Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ooooooooo bak bu çok kötü olmuş ama sana birşey olmasın hem bahanesi ile telefonda yenilenmiş olur.

Ya sorma o telefon yüzüne sabah sabah neler çektim..Akşam çook ılıman yaklaşan üzülmeme kızan adam, sabah değişime uğramış bir şekilde çıktı karşıma..

Her yağmurda telefonmu alınacakmış sanki yeni tel diye tutturan benim şaşırdım kaldım konuştuğu ağır sözlere nutkum tutuldu.. Ben bilinçli yağmurun altına tutmuşum gibi suçlandım alakalı alakasız konular gündeme getirildi..Bu arada benim gözler doldu ama ağlamamak için telkin verdim devamlı kendime dudaklarımı ısırdım..Uff çok zoruma gitti yaa..
Kaç yıldır kullandığım tel ve hala tamir edilebilir tavrı içindeyken nelerle itham edildim..
Karşılaştırma yapınca kendisinin 1 yıl kullandığını hatırlamam telefonları hurdaya çıkar yenisini alır tabi hurdaya çıkan telin taksidi bitmez ödenmeye devam edilir

Senin yazıyı okuyunca hemen aradım dedim böyle böyle bir durum varmış sen getir ben akşam aynı işlemi yapıcam, telefon alma dedim..Bu sefer de tutturdu illaki alıcam doğum gününde hediye alamadım telefonun arıza verip duruyordu düşünüyordum almayı demezmi ölürmüsün öldürürmüsün

Evet evet var bir denge durumlarında bozukluk şu erkeklerin..

enerjimizi düşüren şeyleri dün yayımladın ya akrepp
onların tam tersini yapma fikrim geldi nasıl fikir

Aynen canım kesinlikle katılıyorum..Hatta o listeyi arada bir yayınlamak lazım şööle beynimize beynimize girsin hatırlayalım diye..

Tam tekmil benmiyim kuşum Benden başka yazan olmuşmuyduki telaşemden okuduğumu hatırlamayabilirim hemen önceki sayfaya bakayım da taşmı geldi gülmü anlayayım ama demii

Evet canım çok garip..O yüzden aklıma önceki zamanları getiriyordum ya..Yoksa aklıma geldiğinde eksikmişim gibi oluyordum..

Listede hoşuna gitmeyen maddeler var galiba kuşumm

Hehehehee banucumdan gelen taşı güle çevirip geri yooluyorum

Hadi bakemm menü bildirmeyen kalmasınn alalım dünkü menüleri.. Ayy herkesler dünkü menülerini dün yazmışlardı ya hatırladım şimdi

Tamam tamam gül yollamış banucum aldım sakladım vermiyorum geri işteee

vallahi yazdıklarını okuduktan sonra böyle kalakaldım.
ne tuhaf bu erkekler birde hepsimi böyle olmak zorunda demeden geçemeyeceğim seni aramayı çok isterdim ama telinde bozukmuş bak şimdi aklım sende kaldı. üzüldüm inan birşey de gelmiyor elimden. yarın haberdar et beni durumundan merak etmeyeyim seni.

şu da bir gerçek ki dün akşam bende işten biraz erken çıkınca yemek işini de çabuk halledince dedim avm ye gidelim ayakkabı alacağım dünkü havadan sonra neyse gittik baktık hatta o al diye ısrar etti ama bende 300 lira veremem içime oturur daha makul birşey bulursam alırım yoksa da sezon sonunda alırım dedim. neyse 70 tl ye güzel bir bot buldum aldık neyse ama o arada çocuk tuvalete gitmek isteyince sen öde bende çocuğu halledeyim dedim. bu aldı geldi çıktık eve geldik bir baktım poşetin içine birşey var. kendine de kartvizitlik almış 45 tl.(duyunca tabii ben bir daha şoklardayım) nasıl yani dedim sen buna bu kadar para mı verdin (tabii dişlerimi sıkarak daha yumuşak bir şekilde anladın sen onu ) evet çok ihtiyacım vardı dedi güle güle kullan dedim. ben tabi evde yeni ayakkabılarımı denerken sana da d.gününde birşey almamıştım bunu ona say diyince bende de fiş koptu bende ona sende kartvizitliği say o halde dedim hiç birşey demedi konu da kapandı gitti.

aman canım arkadaşım üzülme boşver seni üzdüğü ve kırdığı için onun yaptığı yanlış o da eminim farkına varacaktır. gel biz birer yeşilçay içelim.

Yaa sorma canım al biriniii vur öbürüne..

Bazen düşünüyorumda Rabbimin gücüne gitmesin deli sözüm diyeyim önce, bu erkeklere ayrı bir dünya yaratılsaymış bize ayrı...

Gerçi bizim gibi merhametli sevgi dolu affetmeyi bir borç bilen bayanlar o dünyayla bizim dünya arasına köprü yapmalarına da izin verirdik..

Biz bu kadar süperiz işte

canım arkadaşım benim kıyamam sana sen bu kadar güzel düşündüğün için rabbim sana dünyada herşeyin en güzelini nasip etsin.

aklımdan çıksınlar gereksiz herşey bana gerkekli enerjimi yükseltecek gıdalar arkadaşlar düşünceler gerek düşün düşün aklımı kurcala nereye kadar hepsini çöpe atıyorum artıkın
kızlar çok güzel bir kitaba başladım akşam
cemalnur sargut &nevval sevindi
aşktan dinle
hoşuma giden yerler vardı kitabı evde unuttum yarın getirip sizle paylaşırım

birgün rivayete göre hz peygamberimize içkici kumarbaz çapkın ayrıca yalancı bir adam gelmiş demişki eyyy nebilerin nebisi
ben müslüman değilim ben içkici kumarbaz çapkın ayrıca yalancıyım benden müslüman olurmu diye sormuş peygamberimiz de yalancılık
huyundan vazgeçersen olur demiş adam şaşırmış ya diğerleri demiş peygamberimiz yalancılık huyundan vazgeçeceğine
yemin et müslümanlığı öğreteyim der adam tamam der yemin eder allah resulüne ve müslüman olur
ertesi gün peygamber efendimizin okuluna gidecek olacağı için hazırlık yapar aklına gelir kumar yok der eğer kumara gidersem
allah resulu sorar dün akşam allah için ne yaptınız diye ben ona yemin ettim birdaha yalan da söyleyemem kumara gittim de diyemem
birden içki gelir yine aynı gerekçeyle yok der vazgeç neyse efendim böyle böyle derken adam içkiden kumardan çapkınlıktan vaz geçer
peygamberimiz yalanı yalancıyı hiç sevmez bütün kötülüklerin anası olarak görürmüş
allah ıslah eylesin bizi
nevval sevindi hanım şunu sormuş cemalnur sargut hocaya
cemalnur hanım bizim pembe yalan beyaz yalan ..... şeklinde yalanlarımız var peki bu konuda ne diyeceksiniz diye
cs yorumlamış
harp halinde evliliklerin bozulmaması için ve iki kişiyi barıştırmak dışında kesinlikle müslümanın hayatında yalan a yer yoktur olamaz deyip yukarıdaki
hikayeyi paylaşmış .....
nevval sevindi&cemalnur sargut
sohbet havasında söyleşi havasında bir kitap çook beğendim
aşktan dinle

Bir sonbahar mevsiminde Kızılderililer toplanıp şeflerine kışın nasıl geçeceğini sormuşlar. Şef konuyla ilgili fikri olmasa da şeflik karizmasını çizdirmemek için kışın soğuk geçeceğini, ona göre hazırlık yapmaları gerektiğini, özellikle de odun toplamaları gerektiğini söylemiş. Fakat o da merak etmiş ve yakın bir kasabaya inip oradan telefon açarak meteoroloji yetkililerine kışın havanın nasıl geçeceğini sormuş. Telefondaki yetkili, Evet, bu kış soğuk geçecek cevabını vermiş. Kabilesine geri dönen şef, odun toplamaları konusunda acele etmeleri gerektiğini söyleyerek odun toplama işini hızlandırmış. Bir iki hafta sonra şef tekrar kasabaya inerek meteoroloji yetkililerine, kış mevsiminin gerçekten soğuk geçip geçmeyeceğini sormuş. Telefondaki yetkili Evet, bu kış gerçekten soğuk geçecek cevabını vermiş. Bunun üzerine kabilesine geri dönen şef Kızılderilileri daha çok odun toplamaları gerektiği konusunda uyarıp, emirler vermiş. Aradan yine bir iki hafta geçince şef tekrar yine kasabaya giderek meteorolojiyi arayarak: Bu kışın gerçekten soğuk geçeceğinden emin misiniz?, şeklinde aynı soruyu yöneltmiş. Karşıdaki yetkili Evet, kesinlikle eminiz, Çünkü Kızılderililer deli gibi odun topluyorlar cevabını vermiş

kıssadan hisse insanlar fark etmeden aslında karşısındakine gıpta edebilri ve karşısındaki de kendisine
dolayısı ile en iyi yol bildiğin yoldur

evet akreeeeeepp kız dün çıkarken yazdım ya
ama akşam çorba içmedim
annem anne mantısı yapmışşşş koca bir tabak yediiiimmmm
gerekçesi de şuymuş anneme göre sarmsaklı olmazsa mantının tadı çıkmazmış
öğle arası yapsa ben işe gidecekmişim onun için akşama denk gelmiş
bugünün bildiğim kadarı ile menüsü
kahvaltı
yarım simit +fırında patates 2 çatal +siyah zeytin 2 tane 1 çb şekersiz çay
ara yok
öğle
kulak çorbası deriz biz siz yüksük çorbası da diyebilirsiniz mantı çorbası 1 porsiyon
1 porsiyon bulgur bilavı
1 kase salata en çok salatadan yedim
akşam
bilemiyorum süprizzz
spor +yürüyüş

eveeett
aşk tur dağına düşmüş tur dağı dört dönmüş
bu aşkı hisseden musa ise düşmüş bayılmış
.....
cemalnur sargut

hz yusufff aşık oluş züleyha ya
züleyha evli
kaçamak yapmak istemişler züleyha taptığı putun yüzünü örtmüş
hz yusuf bu durumda demiş ki benim allahım bana şah damarımdan daha yakın
o herşeyi bilir görür onun yüzü kapanmaz ki
deyip züleyha yı red ettmiş
aşkı görmüş yusuf asıl aşıkı fark etmiş ....

kızlar bu kitap beni çok etkiledi
nefs terbiyesi hakkında çok güzel şeyler anlatmış yarın size bahsederim
karar verdim
hem enerjimi düşüren kişiler var ya alayını da affettim allah affetsin onları
kinle öfkeyle yaşayamıyorum
aklımın kösesinde durp kalakalmışlar olmadık yerde çıkıveriyorlar sanki aklıma
geliveriyorlar huzursuz ediyorlar yoookkk
buna müsade etmeyecem
içsel bir yolculuk benimkisi
birde bugünlerde anne yemeğini özlemişim anne sıcaklığını annemin üzerimi örtmesini
beni öperek uykuya dalmayı
onun da tesiri var allah razı olsunlar annemden de babamdan da
karar verdim artık kin yok öfke yok sakin bir hayat yaşayacak bahire geçmişteki tümm kızgınlıklarımı
affettim kızlar sizde yapın iyi oluyor ....

kızlar allaha emanet olunm mesai bitti bahocan kaçar yarında böyle çabuk geçer umarım

İyi akşamlar arkadaşlar
bnugün menümü yazayım hemen
sabah 1 dilim ekmek,1 kk beyaz peynir,domates ,salatalık
ara elma
öğlen,1dilim ekmek,4 kaşık taze fasülye ve salata yoğurt
ara yeşil çay
mandalina
akşam 3 köfte ve salata
şimdi kakaolu süt

hayirli aksamlar kizlarr ben geldimm off bugun bizim burasida cok soguk ve kar yagiyor
hic sevmiyorum kisi hele kari hicmi hic

bugun biraz uzaktaydi toplantim arabam tamirde garajin arabasi var kulustur bir araba oda tekerleri yazlik teker yollar kaygan dusunun halimi gozlerim agriyor yola dikkatli bakmaktan
valla 80 km hizla geldim yavas yavas yol cok fena yordu beni suan oturdum inanin cantalarim koridorda duruyor kaldirmaya halim yok
siz neler yaptiniz bakem
himm kocalar cekistirilmiss bakiyorumdaa :))
bende bugun sabah bir pogaca yedim bir bardak kahve ictim
oglen birsey yemeye firsat olmadi
ikindi kisir yedim saat 4 te
bu kadar simdilik demiyeyim bitti cunku birazda yatacam dinlenmem lazim oldum valla
Nesliiii yoksa yine yoksa yoksaaaa

Helal olsun canım benim..Tamam haftaya izne yazarız seni dönüşe kadar da 85 i bulursun yine

sisttt aman kiz agzini ayri ac allah olmayanlara versin insallah
yok kiz midem cok fena soguk beni cok fena carpiyor alisik degilim ben ya soguk havaya

kız error verdin yine bak.hem ben sana hiç taş atar mıyım..
onlarla da olmuyor onlarsız da,itiraf edin bakiiiiim.

affetmek sırtındaki yükü birden atmak demektir.kin tutmaksa kalbi karartır,insanı doğru yoldan çıkarır.
herkesin yaşam şekli kendine,isteyen melek olsun,isteyen şeytan.şeytanlara kapatıveririz gönül gözümüzü,olur biter.
ama biz de müslümanız,hıristiyanlıktaki gibi tokat atana diğer yanağını çevir demiyor bizim dinimiz,suça göre cezayı öngörüyor.

Sabah sabah yaşadıklarıma ver artık kuşuummm

Maalesef öyle canımm

Ve o cezayıda Allah veriyor..Mahkeme-i Kübrada...

günaydıııınnn

anlatırım canım uzun olduğu ve karışık olduğu için fırsat bulamadımmmm

affedecem derken düşünüp durmayacam aklıma getirmeyecem yoksa kul hakkkı var ki bana kul hakkıyla gelmeyin diyen bir rabbim var ona havale ediyorum çoğunu peşine düşecek olursam burayı kurtlar vadisine çevirmem lazım bende polat alemdar olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…