bak ya sende bendensin bu hafta nolacak bu halimiz.
kız ya ben ne olacm haaaa annem geldi haftasındayııımmmm
o kebabı sen mi yaptın canım
tarif alalım mümkünse akreeeeppp sana diyorum
sen napıcan biliyormusun annenin yaptığı yaptığı herşeyi yiyeceksin ama tadımlık doyumluk değil. ekmek yemiyeceksin, tuz kullanmayacaksın, az yağlı olacak yediklerin ve ek olarak spor yapacaksın tabiiki de. hem anneyi kırmak olmaz hele yaptıklarını yememek hiç olmaz.
Aynen katılıyorum ben de
Annenler bu kış sendemi kalıcaklar canım..Senin açından da iyi olurdu..
Bu hafta kesin dibe vurduk desenize..
İki gündür yayınladığım liste toparlanmış halim önceki listeleri hiç görmediniz görmeyinde zatii özellikle Pazarı
O değil yılbaşında 60 ı göreyim derken 65 i görmeyeyimde ayy düşüncesi bile kötü yapıyor beni ve tartının yanından bile geçemiyorum tırsıyorum:18::18::18:
Evet canım Urfa yemeklerinden:
Malzemeler
300 gram kıyma
1 adet soğan
1 adet sivri biber
1 adet domates
1 yemek kaşığı domates salçası
yarım tatlı kaşığı biber salçası
tuz, karabiber, isot
4 adet büyük boy patlıcan
5 adet domates
(Tabi acılığını ve miktarını siz artırabilirsiniz ben fazla acı yiyemiyorum)
Hazırlanışı:
İlk iş soğanı ve domatesi rendeleyin> Biberi incecik kıyın> Kıymayı ,salçayı,tuz ve baharatları ekleyip yoğurun> Patlıcanları 2 parmak boşluk kalacak şekilde kesin ama koparmayın>Aralarına kıymalı içi koyun> Daha sonra domatesleri de aynı şekilde kesin ama koparmadan içlerine kıymalı harcı koyun>İç harç bitene kadar bu işlemi yapın>Tencereye ilk patlıcanları koyun üstüne domatesleri yerleştirin>Sebzeler için üstüne biraz tuz serpin>Yarım su bardağı su dökün kısık ateşte 1 buçuk saat patlıcanlar iyice yumuşayana kadar pişirin>Sebzenin suyuyla pişiyor>
Afiyet olsuun
sabahleyin
bir iki çatal patates haşlaması
bir iki çatal brokoli haşlaması limonlu
salatalık 2 dilim
2 tane siyah zeytin
bir iki çatal ucu ile peynir
ara
şekersiz çay
öğle
5 tane içli köfte
1 porsiyon salata
1 büyük bardak ayran
akşamı bilemiyorum kızlar annem ne yapar
bu akşam başlamam lazım şınavg mekiğe söz veriyorum kızlar yoksaaa
alllahhhh eskio çirkin halime dönmek istemiyorum
sabahleyin
bir iki çatal patates haşlaması
bir iki çatal brokoli haşlaması limonlu
salatalık 2 dilim
2 tane siyah zeytin
bir iki çatal ucu ile peynir
ara
şekersiz çay
öğle
5 tane içli köfte
1 porsiyon salata
1 büyük bardak ayran
akşamı bilemiyorum kızlar annem ne yapar
bu akşam başlamam lazım şınavg mekiğe söz veriyorum kızlar yoksaaa
alllahhhh eskio çirkin halime dönmek istemiyorum
afiyet olsun
ama bende istiyorum o içli köftelerdennnnnnnnnnnnnnnn
Menün gayet güzel..
Evet evet bende çekicem mekik 50 taneden başlıyorum akşam söz veriyorum burda zira göbüş hemen ben burdayım demeye başladı..
Ayy ben deeeeeeeee istiyoruummmmmm
İki gün sal kendini iştah canavarı pusuda bekliyor zaten
Baharda Aşk | Türk Enstrümanlarıyla Terapi Müziği (Relaxation Music) -6- Bahar (Kanun) (2008) - TRdinle.com
dinleyin kızlar şöööyle sıcacık bir kahve yada çay eşliğine
hibeş ne anlamadım nohutlu bir şeymiş gibi hissettimufffff bende tırsıyorum öğlende arkadaşım hibeş getirdim tadına baktım güya 2 dilim ekmekle uffffffff akşama kesinkez salata yiyeceğim sadece yoksa varya yandım ki ne yandım zaten iştahım da yeterince açık.
bunu bende sık yaparım evdekilere patlıcan yedirebilmek için. tabii sık yaparım derken evde 1 aydır yemek yapmadığımı da belirtmem lazım.
afiyet olsun
ama bende istiyorum o içli köftelerdennnnnnnnnnnnnnnn
akreeeppp günde 100 mekik 50 sınavg en az olmak üzere varmısın kapışmaya sendeee gelllll gelMenün gayet güzel..
Evet evet bende çekicem mekik 50 taneden başlıyorum akşam söz veriyorum burda zira göbüş hemen ben burdayım demeye başladı..
Ayy ben deeeeeeeee istiyoruummmmmm
İki gün sal kendini iştah canavarı pusuda bekliyor zaten
merhaba arkadaşlar..
iyi bir modda değilim bugün.yazasım,konuşasım yok.enerjim yok,sevincim yok.öyle donmuş gibi hissedersiniz ya,aslında o anlık bir sebep te görünmez buna,ama alttan alta da bilirsiniz,sadece çözümsüzdür,dile getirmek sadece daha çok yaralar insanı..öyleyim işte.kendime verdiğim tüm telkinlere rağmen böyleyim.doluyum taşmaktan korkuyorum.acının önüne koyduğum tüm engeller birer birer yıkılıyor gibi geliyor.hepsi bir anda üstüme çökecek ve dağılacağım..
merhaba arkadaşlar..
iyi bir modda değilim bugün.yazasım,konuşasım yok.enerjim yok,sevincim yok.öyle donmuş gibi hissedersiniz ya,aslında o anlık bir sebep te görünmez buna,ama alttan alta da bilirsiniz,sadece çözümsüzdür,dile getirmek sadece daha çok yaralar insanı..öyleyim işte.kendime verdiğim tüm telkinlere rağmen böyleyim.doluyum taşmaktan korkuyorum.acının önüne koyduğum tüm engeller birer birer yıkılıyor gibi geliyor.hepsi bir anda üstüme çökecek ve dağılacağım..
yoğundur canım sabah güldürdü ya beni benim 1 haftalık enerji tüketimine yönelik hadiseme yaptığı yorumlayalnız birşey söylüyeceğim cceylin yok bugün banu da geldi aşağıda acaba ceyline birşey mi oldu ?
hibeş ne anlamadım nohutlu bir şeymiş gibi hissettimgel gel gel içli köfte kolay yapar yeriz yarın cuma zati battı balık kızlarrrr
akreeeppp günde 100 mekik 50 sınavg en az olmak üzere varmısın kapışmaya sendeee gelllll gelgel gel
banu hadi canım enerjim yükselsin diye açtım terapi müziğini burada da yayınladım sitesini bir iki topik yukarda güzel bir çay yap konuşma sadece gözlerini kapat dinle iyi gelecektir gözlerini açınca kendini daha iyi hissedeceksin
osmanlıda biliyorsun ruh terapisi musiki ile yapılıyorumuş bir dene canımcım
hayır canım hibeş tahinle yapılıyor ama evet meze türü. kız yarın perşembe sende ben gibi bir gün önden gidiyorsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?