Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

varyaaa şuann kalkıp hemen yaptımm ve pişiyorrr genic sen ne yaptınn yarınn cuma yapılırmı bu bizeee
tadarmıyım yermiyimmm bilemiyorumm çok güzel oluyor ama yaa

sende paylaş bakiyim tarifini seninkini de denerim.

aynısıı canım bende böyle yapıyor tavaya koyunca kısık ayarda 20 dakka hiç açmıyorum sonra açıp bakıyorum,eskiden sık yapardım bu aralar unutmuştumm paylaşmakla kötümü yaptın iyimi yaptın bilmiyorumm ama şuan kuru fasülye ve bulgur pilavının yanına birde pizza yaptım

Kızlar hayirli aksamlAr... Bir saat önce geldim .
Cok yorgunummm cokk
18 i Allah'ın izniyle gelseydide su yorgunluğum gideydi anacigimin yanında
Cok sıkıldım valla .
Ya bu arada bune yA pizza tarifi felan vermissiniz gerçi benim icin bir sıkıntı yok dili surcenler var malum onların dilini surcutursunuz felan yani:)))
Canı pizza felan çeker sonra yer felan yani
Heheeeee bu arada bugün gunümüz vardi 10 çeşit pasta vardı hepsinden yedim
Ay dilim surctu:))))))))

hala başımın ağrısı geçmedi ya sinir oldum. ilaç da aldım ama ortadan ikiye çatlayacak sanki.

geçmiş olsun umarım bugün iyisindir benim moral kaynağım
günayyydıııınnnnn kızlaarrr
kızlar ben kiloyu sabitledim bu hafta agobun kör kazı gibi yedim ha yedim 70 çıktım yine geçmişte yaptığım sporların ekmeğini yedim iyice anladım hadi bakalım
bu hafta başlasın yine spooorrrr
akreeeppp geniccccc
bu hafta spor haftası olsunmu
mekik ve snavgdan başlasak
mesai bitimi hava kararıyor yürüyüsü sadece 10 dk kadar eve gidiş mesafesi kadar yapabiliyorum

gunaydin hayirli cumalar

bahire telden cevap yazamadim ogleden sonra yazarim bebegim

kizlar 200 gr artidayim regl haftasi icin iyi bir skor ben daha fazla bekliyordum neyse net gitmaden yazabildim sanirim ogleden sonra gorusuruz

**2. TAKIM 287. ETAP**

akrep33 ( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07% )
genic ( 57,7 / / / % )
bahiresemanur ( 70 / / / % )
krakker ( 75,1 / / / % )Kendi isteği ile ayrıldı
karabiber01 (79 / / / % )
neslihan ( 81 / / / % ) İzinli
cceylin ( 69,5 / / / % )
banusultan ( 65,5 / / / % )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %

Oleeyyyy 64,1 çıktım sabah şimdi diceksiniz kafayımı yedi bu hem kilo almış hem seviniyor ama rüyamda 70 olduğumu görünce tartıda kabus gibiydi 70 i gördüm uyandım uykudan uff korkuyla çıktım tartıya amaaa 64,1 çıktıım bu da ayrıca ders olsun banaa bi daha tozutmak yookkk

Hayıır bu benim tarif değilmiş ama güzele benziyor..İlk fırsatta yazarım bunu da

sen spor yapmıyorsun akreeepp benim kadar tozutamazsın canım ama ben sabitimmm ayrıca sen 70 'e kabus dedin haaa görüşürüz bebekkkkkk

akrep33;27770838]**2. TAKIM 287. ETAP**

akrep33 ( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07% )
genic ( 57,7 / / / % )
bahiresemanur ( 70 / 70 /0 / 0% )
krakker ( 75,1 / / / % )Kendi isteği ile ayrıldı
karabiber01 (79 / / / % )
neslihan ( 81 / / / % ) İzinli
cceylin ( 69,5 / / / % )
banusultan ( 65,5 / / / % )

Sen neden yanlış anladınki benim kilomda 70 tabiki kabus senin için değil ama sana 70 çok yakışıyoor

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
kilom 65.5.bir değişiklik yok yani.
o sebepten artık spora geri dönmeliyim diyorum.böyle olmuyor,ne kadar az yesem de spor yapmadan veremiyorum kilo.
herkes pazartesi başlar ben cuma başlayayım yeni kararlarımı uygulamaya..geç olsun güç olmasın değil mi..

Başlamasan da olur canım sana da yakışıyor 65,5 hatta 66
Haftaya sporumla verdiğim kilomla pes ettiricem sizi

canım akrebim ben inemeyince o bana gelmiş,arkadaş dediğin böyle olur işte..sakın durma,gel,banuşuna gel.

banu aynı bensin arkadaşımmmmm

ben bu sabah daha fazla çıkardım daaaa kızımın yerli malları haftası için yaptıklarıma bakmakla yetindim.ama şimdi sınıfta olmak vardı valla.30 farklı yiyecek,hepsi ev yapımı,tutmayın beni..ya da tutun canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…