ooooooooo bak bu çok kötü olmuş ama sana birşey olmasın hem bahanesi ile telefonda yenilenmiş olur.
Senin yazıyı okuyunca hemen aradım dedim böyle böyle bir durum varmış sen getir ben akşam aynı işlemi yapıcam, telefon alma dedim..Bu sefer de tutturdu illaki alıcam doğum gününde hediye alamadım telefonun arıza verip duruyordu düşünüyordum almayı demezmidün aynı şey ofisten bi arkadaşımızın başına geldi kaptancım. çözümü şu:
geceden telefonunu pirinç kavanozunun içine koyuyorsun. sbah alıyorsun. pirinçler telefonun içindeki nemi çekiyor. şuan çalışıyor arkadaşın telefonu
enerjimizi düşüren şeyleri dün yayımladın ya akrepp
onların tam tersini yapma fikrim geldi nasıl fikir
Tam tekmil benmiyim kuşumtakım tam tekmil yazmış bugün.
devamı gelsin kızlar..
dün
sabah 1 bardak su
kahvaltı
2 dilim ekmek
peynir,zeytin,bal(1 çay kaşığından az]
domates,salatalık
ara yok
öğle 2 kaşık müsli
1 pors. pirinç pilavı
2 kaşık yoğurt
ara 1 elma
akşam
yarım pors.fırında köfte
1 dilim ekmek
turşu
1 bardak gazoz..
ne kadar teknoloji bağımlısı olduk değil mi arkadaşlar.20 sene önce aklımızdan bile geçmeyen şeyler şimdi önceliğimiz haline geldi.bazen düşününce garip geliyor.:44::44:
hepsi olmasa da çoğu yapılabilir bahireciğim.zarardan ne kurtarılsa kardır değil mi..
Ya sorma o telefon yüzüne sabah sabah neler çektim..Akşam çook ılıman yaklaşan üzülmeme kızan adam, sabah değişime uğramış bir şekilde çıktı karşıma..
Her yağmurda telefonmu alınacakmışsanki yeni tel diye tutturan benim şaşırdım kaldım konuştuğu ağır sözlere nutkum tutuldu.. Ben bilinçli yağmurun altına tutmuşum gibi suçlandım alakalı alakasız konular gündeme getirildi..Bu arada benim gözler doldu ama ağlamamak için telkin verdim devamlı kendime dudaklarımı ısırdım..Uff çok zoruma gitti yaa..
Kaç yıldır kullandığım tel ve hala tamir edilebilir tavrı içindeyken nelerle itham edildim..
Karşılaştırma yapınca kendisinin 1 yıl kullandığını hatırlamam telefonları hurdaya çıkar yenisini alır tabi hurdaya çıkan telin taksidi bitmez ödenmeye devam edilir
Senin yazıyı okuyunca hemen aradım dedim böyle böyle bir durum varmış sen getir ben akşam aynı işlemi yapıcam, telefon alma dedim..Bu sefer de tutturdu illaki alıcam doğum gününde hediye alamadım telefonun arıza verip duruyordu düşünüyordum almayı demezmiölürmüsün öldürürmüsün
Evet evet var bir denge durumlarında bozukluk şu erkeklerin..
Aynen canım kesinlikle katılıyorum..Hatta o listeyi arada bir yayınlamak lazım şööle beynimize beynimize girsin hatırlayalım diye..
Tam tekmil benmiyim kuşumBenden başka yazan olmuşmuyduki telaşemden okuduğumu hatırlamayabilirim hemen önceki sayfaya bakayım da taşmı geldi gülmü anlayayım ama demii
Evet canım çok garip..O yüzden aklıma önceki zamanları getiriyordum ya..Yoksa aklıma geldiğinde eksikmişim gibi oluyordum..
Listede hoşuna gitmeyen maddeler var galiba kuşumm
vallahi yazdıklarını okuduktan sonra böyle kalakaldım.
ne tuhaf bu erkekler birde hepsimi böyle olmak zorunda demeden geçemeyeceğim seni aramayı çok isterdim ama telinde bozukmuş bak şimdi aklım sende kaldı. üzüldüm inan birşey de gelmiyor elimden. yarın haberdar et beni durumundan merak etmeyeyim seni.
şu da bir gerçek ki dün akşam bende işten biraz erken çıkınca yemek işini de çabuk halledince dedim avm ye gidelim ayakkabı alacağım dünkü havadan sonra neyse gittik baktık hatta o al diye ısrar etti ama bende 300 lira veremem içime oturur daha makul birşey bulursam alırım yoksa da sezon sonunda alırım dedim. neyse 70 tl ye güzel bir bot buldum aldık neyse ama o arada çocuk tuvalete gitmek isteyince sen öde bende çocuğu halledeyim dedim. bu aldı geldi çıktık eve geldik bir baktım poşetin içine birşey var. kendine de kartvizitlik almış 45 tl.(duyunca tabii ben bir daha şoklardayım) nasıl yani dedim sen buna bu kadar para mı verdin (tabii dişlerimi sıkarak daha yumuşak bir şekilde anladın sen onu ) evet çok ihtiyacım vardı dedi güle güle kullan dedim. ben tabi evde yeni ayakkabılarımı denerken sana da d.gününde birşey almamıştım bunu ona say diyince bende de fiş koptu bende ona sende kartvizitliği say o halde dedim hiç birşey demedi konu da kapandı gitti.
aman canım arkadaşım üzülme boşver seni üzdüğü ve kırdığı için onun yaptığı yanlış o da eminim farkına varacaktır. gel biz birer yeşilçay içelim.
Yaa sorma canım al biriniii vur öbürüne..
Bazen düşünüyorumda Rabbimin gücüne gitmesin deli sözüm diyeyim önce, bu erkeklere ayrı bir dünya yaratılsaymış bize ayrı...
Gerçi bizim gibi merhametli sevgi dolu affetmeyi bir borç bilen bayanlar o dünyayla bizim dünya arasına köprü yapmalarına da izin verirdik..
Biz bu kadar süperiz işte
Amiin canım benim tüm hepimiz için ecmain..canım arkadaşım benim kıyamam sana sen bu kadar güzel düşündüğün için rabbim sana dünyada herşeyin en güzelini nasip etsin.
geldim ama yanlış takıma gelmişim:1
ne kadar teknoloji bağımlısı olduk değil mi arkadaşlar.20 sene önce aklımızdan bile geçmeyen şeyler şimdi önceliğimiz haline geldi.bazen düşününce garip geliyor.:44::44:
hepsi olmasa da çoğu yapılabilir bahireciğim.zarardan ne kurtarılsa kardır değil mi..
Nesliiii yoksa yine yoksa yoksaaaa
Helal olsun canım benim..Tamam haftaya izne yazarız seni dönüşe kadar da 85 i bulursun yine
kız error verdin yine bak.hem ben sana hiç taş atar mıyım..Hehehehee banucumdan gelen taşı güle çevirip geri yooluyorum
Hadi bakemm menü bildirmeyen kalmasınn alalım dünkü menüleri.. Ayy herkesler dünkü menülerini dün yazmışlardı ya hatırladım şimdi
Tamam tamam gül yollamış banucum aldım sakladım vermiyorum geri işteee
onlarla da olmuyor onlarsız da,itiraf edin bakiiiiim.Yaa sorma canım al biriniii vur öbürüne..
Bazen düşünüyorumda Rabbimin gücüne gitmesin deli sözüm diyeyim önce, bu erkeklere ayrı bir dünya yaratılsaymış bize ayrı...
Gerçi bizim gibi merhametli sevgi dolu affetmeyi bir borç bilen bayanlar o dünyayla bizim dünya arasına köprü yapmalarına da izin verirdik..
Biz bu kadar süperiz işte
aklımdan çıksınlar gereksiz herşey bana gerkekli enerjimi yükseltecek gıdalar arkadaşlar düşünceler gerek düşün düşün aklımı kurcala nereye kadar hepsini çöpe atıyorum artıkın
kızlar çok güzel bir kitaba başladım akşam
cemalnur sargut &nevval sevindi
aşktan dinle
hoşuma giden yerler vardı kitabı evde unuttum yarın getirip sizle paylaşırım
kız error verdin yine bak.hem ben sana hiç taş atar mıyım..
onlarla da olmuyor onlarsız da,itiraf edin bakiiiiim.
affetmek sırtındaki yükü birden atmak demektir.kin tutmaksa kalbi karartır,insanı doğru yoldan çıkarır.
herkesin yaşam şekli kendine,isteyen melek olsun,isteyen şeytan.şeytanlara kapatıveririz gönül gözümüzü,olur biter.
ama biz de müslümanız,hıristiyanlıktaki gibi tokat atana diğer yanağını çevir demiyor bizim dinimiz,suça göre cezayı öngörüyor.
anlatırım canım uzun olduğu ve karışık olduğu için fırsat bulamadımmmmama annende haklı kuzucum. biraz onlarla vakit geçir biliyorum vaktin çok kıymetli ama onlarda seni özlemişler yanına geldiler. sen dün birşeyler anlatacaktın hadi müsait olunca uğra birde anlat.
günaydın banucum. olsun varsın onlarsız yaşam mümkün değil. rabbim dileyen herkese nasip etsin. annemde hep kaan için aynı şeyi söyle can yoldaşım diyor ona bir görsen nasıl anlaştıklarını. ben hiç hatırlamam annemin benim yada kardeşimle öyle güzel diyaloglar içinde olduğunu. ikisininde aralarının öyle iyi olduğuna çok seviniyorum.
ufff cidden su şişesi hayat kurtarıyor.
afiyet bal şeker olsun prensese...
kız error verdin yine bak.hem ben sana hiç taş atar mıyım..
onlarla da olmuyor onlarsız da,itiraf edin bakiiiiim.
affetmek sırtındaki yükü birden atmak demektir.kin tutmaksa kalbi karartır,insanı doğru yoldan çıkarır.
herkesin yaşam şekli kendine,isteyen melek olsun,isteyen şeytan.şeytanlara kapatıveririz gönül gözümüzü,olur biter.
ama biz de müslümanız,hıristiyanlıktaki gibi tokat atana diğer yanağını çevir demiyor bizim dinimiz,suça göre cezayı öngörüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?