagim tabi yine kismet olursa cunku her gitmek istedgigimizde sorun cikiyor uc cocuk var araya dogumdu hamilelikti girdi boylelikle hep uzak kaldim memleketten
ya iste boyle iste simdi tam son zamanlar birde oglan okulla geziye gidecek 5 gunluk onunla ugrastim onca isin icinde birde aslinda 15 inde gelecek 18 inde gidecegiz
bu arada isler malum burayi birakip gidecem yoluna koyup o sekilde gideyim diye biraz sikistiriyorum kucuk oglanda disi yuzunden kucagimdan dusmuyor cok miz miz deli etti beni valla
günaydın kızlar
kol kasım ağrıyor sanırım üzerine yatmışım kasın dr gitmedim kolumu ani hareket ettirdiğimde kıyamet kopuyor sanki canım baya bir acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?