Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ama annende haklı kuzucum. biraz onlarla vakit geçir biliyorum vaktin çok kıymetli ama onlarda seni özlemişler yanına geldiler. sen dün birşeyler anlatacaktın hadi müsait olunca uğra birde anlat.

günaydın banucum. olsun varsın onlarsız yaşam mümkün değil. rabbim dileyen herkese nasip etsin. annemde hep kaan için aynı şeyi söyle can yoldaşım diyor ona bir görsen nasıl anlaştıklarını. ben hiç hatırlamam annemin benim yada kardeşimle öyle güzel diyaloglar içinde olduğunu. ikisininde aralarının öyle iyi olduğuna çok seviniyorum.

ufff cidden su şişesi hayat kurtarıyor.

şimdi ufaklığın kahvaltı saati,dönüşte menü ve kitaplarımı yazayım.görüşürüz..ama durmayın,sohbete devam..

afiyet bal şeker olsun prensese...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

bence sen biraz dinlen kaptanım ıslanmışsın da, zayıf düşmüştür bünyen.

annen de haklı canım, bizimkiler de aynı şeyi söylüyorlar. boşver annenler gitsin de evelallah halledersin sen.

günaydınn banucummm

Aaa evet haklısın canım yaa benim hiç aklıma gelmedi sıcak su torbası yoksa hemen uygulardım..Birdahaya aklımda olsun..İş yerinde olursa pet şişe süper çözümm:128:
şimdi ufaklığın kahvaltı saati,dönüşte menü ve kitaplarımı yazayım.görüşürüz..ama durmayın,sohbete devam..

Temeeeeeeeeeeeeeemmm:130::130:

Eeeee torun farklı tabi şekerim..Bakalım bizler nasıl olucaz torun sahibi olunca..O günleri görmek nasip olur inş..

Y aa bendemi tuhaflık var bu şişe durumunu yeni keşfettim süper fikir sağolun kızlar yaa iyiki varsınız

günaydın

kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah

ben 2. takım üyesi olmayı beceremedim ,çok isterdim sizzinle birşeyler paylaşıp beraber kilo vermeyi ama yapamıyorum

ihmal ediyorum sizi

AKREPÇİM izninle ben takımdan ayrılmak istiyorum

hakkınızı helal edin ,kendinize iyi bakın

laaa bu da nerden çıktı yaa...

Sen bilirsin kuşum ama her zaman bekleriz

Dün ne yedim

Sabah:
1 muz..
Simit, beyaz peynir, çay

Öğle:
Ekmek arası köfte, simit

Akşam:
Yarım kase çorba, gümüş balığı, turp, yaz turşusu, tere, ekmek, helva..

Gece:
Kestane, çay

Menüye bak hizaya gel buraya yazmazsam ayar tutturamam tam bir utanç tablosuu

Spor:
50 dk yürüyüyüş

Kitap:
Aşk üfleyen neyzen, Vakıa suresi...

Cep telefonum dünkü yağmurun azizliğine uğradı maalesef..Cebimde su almış e şu an iptal kullanılmıyor uff aklıma getirmemeye çalışıyorum..
Eşim halledicek artık bugün olmadı farklı bir telefon alınır..

Dünkü yağmura inat bugün bol güneşli bir hava var..

Burası Mersin..Burdaa kış böyle yaşanır

kıyamam sana kullanmayınca aklına gelmemiştir boşver.

yaz tabii yaz gördün 63 leri hale bak olmuyor böyle şurda cumaya ne kaldı

ooooooooo bak bu çok kötü olmuş ama sana birşey olmasın hem bahanesi ile telefonda yenilenmiş olur.

Dünkü yağmura inat bugün bol güneşli bir hava var..

Burası Mersin..Burdaa kış böyle yaşanır

burada da dünkü fırtınaya inat çok güzel güneşli bir hava var soğuk o ayrı gerçi ama güneşi yeter baktıkça içi açılıyor insanın.

Son düzenleme:

dün aynı şey ofisten bi arkadaşımızın başına geldi kaptancım. çözümü şu:

geceden telefonunu pirinç kavanozunun içine koyuyorsun. sbah alıyorsun. pirinçler telefonun içindeki nemi çekiyor. şuan çalışıyor arkadaşın telefonu

enerjimizi düşüren şeyleri dün yayımladın ya akrepp
onların tam tersini yapma fikrim geldi nasıl fikir

takım tam tekmil yazmış bugün.
devamı gelsin kızlar..
dün
sabah 1 bardak su
kahvaltı
2 dilim ekmek
peynir,zeytin,bal(1 çay kaşığından az]
domates,salatalık
ara yok
öğle 2 kaşık müsli
1 pors. pirinç pilavı
2 kaşık yoğurt
ara 1 elma
akşam
yarım pors.fırında köfte
1 dilim ekmek
turşu
1 bardak gazoz..

ne kadar teknoloji bağımlısı olduk değil mi arkadaşlar.20 sene önce aklımızdan bile geçmeyen şeyler şimdi önceliğimiz haline geldi.bazen düşününce garip geliyor.:44::44:
enerjimizi düşüren şeyleri dün yayımladın ya akrepp
onların tam tersini yapma fikrim geldi nasıl fikir
hepsi olmasa da çoğu yapılabilir bahireciğim.zarardan ne kurtarılsa kardır değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…