Teşekkür ederim canım
Dün o kadar sinirlenmiştimki almasaydı ben de almicaktım telefon bir müddet telefonsuz olacaktım sırf ona inat..
Tabii yine istediği zaman ulaşamayacaktı bana uyuz edicektim onu ne güzel
Eeee nesli geldin neden yazmadın şurda iki lafın belini kıraydık olmazmıydı:100::101:
kız birdaha daha dikkatli ol diye ültümatom vermiş enişte senin yerinde olsam biraz kullanır telefonu daha sonra sıkıldım bundan deyip daha pahalısını alırımmm nassıııı fikir
Eveee işte Adanalı nesli farkı...Heytttt biz 2.takim kızları toplanıp o s... Zi yolariz kiz bahirecim takma kafanı
Sen de toplanalım tuh bak gordunmu eski cussede kalmadiki çıkalım karşısına heybetli heybetli :)))
Canım saka bir tarafa sen sabret hak dönüp dolaşıp seni bulacak
Gönlünü ferah tut
Anam geldim ne yapım küçük bebisim elimi kolumu bıraksa yazacamda üstümden inmiyor sagolsun evin icinde kucak kucağa is görüyoruz
içim rahat kızlar p'tesi salı iyi değildim en sonunda annemler bir sorun olduğunu fark ettiler ne yapayım anlattım ya onlara patlamaya başlamıştım anneler çabuk affediyor fark edilmeyecek gibi değildi delirmiştim resmen kim kabul eder hayatta en iyi yaptığı iş hususunda kabiliyetsizliği şu an öfkemi yendim serseri p..... k haklısın şöööyel duba duba göbek kalmadı göbeklerimizle ittirip kaktırmak gerekirdiHeytttt biz 2.takim kızları toplanıp o s... Zi yolariz kiz bahirecim takma kafanı
Sen de toplanalım tuh bak gordunmu eski cussede kalmadiki çıkalım karşısına heybetli heybetli :)))
Canım saka bir tarafa sen sabret hak dönüp dolaşıp seni bulacak
Gönlünü ferah tut
Anam geldim ne yapım küçük bebisim elimi kolumu bıraksa yazacamda üstümden inmiyor sagolsun evin icinde kucak kucağa is görüyoruz
haklısın fikr iyiymiş hiç çaktırmadan hissettirmeden demi
Eveee işte Adanalı nesli farkı...
Canım benim ya özlemişim seni
Yerim ben o ufaklığınapsın özlüyor demekki anneyi.
tüm akşam uyumuşum kolumun ağrısı da geçti sanırım sinirden kasıldım itiraf edeyim
bir uyandım saat gece 1 olmuş annem uyumuş babam uyumuş
anneme nazım geçer anne kalk dedim annemböyle baktı kızım uykum var sen uykunu aldın tabi dedi
akreeeppp şu enerjiyi düşüren şeyleri yayınladığın için çoook teşekkür ederim kendime geldim valla
neyse gece ne yapılır kaç gündür ara verdiğim kitaplarımı aldım önüme azıcık kamu maliyesi azıcık iktisat çalıştım azıcık da vergi hukukuna bakacaktım yorulduğumu fark ettim bir de baktım ki saat 4 olmuş azıcık uzandım uyuya kalmışım
içim rahat kızlar p'tesi salı iyi değildim en sonunda annemler bir sorun olduğunu fark ettiler ne yapayım anlattım ya onlara patlamaya başlamıştım anneler çabuk affediyor fark edilmeyecek gibi değildi delirmiştim resmen kim kabul eder hayatta en iyi yaptığı iş hususunda kabiliyetsizliği şu an öfkemi yendim serseri p..... k haklısın şöööyel duba duba göbek kalmadı göbeklerimizle ittirip kaktırmak gerekirdibu serseriyi kendi saygınlığını kaybettiriyor
oyyyy bebişşşiimmm haklı ama nesli özlüyordur seni oyyy süt kokuludur şimdi ooo öpüyorum onu canımallah analı babalı büyütsün inşallah
kızlar az önce merkezden bir birimin şefi aradı
halimi hatrımı sordu
birde taşınırla ilgili bir konu
her cümlenin başına efendim kabiliyetsiz ben işte şunu şundn ötürü bunu bundan ötürü falan diye gerekli açıklamayı yaptı
ben her kabiliyetsiz ben dedikçeadam estafurullah dedi
ben güldüm
iş konusunu hallettik
bu kabiliyetsiz lafını anladım duydumduydu dedi
biz buradan güldük
sen göreve başlamadan önce 3 sene tek başınaydı bu adam
ve 3 senenin 1 senesi ben sizin birimin takibini yaptım
bir evrak en az 4 kere gidip geldi adam işi bizden böyle öğrendi
seni de gül geç seni de biliyoruz en azından hata yapmayayım devletin kağıdı zayi olmasın diye temkinli davranıyorsun teknolojiyi kullanıyorsun email çekiyorsun teyitleyip öyle gönderiyorsun
biz kimin ne olduğunu biliyoruz sıkma canını dedi
kız merkezdekilerde herşeyin fakrında allahtan
bana durumu bil diye aktarmışlar
allah razı olsunlar
dostumu düşmanımı bilmek ayırt etmek hakkım ama deeellmi
kızlar az önce merkezden bir birimin şefi aradı
halimi hatrımı sordu
birde taşınırla ilgili bir konu
her cümlenin başına efendim kabiliyetsiz ben işte şunu şundn ötürü bunu bundan ötürü falan diye gerekli açıklamayı yaptı
ben her kabiliyetsiz ben dedikçeadam estafurullah dedi
ben güldüm
iş konusunu hallettik
bu kabiliyetsiz lafını anladım duydumduydu dedi
biz buradan güldük
sen göreve başlamadan önce 3 sene tek başınaydı bu adam
ve 3 senenin 1 senesi ben sizin birimin takibini yaptım
bir evrak en az 4 kere gidip geldi adam işi bizden böyle öğrendi
seni de gül geç seni de biliyoruz en azından hata yapmayayım devletin kağıdı zayi olmasın diye temkinli davranıyorsun teknolojiyi kullanıyorsun email çekiyorsun teyitleyip öyle gönderiyorsun
biz kimin ne olduğunu biliyoruz sıkma canını dedi
kız merkezdekilerde herşeyin fakrında allahtan
bana durumu bil diye aktarmışlar
allah razı olsunlar
dostumu düşmanımı bilmek ayırt etmek hakkım ama deeellmi
tüm akşam uyumuşum kolumun ağrısı da geçti sanırım sinirden kasıldım itiraf edeyim
bir uyandım saat gece 1 olmuş annem uyumuş babam uyumuş
anneme nazım geçer anne kalk dedim annemböyle baktı kızım uykum var sen uykunu aldın tabi dedi
akreeeppp şu enerjiyi düşüren şeyleri yayınladığın için çoook teşekkür ederim kendime geldim valla
neyse gece ne yapılır kaç gündür ara verdiğim kitaplarımı aldım önüme azıcık kamu maliyesi azıcık iktisat çalıştım azıcık da vergi hukukuna bakacaktım yorulduğumu fark ettim bir de baktım ki saat 4 olmuş azıcık uzandım uyuya kalmışım
fark ediliyordur zaten birşeyler olduğu yazılarında ama daha iyisin o da belli şekercim.
kız ben sana demedim mi herkes herşeyin farkındadır sen gönlünü ferah tut. işini yap gerisinin allaha havale et.
Herkes kalitesini koyar ortaya canım sen hiç merak etme kimin ne olduğunu bilir merkezde...
Sen içini rahat tut bol bol dua oku..
Dün ne yedim
Sabah:
1 muz,
Yumurtalı patates,ekmek,simit,1 sivri biber
Öğle:
1 porsiyon kazan kebabı, 1 sivribiber
Ara:
Yarım simit
Akşam:
1 porsiyon pırasa, tere, turp, biber turşusu
Gece:
Kahve(şekersiz) çifte kavrulmuş fıstıklı lokum
Spor:
50 dk yürüyüş
Kitap:
Aşk üfleyen neyzen,Vakıa suresi, Esma-ül Hüsna
Su:
2,5 litre
Bitki çayı:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?