- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
hayirli aksamlar kizlarr ben geldimm off bugun bizim burasida cok soguk ve kar yagiyor
hic sevmiyorum kisi hele kari hicmi hic
bugun biraz uzaktaydi toplantim arabam tamirde garajin arabasi var kulustur bir araba oda tekerleri yazlik teker yollar kaygan dusunun halimi gozlerim agriyor yola dikkatli bakmaktan
valla 80 km hizla geldim yavas yavas yol cok fena yordu beni suan oturdum inanin cantalarim koridorda duruyor kaldirmaya halim yok
siz neler yaptiniz bakem
himm kocalar cekistirilmiss bakiyorumdaa :))
bende bugun sabah bir pogaca yedim bir bardak kahve ictim
oglen birsey yemeye firsat olmadi
ikindi kisir yedim saat 4 te
bu kadar simdilik demiyeyim bitti cunku birazda yatacam dinlenmem lazim oldum valla
sisttt aman kiz agzini ayri ac allah olmayanlara versin insallah
yok kiz midem cok fena soguk beni cok fena carpiyor alisik degilim ben ya soguk havaya
eveett kaçgündür anlatacam anlatacam dediğim konuyu anlatayım kızlar
ama rica ediyorum problem olarak görmeyin çünkü ben problem olarak bakmıyorum konuya kendi içimde hallettim enerjimi düşürecek suratımı asmaya değmez şeyler
hani size amir ben gidecem giderken seni de götürecem şartım bu olacak dediydi buraya da yazdıydım ya
ceylin in yaşadığı olayı yaşadım amir kazığı da yedim kızlar geçen hafta günü birlik malum merkeze gittimdiydii
gidişim ayrı hikaye oraya varışım dönüşüm desen kendimi tutmasam hadise sayılır ama allahtan kendimi bilen kişiyim
galiba bu kadaar sorunu da bu yüzden yaşıyorum kendini bilmesen çılgın olsan ne bileyim her an herşeyi yapabilir düşüncesi uyandırsan karşındakine bu kadar gönü gevşek davranmazlar korkarlar diye düşünmüyor da değilim
merkeze gitmek için evden çıktım malum okul eve yakın okulun önünden geçerken bizim güvenlik gör karşılaştık geç kaldın abla dedi yok dedim ben bööön merkezde görevliyim aaaaa dedi ne oldu dedim bana da dedi amir otobüse ver diye evrak verdiydi de neden sana vermedi
ne bileyim falan abla dedi sen bu zarfı al bende gitmeyeim olmaz dedim
evrak verilecek olsaydı bana verirdi veren oldumu yok hayır
neyse otobüse bindim
merkeze gidene kadar arayan soran olmadı
neyse yolculuk bitti müdür beyi aradım dersteymiş meşgule aldı
müdür yard aradım durumu izah ettim
müdr yard karışmak istemediğini bildiğimi yapmamı söyledi
tabi ben bastım gittim evrakları almadım
neyse kampüse vardım
öğle yemeği sırasıydı yemekhaneye gittim yemeğimi yedim tam kalkacam müdür aradı
dersteydim açamadım problem mi var dedi
durumu anlattım
müdür kızdı
nasıl bir iştir bu iş sana nasıl vermez evrağı falan filan
müdür çağırdı odaya
iddası şu ben izinsiz gitmişim
izinli gittiğimi ispat ettim tabi mars oldu
müdür beye erkek arkadaşım akrabam yada herhangi bir şahsi menfaatim için değil okulun yemekhane işlerini yürütmek üzere gittiğimi ifade ettim
sözlü soruşturma bir nevi
görün kızlar kıp kırmızı
bu sefer çevirdi
hocam bana emr etti yolluğumu yapacaksınız dedi ona istnaden yapılmayacak diye gıcıklaştım diye kıvırdı
savundum kendimi
emr ettmediğimi hakkımı savunduğumu evet yapacaksınız derken kurumu kastettiğimi hakkımı vermeniz gerektiği hususunu vurgulama adına yaptığımı söyledim
bu sefer çevirdi
hocam görevini yapmadı evrakları otogarda bıraktı ya çevirdi
savundum kendimi
bana kimsenin evrak teslim etmediğini teslim ederken şahidi olup olmadığını sordum
kime verdin evrağı diye soru müdür
güvenliğe
.... hanımı arayıp evrakları teslim almasını istedin mi
hayır
peki senin zaten emr etmeye yetkin var emr etmemişsin emri vaki yapmışsın emri vaki yaparak amirlik olmaz emr edeceksin dedi müdür sert bir tonla benden müsade istedi odada kaldı amir ve müdür
daha sonra beni yeniden çağırdı girdim odaya alllahımmmm kıpkırmızı müdür kalayı çekmiş kulaklarına kadar kızarmış
şahsi problemlerinizi işe yansıtmayın ikinize de söylüyorum dedi
benim şahsi sorunum olmadığını cuma gününden beri şok üstüne şoklar yaşadığımı beyan ettim
kendi içinde benle dövüşüyormuş adam diyecem adam bile deeelll
netice itibari ile yolluğumu aldım söke söke amir rezil oldu
kendini 2 paralık etti
müdür dahil diğer elemanlar niyetini anladı önemli olan da benim anlamamdı ki ben de anladım saftirik ben
daha da önemlisi burada yaşadığım tüm karışıklıkları kendime en yakın bulduğum güvendiğim amirim tarafından insanları yönlendirerek yaptırıldığı ortaya çıktı
şu ali meselesi var ya kızlar onu bile amir ayarlamış entirkası ile eni konu müdürün odasında yüzleşme yaşadık
çektirdim hepsini müdürün odasına çıktı herşey meydana meğer alinin suçu yokmuş
vermiş seninki gazı uşağa uşak da tabi kendini birden bire önemsemeye başlayıp bana salça olmaya kalktı
iyiki böyle böyle diye kendisine durumu aktarmadım zira kendisi şikayet bekliyormuş bana da ayrı gaz verecek memurları dövüştürmekti onun niyeti evdeki hesap çarşıya uymadı
.............
Okurken şu Ali meselesini de bu adam yaptırmış olmasın diye düşünmüştüm ve sahi çıktı..
Kuşum benim sen saf değil doğru olansın, iyi olansın..Saflığı ancak temiz anlamında kullanırım sende.. Sen Allah a güven yeterki hepsinin oyununu kendine çevirir..Bak rüyanda da göstermişti..Hamdolsun..
Hadi geçmiş olsun canım..Rabbim yar ve yardımcın olsun..
kızlar günaydın
bahirecim sabahtan beri okudum yazdıklarını sabır güzel arkadaşım sabır. sonu mutlaka selamet belki bugün belki yarın. rabbim hayırlısını nasip etsin. sen dimdik durmaya işini layığı ile yapmaya devam et güzel gönüllü arkadaşım. ve ben eminim bu kadar sabrın sonu senin ve gönlünün dilediği olacak dualarım seninle.............
ben işimi sağlam yapıyorum bilemediğim yeri bu adam da bilemiyeceğini düşünüp merkezde kim bu işe bakıyor diye tl açıyor öğrenip şahsı arayıp soruyorum dolayısı ile yanlış olmuyor kendi makam saaabbı ya soramıyor da kimseye soracağı adamlar benim emsalim kendini geliştirememiş kendi yanlışlarını benim üstüme postalıyor serseri
ben doğru da olsam işimi iyi de yapsam kabiliyetsizmişim ş....siz
neyse kızlar kafanızı şişirdim sabah sabah
bir haftalık bizans oyunu nu anlattım dur bakalım haftaya nasıl bir çamurda adam kaydırmaca hikayesi yaşıyacam
her seferinde şaşırmayacam diyorum şaşırıyorum arkadaş
ciddiye alıp üstünde durmamayı öğrendim
Hak seninse er geç seni bulacaktır canım..Hiç merak etme..şimdi en büyük sorun şu kızlar
kpss en son atama daha doğrusu 2012 ilk atama var ya onunla bizim birime memur geliyor
merkezda de acil istifa etmiş bir arkadaşın yerine memur lazım
bu adam yaygarayı yayınca ilk akla ben gelmişim ama yaygarası yüzünden ya yapabilirmi yapamazmı diye düşünüyorlarmış
onu da geçtim tek başıma dimdik durup aslanlar gibi adamı 2 paralık edince
müdür etkilendi
açık seçik konuşan yok ama galiba en son gelecek olanı merkeze alacaklar
şimdi de bu kadar kimsede sabr göremem onu bırakmam diye birşeyler duydum
müdürden de yiyecem demek ki bir kazık
3 yıldır köyde yaşayarak böyle saçma sapan insanlarla muhattap olarak bıktırdık bu kızı gönderelim o da rahat etsin deme yerine sabrlı memur ben mişim buranın düzeni böyleymiş yok efendim ben alışmışım bu düzene
böyle konuşuyormuş müdür
allahım ya bir mucize olsa beni alsalar
tayin dilekçesi mi versem hak sahibi olmak için kaç gündür kafam karışık kaç kere verdim hizmetinize ihtiyaç vardır yok kamu yararı dediler durdular ama hak benim hakkım
akreeeppp yer gök dua ile dönüyor buradaki karışıklıkları biliyor eni konu bilmesede üstü kapalı anlatıyorum anneme her sabah namaznından sonra dua edermiş anacaım bana birde benim işe gitme vaktinde
allahım kazaya belaya iftiraya uğramadan bugün de bitsin diye canım annem
belki de anne duasıdır birşeylerin önüne geçen
bilemiyorum
sizden dua istiyorum allah rızası için kızlar
çirgefffler
kız bunlar sonunda bana büyü de yapralar allah esirgesin
serseri bu adam ya
Dün geldi yeni telefon..Akşam geç saate kadar şarjda kaldı..10 saat kalsın demişler..direk bahireden daldım olaya ama akrep noldu telefon işi ?????? ne durumdasın bacım ?????
neyse kızlar kafanızı şişirdim sabah sabah
bir haftalık bizans oyunu nu anlattım dur bakalım haftaya nasıl bir çamurda adam kaydırmaca hikayesi yaşıyacam
her seferinde şaşırmayacam diyorum şaşırıyorum arkadaş
ciddiye alıp üstünde durmamayı öğrendim
akrepppppppppppppppppp nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dün geldi yeni telefon..Akşam geç saate kadar şarjda kaldı..10 saat kalsın demişler..
Diğer telefonuda beklettim pirinçte ama yine açılmadı maalesef..
Deliye bak yaa, kafamızı şişirmişmişlütfen duymicam bir daha
Bizler de anlatıyoruz sıkıntılarımızı senin kafanmı şişiyor yoksa31:
Bu arada smiller de yine kafadan atmaca rakamlar hadi iki tane daha atıyorum kafadan :125::126:
Burdayım canikommmmmmm
gözün aydın o halde canım çok sevindim senin adına. güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?