Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım olsun böylesi daha iyi olmuş aranızda birşey olmasın da gerisini boşver.

Eeee nesli geldin neden yazmadın şurda iki lafın belini kıraydık olmazmıydı:100::101:

kız birdaha daha dikkatli ol diye ültümatom vermiş enişte senin yerinde olsam biraz kullanır telefonu daha sonra sıkıldım bundan deyip daha pahalısını alırımmm nassıııı fikir

Heytttt biz 2.takim kızları toplanıp o s... Zi yolariz kiz bahirecim takma kafanı
Sen de toplanalım tuh bak gordunmu eski cussede kalmadiki çıkalım karşısına heybetli heybetli :)))

Canım saka bir tarafa sen sabret hak dönüp dolaşıp seni bulacak
Gönlünü ferah tut

kız birdaha daha dikkatli ol diye ültümatom vermiş enişte senin yerinde olsam biraz kullanır telefonu daha sonra sıkıldım bundan deyip daha pahalısını alırımmm nassıııı fikir

haklısın fikr iyiymiş hiç çaktırmadan hissettirmeden demi

Eveee işte Adanalı nesli farkı...

Canım benim ya özlemişim seni
Anam geldim ne yapım küçük bebisim elimi kolumu bıraksa yazacamda üstümden inmiyor sagolsun evin icinde kucak kucağa is görüyoruz

Yerim ben o ufaklığı napsın özlüyor demekki anneyi.

içim rahat kızlar p'tesi salı iyi değildim en sonunda annemler bir sorun olduğunu fark ettiler ne yapayım anlattım ya onlara patlamaya başlamıştım anneler çabuk affediyor fark edilmeyecek gibi değildi delirmiştim resmen kim kabul eder hayatta en iyi yaptığı iş hususunda kabiliyetsizliği şu an öfkemi yendim serseri p..... k haklısın şöööyel duba duba göbek kalmadı göbeklerimizle ittirip kaktırmak gerekirdi bu serseriyi kendi saygınlığını kaybettiriyor
Anam geldim ne yapım küçük bebisim elimi kolumu bıraksa yazacamda üstümden inmiyor sagolsun evin icinde kucak kucağa is görüyoruz

oyyyy bebişşşiimmm haklı ama nesli özlüyordur seni oyyy süt kokuludur şimdi ooo öpüyorum onu canım allah analı babalı büyütsün inşallah

haklısın fikr iyiymiş hiç çaktırmadan hissettirmeden demi

Eveee işte Adanalı nesli farkı...

Canım benim ya özlemişim seni

Yerim ben o ufaklığı napsın özlüyor demekki anneyi.

Tabi ya ne sandin yavrum s....z olsun yeterki elimizde kalır allahin izniyle

Kiz valla bende özledim bacı bugün Çarşamba evdeyim okul yok burda çarşambaları oyuzden plan yok
O ufaklikta görünüşte felaket bir yaratık gerçi sen facede gormusundur tatliligini ama genel anlamda cok fena birsey bacağımı bırakmıyor wc ye birlikte gidiyoz duşun yani

kızlar az önce merkezden bir birimin şefi aradı
halimi hatrımı sordu
birde taşınırla ilgili bir konu
her cümlenin başına efendim kabiliyetsiz ben işte şunu şundn ötürü bunu bundan ötürü falan diye gerekli açıklamayı yaptı
ben her kabiliyetsiz ben dedikçeadam estafurullah dedi
ben güldüm
iş konusunu hallettik
bu kabiliyetsiz lafını anladım duydumduydu dedi
biz buradan güldük
sen göreve başlamadan önce 3 sene tek başınaydı bu adam
ve 3 senenin 1 senesi ben sizin birimin takibini yaptım
bir evrak en az 4 kere gidip geldi adam işi bizden böyle öğrendi
seni de gül geç seni de biliyoruz en azından hata yapmayayım devletin kağıdı zayi olmasın diye temkinli davranıyorsun teknolojiyi kullanıyorsun email çekiyorsun teyitleyip öyle gönderiyorsun
biz kimin ne olduğunu biliyoruz sıkma canını dedi
kız merkezdekilerde herşeyin fakrında allahtan
bana durumu bil diye aktarmışlar
allah razı olsunlar
dostumu düşmanımı bilmek ayırt etmek hakkım ama deeellmi

tüm akşam uyumuşum kolumun ağrısı da geçti sanırım sinirden kasıldım itiraf edeyim
bir uyandım saat gece 1 olmuş annem uyumuş babam uyumuş
anneme nazım geçer anne kalk dedim annem böyle baktı kızım uykum var sen uykunu aldın tabi dedi
akreeeppp şu enerjiyi düşüren şeyleri yayınladığın için çoook teşekkür ederim kendime geldim valla
neyse gece ne yapılır kaç gündür ara verdiğim kitaplarımı aldım önüme azıcık kamu maliyesi azıcık iktisat çalıştım azıcık da vergi hukukuna bakacaktım yorulduğumu fark ettim bir de baktım ki saat 4 olmuş azıcık uzandım uyuya kalmışım

ahh bu anneler olmasa iyiki varlar.

fark ediliyordur zaten birşeyler olduğu yazılarında ama daha iyisin o da belli şekercim.

kız ben sana demedim mi herkes herşeyin farkındadır sen gönlünü ferah tut. işini yap gerisinin allaha havale et.

Herkes kalitesini koyar ortaya canım sen hiç merak etme kimin ne olduğunu bilir merkezde...

Sen içini rahat tut bol bol dua oku..

Ayy sen kalkıyosun anneni neden kaldırıyosunki

Rica ederim canım yeterki paylaşımınız bol olsun bu hizmetlerin devamı gelicektir:130::131:

Sabah namazını kılıp yatsaydın bari şekerim

kızlar bu hafta hiç iyi değilim regl oldum ve fenalardayım zaten beslenme düzenimde iyice şaştı. ama hala maşallah diyorum kendime hasta falan olmadım. şimdi ben bu 3 gün şok diyetteyim haberiniz olsun. bugün itibari ile biraz olsun dengelemem lazım hiç olmazsa cumaya aynı çıkayım yoksa sinirden çatlarım iyice.

fark ediliyordur zaten birşeyler olduğu yazılarında ama daha iyisin o da belli şekercim.

kız ben sana demedim mi herkes herşeyin farkındadır sen gönlünü ferah tut. işini yap gerisinin allaha havale et.

Herkes kalitesini koyar ortaya canım sen hiç merak etme kimin ne olduğunu bilir merkezde...

Sen içini rahat tut bol bol dua oku..

kızlar kısa özet geçeyim bu haftamın enerjimi düşüren etmeneler ortada aynen öyle dünde dediğim gibi allaha havale ettim önemsemiyorummm üzerinde durulmayack şeyler der geçerimmmm
yarım saat sonra annemin bana süpriz yapacağı yemeği yemenin keyfini düşünüyorum

Dün ne yedim

Sabah:
1 muz,
Yumurtalı patates,ekmek,simit,1 sivri biber

Öğle:
1 porsiyon kazan kebabı, 1 sivribiber

Ara:
Yarım simit

Akşam:
1 porsiyon pırasa, tere, turp, biber turşusu

Gece:
Kahve(şekersiz) çifte kavrulmuş fıstıklı lokum

Spor:
50 dk yürüyüş

Kitap:
Aşk üfleyen neyzen,Vakıa suresi, Esma-ül Hüsna

Su:
2,5 litre

Bitki çayı:

bak ya sende bendensin bu hafta nolacak bu halimiz.

[/QUOTE]=genic;27736053]bak ya sende bendensin bu hafta nolacak bu halimiz.[/QUOTE]

kız ya ben ne olacm haaaa annem geldi haftasındayııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…