Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

mümkün değil bi kerem o değil mi bahire hem yer hem spor yaparız birbirimize veririz gazı.

hişştttttttt bu arada bahire ve akrep yaşlarınızı söyleyin bakiyim.........

Tamam işteee ben de öyle didimm spor yaparsınız didimm yakın dövüş sporu

Hem niye sordunki şimdi napcankii

zaten yine kimse yok takımda bahire, genic, akrep üçlüsü sayfaların tozunu attırıyor her zamanki gibi

Hiç olurmu nesli var ceylin var karabiber var..

Ceylin yoğun demekki..Karabiber ev hanımı koşturmacası fazla çocuklarının peşinde evde olunca işi de bitmez, kendimden biliyorum..
Nesli de bugün evde ama çocukları ile boğuşuyodu o şimdi.. Yada kurabiye hüpletiyodur
BakmA biz masa başındayız vaktimizde olunca yazıyoruz..

Biz takımın önden giden fedaileriyiz

Sen bahireyle köfte ye ben yaparım hareketleri hıhhh

Gelmiyorum işte küstüm ben size

gelllllllllllllllll gellllllllllllllll bak pişman olursun gelmezsen.

kızım kanatlarımın altına alıcam ya bakiyim siz benden büyükseniz siz beni alın olmaz öyle

ayrıca da ver coşkuyu modundasın bakıyorum

ahahhhaaaa demedim mi kıskanır diyeeeee kıskanmıııışşşşşş kız şu fedaiii lafına bayıldııımm fedaiii

Ver coşkuyu modumuuu bayıldım bu isme

ahahhhaaaa demedim mi kıskanır diyeeeee kıskanmıııışşşşşş kız şu fedaiii lafına bayıldııımm fedaiii
Sorma yazdıktan sonra ben de güldüm ama dönüşü yok yazdım bikerem
1982 model mersin yapımı ben
ayy ilahiii tekrar tekrar okudum anlayamadım önce araba modeli yazar gibi olunca
kızzz gaz veriyor o bize yerim onun ballarını akrebim kaptanım birtanedir o.

Hıhh ne gazı vercemmm birbirinize köfteler ikramlar taltifler ler de lerler

Ben de spor yaparım bol bol siz yiyin için, ben küçülürüm sizden önce minnacık olur kanat altı değil cebe sığarım ohhh işte
hımmm bak akrebin yaşını biliyorum yanlış hatırlamıyorumdur umarım. hadi bakem beni alın siz kanatlarınızın altına ben en küçüğünüzüm.
Sen nerden biliyosunki yaşımı bak şaşırdım şimdi :26:
Relaxation Meditation (Sunset Over the Ocean) - YouTube
bu videoyu açtın dinliyorum deniz sesi terapiiiii uykum geldi kızz

Ahahaha sen yat yat uyu yat deniz sesi ney sesi evde de dinle..Ye yemeğini yat
Lop lop yağ olsun göbüş olsun

kız şu yukarıdakileri okuduktan sonra öldüm gülmekten.

kızlar çocuğu almaya gitmem lazım. annem dedemi dr a götürecek bende yanıma alıyım diyorum bırakmayacağım kvalideye. burdan da doğruca eveeeee gideriz biraz zorlayacak beni malum 1 saat işyerinde olacak ama idare edicem bakalım.

şimdiye kadar okuduklarıma cevap yazayım yahu normalde yazmazsınız bugün sayfalar akıp gitmiş valla. olsun ben okumaya razıyım :)

öncelikle akrepcim pirinç kavanozu sende işe yaramadı demek burdaki arkadaşınki tıkır tıkır çalışıyor şuan...

off offf sen anlatıyosun ben yeniden yaşıyorum sanki. yine seninkiler kötünün iyisi bahirecim. ben aynı okulda yüksek lisans ögrencisiydim. senin s..siz gibi bir tane de benm başımda vardı. yüksek lisans hocamı cebinden arayıp sizin bu .... var ya öyle pislik ki, makamınızda gözü var, sizin adınızı kulalnıyor dedi. ben de o sırada hocamın yanındaydım adam kıpkırmızı oldu ben kulaklarımla duydum. öyle sinirledim ki adam yarım saat dil döktü ben aglamıyım üzülmiyim die. bu aklıma gelenlerden sadece bir tanesi. Allah kim ne diliyorsa aynılarını onlara versin inşallah.

Allahtan az da olsa hala düzgün insanlar var...

kız şu yukarıdakileri okuduktan sonra öldüm gülmekten.
Bende almıştım gardımı hemen kesin bişii yazdı cevap vereyim hemen diye ama bişii çıkmadı:76:

1 saatlik yanında kalıversin bişii olmaz zaman çabucak geçer canım yaa..Ordan oraya hem sen hem çocuk yorulmayın

bu sene alese giercem eğer buraya çakılı kalacak olursam ne yapayım alternatif yok seneye yükseke başlayacam ki inşallah şu a gurubu uzmanlık hayalim gerçek olur bir yıl daha şu ş...sizi çekemeyecen valla çekilecek gibi de deeğiilll
diyorum ki şayet olumsuz olursa bende çaresizlikten ylisansa başladım diyelim ki ,
bu ş...siz de aynısını hatta daha kötüsünü yapar mı yapar kendini öğr gör sanıyor der kendini hoca sanıyor der anam bu ş...den sıtkıyı sıyırdım adam dil or....su resmen ya dili her yere dönüyor ayyy aylarca nasıl biriyle omuz omuza çalışmışım ya

kız allah iyiliğini versin hadi yaz bakiyim ne yazacaksan. valla kaşla göz arasında aldım geldim ama yine çok kötü yağmur başladı trafik felaketti tam anlamıyla

bak o kısmını hiç düşünme gerçek yüzlerini görmüş oldun rabbim beterinden korusun.

sen yeterki kafana koy birazda sıkı tutup ders çalıştın mı tamamdır bu iş.

kızlar bugünde akşam oldu herkese iyi geceler tatlı rüyalr akreepp akşam sporu unutma genic sende
hadi bakalım kazasız belasız inşallah bu günüde atlatmışımdır bilemiyorum genelde karı gibi arkamdan
atış serbest oluyor da
darısı yarının başına diyecem temkinli davranıyorum
huzurlu bir gün geçirmek dileğinde bulunmak en mantıklısı galiba
kendinize kendiniz için iyi bakın

Bi kerem önce şu dilini düzelt artık..Allaha havale ettinmi ettin..En büyük hakimler hakimine güvendinmi güvendin; e daha ne diye ağzını bozup şeytanı sevindiriyosun..Yeter dur de diline hem hiç yakışmıyor sana..
Sen tesbih çek daha güzel hem rahatlatır hem yolunu aydınlatır

kız allah iyiliğini versin hadi yaz bakiyim ne yazacaksan. valla kaşla göz arasında aldım geldim ama yine çok kötü yağmur başladı trafik felaketti tam anlamıyla
Yağmurmuu ayy yapmaa yağmur ve telefon, telefon ve yağmur..
Ama ben daha atlatamadımki ilk şoku arkçı sarsıntılara nasıl dayanırımki şimdii:18::18:

Ben unutmam şekerim ama siz unutun..Bakın havaya ne var ?? buluuuttt ehh sende sporu unuuut

Ya çok önemli bir sorun var şimdi..
Evde mantarım ar ve ben mantar yemek çeşitlerini bilmiyorum ne yapabilirim acil çözüm

Son düzenleme:
günaydıııınnnnnn
kızlar dün bütün öğleden sonra terapi müziği dinledim ondanmıdır nedir bütün gece uyumuşummm
oyyyyy nasıl heryerim gevsemiş anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…