düşecek te şu 69 zencirini kıramadım dur bir zamanı var onun süpriz olsun
ellerine sağlık canım eminim güzel olmuştur ben yapmammmanne yemeklerinden :18::18::18: tırsar oldum canım dur bakalım yarın kaç çıkacak
sen yemetadına bak sadece diyene bak dün akşam yediklerimi hatırlayınca fenalık geçiresim geliyor
sende paylaş bakiyim tarifini seninkini de denerim.
varyaaa şuann kalkıp hemen yaptımm ve pişiyorrr genic sen ne yaptınn yarınn cuma yapılırmı bu bizeee
tadarmıyım yermiyimmm bilemiyorumm çok güzel oluyor ama yaa
hala başımın ağrısı geçmedi ya sinir oldum. ilaç da aldım ama ortadan ikiye çatlayacak sanki.
kız nasıl okudun sen onu. tavada pizza tarifi dedimdiydi.
Tavada Pizza:
1 adet yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığından az tuz
1,5 su bardağı un
KETÇABI İÇİN:
1 yemek kaşığı domates salçası
2-3yemek kaşığı su
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
ÜZERİ İÇİN EVDE NE VARSA:
Sucuk
Sosis
salam
zeytin
mısır
kaşar
Yumurta,yoğurt,yağ,tuz ve kabartma tozunu kaşıkla çırpın.Üzerine unu ilave edip karıştırın.Genişce bir tavayı hafif yağlayın ve hamuru yayın.Ketçap için verdiğim malzemeleri karıştırıp üzerine sürün.Üzeri için dilediğiniz ne varsa doğrayıp üzerine yayın.En son rendelenmiş kaşarı serpip tavanın kapağını kapatıp en kısık ateşte 12-14 dakika kadar pişirin.Pizzanız hazır.AFİYET OLSUN...
Mutfak bölümünden Derin'in Mutfağının tarifi yapan herkes pek bir beğenmiş bende almıştım tarifini bende beğendim çok güzel oldu.
düşecek te şu 69 zencirini kıramadım dur bir zamanı var onun süpriz olsun
ellerine sağlık canım eminim güzel olmuştur ben yapmammmanne yemeklerinden :18::18::18: tırsar oldum canım dur bakalım yarın kaç çıkacak
sen yemetadına bak sadece diyene bak dün akşam yediklerimi hatırlayınca fenalık geçiresim geliyor
**2. TAKIM 287. ETAP**
akrep33 ( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07% )
genic ( 57,7 / / / % )
bahiresemanur ( 70 / / / % )
krakker ( 75,1 / / / % )Kendi isteği ile ayrıldı
karabiber01 (79 / / / % )
neslihan ( 81 / / / % ) İzinli
cceylin ( 69,5 / / / % )
banusultan ( 65,5 / / / % )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
Oleeyyyy 64,1 çıktım sabahşimdi diceksiniz kafayımı yedi bu hem kilo almış hem seviniyor ama rüyamda 70 olduğumu görünce tartıda kabus gibiydi 70 i gördüm uyandım uykudan uff korkuyla çıktım tartıya amaaa 64,1 çıktıım bu da ayrıca ders olsun banaa bi daha tozutmak yookkk
sen spor yapmıyorsun akreeepp benim kadar tozutamazsın canımama ben sabitimmm ayrıca sen 70 'e kabus dedin haaa görüşürüz bebekkkkkk
**2. TAKIM 287. ETAP**
akrep33 ( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07% )
genic ( 57,7 / / / % )
bahiresemanur ( 70 / 70 /0 / 0% )
krakker ( 75,1 / / / % )Kendi isteği ile ayrıldı
karabiber01 (79 / / / % )
neslihan ( 81 / / / % ) İzinli
cceylin ( 69,5 / / / % )
banusultan ( 65,5 / / / % )
günaydın kızlar.
kilom 65.5.bir değişiklik yok yani.
o sebepten artık spora geri dönmeliyim diyorum.böyle olmuyor,ne kadar az yesem de spor yapmadan veremiyorum kilo.
herkes pazartesi başlar ben cuma başlayayım yeni kararlarımı uygulamaya..geç olsun güç olmasın değil mi..
günaydın kızlar.
kilom 65.5.bir değişiklik yok yani.
o sebepten artık spora geri dönmeliyim diyorum.böyle olmuyor,ne kadar az yesem de spor yapmadan veremiyorum kilo.
herkes pazartesi başlar ben cuma başlayayım yeni kararlarımı uygulamaya..geç olsun güç olmasın değil mi..
canım akrebim ben inemeyince o bana gelmiş,arkadaş dediğin böyle olur işte..sakın durma,gel,banuşuna gel.
banu aynı bensin arkadaşımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?