günaaaayyydıııınnnnnn
daha adepte olamadım canım çooktaan başlardım ama ailem yanımda ya dün diğer odaya elektirikli sobayı yaktım geçtim şööyle biraz annem isyan etti ömrüm böyle geçmiş beni özlemiş gel kızım dedi yanımda otur kıramadım haklı kadın ben okula gitmeye başladım sevindi sonrası bu yaşa gelene kadar bu yaş dahil hep masa başı elimde kitap kalemle test çözmekle cebelleşirken gördü ...
günaydın arkadaşlar..
iyi kaynatmışsınız,sayfalar akmış azıcık.bir de ben katılabilsem iyi olacak.
sabah giriyorum,banuş uyandı mı bir koşturmaca başlıyor evde,anne mama,anne su,anne oyun oynayalım,anne masal anlat,anne ben de yazacağım,bilgisayar benimmmm diye bir tutturuyor,yaz yazabilirsen..oyalıyor beni kuzum,iyi ki var,herkes çıkınca evden arkadaş oluyor bana,içimi ısıtıyor..
o kürtaj yazısını paylaşmışsın,çok üzücü akrep.bu devirde hala doğum kontrol yöntemi olarak kullananlar var.anne ve bebeğin sağlığını tehdit eden bir durum olmadıkça ben de çok yadırgıyorum.kınamıyorum,kız evlatlarım var.ama rabbim herkese istenen ve sağlıklı gebelik nasip etsin.ben kızıma 7 seneden sonra çok büyük çaba ve acıyla kavuştum,kürtajı anlamam mümkün değil o yüzden.
aslında vücudun dinlen diye alarm veriyor akrep.azıcık dinlemek lazım,sonuçta bize ait sandığımız her organın tek tek hesabını vereceğiz.bunu hiç unutmasak keşke..
ben abdominal ağrılarda sıcak su torbası koyuyorum canım..eğer dışarıda yakalanırsam da pet şişeye sıcak su doldurup koyuyorum.midenin ya da böbreğin nerede ağrıyacağı hiç belli olmuyor..
şimdi ufaklığın kahvaltı saati,dönüşte menü ve kitaplarımı yazayım.görüşürüz..ama durmayın,sohbete devam..
Kızlar merhaba..
Akşam feci ıslandım.Yemek sonrası karın ağrısı başladı eee o kadar su içinde kalınca üşüdü tabii..
8:30 dan 12:00 ye kadar yattım..Eşim gelnce kalktım..Namazı bile kalkınca kıldım ama karın ağrı kalmamış ısınınca..Tabi spor da güme gitti.. Az önce de kestane hüplettim çayla.. Eşim getirmiş..Spor yapma birde kestane hüpletGerçi o karın ağrısı ile hiç bişii yapamadım..Mutfağımı da kalkınca temizledim..Yemek sonrası öylece kalmıştı.
günaaaayyydıııınnnnnn
daha adepte olamadım canım çooktaan başlardım ama ailem yanımda ya dün diğer odaya elektirikli sobayı yaktım geçtim şööyle biraz annem isyan etti ömrüm böyle geçmiş beni özlemiş gel kızım dedi yanımda otur kıramadım haklı kadın ben okula gitmeye başladım sevindi sonrası bu yaşa gelene kadar bu yaş dahil hep masa başı elimde kitap kalemle test çözmekle cebelleşirken gördü ...
günaydın arkadaşlar..
iyi kaynatmışsınız,sayfalar akmış azıcık.bir de ben katılabilsem iyi olacak.
sabah giriyorum,banuş uyandı mı bir koşturmaca başlıyor evde,anne mama,anne su,anne oyun oynayalım,anne masal anlat,anne ben de yazacağım,bilgisayar benimmmm diye bir tutturuyor,yaz yazabilirsen..oyalıyor beni kuzum,iyi ki var,herkes çıkınca evden arkadaş oluyor bana,içimi ısıtıyor..
o kürtaj yazısını paylaşmışsın,çok üzücü akrep.bu devirde hala doğum kontrol yöntemi olarak kullananlar var.anne ve bebeğin sağlığını tehdit eden bir durum olmadıkça ben de çok yadırgıyorum.kınamıyorum,kız evlatlarım var.ama rabbim herkese istenen ve sağlıklı gebelik nasip etsin.ben kızıma 7 seneden sonra çok büyük çaba ve acıyla kavuştum,kürtajı anlamam mümkün değil o yüzden.
Aaa evet haklısın canım yaa benim hiç aklıma gelmedi sıcak su torbası yoksa hemen uygulardım..Birdahaya aklımda olsun..İş yerinde olursa pet şişe süper çözümm:128:aslında vücudun dinlen diye alarm veriyor akrep.azıcık dinlemek lazım,sonuçta bize ait sandığımız her organın tek tek hesabını vereceğiz.bunu hiç unutmasak keşke..
ben abdominal ağrılarda sıcak su torbası koyuyorum canım..eğer dışarıda yakalanırsam da pet şişeye sıcak su doldurup koyuyorum.midenin ya da böbreğin nerede ağrıyacağı hiç belli olmuyor..
şimdi ufaklığın kahvaltı saati,dönüşte menü ve kitaplarımı yazayım.görüşürüz..ama durmayın,sohbete devam..
günaydın banucum. olsun varsın onlarsız yaşam mümkün değil. rabbim dileyen herkese nasip etsin. annemde hep kaan için aynı şeyi söyle can yoldaşım diyor ona bir görsen nasıl anlaştıklarını. ben hiç hatırlamam annemin benim yada kardeşimle öyle güzel diyaloglar içinde olduğunu. ikisininde aralarının öyle iyi olduğuna çok seviniyorum.
ufff cidden su şişesi hayat kurtarıyor.
günaydın
kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
ben 2. takım üyesi olmayı beceremedim ,çok isterdim sizzinle birşeyler paylaşıp beraber kilo vermeyi ama yapamıyorum
ihmal ediyorum sizi
AKREPÇİM izninle ben takımdan ayrılmak istiyorum
hakkınızı helal edin ,kendinize iyi bakın
laaa bu da nerden çıktı yaa...
Sen bilirsin kuşum ama her zaman bekleriz
çok şekersin canım sizden ayrılmak istemezdim ama
paylaşımda bulunamıyorum ,yer tutmanın anlamı yok
görüşmek üzere
Eeeee torun farklı tabi şekerim..Bakalım bizler nasıl olucaz torun sahibi olunca..O günleri görmek nasip olur inş..
Y aa bendemi tuhaflık var bu şişe durumunu yeni keşfettim süper fikir sağolun kızlar yaa iyiki varsınız
Dün ne yedim
Sabah:
1 muz..
Simit, beyaz peynir, çay
Öğle:
Ekmek arası köfte, simit
Akşam:
Yarım kase çorba, gümüş balığı, turp, yaz turşusu, tere, ekmek, helva..
Gece:
Kestane, çay
Menüye bak hizaya gelburaya yazmazsam ayar tutturamam tam bir utanç tablosuu
Spor:
50 dk yürüyüyüş
Kitap:
Aşk üfleyen neyzen, Vakıa suresi...
Cep telefonum dünkü yağmurun azizliğine uğradı maalesef..Cebimde su almış e şu an iptal kullanılmıyor uff aklıma getirmemeye çalışıyorum..
Eşim halledicek artık bugün olmadı farklı bir telefon alınır..
Dünkü yağmura inat bugün bol güneşli bir hava var..
Burası Mersin..Burdaa kış böyle yaşanır
Cep telefonum dünkü yağmurun azizliğine uğradı maalesef..Cebimde su almış e şu an iptal kullanılmıyor uff aklıma getirmemeye çalışıyorum..
ne kadar teknoloji bağımlısı olduk değil mi arkadaşlar.20 sene önce aklımızdan bile geçmeyen şeyler şimdi önceliğimiz haline geldi.bazen düşününce garip geliyor.:44::44:Cep telefonum dünkü yağmurun azizliğine uğradı maalesef..Cebimde su almış e şu an iptal kullanılmıyor uff aklıma getirmemeye çalışıyorum..
hepsi olmasa da çoğu yapılabilir bahireciğim.zarardan ne kurtarılsa kardır değil mi..enerjimizi düşüren şeyleri dün yayımladın ya akrepp
onların tam tersini yapma fikrim geldi nasıl fikir
çok şekersin canım sizden ayrılmak istemezdim ama
paylaşımda bulunamıyorum ,yer tutmanın anlamı yok
görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?