kız bu hafta iyi geçmedi günleri çifter çifter atlıyorum sabahtan beri bugünü perşembe sanıyorum ya
kız bahire şöyle yakında biryerde olsaydın da valla hem yapar hem yerdik ooooooooohhhhhhh ne güzel olurdu
Bu hafta kesin dibe vurduk desenize..
İki gündür yayınladığım liste toparlanmış halim önceki listeleri hiç görmediniz görmeyinde zatii özellikle Pazarı
O değil yılbaşında 60 ı göreyim derken 65 i görmeyeyimde ayy düşüncesi bile kötü yapıyor beni ve tartının yanından bile geçemiyorum tırsıyorum:18::18::18:
hemde ne güzel olurdu:13::118 da olur birgün inşallah çok isterim valla ayyy kız senin gibi komşularım olsun inşallah hem dünyada hem ahirette ammiiinnn
kız bende 3 haftanın üstüne bayağı bir önden gidiyorum işyerindekiler de iyi misin sen diyorlar kafam allak bullak. ben ki normalde herşeyi hatırlarım hafızam iyidir enerjiğimdir ama bu hafta pilim bitik bir an önce haftasonu gelsin diyorum bu haftasonu birşey yapmadan geçireceğim malak gibi yatacağım.
öncelikle aminnn cümlemizin inşallah.
ama bak şimdi burada bu kadar sohbet muhabbet belki gerçek hayatta olsa anlaşamazdık belkiama şu 3 günlük dünyada birbirini üzecek ne var sanki değil mi. cidden ama senin samimiyetini tavrını beğeniyorum ben. keşke yüzyüze ve yakın olsaydık isterdim senin gibi birinin arkadaşım olmasını cidden.
kız bak yoldurma kendini sıçratma üstünearkadaş deeelllmiyizzz :13:
Canım benim dün akşamdan hissettim sendeki bişeyleri..Lütfen prenseslerin için kendine gel..Sonuçda ölümlü dünya hepimiz misafiriz..merhaba arkadaşlar..
iyi bir modda değilim bugün.yazasım,konuşasım yok.enerjim yok,sevincim yok.öyle donmuş gibi hissedersiniz ya,aslında o anlık bir sebep te görünmez buna,ama alttan alta da bilirsiniz,sadece çözümsüzdür,dile getirmek sadece daha çok yaralar insanı..öyleyim işte.kendime verdiğim tüm telkinlere rağmen böyleyim.doluyum taşmaktan korkuyorum.acının önüne koyduğum tüm engeller birer birer yıkılıyor gibi geliyor.hepsi bir anda üstüme çökecek ve dağılacağım..
Ceylin sabah geldi canım..Yoğundur mutlaka..yalnız birşey söylüyeceğim cceylin yok bugün banu da geldi aşağıda acaba ceyline birşey mi oldu ?
Kız yarın perşembehibeş ne anlamadım nohutlu bir şeymiş gibi hissettimgel gel gel içli köfte kolay yapar yeriz yarın cuma zati battı balık kızlarrrr
akreeeppp günde 100 mekik 50 sınavg en az olmak üzere varmısın kapışmaya sendeee gelllll gelgel gel
banu hadi canım enerjim yükselsin diye açtım terapi müziğini burada da yayınladım sitesini bir iki topik yukarda güzel bir çay yap konuşma sadece gözlerini kapat dinle iyi gelecektir gözlerini açınca kendini daha iyi hissedeceksin
osmanlıda biliyorsun ruh terapisi musiki ile yapılıyorumuş bir dene canımcım
kız bahire şöyle yakında biryerde olsaydın da valla hem yapar hem yerdik ooooooooohhhhhhh ne güzel olurdu
hemde ne güzel olurdu:13::118 da olur birgün inşallah çok isterim valla ayyy kız senin gibi komşularım olsun inşallah hem dünyada hem ahirette ammiiinnn
geniiccc sen buradan komşularımlada geçinemediğimi düşünebilirsinama dell canımm komşularım iyiler sağ olsunlar ama ben kiracıyım ya gerçek evim olunca daha doğrusu ev sahibi olunca o zaman hani ev ömürlük alınır ya ömrümü tüketen kişiler olmasın manasında kullandım bebişim
kız ben gerçek hayatta nasılsam burdada öyleyim geçiniriz senle
:13::13: la çılgın tabiiki de arkadaşız yoksa ben sana ta buralardan yetmeye niye çalışayım. kıyamam sana ben hadi gel beraber oynayalım
Oyy önce bahireydi şimdi sen bu benzetmeler çok güldürüyor benikız bende 3 haftanın üstüne bayağı bir önden gidiyorum işyerindekiler de iyi misin sen diyorlar kafam allak bullak. ben ki normalde herşeyi hatırlarım hafızam iyidir enerjiğimdir ama bu hafta pilim bitik bir an önce haftasonu gelsin diyorum bu haftasonu birşey yapmadan geçireceğim malak gibi yatacağım.
O 3 üyenin biri de benim bi keremmm görünmesem dee burdayım taammmıııııı:122::123:Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
genic, bahiresemanur+
bak şimdi sadece sen ve ben muhabbet ediyoruz ama misafirlerimiz var.
Gece Ve Ahenk | Türk Enstrümanlarıyla Terapi Müziği (Relaxation Music) -6- Bahar (Kanun) (2008) - TRdinle.com
kızlar valla rahatlattı kanunun sesi
sabahtan beri ney dinliyorum bu ka işe yaramamıştı
sizde durumlar nasıl
birde bunu dinleyin bakalım
Al işte gelmez gelmez ne zamanki dibe vururum pat çıkar gelir..Kıs kilonun kokusunumu alıyosun..Sen aklıma gelmedinki hiç yoksam bööle yazarmıydımm:18: hahh tamam buldum dilim sürçmüşşşVallahamiii
Ay be kadan guzel
Aaaaaaa ama olmuyoki bööleee atıp duruyorum kendimi aranıza ama siz hala birbirinizi övüyosunuzöncelikle aminnn cümlemizin inşallah.
ama bak şimdi burada bu kadar sohbet muhabbet belki gerçek hayatta olsa anlaşamazdık belkiama şu 3 günlük dünyada birbirini üzecek ne var sanki değil mi. cidden ama senin samimiyetini tavrını beğeniyorum ben. keşke yüzyüze ve yakın olsaydık isterdim senin gibi birinin arkadaşım olmasını cidden.
Ahahahahakız bak yoldurma kendini sıçratma üstünearkadaş deeelllmiyizzz :13:
:13::13: la çılgın tabiiki de arkadaşız yoksa ben sana ta buralardan yetmeye niye çalışayım. kıyamam sana ben hadi gel beraber oynayalım
Canım benim dün akşamdan hissettim sendeki bişeyleri..Lütfen prenseslerin için kendine gel..Sonuçda ölümlü dünya hepimiz misafiriz..
İnan sen sağlam durduğun sürece bebişlerin huzurlu olur ama sen yıkılırsan onları hiç toparlayamazsın yapma lütfen..
Ceylin sabah geldi canım..Yoğundur mutlaka..
Kız yarın perşembebir an noluyor dedim
Kapışmaya varım tabii hadi bakem yarın çektiğim mekiklerle dövücem seni ya ben şınav çekememki ama deneyeyim en iyisi:18:
Eveeeetttt siz yerdiniz ben mekik çekerdim
genic akreeepppkıskandı benceee biziii akreeepp
Oyy önce bahireydi şimdi sen bu benzetmeler çok güldürüyor beni
O 3 üyenin biri de benim bi keremmm görünmesem dee burdayım taammmıııııı:122::123:
Evet ney çok dinlendirir ruhu ve bedeni..
Al işte gelmez gelmez ne zamanki dibe vururum pat çıkar gelir..Kıs kilonun kokusunumu alıyosun..Sen aklıma gelmedinki hiç yoksam bööle yazarmıydımm:18: hahh tamam buldum dilim sürçmüşşş
Aaaaaaa ama olmuyoki bööleee atıp duruyorum kendimi aranıza ama siz hala birbirinizi övüyosunuz
kıskanan var canı çeken var burda demi amaa..Ay yoksa yazdıklarımdamı görünmez oldu
Ahahahahabu da bahocanın B haliii
Ve genic hemen durumu toparlar
geniiccc sen buradan komşularımlada geçinemediğimi düşünebilirsinama dell canımm komşularım iyiler sağ olsunlar ama ben kiracıyım ya gerçek evim olunca daha doğrusu ev sahibi olunca o zaman hani ev ömürlük alınır ya ömrümü tüketen kişiler olmasın manasında kullandım bebişim
kız ben gerçek hayatta nasılsam burdada öyleyim geçiniriz senle
Heee bir gün yersiniz diğer gün de yakın dövüş sporlarını birbirinize uygulayaraktan yakarsınızçılgın ben biliyorum seni canım onlar münasebetsiz sen bu kadar sabırlı anlayışlı olmasan zaten bu kadar zamandır bizde anlardık buradan geçiniriz tabii ama bak gel akrebi de alalım kuşum tek başına kalmasın yaban ellerde. hem bak biz yiyeceğiz o spor yapacak. ama biz hem yeriz hem yakarız ikimizde kafamıza koyduğumuzu yaparız değil mi.
genic akreeepppkıskandı benceee biziii akreeepp
Bir gün saç baş yolaraktan bir gün iyi olaraktan geçinir gidersiniz
Heee bir gün yersiniz diğer gün de yakın dövüş sporlarını birbirinize uygulayaraktan yakarsınız
Pis gıcıkk bi de gıcık veriyor taa oralardannn
Gör bak nasıl spora başlicammm ohh canıma değsin seni geçiceemmmm yarınki listemde boğucam senii
Sen bahireyle köfte ye ben yaparım hareketleri hıhhhkız şınav çekemezsen başka birşey yap yeterki yap sana söylerken kendimde yapsam fena olmayacak.
kız bak kıskanmış altta yazıyor....
artık dibe vurmak bu benzetmeler yapacak birşey yok. anladım zaten hemen seni de aldım hiç bırakırmıyım sizi ben. gelin bakem kanatlarımın altına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?