Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın ballı lokma tatlılarım..
sağlıklı,huzurlu bir hafta olsun hepimiz için inşallah..

amin cümlemiz için inşallah.

günaydın canlarım burada nasıl bir yağmur var anlatamam size sabah işe zor geldim valla yağmur yüzünden göz gözü görmüyordu. okullarda tatil bize de tail olsaydı tam süper olacaktı.

günaydınnnn

bismillah diyip dükkanı açalımm iyi haftalar diliyorum.

sana da günaydın canım.

geçmiş olsun tatlım. daha çok dikkat etmen lazım kendine.

günaydın kızlar
kol kasım ağrıyor sanırım üzerine yatmışım kasın dr gitmedim kolumu ani hareket ettirdiğimde kıyamet kopuyor sanki canım baya bir acıyor

bak ya biri daha rahatsızlanmnış. canım geçmiş olsun.

acayip soğuk ve yağmurlu bugün

soğuk neyse de yağmur felaket.

günaydın kızlar
kol kasım ağrıyor sanırım üzerine yatmışım kasın dr gitmedim kolumu ani hareket ettirdiğimde kıyamet kopuyor sanki canım baya bir acıyor

geçmiş olsun şekerler,tez iyileşin inşallah.ben de dün temizlikte kendimi kaybedip,buzdolabını çekerken omzumu incittim,başımla beraber ağrıyor.devam ederse en yakın duvara kafa atmayı düşünüyorum..
evet yaralı sayısı üç oldu,yok olsun arttıran,aman diyeyim..

günayyyydıınnnnn
aminnn inşallah
burasıda öyleee

koll çok kötüymüş unutuyorum ağrıyı ani hareketlerde çığlık atıyorum resmen ya geçmiş olsun canım sanada aman dikkat et kendine

saol banucum valla Allah kimseyi sağlığından etmesin. çok zor. yatıp kalkıp halimize şükretmemiz lazım. çok şükür halimize Allahımmmm

ufaklık yeni kalktı,kahvaltısını yaptırayım,geliyorum,dağılmayın sakın..
benm anenm de kardeşimin peşinde koşardı iki lokma fazla yesin diye. şöyle çelimsizdi ki... şimdi nasıl yakışıklı oldu kerata. baklava baklava kasları var:) dert etme canım yiyecegi yoksa yemiyor zaten.

Kızlar pazartesi yoğunluğu var bende ama okudum alıntı yapamıyorum..

Nesli tamam özlemine telaşene veriyorum ama kilo bildirimin ihmal etme lütfen üç kere olunca diskalifiye oluyosun unutma...

Ceylin geçmiş olsun canım..

Bahocan sanada geçmiş olsun.. Benim de sol omzumun hemen altı çok fena kolumu kaldıramıyordum dün akşam yatmadan viks sürdüm iyice ovarak ayy nasıl ağrıyor ordaki kas sertleşmiş iyice, sabah sanki daha rahat kalktım daha rahat oynatabiliyorum kolumu..Bugün akşam da yaparım aynı işlemi..

Selamunaleykum kızlar
Amanın bu ne Herkez omuzunu kolunu belini incitmiş Allah korusun yahu gecmis oldun hepinize
Bende dün bir migde bulantisi bir basagrisi cok fenaydim o halde ürün tanıtımı yaptım kendimi wc ye zor attım cok soğuk buralar hiç sevmiyorum soğuğu

Kaptanım canım ciğerim gercekten hakkını helal et beklettigimi ve sorumsuzlugumu biliyorum ama bir daha olma emin ol
Zate. Bu hafta bildiririm kilomu sonraki haftada izine ayırırsın beni Tr de giremem çünkü 78 kilo hedefim vardı az kAldi bakalim gidene kadar olmaya calisacam

Nesliiii yoksa yine yoksa yoksaaaa
Helal olsun canım benim..Tamam haftaya izne yazarız seni dönüşe kadar da 85 i bulursun yine

ENERJİNİZİ TÜKETEN SEYLER:

•Kendinize vermiş olduğunuz fakat bir türlü tutamadığınız sözler.
•Kullanmadığınız halde evinizde, işyerinizde bulundurduğunuz her türlü materyal.
•Görüşmek istemediğiniz halde “ayıp” olur düşüncesinden ötürü ile
tişim halinde olduğunuz herkes.
•Geçmişinizde affedemediğiniz, hala zihninizde kavga halinde olduğunuz aile fertleri ve kişiler.
•Evinizde sizi bekleyen fakat bir türlü vaktiniz olmadığı için yapamadığınızı ifade ettiğiniz birikmiş tadilat veya işler.
•İstemeyerek giriştiğiniz her türlü proje.
•Sevmediğiniz fakat “ kim sevdiği işi yapıyor ki?” dediğiniz işiniz.
•Her türlü dağınıklık.
•“Yarın yaparım” diyerek ertelediğiniz, her yeni hayaliniz.
•Canınızı sıktığı halde görüşmeye devam ettiğiniz herkes.
•Her yıl ertelemeye yöneldiğiniz ya da bir görev misali gittiğiniz tatiliniz.
•Yapamadığınızı, başaramadığınızı düşündüğünüz her şey. ( hayallerinizdeki işiniz, hayallerinizdeki eşiniz, hayallerinizde yaşamak istediğiniz yer…)
•“ Hayır” diyemediğiniz, iyi niyetli olduğunuz için yaptığınızı sandığınız her şey.
•Mutsuzluğunuzdan kaynaklı gösteremediğiniz performans.
•Tutamadığınız her türlü söz.
•“ Keşke” diyerek hayıflandığınız her şey.
•Vermek istediğiniz ama bir türlü veremediğiniz cevaplar.
•Sağlığınızla ilgili aldığınız ama bir türlü uygulayamadığınız kararlarınız. ( spora gitmek…)
•Vermek istediğiniz kilolarınız.
•Cevaplamadığınız mailler.
•Tamamlanmamış, ötelediğiniz, ertelediğiniz, sizi yiyip bitiren her şey!​

Üniversitede , Profesör derse şöyle başlamış. :
- "Düşünün ki bugün Dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek.
Kurtuluş şansınız yok. Bugün ne yapardınız?"

Tüm öğrencilerden bir çok değişik cevap gelmiş:

- İbadet eder Tanrıdan günahlarımı affetmesini dilerdim,

- Tüm sevdiklerimle vedalaşırdım,

- Ailemle zamanımı geçirirdim,

- Anneme veya Babama giderdim,

- Arkadaşlarımla yarım saat eski günlerdeki gibi basket oynardım,

- Barbekü partisi yapardım,

- Sevgilimle son ana kadar sevişirdim,

- Tüm sevdiğim yemekleri son bir defa yerdim.

- Yatar uyurdum.

- Ormanda son defa dolaşırdım,

- Güneşin doğuşunu ve batışını son defa seyrederdim.

- Akşam yıldızları seyrederdim.

- En sevdiğim yemeği hazırlar tüm sevdiklerimi akşam yemeğe davet ederdim.

- Piknik yapardım,

- Hayatta en çok gitmek istediğim yere gider orda ölümü beklerdim,

- Jet uçağına binerdim,

- Üzdüklerimi arar özür dilerdim beni affetmesini isterdim
vb.......... .

Hoca bütün hepsini tahtaya yazmış. Sonra gülerek ;

-Çocuklar bunları yapmak için dünyanın son günü olması şart mı.?
(GLSN)

“-Soru: Her insanın nasibi var mıdır?

-Cevap: Görüyorsunuz ki herkes her istediğini elde edemiyor ve nice kimseler daha başındayken hayat yolculuğundan geri çağrılıyor. Hayat bir ilahi plandır ve kaderin sahibi yarattığı her şeye ve herkese bir rol tayin etmiştir.

Siz de biz de yoktuk; hiçtik, bir şeye de layık değildik. Yüce Sahibimiz bizi yokluktan varlığa taşımayı diledi; bize emanet ettiği vücuda türlü vasıflar ve değerler yükledi. Bize göz, kulak, akıl, kalp, basiret bağışladı. Bize iyinin ve kötünün yolunu ve sonuçlarını göstererek, geleceğe dair seçimlerimizde özgür bıraktı. Bizi gönderdiği bu gurbetten yakında geri alacak; yüce huzuruna döneceğiz.

Doğuştan getirdiklerimiz nasıl nasipse, yüce Yaradan’ın bize sonradan verecekleri de öyle nasiptir. Şu var ki, önceki nasip bize yaradılış amacımıza hizmet edebilelim diye verildi. Sonraki nasip ise, çalışmamızın, sabrımızın, şükrümüzün, duamızın, gayretimizin karşılığı olarak verilecektir.

Diğer yandan dıştan bakınca bazıları bazılarından daha nasipli sanılır. Oysa hemen herkesin içerisinde gizli başka bir acı veya başka bir sevinç vardır. Daha büyük nasip, ödenmesi gereken daha büyük bedel anlamına gelir. Ayrıca kimin ne nasibi olduğunu doğru şekilde ancak hayat yolunun başına, sonuna, içine, dışına bakarak anlarız.

Emin olalım ki, tek bir atomu yararsız yaratmayan Merhametli Mevla’nın mutlak adaleti kılı kırk yarar. Hiç kimsenin zerre kadar çabası, duası, gözyaşı, emeği ihmal edilmez, unutulmaz. Nasibimizi düşünmeyi boş verelim de kısacık hayatta ne kadar çok dua ve çaba biriktirdiğimize bakalım. Yüce Rabbimize hamdolsun!”
Dr. Muhammed Bozdağ

Son düzenleme:
Kızlar hafta sonu kazak başladım kendime..Kırmızı ve simli iple..Modeli çok güzel değişik bişii olucak yapabilrde bititrirsem

şu an içinde bulundugum duruma öyle iyi geldi ki bu yazı.. çok teşekkür ederim kaptanım. yaradanın adaletinden sual olunmaz ama bazı şeyleri görüp de haksızlık degil mi bu dedigimiz çok olmuştur.

Hafta sonuna çabuk alışıyoruz..Canım yaa ağrı aynı şekilde devam ediyormu??

malesef devam ediyor kaptanım fena şekilde agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…