Ellerine sağlık..Kaldıysa sabah kahvaltında yiyebilirsin..yemedim ama sadece tadına baktımm oda daha sıcakken
ama çok güzel olmuştuuu
Hehehe o dil sürmesiyle bana taş yolluyor ama süpr bir başlangıç yapmış pastaları götürmekle:dilin fena surcmüş ama herşeyi döktün ortaya demek pastaları götürdün
artık yavaşdan bende spora dönüyorummm olmuyor yoksaa
şimdi ben çıkayımm yumurta koymuştum haşlandı ,çocukları doyurayım ,kızı okula göndereyim ,oğlanı nazlayayım, ortalığı toplıyayım ,büyük kız gelsin onu doyurayım ,dersanaye göndereyim,kahve yapayım kendime, gelirim ozaman canlarımm
dilin fena surcmüş ama herşeyi döktün ortaya demek pastaları götürdün
hemserim sen ne yapacan benim pastalari ben yediysem o pastalari butun haftanin acligindan sonra yedimm ya hedefe ulasacam diye canim cikti anasini satim ayda birgun gunumuz var oda benim odulum okadarda hakkim yanii
geçmiş olsun umarım bugün iyisindir benim moral kaynağım
günayyydıııınnnnn kızlaarrr
kızlar ben kiloyu sabitledimbu hafta agobun kör kazı gibi yedim ha yedim 70 çıktım yine geçmişte yaptığım sporların ekmeğini yedim iyice anladım hadi bakalım
bu hafta başlasın yine spooorrrr
akreeeppp geniccccc
bu hafta spor haftası olsunmu
mekik ve snavgdan başlasak
mesai bitimi hava kararıyor yürüyüsü sadece 10 dk kadar eve gidiş mesafesi kadar yapabiliyorum
**2. TAKIM 287. ETAP**
akrep33 ( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07% )
genic ( 57,7 / / / % )
bahiresemanur ( 70 / / / % )
krakker ( 75,1 / / / % )Kendi isteği ile ayrıldı
karabiber01 (79 / / / % )
neslihan ( 81 / / / % ) İzinli
cceylin ( 69,5 / / / % )
banusultan ( 65,5 / / / % )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
Oleeyyyy 64,1 çıktım sabahşimdi diceksiniz kafayımı yedi bu hem kilo almış hem seviniyor ama rüyamda 70 olduğumu görünce tartıda kabus gibiydi 70 i gördüm uyandım uykudan uff korkuyla çıktım tartıya amaaa 64,1 çıktıım bu da ayrıca ders olsun banaa bi daha tozutmak yookkk
hiç yakışmıyor bana,hem de hiç..ne güzel 61 e kadar inmiştim,hedefe 1 kilocuk kalmıştı,çok kızıyorum kendime,ama motivasyonumu kolay kaybediyorum,hayat eskisi kadar net değil kafamda,bu süreci atlatırsam sonuç alırım çabalarımdan ancak.zararın neresinden dönülse kardır diyelim.
o zaman bu hafta bizim haftamız olsun,ne dersin..
bahire bu hafta ortağız senle tamam mı..bu sözlerin altında kalmayalım..
günaydın kuzum.belin nasıl oldu,iyi misin.eski cıvıltın özleniyor takımda,ona göre..
genic imreniyorum sana.akşam sadece salata yerim demişsin ya,ne güzel eşin söylenmiyor demek ki yemek yemediğin zaman.
benim özellikle bu rahatsızlıkların arka arkaya çıkmasıyla(bir de kansızlık çıktı bonus)eşim iyice üzerime düştü,kahvaltıda asla tatlı sevmem,sabah pekmez içirip,bal yedirmeye çalışıyor.ne yediğimi sorguluyor akşam gelince,sağolsun gözümün içine bakıyor,ama doktor da dedi stresten olduğunu çoğunun.ve de zaman alacağını.akşam canım istemese de tüm pişirdiklerimden alıyorum tabağıma,ben bıraksam o da bırakıyor yemeği,canımın istemediğini belli etsem onun da iştahı kaçıyor hemen.
biz biraz yapışık ikizler gibiyiz,çocuk yaşta evlendik,beraber büyüdük,hiç yardımsız göğüsledik her zorluğu,eş olmaktan daha ileri bir ilişkimiz oldu bu yüzden,o benim içimi okur,ben onun.en derin uykusunda ağladığımı farkeder sessiz de olsam,ki hiç sesim çıkmaz,sadece yaşlar akar gözlerimden.
tamam tüm bunlar bir çoğunu arayıp ta bulamadığı şeyler ama çok fazla sorumluluk yüklüyor insana.kendin için üzülme lüksün bile olmuyor,sanki hep mercek altında,her gözyaşın için bile hesap veriyor gibi oluyorsun.üzüntümü,acımı inkar durumuna giriyorum,ve geçen günkü gibi taşma durumuna geliyorum.aman nerden nereye geldim,uzun lafın kısası ben yemeyeceğim desem sorun oluyor evde,tabağıma az koysam hemen bir derdin mi var a bağlanıyor.öff.
**2. TAKIM 287. ETAP**
akrep33 ( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07% )
genic ( 57,7 / 57,9 / -0,2 / -0,35% )
bahiresemanur ( 70 / 70 / 0 / 0,00% )Sabit
krakker ( 75,1 / / / % )Kendi isteği ile ayrıldı
karabiber01 (79 / 78,6 / 0,4 / 0,51% )
neslihan ( 81 / 79,8 / 0,6 / 0,74% ) (kilosu ikiye bölündü)İzinli
cceylin ( 69,5 / 69 / 0,5 / 0,72% )
banusultan ( 65,5 / 65,5 / 0 / 0,00% )Sabit
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: -0,06%
70 mivalla bende olsam korkardım.
İyide kuzum 1 kaşık da olsa içsene pekmezi sabahları..Biz aç kalmak değil sağlıklı beslenmek yapıyoruz..Sonra hasta oldunmu eşinden önce ben kızarım vallacanım aslına bakarsan bizde de durum seninkinden farksız değil. ama ben idare ediyorum eşime pembe yalanlarla. işyerinde 5 ten sonra yok pasta yedik yok tost yedik yok fırından birşeyler aldık yedik falan filan öyle idare ediyorum. hatta bu hafta bir yarım saat kadar geç çıktımki o annesinde ya da benim annemde yesin diye. bana sen ne yedin ne zaman yedin diye sorguladığında da ya yedim diyorum ya da evde hemen bir salata ya da sebze haşlayıp yoğurtla yiyorum. özellikle akşamları az yemeye çalıştığımı gün içinde zaten yeterince abur cubur yediğimi falan söylüyorum. bazen annesi veya annem benim için yemek gönderirse hadi sen çocukla ilgilen ben birşeyler yiyip geliyorum falan diyip dolabın köşesine saklıyorum ertesi gün öğlen yiyorum onları ondan gizli saklı. çünkü ona kalsa çok zayıfladım yüzüm çöktü kemiklerim çıktı. hastalanıp kalıcam bende de anemi var. geçen gün işyerindekileri keçi boynuzu pekmezi getirtmiş. çocukla ben içecekmişiz. çocuk doğru her sabah içiriyorum ama kendim içmiyorum. ha böyle iyimi yapıyorum hayır ama yapacak birşey yok.eski halime dönmek istemiyorum.......
ortlama çok fena valla.
****1.TAKIM 287.ETAP****
T_N (79,9/79,8/0,1/0,13%)
sinem866 (81,00/88,8/-0,15/-0,19%) 235.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 51 e bölündü
spirochet (85,00 / kilo bildirmedi
fitsema (78,40 / 78.2 / 0.2 / 0.26 %)
mutedeyyin (73,6/73/0,3/0,41%)geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu 2 ye bölündü izinli
garden (86,6/87,1/-0,5/ -0,58%)
mlkfth (84,2/84 /0,2/ 0,24 )
BuRCuCuKkK (54,00) izinli
fefilifa ( 76/ 76,2/-0,2/-0,26%)
tansal42 (69) bildirim ve paylaşımda bulunmadığından diskalifiye
1.TAKIM ORTALAMASI 0,0%
hayırlı cumalar hepinizerica etsem listemizi kontrol edermisiniz
Valla tam bir kabustu
İyide kuzum 1 kaşık da olsa içsene pekmezi sabahları..Biz aç kalmak değil sağlıklı beslenmek yapıyoruz..Sonra hasta oldunmu eşinden önce ben kızarım valla
Ayy bak unuttum sen karşı tarafmıydın yok yok karıştı hatlar sen değil banuyla bahireydi
İnan bana o rüyadan sonra hiçbişii fena görünmüyor gözüme..
Birde haftaya bahireyle banu kilo alırsa ohh düğün bayram benim için
bak ya tam bir kabus oldu şimdi kendi kendimi ele verdim. allahhhhhhhhh dur kaptanım sen kızma
Dur aricam seni yenemedim kendimi çok sinirlendim sana şimdi..Kuzuuuuuuuu aç acına geziyosun demek..Peynir yemez süt içmez yoğurt yemez ee bünye napsın şimdi..
Oyy fenalaştım resmen kuzuuuuuuu bundan sonra tam liste görücem her gün dur aklıma gelmişken önce dünkü listemi yaziimda..
Dün ne yedim
Sabah:
1 muz,
Simit,yoğurt,ekmek,yumurtalı patates,çay.
Öğle:
Acıkmadım
Akşam:
Peynir, zeytin, yoğurt,ekmek, helva, yeşil soğan, turp, çay.
(Planda olmayan bir misafirlik işi oldu eve gelmemiz 21:00 i buldu..O saatten sonra kahvaltı hazırladım.21:30 dan sonra yemiş oldum ama yemezsem benim kan şekeri isyanlardaydı yığılı kalırdım..)
Spor:
30 dk yürüyüş,100 mekik, 10 şınav, 100 kez yerinde zıplama
Kitap:
Vakıa suresi, Esmaül hüsna
Su:
2,5 litre
ben hiç aç gezermiyim kıyamam sana benm bir tanecik kaptanım.
kız bak ben normalde bir simiti yerdim ama bu ara yarısını zor yiyorum simitin. olsun ara sıra olur öyle şeyler sende kendini çok aç bırakma dikkat et.
he he he,benimki tek değilmiş o zaman,ilgi insanın hoşuna gidiyor da baskı hoş olmuyor canım.canım yine hedefine bir şey kalmadı yine yeniden olabilirsin öyle bu senin elinde hadi bakalım bu hafta spor haftası. zaten ne zamandır kimsecikler ne menü ne de spor paylaşıyor..........
haydi bakalım banu başladı bile spora.........
canım aslına bakarsan bizde de durum seninkinden farksız değil. ama ben idare ediyorum eşime pembe yalanlarla. işyerinde 5 ten sonra yok pasta yedik yok tost yedik yok fırından birşeyler aldık yedik falan filan öyle idare ediyorum. hatta bu hafta bir yarım saat kadar geç çıktımki o annesinde ya da benim annemde yesin diye. bana sen ne yedin ne zaman yedin diye sorguladığında da ya yedim diyorum ya da evde hemen bir salata ya da sebze haşlayıp yoğurtla yiyorum. özellikle akşamları az yemeye çalıştığımı gün içinde zaten yeterince abur cubur yediğimi falan söylüyorum. bazen annesi veya annem benim için yemek gönderirse hadi sen çocukla ilgilen ben birşeyler yiyip geliyorum falan diyip dolabın köşesine saklıyorum ertesi gün öğlen yiyorum onları ondan gizli saklı. çünkü ona kalsa çok zayıfladım yüzüm çöktü kemiklerim çıktı. hastalanıp kalıcam bende de anemi var. geçen gün işyerindekileri keçi boynuzu pekmezi getirtmiş. çocukla ben içecekmişiz. çocuk doğru her sabah içiriyorum ama kendim içmiyorum. ha böyle iyimi yapıyorum hayır ama yapacak birşey yok.eski halime dönmek istemiyorum.......
ortlama çok fena valla.
Sabah sağlam yiyine öğle acıkmadım..Bugün de olduğu gibi..
Mide küçülünce fazla yiyemiyosun zaten o az yenen şeylerin de sağlıklı olması lazım işte..
Dün ne yedim
Sabah:
1 muz,
Simit,yoğurt,ekmek,yumurtalı patates,çay.
Öğle:
Acıkmadım
Akşam:
Peynir, zeytin, yoğurt,ekmek, helva, yeşil soğan, turp, çay.
(Planda olmayan bir misafirlik işi oldu eve gelmemiz 21:00 i buldu..O saatten sonra kahvaltı hazırladım.21:30 dan sonra yemiş oldum ama yemezsem benim kan şekeri isyanlardaydı yığılı kalırdım..)
Spor:
30 dk yürüyüş,100 mekik, 10 şınav, 100 kez yerinde zıplama
Kitap:
Vakıa suresi, Esmaül hüsna
Su:
2,5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?