Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

=genic;27736053]bak ya sende bendensin bu hafta nolacak bu halimiz.[/QUOTE]

kız ya ben ne olacm haaaa annem geldi haftasındayııımmmm[/QUOTE]

sen napıcan biliyormusun annenin yaptığı yaptığı herşeyi yiyeceksin ama tadımlık doyumluk değil. ekmek yemiyeceksin, tuz kullanmayacaksın, az yağlı olacak yediklerin ve ek olarak spor yapacaksın tabiiki de. hem anneyi kırmak olmaz hele yaptıklarını yememek hiç olmaz.

bak ya sende bendensin bu hafta nolacak bu halimiz.

kız ya ben ne olacm haaaa annem geldi haftasındayııımmmm

Bu hafta kesin dibe vurduk desenize..

İki gündür yayınladığım liste toparlanmış halim önceki listeleri hiç görmediniz görmeyinde zatii özellikle Pazarı

O değil yılbaşında 60 ı göreyim derken 65 i görmeyeyimde ayy düşüncesi bile kötü yapıyor beni ve tartının yanından bile geçemiyorum tırsıyorum:18::18::18:

o kebabı sen mi yaptın canım
tarif alalım mümkünse akreeeeppp sana diyorum

Evet canım Urfa yemeklerinden:

Malzemeler

300 gram kıyma
1 adet soğan
1 adet sivri biber
1 adet domates
1 yemek kaşığı domates salçası
yarım tatlı kaşığı biber salçası
tuz, karabiber, isot
4 adet büyük boy patlıcan
5 adet domates
(Tabi acılığını ve miktarını siz artırabilirsiniz ben fazla acı yiyemiyorum)

Hazırlanışı:

İlk iş soğanı ve domatesi rendeleyin> Biberi incecik kıyın> Kıymayı ,salçayı,tuz ve baharatları ekleyip yoğurun> Patlıcanları 2 parmak boşluk kalacak şekilde kesin ama koparmayın>Aralarına kıymalı içi koyun> Daha sonra domatesleri de aynı şekilde kesin ama koparmadan içlerine kıymalı harcı koyun>İç harç bitene kadar bu işlemi yapın>Tencereye ilk patlıcanları koyun üstüne domatesleri yerleştirin>Sebzeler için üstüne biraz tuz serpin>Yarım su bardağı su dökün kısık ateşte 1 buçuk saat patlıcanlar iyice yumuşayana kadar pişirin>Sebzenin suyuyla pişiyor>

Afiyet olsuun

Aynen katılıyorum ben de

Annenler bu kış sendemi kalıcaklar canım..Senin açından da iyi olurdu..

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama, biraz duraksa, neler olup bittiğine anlam verme.
Mutlaka yanlış bir şey oldu ve düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi ve varlığın ile buluşamadı.
Sorun yok, sadece bekle.
Güneş doğacaktır, çimler yeşerecektir, çiçekler açacaktır, rüzgar esecektir ve yağmur yağacaktır, zorlamaya gerek yok, olması gereken kendiliğinden olur!

Uğur Koşar

Aynen katılıyorum ben de

Annenler bu kış sendemi kalıcaklar canım..Senin açından da iyi olurdu..

hemde çoookk iyi olurdu ama zannetmem canım babamın dr randevusu ne zaman bilmiyorum tıp fak dadandık randevuya kadar kalırlar bende ya babamın rahatsızlığı olmasa bende kalırlar benim açımdan da onların açısından da iyi olurdu

sabahleyin
bir iki çatal patates haşlaması
bir iki çatal brokoli haşlaması limonlu
salatalık 2 dilim
2 tane siyah zeytin
bir iki çatal ucu ile peynir
ara
şekersiz çay
öğle
5 tane içli köfte
1 porsiyon salata
1 büyük bardak ayran
akşamı bilemiyorum kızlar annem ne yapar
bu akşam başlamam lazım şınavg mekiğe söz veriyorum kızlar yoksaaa
alllahhhh eski o çirkin halime dönmek istemiyorum

Anne kime denir, Baba kime denir?.... SÜPER :)))

> * Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ay
akkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

> * 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

> * Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

> * 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

> * Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

> * Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

> * Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

> Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee

> Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.

ufffff bende tırsıyorum öğlende arkadaşım hibeş getirdim tadına baktım güya 2 dilim ekmekle uffffffff akşama kesinkez salata yiyeceğim sadece yoksa varya yandım ki ne yandım zaten iştahım da yeterince açık.

bunu bende sık yaparım evdekilere patlıcan yedirebilmek için. tabii sık yaparım derken evde 1 aydır yemek yapmadığımı da belirtmem lazım.

afiyet olsun

ama bende istiyorum o içli köftelerdennnnnnnnnnnnnnnn

Menün gayet güzel..

Evet evet bende çekicem mekik 50 taneden başlıyorum akşam söz veriyorum burda zira göbüş hemen ben burdayım demeye başladı..

afiyet olsun

ama bende istiyorum o içli köftelerdennnnnnnnnnnnnnnn

Ayy ben deeeeeeeee istiyoruummmmmm

İki gün sal kendini iştah canavarı pusuda bekliyor zaten

amannnnnnnnnn valla bunaldım kaç senedir dikkat et dikkat et bunaldım valla napiyim bu hafta böyle oldu.

ohhhhhhhhhh tam çayımı yudumlarken okudum ve tabii açtım hemen hadi yeşilçaylar benden

merhaba arkadaşlar..
iyi bir modda değilim bugün.yazasım,konuşasım yok.enerjim yok,sevincim yok.öyle donmuş gibi hissedersiniz ya,aslında o anlık bir sebep te görünmez buna,ama alttan alta da bilirsiniz,sadece çözümsüzdür,dile getirmek sadece daha çok yaralar insanı..öyleyim işte.kendime verdiğim tüm telkinlere rağmen böyleyim.doluyum taşmaktan korkuyorum.acının önüne koyduğum tüm engeller birer birer yıkılıyor gibi geliyor.hepsi bir anda üstüme çökecek ve dağılacağım..

yalnız birşey söylüyeceğim cceylin yok bugün banu da geldi aşağıda acaba ceyline birşey mi oldu ?

hibeş ne anlamadım nohutlu bir şeymiş gibi hissettim gel gel gel içli köfte kolay yapar yeriz yarın cuma zati battı balık kızlarrrr
akreeeppp günde 100 mekik 50 sınavg en az olmak üzere varmısın kapışmaya sendeee gelllll gel gel gel

banu hadi canım enerjim yükselsin diye açtım terapi müziğini burada da yayınladım sitesini bir iki topik yukarda güzel bir çay yap konuşma sadece gözlerini kapat dinle iyi gelecektir gözlerini açınca kendini daha iyi hissedeceksin
osmanlıda biliyorsun ruh terapisi musiki ile yapılıyorumuş bir dene canımcım

canım bak senin 2 tane çocuğum var Allah bağışlasın öncelikle onları düşün ve kendini telkin etmeye devam et bırakma kendini anlıyorum zor rabbim sabrını verecektir en güzel ilacı da zaman.

hayır canım hibeş tahinle yapılıyor ama evet meze türü. kız yarın perşembe sende ben gibi bir gün önden gidiyorsun....

kız bahire şöyle yakında biryerde olsaydın da valla hem yapar hem yerdik ooooooooohhhhhhh ne güzel olurdu

hayır canım hibeş tahinle yapılıyor ama evet meze türü. kız yarın perşembe sende ben gibi bir gün önden gidiyorsun....

kız bu hafta iyi geçmedi günleri çifter çifter atlıyorum sabahtan beri bugünü perşembe sanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…