Kızlar hafta sonu kazak başladım kendime..Kırmızı ve simli iple..Modeli çok güzel değişik bişii olucak yapabilrde bititrirsem
Kızlar pazartesi yoğunluğu var bende ama okudum alıntı yapamıyorum..
Nesli tamam özlemine telaşene veriyorum ama kilo bildirimin ihmal etme lütfen üç kere olunca diskalifiye oluyosun unutma...
Ceylin geçmiş olsun canım..
Bahocan sanada geçmiş olsun.. Benim de sol omzumun hemen altı çok fena kolumu kaldıramıyordum dün akşam yatmadan viks sürdüm iyice ovarak ayy nasıl ağrıyor ordaki kas sertleşmiş iyice, sabah sanki daha rahat kalktım daha rahat oynatabiliyorum kolumu..Bugün akşam da yaparım aynı işlemi..
kızlar herkese iyi geceler diliyorum
bugünki menümü yazayım gitmeden
sabah çok az kahvaltı canım istemedi
ara şekersiz çay
öğle
bir iki çatal kavurma
patlıcan salatası
su
ara
yeşil çay
akşam
büyük bir ihtimalle annem çorba yapmıştır 1 kase çorba
hırs yaptım nedenini yarın anlatırım kızlar eve gidince yemeği yiyip ders başına geçmeliyim
seviyorum kızlar sizi iyiki varsınız
benim çıkar gütmeyen arkadaşlarım
benm menüm de şöyle:
sabah 1 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
dere otu
1 dilin tam bugday ekmegi
şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğlen: yarım tabak tavuk sote, salata
ara: 3 hurma, 1 mandalina
akşam: sebze çorba salata yiyecegım inşallah...
Resmini çeker gösteririm şekercim..Geçen yıl eşime hırka yaptım çok güzel oldu çok da hoşuna gitti ama kapişonuna taktı yahuukış bitmeden biterse birde bize de gösterirsen tam süper olur hamarat arkadaşım
Cumartesi markete gittik büyük bi alışveriş yaptık..Market sıcak dışarı soğuk gecenin vakti ondanmı oldu nolduki..Sepetten arabaya yerleştirirken felan ani hareketle kasılmış olabilir sonra arabadan indir asansöre asansörden eve evden de dolaplara uff taşımacılık yapmışım resmen kolmu dayanır kasmı ehh spor da yok şööle tam kadrolu kaslar ham tabii..Tek değildim ama fazla geldi demekki onca hareket..Sabah kalktım koluma kaldırırken feci ağrıteşekkür ederim akrebim ayrıca güzel paylaşımların için akşam akşam bana nasihat oldu özellikle şu enerji tüketen şeyler hususu
beni bu üniv mahvetti arkadaşştüm enerjimi alıp gidiyor sabr ediyorum sonunda selamete erecem inşallah
bende kolumu dün annem zeytin yağ ve limonlu karışımla ofaladı bugün biraz iyi idi viks de fena fikir değil fakat bende vikis yok bugün yine zeytinyağı ile ofalarım kasım semsert aynen seninki gibi
seviyorum kızlar sizi iyiki varsınız
benim çıkar gütmeyen arkadaşlarım
kürtaja hayır karşıyım oldum olası rabbim size veriyor bir nimet ne akla hizmet yaparsınız bu zülmü rızkı için korkmayın o ben diyor ben veririm herkesin rızkını kariyer için ise bence herşeye değer o küçücük bebecik için herşeye değer ...
ilerde inşallah evlenmeyi de çoru da çocuğu da bana da nasip eder rabbim amiiiinnnnn
Burda gök yere iniyor
Rabbim afetinden korusun bizleri!
teşekkürler canımmm ebnde herkese iyi haftalar diliyorummgünaydınnnn
bismillah diyip dükkanı açalımmiyi haftalar diliyorum.
geçmiş olsunn ceylincimbelim agrıyo yazmıştım ya, bel kemigim kaymış, tüm agrılar bu yüzdenmiş
doktor biraz güç uygulayarak kemgimi yerinme oturttugunu söyledi. ilaçlar verdi ama malesef deli gibi uyku yapıyorlar. sabahın bu saatinde bile gözlerin kapanıo. Nasıl çalşcam ben böyle bilmiyorum.
sanada çok geçmiş olsungünaydın kızlar
kol kasım ağrıyor sanırım üzerine yatmışım kasın dr gitmedim kolumu ani hareket ettirdiğimde kıyamet kopuyor sanki canım baya bir acıyor
adanada öyle bugünamin cümlemiz için inşallah.
günaydın canlarım burada nasıl bir yağmur var anlatamam size sabah işe zor geldim valla yağmur yüzünden göz gözü görmüyordu. okullarda tatil bize de tail olsaydı tam süper olacaktı.
Kızlar hafta sonu kazak başladım kendime..Kırmızı ve simli iple..Modeli çok güzel değişik bişii olucak yapabilrde bititrirsem
Üniversitede , Profesör derse şöyle başlamış. :(GLSN)
- "Düşünün ki bugün Dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek.
Kurtuluş şansınız yok. Bugün ne yapardınız?"
Tüm öğrencilerden bir çok değişik cevap gelmiş:
- İbadet eder Tanrıdan günahlarımı affetmesini dilerdim,
- Tüm sevdiklerimle vedalaşırdım,
- Ailemle zamanımı geçirirdim,
- Anneme veya Babama giderdim,
- Arkadaşlarımla yarım saat eski günlerdeki gibi basket oynardım,
- Barbekü partisi yapardım,
- Sevgilimle son ana kadar sevişirdim,
- Tüm sevdiğim yemekleri son bir defa yerdim.
- Yatar uyurdum.
- Ormanda son defa dolaşırdım,
- Güneşin doğuşunu ve batışını son defa seyrederdim.
- Akşam yıldızları seyrederdim.
- En sevdiğim yemeği hazırlar tüm sevdiklerimi akşam yemeğe davet ederdim.
- Piknik yapardım,
- Hayatta en çok gitmek istediğim yere gider orda ölümü beklerdim,
- Jet uçağına binerdim,
- Üzdüklerimi arar özür dilerdim beni affetmesini isterdim
vb.......... .
Hoca bütün hepsini tahtaya yazmış. Sonra gülerek ;
-Çocuklar bunları yapmak için dünyanın son günü olması şart mı.?
bugünü bitirdik valla, eve gidip dinlenme zamanı..
bahirecims en kpss ye başladın mı çalışmaya? ne durumdasın? başladıgın bitirdigin dersler var mı?
Kızlar merhaba..
Akşam feci ıslandım.Yemek sonrası karın ağrısı başladı eee o kadar su içinde kalınca üşüdü tabii..
8:30 dan 12:00 ye kadar yattım..Eşim gelnce kalktım..Namazı bile kalkınca kıldım ama karın ağrı kalmamış ısınınca..Tabi spor da güme gitti.. Az önce de kestane hüplettim çayla.. Eşim getirmiş..Spor yapma birde kestane hüpletGerçi o karın ağrısı ile hiç bişii yapamadım..Mutfağımı da kalkınca temizledim..Yemek sonrası öylece kalmıştı.
Kızlar merhaba..
Akşam feci ıslandım.Yemek sonrası karın ağrısı başladı eee o kadar su içinde kalınca üşüdü tabii..
8:30 dan 12:00 ye kadar yattım..Eşim gelnce kalktım..Namazı bile kalkınca kıldım ama karın ağrı kalmamış ısınınca..Tabi spor da güme gitti.. Az önce de kestane hüplettim çayla.. Eşim getirmiş..Spor yapma birde kestane hüpletGerçi o karın ağrısı ile hiç bişii yapamadım..Mutfağımı da kalkınca temizledim..Yemek sonrası öylece kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?