günaydın ballı lokma tatlılarım..
sağlıklı,huzurlu bir hafta olsun hepimiz için inşallah..
günaydınnnn
bismillah diyip dükkanı açalımmiyi haftalar diliyorum.
belim agrıyo yazmıştım ya, bel kemigim kaymış, tüm agrılar bu yüzdenmiş
doktor biraz güç uygulayarak kemgimi yerinme oturttugunu söyledi. ilaçlar verdi ama malesef deli gibi uyku yapıyorlar. sabahın bu saatinde bile gözlerin kapanıo. Nasıl çalşcam ben böyle bilmiyorum.
günaydın kızlar
kol kasım ağrıyor sanırım üzerine yatmışım kasın dr gitmedim kolumu ani hareket ettirdiğimde kıyamet kopuyor sanki canım baya bir acıyor
acayip soğuk ve yağmurlu bugün
belim agrıyo yazmıştım ya, bel kemigim kaymış, tüm agrılar bu yüzdenmiş
doktor biraz güç uygulayarak kemgimi yerinme oturttugunu söyledi. ilaçlar verdi ama malesef deli gibi uyku yapıyorlar. sabahın bu saatinde bile gözlerin kapanıo. Nasıl çalşcam ben böyle bilmiyorum.
günaydın kızlar
kol kasım ağrıyor sanırım üzerine yatmışım kasın dr gitmedim kolumu ani hareket ettirdiğimde kıyamet kopuyor sanki canım baya bir acıyor
ufaklık yeni kalktı,kahvaltısını yaptırayım,geliyorum,dağılmayın sakın..
günayyyydıınnnnn
aminnn inşallahgünaydın ballı lokma tatlılarım..
sağlıklı,huzurlu bir hafta olsun hepimiz için inşallah..
burasıda öyleeeamin cümlemiz için inşallah.
günaydın canlarım burada nasıl bir yağmur var anlatamam size sabah işe zor geldim valla yağmur yüzünden göz gözü görmüyordu. okullarda tatil bize de tail olsaydı tam süper olacaktı.
geçmiş olsun şekerler,tez iyileşin inşallah.ben de dün temizlikte kendimi kaybedip,buzdolabını çekerken omzumu incittim,başımla beraber ağrıyor.devam ederse en yakın duvara kafa atmayı düşünüyorum..
evet yaralı sayısı üç oldu,yok olsun arttıran,aman diyeyim..
geçmiş olsun şekerler,tez iyileşin inşallah.ben de dün temizlikte kendimi kaybedip,buzdolabını çekerken omzumu incittim,başımla beraber ağrıyor.devam ederse en yakın duvara kafa atmayı düşünüyorum..
evet yaralı sayısı üç oldu,yok olsun arttıran,aman diyeyim..
benm anenm de kardeşimin peşinde koşardı iki lokma fazla yesin diye. şöyle çelimsizdi ki... şimdi nasıl yakışıklı oldu kerata. baklava baklava kasları var:) dert etme canım yiyecegi yoksa yemiyor zaten.ufaklık yeni kalktı,kahvaltısını yaptırayım,geliyorum,dağılmayın sakın..
Nesliiii yoksa yine yoksa yoksaaaaSelamunaleykum kızlar
Amanın bu ne Herkez omuzunu kolunu belini incitmiş Allah korusun yahu gecmis oldun hepinize
Bende dün bir migde bulantisi bir basagrisi cok fenaydim o halde ürün tanıtımı yaptım kendimi wc ye zor attım cok soğuk buralar hiç sevmiyorum soğuğu
Helal olsun canım benim..Tamam haftaya izne yazarız seni dönüşe kadar da 85 i bulursun yineKaptanım canım ciğerim gercekten hakkını helal et beklettigimi ve sorumsuzlugumu biliyorum ama bir daha olma emin ol
Zate. Bu hafta bildiririm kilomu sonraki haftada izine ayırırsın beni Tr de giremem çünkü 78 kilo hedefim vardı az kAldi bakalim gidene kadar olmaya calisacam
Hafta sonuna çabuk alışıyoruz..Canım yaa ağrı aynı şekilde devam ediyormu??şu pazartesi ne tuhaf bi gün yahu. bitse de gitsek :) bel ağrısından bi tarafımın üstüne oturamıyorum.
“-Soru: Her insanın nasibi var mıdır?
-Cevap: Görüyorsunuz ki herkes her istediğini elde edemiyor ve nice kimseler daha başındayken hayat yolculuğundan geri çağrılıyor. Hayat bir ilahi plandır ve kaderin sahibi yarattığı her şeye ve herkese bir rol tayin etmiştir.
Siz de biz de yoktuk; hiçtik, bir şeye de layık değildik. Yüce Sahibimiz bizi yokluktan varlığa taşımayı diledi; bize emanet ettiği vücuda türlü vasıflar ve değerler yükledi. Bize göz, kulak, akıl, kalp, basiret bağışladı. Bize iyinin ve kötünün yolunu ve sonuçlarını göstererek, geleceğe dair seçimlerimizde özgür bıraktı. Bizi gönderdiği bu gurbetten yakında geri alacak; yüce huzuruna döneceğiz.
Doğuştan getirdiklerimiz nasıl nasipse, yüce Yaradan’ın bize sonradan verecekleri de öyle nasiptir. Şu var ki, önceki nasip bize yaradılış amacımıza hizmet edebilelim diye verildi. Sonraki nasip ise, çalışmamızın, sabrımızın, şükrümüzün, duamızın, gayretimizin karşılığı olarak verilecektir.
Diğer yandan dıştan bakınca bazıları bazılarından daha nasipli sanılır. Oysa hemen herkesin içerisinde gizli başka bir acı veya başka bir sevinç vardır. Daha büyük nasip, ödenmesi gereken daha büyük bedel anlamına gelir. Ayrıca kimin ne nasibi olduğunu doğru şekilde ancak hayat yolunun başına, sonuna, içine, dışına bakarak anlarız.
Emin olalım ki, tek bir atomu yararsız yaratmayan Merhametli Mevla’nın mutlak adaleti kılı kırk yarar. Hiç kimsenin zerre kadar çabası, duası, gözyaşı, emeği ihmal edilmez, unutulmaz. Nasibimizi düşünmeyi boş verelim de kısacık hayatta ne kadar çok dua ve çaba biriktirdiğimize bakalım. Yüce Rabbimize hamdolsun!”
Dr. Muhammed Bozdağ
Hafta sonuna çabuk alışıyoruz..Canım yaa ağrı aynı şekilde devam ediyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?