Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Başlamasan da olur canım sana da yakışıyor 65,5 hatta 66
Haftaya sporumla verdiğim kilomla pes ettiricem sizi
hiç yakışmıyor bana,hem de hiç..ne güzel 61 e kadar inmiştim,hedefe 1 kilocuk kalmıştı,çok kızıyorum kendime,ama motivasyonumu kolay kaybediyorum,hayat eskisi kadar net değil kafamda,bu süreci atlatırsam sonuç alırım çabalarımdan ancak.zararın neresinden dönülse kardır diyelim.
banu aynı bensin arkadaşımmmmm

o zaman bu hafta bizim haftamız olsun,ne dersin..

Haa sen öyle san haftaya sen kilo al ben vericem problem yok o zaman

Yaa yaa siz birbirinize teselli verin böyle haftaya da alıcaksınız nasıl olsa hazırlık yapın şimdiden
bahire bu hafta ortağız senle tamam mı..bu sözlerin altında kalmayalım..
canlarim kilom 69 hesaplayabilir msnz toplantidayim

günaydın kuzum.belin nasıl oldu,iyi misin.eski cıvıltın özleniyor takımda,ona göre..

genic imreniyorum sana.akşam sadece salata yerim demişsin ya,ne güzel eşin söylenmiyor demek ki yemek yemediğin zaman.
benim özellikle bu rahatsızlıkların arka arkaya çıkmasıyla(bir de kansızlık çıktı bonus)eşim iyice üzerime düştü,kahvaltıda asla tatlı sevmem,sabah pekmez içirip,bal yedirmeye çalışıyor.ne yediğimi sorguluyor akşam gelince,sağolsun gözümün içine bakıyor,ama doktor da dedi stresten olduğunu çoğunun.ve de zaman alacağını.akşam canım istemese de tüm pişirdiklerimden alıyorum tabağıma,ben bıraksam o da bırakıyor yemeği,canımın istemediğini belli etsem onun da iştahı kaçıyor hemen.
biz biraz yapışık ikizler gibiyiz,çocuk yaşta evlendik,beraber büyüdük,hiç yardımsız göğüsledik her zorluğu,eş olmaktan daha ileri bir ilişkimiz oldu bu yüzden,o benim içimi okur,ben onun.en derin uykusunda ağladığımı farkeder sessiz de olsam,ki hiç sesim çıkmaz,sadece yaşlar akar gözlerimden.
tamam tüm bunlar bir çoğunu arayıp ta bulamadığı şeyler ama çok fazla sorumluluk yüklüyor insana.kendin için üzülme lüksün bile olmuyor,sanki hep mercek altında,her gözyaşın için bile hesap veriyor gibi oluyorsun.üzüntümü,acımı inkar durumuna giriyorum,ve geçen günkü gibi taşma durumuna geliyorum.aman nerden nereye geldim,uzun lafın kısası ben yemeyeceğim desem sorun oluyor evde,tabağıma az koysam hemen bir derdin mi var a bağlanıyor.öff.

kafamla elim arasındaki bağlantı koptu yine.ne düşünüyorum ne yazıyorum belli değil.devreler yanmadan müsaade isteyeyim,harekette bereket vardır,işlerime bakayım biraz..

Ayy canım evde ne duruyosun sen sınıfa git sınıfaa

**2. TAKIM 287. ETAP**

akrep33 ( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07% )
genic ( 57,7 / 57,9 / -0,2 / -0,35% )
bahiresemanur ( 70 / 70 / 0 / 0,00% )
krakker ( 75,1 / / / % )Kendi isteği ile ayrıldı
karabiber01 (79 / / / % )
neslihan ( 81 / / / % ) İzinli
cceylin ( 69,5 / 69 / 0,5 / 0,72% )
banusultan ( 65,5 / 65,5 / 0 / 0,00% )

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %

Son düzenleme:
geldim canımmm sabah oğlanı sağlık ocağına götürdüm ,
şimdi gelelim kiloma kima 78.6
77 olmak hayelleri haftayakaldı artık

o zaman bu hafta bizim haftamız olsun,ne dersin..

bahire bu hafta ortağız senle tamam mı..bu sözlerin altında kalmayalım..

Oyyy kıyamam yaa Allahım bozmasın bu yapışık ikizliği

Ama Allah var en çok eniştemizin yemek için üzerine düşmesine sevindim benden enişteye 100 puan Çok yesin kilo alsın banucuğum
kafamla elim arasındaki bağlantı koptu yine.ne düşünüyorum ne yazıyorum belli değil.devreler yanmadan müsaade isteyeyim,harekette bereket vardır,işlerime bakayım biraz..

Kız dur nereye daha baklava yicektik pardon yicektin

geldim canımmm sabah oğlanı sağlık ocağına götürdüm ,
şimdi gelelim kiloma kima 78.6
77 olmak hayelleri haftayakaldı artık

Karabiberim haftaya bahireyle banuya karşı ikimiz birlikteyiz tamammı
Öyle bir kilo verelimmkii dudakları uçuklasın

**2. TAKIM 287. ETAP**

karabiber01 (79 /78,6 /0,4 / 0,50% )

akrepcim kontrol edermisin doğru olmuşmu

**2. TAKIM 287. ETAP**

karabiber01 (79 / 78,6 / 0,4 / 0,51% )

Hadi nesliii ver şu kilonu son kez

Doğru canım ellerine sağlık

Bak bu hafta her gün tam liste veriyoruz..Sporumuzda tam oluyor ikimiz birbirimizi acaip sorgulayabiliriz..

Haftaya şu ikiliyi yerle bir edicez taammıııı şekeer

Karabiberim haftaya bahireyle banuya karşı ikimiz birlikteyiz tamammı
Öyle bir kilo verelimmkii dudakları uçuklasın

akrepcim iyi olurr
doktordan geldimm daha kahvaltı yapamadımm ben yinede 1 yumurta az peynir ve domates yiyeyim şimdi ekmek almadan geç oldu artık,sonra 2 saatte bir yeme düzenine uyayımm geç kaldım kahvaltıya

Doğru canım ellerine sağlık

Bak bu hafta her gün tam liste veriyoruz..Sporumuzda tam oluyor ikimiz birbirimizi acaip sorgulayabiliriz..

Haftaya şu ikiliyi yerle bir edicez taammıııı şekeer

ay canım benim yaa ,ama onların kilosu az ben onları çok kıskanıyorumm hele seninn ,benim yolum çok uzunn ama olsunn yinede onları yerle bir edelimm

dilin fena surcmüş ama herşeyi döktün ortaya demek pastaları götürdün

artık yavaşdan bende spora dönüyorummm olmuyor yoksaa

nerden dönersek kardır

akrepcim iyi olurr
doktordan geldimm daha kahvaltı yapamadımm ben yinede 1 yumurta az peynir ve domates yiyeyim şimdi ekmek almadan geç oldu artık,sonra 2 saatte bir yeme düzenine uyayımm geç kaldım kahvaltıya
Kahvaltını sıkı yap kuşum..2 saatte bir de yeme, mide sadece yediklerini sindirir..İyice acık öyle ye..bu şekilde yağların da gider..Ekmeği sadece sabah ye..Öğle ve akşam uzak dur ekmekten..Sağlık gıdalar ye ve menü yanında yeşilliğini yoğurdunu eksik etme..Listeni günlük ya ben de yazıcam didikleyelim birbirimizi..Günde en az 60 dk spor ve durmaksızın hareket hali..Eve gidince temizlemedik yer bırakmam artıkım
Ha kuşum aklıma gelmişken her menü sonrası yerinde 100 kez zıpla..Süper bir yol bu..Bir arkadaşın kuzeni her şeyi yermiş ama her yemek sonrası 100 kez zıplarmış yerinde hiç kilo almazmış..Mesela ben bu hafta çok tozuttum ama aklıma geldiğinde zıpladım onun da faydası oldu yoksa çok kilo alırdım çook..Bu hafta unutmica iyi aklıma geldi az önce kahvaltı yaptım hemen zıoplamalıyımm
ay canım benim yaa ,ama onların kilosu az ben onları çok kıskanıyorumm hele seninn ,benim yolum çok uzunn ama olsunn yinede onları yerle bir edelimm

Kız boş ver kilolarını onların..Önemli olan onların yerinde sayması bizimse kilo vermemiz güzelimm

şimdi ben çıkayımm yumurta koymuştum haşlandı ,çocukları doyurayım ,kızı okula göndereyim ,oğlanı nazlayayım, ortalığı toplıyayım ,büyük kız gelsin onu doyurayım ,dersanaye göndereyim,kahve yapayım kendime, gelirim ozaman canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…