Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kız bu hafta iyi geçmedi günleri çifter çifter atlıyorum sabahtan beri bugünü perşembe sanıyorum ya

kız bende 3 haftanın üstüne bayağı bir önden gidiyorum işyerindekiler de iyi misin sen diyorlar kafam allak bullak. ben ki normalde herşeyi hatırlarım hafızam iyidir enerjiğimdir ama bu hafta pilim bitik bir an önce haftasonu gelsin diyorum bu haftasonu birşey yapmadan geçireceğim malak gibi yatacağım.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
genic, bahiresemanur+

bak şimdi sadece sen ve ben muhabbet ediyoruz ama misafirlerimiz var.

kız bahire şöyle yakında biryerde olsaydın da valla hem yapar hem yerdik ooooooooohhhhhhh ne güzel olurdu

hemde ne güzel olurdu :13::118 da olur birgün inşallah çok isterim valla ayyy kız senin gibi komşularım olsun inşallah hem dünyada hem ahirette ammiiinnn

Vallahamiii
Ay be kadan guzel

hemde ne güzel olurdu :13::118 da olur birgün inşallah çok isterim valla ayyy kız senin gibi komşularım olsun inşallah hem dünyada hem ahirette ammiiinnn

öncelikle aminnn cümlemizin inşallah.

ama bak şimdi burada bu kadar sohbet muhabbet belki gerçek hayatta olsa anlaşamazdık belki ama şu 3 günlük dünyada birbirini üzecek ne var sanki değil mi. cidden ama senin samimiyetini tavrını beğeniyorum ben. keşke yüzyüze ve yakın olsaydık isterdim senin gibi birinin arkadaşım olmasını cidden.

Son düzenleme:

yat şekerim bu senin hakkın 20 gündür paso aralıksız çalıştın :13:

kız bak yoldurma kendini sıçratma üstüne arkadaş deeelllmiyizzz :13:

Canım benim dün akşamdan hissettim sendeki bişeyleri..Lütfen prenseslerin için kendine gel..Sonuçda ölümlü dünya hepimiz misafiriz..
İnan sen sağlam durduğun sürece bebişlerin huzurlu olur ama sen yıkılırsan onları hiç toparlayamazsın yapma lütfen..
yalnız birşey söylüyeceğim cceylin yok bugün banu da geldi aşağıda acaba ceyline birşey mi oldu ?
Ceylin sabah geldi canım..Yoğundur mutlaka..
Kız yarın perşembe bir an noluyor dedim

Kapışmaya varım tabii hadi bakem yarın çektiğim mekiklerle dövücem seni ya ben şınav çekememki ama deneyeyim en iyisi:18:
kız bahire şöyle yakında biryerde olsaydın da valla hem yapar hem yerdik ooooooooohhhhhhh ne güzel olurdu

Eveeeetttt siz yerdiniz ben mekik çekerdim

geniiccc sen buradan komşularımlada geçinemediğimi düşünebilirsin ama dell canımm komşularım iyiler sağ olsunlar ama ben kiracıyım ya gerçek evim olunca daha doğrusu ev sahibi olunca o zaman hani ev ömürlük alınır ya ömrümü tüketen kişiler olmasın manasında kullandım bebişim
kız ben gerçek hayatta nasılsam burdada öyleyim geçiniriz senle

çılgın ben biliyorum seni canım onlar münasebetsiz sen bu kadar sabırlı anlayışlı olmasan zaten bu kadar zamandır bizde anlardık buradan geçiniriz tabii ama bak gel akrebi de alalım kuşum tek başına kalmasın yaban ellerde. hem bak biz yiyeceğiz o spor yapacak. ama biz hem yeriz hem yakarız ikimizde kafamıza koyduğumuzu yaparız değil mi.

Oyy önce bahireydi şimdi sen bu benzetmeler çok güldürüyor beni
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
genic, bahiresemanur+

bak şimdi sadece sen ve ben muhabbet ediyoruz ama misafirlerimiz var.
O 3 üyenin biri de benim bi keremmm görünmesem dee burdayım taammmıııııı:122::123:

Evet ney çok dinlendirir ruhu ve bedeni..

Vallahamiii
Ay be kadan guzel
Al işte gelmez gelmez ne zamanki dibe vururum pat çıkar gelir..Kıs kilonun kokusunumu alıyosun..Sen aklıma gelmedinki hiç yoksam bööle yazarmıydımm:18: hahh tamam buldum dilim sürçmüşşş

Aaaaaaa ama olmuyoki bööleee atıp duruyorum kendimi aranıza ama siz hala birbirinizi övüyosunuz
kıskanan var canı çeken var burda demi amaa..Ay yoksa yazdıklarımdamı görünmez oldu
kız bak yoldurma kendini sıçratma üstüne arkadaş deeelllmiyizzz :13:
Ahahahaha bu da bahocanın B haliii
:13::13: la çılgın tabiiki de arkadaşız yoksa ben sana ta buralardan yetmeye niye çalışayım. kıyamam sana ben hadi gel beraber oynayalım

Ve genic hemen durumu toparlar

kız şınav çekemezsen başka birşey yap yeterki yap sana söylerken kendimde yapsam fena olmayacak.

genic akreeeppp kıskandı benceee biziii akreeepp

kız bak kıskanmış altta yazıyor....

artık dibe vurmak bu benzetmeler yapacak birşey yok. anladım zaten hemen seni de aldım hiç bırakırmıyım sizi ben. gelin bakem kanatlarımın altına.

Bir gün saç baş yolaraktan bir gün iyi olaraktan geçinir gidersiniz

Heee bir gün yersiniz diğer gün de yakın dövüş sporlarını birbirinize uygulayaraktan yakarsınız
genic akreeeppp kıskandı benceee biziii akreeepp

Pis gıcıkk bi de gıcık veriyor taa oralardannn

Gör bak nasıl spora başlicammm ohh canıma değsin seni geçiceemmmm yarınki listemde boğucam senii

mümkün değil bi kerem o değil mi bahire hem yer hem spor yaparız birbirimize veririz gazı.

hişştttttttt bu arada bahire ve akrep yaşlarınızı söyleyin bakiyim.........

zaten yine kimse yok takımda bahire, genic, akrep üçlüsü sayfaların tozunu attırıyor her zamanki gibi

kız şınav çekemezsen başka birşey yap yeterki yap sana söylerken kendimde yapsam fena olmayacak.
Sen bahireyle köfte ye ben yaparım hareketleri hıhhh
kız bak kıskanmış altta yazıyor....

artık dibe vurmak bu benzetmeler yapacak birşey yok. anladım zaten hemen seni de aldım hiç bırakırmıyım sizi ben. gelin bakem kanatlarımın altına.

Gelmiyorum işte küstüm ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…