- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
hiç yakışmıyor bana,hem de hiç..Başlamasan da olur canım sana da yakışıyor 65,5 hatta 66
Haftaya sporumla verdiğim kilomla pes ettiricem sizi
banu aynı bensin arkadaşımmmmm
bahire bu hafta ortağız senle tamam mı..Haa sen öyle san haftaya sen kilo al ben vericem problem yok o zaman
Yaa yaa siz birbirinize teselli verin böyle haftaya da alıcaksınız nasıl olsa hazırlık yapın şimdiden
canlarim kilom 69 hesaplayabilir msnz toplantidayim
ufffff bende tırsıyorum öğlende arkadaşım hibeş getirdim tadına baktım güya 2 dilim ekmekle uffffffff akşama kesinkez salata yiyeceğim sadece yoksa varya yandım ki ne yandım zaten iştahım da yeterince açık.
bunu bende sık yaparım evdekilere patlıcan yedirebilmek için. tabii sık yaparım derken evde 1 aydır yemek yapmadığımı da belirtmem lazım.
afiyet olsun
ama bende istiyorum o içli köftelerdennnnnnnnnnnnnnnn
ben bu sabah daha fazla çıkardım daaaa kızımın yerli malları haftası için yaptıklarıma bakmakla yetindim.ama şimdi sınıfta olmak vardı valla.30 farklı yiyecek,hepsi ev yapımı,tutmayın beni..ya da tutun canımm.
o zaman bu hafta bizim haftamız olsun,ne dersin..
bahire bu hafta ortağız senle tamam mı..bu sözlerin altında kalmayalım..
Oyyy kıyamam yaa Allahım bozmasın bu yapışık ikizliğigenic imreniyorum sana.akşam sadece salata yerim demişsin ya,ne güzel eşin söylenmiyor demek ki yemek yemediğin zaman.
benim özellikle bu rahatsızlıkların arka arkaya çıkmasıyla(bir de kansızlık çıktı bonus)eşim iyice üzerime düştü,kahvaltıda asla tatlı sevmem,sabah pekmez içirip,bal yedirmeye çalışıyor.ne yediğimi sorguluyor akşam gelince,sağolsun gözümün içine bakıyor,ama doktor da dedi stresten olduğunu çoğunun.ve de zaman alacağını.akşam canım istemese de tüm pişirdiklerimden alıyorum tabağıma,ben bıraksam o da bırakıyor yemeği,canımın istemediğini belli etsem onun da iştahı kaçıyor hemen.
biz biraz yapışık ikizler gibiyiz,çocuk yaşta evlendik,beraber büyüdük,hiç yardımsız göğüsledik her zorluğu,eş olmaktan daha ileri bir ilişkimiz oldu bu yüzden,o benim içimi okur,ben onun.en derin uykusunda ağladığımı farkeder sessiz de olsam,ki hiç sesim çıkmaz,sadece yaşlar akar gözlerimden.
tamam tüm bunlar bir çoğunu arayıp ta bulamadığı şeyler ama çok fazla sorumluluk yüklüyor insana.kendin için üzülme lüksün bile olmuyor,sanki hep mercek altında,her gözyaşın için bile hesap veriyor gibi oluyorsun.üzüntümü,acımı inkar durumuna giriyorum,ve geçen günkü gibi taşma durumuna geliyorum.aman nerden nereye geldim,uzun lafın kısası ben yemeyeceğim desem sorun oluyor evde,tabağıma az koysam hemen bir derdin mi var a bağlanıyor.öff.
kafamla elim arasındaki bağlantı koptu yine.ne düşünüyorum ne yazıyorum belli değil.devreler yanmadan müsaade isteyeyim,harekette bereket vardır,işlerime bakayım biraz..
geldim canımmm sabah oğlanı sağlık ocağına götürdüm ,
şimdi gelelim kiloma kima 78.6
77 olmak hayelleri haftayakaldı artık
**2. TAKIM 287. ETAP**
akrep33 ( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07% )
genic ( 57,7 / 57,9 / -0,2 / -0,35% )
bahiresemanur ( 70 / 70 / 0 / 0,00% )
krakker ( 75,1 / / / % )Kendi isteği ile ayrıldı
karabiber01 (79 /78,6 /0,4 / 0,50% )
neslihan ( 81 / / / % ) İzinli
cceylin ( 69,5 / 69 / 0,5 / 0,72% )
banusultan ( 65,5 / 65,5 / 0 / 0,00% )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
akrepcim kontrol edermisin doğru olmuşmu
Karabiberim haftaya bahireyle banuya karşı ikimiz birlikteyiz tamammı
Öyle bir kilo verelimmkii dudakları uçuklasın
Doğru canım ellerine sağlık
Bak bu hafta her gün tam liste veriyoruz..Sporumuzda tam oluyor ikimiz birbirimizi acaip sorgulayabiliriz..
Haftaya şu ikiliyi yerle bir edicez taammıııı şekeer
yemeeeeeeeee sakın yemeeeee sen yarın öğlen yersin.
Kızlar hayirli aksamlAr... Bir saat önce geldim .
Cok yorgunummm cokk
18 i Allah'ın izniyle gelseydide su yorgunluğum gideydi anacigimin yanında
Cok sıkıldım valla .
Ya bu arada bune yA pizza tarifi felan vermissiniz gerçi benim icin bir sıkıntı yok dili surcenler var malum onların dilini surcutursunuz felan yani:)))
Canı pizza felan çeker sonra yer felan yani
Heheeeee bu arada bugün gunümüz vardi 10 çeşit pasta vardı hepsinden yedim
Ay dilim surctu:))))))))
artık yavaşdan bende spora dönüyorummm olmuyor yoksaageçmiş olsun umarım bugün iyisindir benim moral kaynağım
günayyydıııınnnnn kızlaarrr
kızlar ben kiloyu sabitledimbu hafta agobun kör kazı gibi yedim ha yedim 70 çıktım yine geçmişte yaptığım sporların ekmeğini yedim iyice anladım hadi bakalım
bu hafta başlasın yine spooorrrr
akreeeppp geniccccc
bu hafta spor haftası olsunmu
mekik ve snavgdan başlasak
mesai bitimi hava kararıyor yürüyüsü sadece 10 dk kadar eve gidiş mesafesi kadar yapabiliyorum
günaydın kızlar.
kilom 65.5.bir değişiklik yok yani.
o sebepten artık spora geri dönmeliyim diyorum.böyle olmuyor,ne kadar az yesem de spor yapmadan veremiyorum kilo.
herkes pazartesi başlar ben cuma başlayayım yeni kararlarımı uygulamaya..geç olsun güç olmasın değil mi..
Kahvaltını sıkı yap kuşum..2 saatte bir de yeme, mide sadece yediklerini sindirir..İyice acık öyle ye..bu şekilde yağların da gider..Ekmeği sadece sabah ye..Öğle ve akşam uzak dur ekmekten..Sağlık gıdalar ye ve menü yanında yeşilliğini yoğurdunu eksik etme..Listeni günlük ya ben de yazıcam didikleyelim birbirimizi..Günde en az 60 dk spor ve durmaksızın hareket hali..Eve gidince temizlemedik yer bırakmam artıkımakrepcim iyi olurr
doktordan geldimm daha kahvaltı yapamadımm ben yinede 1 yumurta az peynir ve domates yiyeyim şimdi ekmek almadan geç oldu artık,sonra 2 saatte bir yeme düzenine uyayımm geç kaldım kahvaltıya
ay canım benim yaa ,ama onların kilosu az ben onları çok kıskanıyorumm hele seninn ,benim yolum çok uzunn ama olsunn yinede onları yerle bir edelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?