mümkün değil bi kerem o değil mi bahire hem yer hem spor yaparız birbirimize veririz gazı.
hişştttttttt bu arada bahire ve akrep yaşlarınızı söyleyin bakiyim.........
zaten yine kimse yok takımda bahire, genic, akrep üçlüsü sayfaların tozunu attırıyor her zamanki gibi
Sen bahireyle köfte ye ben yaparım hareketleri hıhhh
Gelmiyorum işte küstüm ben size
Tamam işteee ben de öyle didimm spor yaparsınız didimm yakın dövüş sporu
Hem niye sordunki şimdi napcankii
Hiç olurmu nesli var ceylin var karabiber var..
Ceylin yoğun demekki..Karabiber ev hanımı koşturmacası fazla çocuklarının peşinde evde olunca işi de bitmez, kendimden biliyorum..
Nesli de bugün evde ama çocukları ile boğuşuyodu o şimdi.. Yada kurabiye hüpletiyodur
BakmA biz masa başındayız vaktimizde olunca yazıyoruz..
Biz takımın önden giden fedaileriyiz
Bir gün saç baş yolaraktan bir gün iyi olaraktan geçinir gidersiniz
Heee bir gün yersiniz diğer gün de yakın dövüş sporlarını birbirinize uygulayaraktan yakarsınız
Pis gıcıkk bi de gıcık veriyor taa oralardannn
Gör bak nasıl spora başlicammm ohh canıma değsin seni geçiceemmmm yarınki listemde boğucam senii
ahahhhaaaa demedim mi kıskanır diyeeeeekıskanmıııışşşşşş kız şu fedaiii lafına bayıldııımm fedaiii
1982 model mersin yapımı ben
Relaxation Meditation (Sunset Over the Ocean) - YouTube
bu videoyu açtın dinliyorum deniz sesi terapiiiii uykum geldi kızz
Ver coşkuyu modumuuugelllllllllllllllll gellllllllllllllll bak pişman olursun gelmezsen.
kızım kanatlarımın altına alıcam ya bakiyim siz benden büyükseniz siz beni alın olmaz öyle
ayrıca da ver coşkuyu modundasın bakıyorum
Sorma yazdıktan sonra ben de güldüm ama dönüşü yok yazdım bikeremahahhhaaaa demedim mi kıskanır diyeeeeekıskanmıııışşşşşş kız şu fedaiii lafına bayıldııımm fedaiii
ayy ilahiii tekrar tekrar okudum anlayamadım önce araba modeli yazar gibi olunca1982 model mersin yapımı ben
kızzz gaz veriyor o bize yerim onun ballarını akrebim kaptanım birtanedir o.
Sen nerden biliyosunki yaşımı bak şaşırdım şimdi :26:hımmm bak akrebin yaşını biliyorum yanlış hatırlamıyorumdur umarım. hadi bakem beni alın siz kanatlarınızın altına ben en küçüğünüzüm.
Relaxation Meditation (Sunset Over the Ocean) - YouTube
bu videoyu açtın dinliyorum deniz sesi terapiiiii uykum geldi kızz
Ver coşkuyu modumuuubayıldım bu isme
Sorma yazdıktan sonra ben de güldüm ama dönüşü yok yazdım bikerem
ayy ilahiii tekrar tekrar okudum anlayamadım önce araba modeli yazar gibi olunca
Hıhh ne gazı vercemmm birbirinize köfteler ikramlar taltifler ler de lerler
Ben de spor yaparım bol bol siz yiyin için, ben küçülürüm sizden önce minnacık olur kanat altı değil cebe sığarım ohhh işte
Sen nerden biliyosunki yaşımı bak şaşırdım şimdi :26:
Ahahaha sen yat yat uyu yatdeniz sesi ney sesi evde de dinle..Ye yemeğini yat
Lop lop yağ olsun göbüş olsun
neyse kızlar kafanızı şişirdim sabah sabah
bir haftalık bizans oyunu nu anlattım dur bakalım haftaya nasıl bir çamurda adam kaydırmaca hikayesi yaşıyacam
her seferinde şaşırmayacam diyorum şaşırıyorum arkadaş
ciddiye alıp üstünde durmamayı öğrendim
Allahtan az da olsa hala düzgün insanlar var...kızlar az önce merkezden bir birimin şefi aradı
halimi hatrımı sordu
birde taşınırla ilgili bir konu
her cümlenin başına efendim kabiliyetsiz ben işte şunu şundn ötürü bunu bundan ötürü falan diye gerekli açıklamayı yaptı
ben her kabiliyetsiz ben dedikçeadam estafurullah dedi
ben güldüm
iş konusunu hallettik
bu kabiliyetsiz lafını anladım duydumduydu dedi
biz buradan güldük
sen göreve başlamadan önce 3 sene tek başınaydı bu adam
ve 3 senenin 1 senesi ben sizin birimin takibini yaptım
bir evrak en az 4 kere gidip geldi adam işi bizden böyle öğrendi
seni de gül geç seni de biliyoruz en azından hata yapmayayım devletin kağıdı zayi olmasın diye temkinli davranıyorsun teknolojiyi kullanıyorsun email çekiyorsun teyitleyip öyle gönderiyorsun
biz kimin ne olduğunu biliyoruz sıkma canını dedi
kız merkezdekilerde herşeyin fakrında allahtan
bana durumu bil diye aktarmışlar
allah razı olsunlar
dostumu düşmanımı bilmek ayırt etmek hakkım ama deeellmi
Bende almıştım gardımı hemen kesin bişii yazdı cevap vereyim hemen diye ama bişii çıkmadı
kız şu yukarıdakileri okuduktan sonra öldüm gülmekten.
kızlar çocuğu almaya gitmem lazım. annem dedemi dr a götürecek bende yanıma alıyım diyorum bırakmayacağım kvalideye. burdan da doğruca eveeeee gideriz biraz zorlayacak beni malum 1 saat işyerinde olacak ama idare edicem bakalım.
Bende almıştım gardımı hemen kesin bişii yazdı cevap vereyim hemen diye ama bişii çıkmadı:76:
1 saatlik yanında kalıversin bişii olmaz zaman çabucak geçer canım yaa..Ordan oraya hem sen hem çocuk yorulmayın
bu sene alese giercem eğer buraya çakılı kalacak olursam ne yapayım alternatif yok seneye yükseke başlayacam ki inşallah şu a gurubu uzmanlık hayalim gerçek olur bir yıl daha şu ş...sizi çekemeyecen valla çekilecek gibi de deeğiilll
diyorum ki şayet olumsuz olursa bende çaresizlikten ylisansa başladım diyelim ki ,
bu ş...siz de aynısını hatta daha kötüsünü yapar mı yapar kendini öğr gör sanıyor der kendini hoca sanıyor der anam bu ş...den sıtkıyı sıyırdım adam dil or....su resmen ya dili her yere dönüyor ayyy aylarca nasıl biriyle omuz omuza çalışmışım ya
bu sene alese giercem eğer buraya çakılı kalacak olursam ne yapayım alternatif yok seneye yükseke başlayacam ki inşallah şu a gurubu uzmanlık hayalim gerçek olur bir yıl daha şu ş...sizi çekemeyecen valla çekilecek gibi de deeğiilll
diyorum ki şayet olumsuz olursa bende çaresizlikten ylisansa başladım diyelim ki ,
bu ş...siz de aynısını hatta daha kötüsünü yapar mı yapar kendini öğr gör sanıyor der kendini hoca sanıyor der anam bu ş...den sıtkıyı sıyırdım adam dil or....su resmen ya dili her yere dönüyor ayyy aylarca nasıl biriyle omuz omuza çalışmışım ya
Yağmurmuukız allah iyiliğini versin hadi yaz bakiyim ne yazacaksan. valla kaşla göz arasında aldım geldim ama yine çok kötü yağmur başladı trafik felaketti tam anlamıyla
kızlar bugünde akşam oldu herkese iyi geceler tatlı rüyalr akreepp akşam sporu unutma genic sende
hadi bakalım kazasız belasız inşallah bu günüde atlatmışımdır bilemiyorum genelde karı gibi arkamdan
atış serbest oluyor da
darısı yarının başına diyecem temkinli davranıyorum
huzurlu bir gün geçirmek dileğinde bulunmak en mantıklısı galiba
kendinize kendiniz için iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?