Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydin ne bu sabahtan beri yine kimse ugramamis bende okuldayim oglani bekliyorum ariza cikardi yine

kaptanim yarin sabahtan da yokum oglen gidicem ise artik bu okul olayini cozmem lazim

neyse kaptanim mantar demissin ama gec kaldim sonra tarif veririm sana

bende ne fenayim buralardan yetmeye calisiyorum

kizlar suan disaridayim nasil guzel bir gunes var anlatamam aldim elime kitabi ve telimi oturuyorum neyse ogleden sonra gorusuruz optum sizleri

Güneşmii

Bizim burası da fecii grii, fecii soğuk..Akşam acıcık yağmur yağdı gün içinde güneşliydi ama..

Mantarı dün akşam yaptım canım..Seneye bu zamanlara kadar bir daha yemek istemiyorum, bu yılki hakkımı kullandım

kızlar neredesiniz ya sayfa hiçmi hiç ilerlememişşş
akreeepp sabahleyin yağmuru yağdıra yağdıra işe geldim şu an inanırmısın hava güneşli
şaka gibi canım değil mi :26::26::26:
tam grip havası inşallah grip falan olmam :2::2::2::2::2::2:

burası miss gibi tabii dün ve geceki yağmurdan sonra çok güzel güneşli bir hava var.

evet tam grip havası bende şimdi bir ilaç aldım ama benimki fena bir şekilde baş ağrısından mecbur kaldım.

bende diyorum işte sayfa hiç ilerlememiş girdim baktıydımdı.

sabatan beri hiç su içmemiştim belkide ondandır dedim şimdi dayandım suya su içiyorum hadi sizde için bakalım.

dün akşam çocukla çıktım ya burdan eve gidince yine kk dan aldığım tavada pizzayı yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim. dışarıdan pizza yemektense hem çabuk hazırlanıyor hemde tadı gayet güzel oldu. bundan sonra isterse evde yapıcam.

Yağmur yağınca güneş çıkıyor hemen bahar ve yaz yağmuru gibi..Bizim burda da güneş öncesi yağmur havası var işte..Bulanık hava devam ediyor..
Takviye olarak ısıtıcı bitki çaylarından içebilirsin hem ısıtır hem metoyu hızlandırır..Mesela kaynar, tarçınlı ıhlamur, keçiboynuzu ve kuşburnu..

Geçmiş olsun canım..

sabatan beri hiç su içmemiştim belkide ondandır dedim şimdi dayandım suya su içiyorum hadi sizde için bakalım.
Benim 1 litre bitmek üzere..

Kk dan tavayı nasıl aldın canım:26: tavadamı satılıyor burda?

kız nasıl okudun sen onu. tavada pizza tarifi dedimdiydi.

tarif alalım o zaman tavada pizza fikri güzel bir fikir miiii değilllmiiii bilemediiiimmm
dün akşam çapkınlık yaptım annem tavada ıspanaklı saç böreği yapmışşş 2 tane yediiimmm :18::18::18:

iYİ AKŞAMLAE
dünküü menümü yazayımm
sabah,1dilim ekmek ,2 kaşık lor ,domates ve biber
ara kahve
öğlen 3 köfte,yoğurt ve ekmek 1 dilim
akşam işte burda yanlış yaptım makarna salatası yedimm

tarif alalım o zaman tavada pizza fikri güzel bir fikir miiii değilllmiiii bilemediiiimmm
dün akşam çapkınlık yaptım annem tavada ıspanaklı saç böreği yapmışşş 2 tane yediiimmm :18::18::18:

bugün dikkat et tartı günü malum yarın.

Tavada Pizza:

1 adet yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığından az tuz
1,5 su bardağı un

KETÇABI İÇİN:
1 yemek kaşığı domates salçası
2-3yemek kaşığı su
1 tatlı kaşığı sıvı yağ

ÜZERİ İÇİN EVDE NE VARSA:
Sucuk
Sosis
salam
zeytin
mısır
kaşar

Yumurta,yoğurt,yağ,tuz ve kabartma tozunu kaşıkla çırpın.Üzerine unu ilave edip karıştırın.Genişce bir tavayı hafif yağlayın ve hamuru yayın.Ketçap için verdiğim malzemeleri karıştırıp üzerine sürün.Üzeri için dilediğiniz ne varsa doğrayıp üzerine yayın.En son rendelenmiş kaşarı serpip tavanın kapağını kapatıp en kısık ateşte 12-14 dakika kadar pişirin.Pizzanız hazır.AFİYET OLSUN...

Mutfak bölümünden Derin'in Mutfağının tarifi yapan herkes pek bir beğenmiş bende almıştım tarifini bende beğendim çok güzel oldu.

Son düzenleme:

bende kaçkez yapmışımdırrr ,teflon da pizza çok güzel oluyor çocuklar bayılıyorrr hem çok pratik ve çok lezzetlii

bahire senin çizelgeye baktım da hedefine sadece 4 kg kalmış. sen 65 de kalacakmısın yoksa biraz daha düşürecekmisin ?
düşecek te şu 69 zencirini kıramadım dur bir zamanı var onun süpriz olsun
ellerine sağlık canım eminim güzel olmuştur ben yapmammm anne yemeklerinden :18::18::18: tırsar oldum canım dur bakalım yarın kaç çıkacak
bende kaçkez yapmışımdırrr ,teflon da pizza çok güzel oluyor çocuklar bayılıyorrr hem çok pratik ve çok lezzetlii

sen yeme tadına bak sadece diyene bak dün akşam yediklerimi hatırlayınca fenalık geçiresim geliyor

hadi bakalım süprizi merakla bekliyor olacağım. sen annenler gittikten sonra kaçamak gününde dene derim ben sana. dur kız fenalık falan geçirme sadece akşamı hafif atlat.

hala başımın ağrısı geçmedi ya sinir oldum. ilaç da aldım ama ortadan ikiye çatlayacak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…