Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yemedim ama sadece tadına baktımm oda daha sıcakken
ama çok güzel olmuştuuu
Ellerine sağlık..Kaldıysa sabah kahvaltında yiyebilirsin..
dilin fena surcmüş ama herşeyi döktün ortaya demek pastaları götürdün
Hehehe o dil sürmesiyle bana taş yolluyor ama süpr bir başlangıç yapmış pastaları götürmekle:
artık yavaşdan bende spora dönüyorummm olmuyor yoksaa

Başla tabi kuşumm..Mesela ben dün 100 mekik çektim 10 da şınav..

Yaw ne zormuş bu şına ölücektim 10 yapana kadar

Kahve şekersiz olsun unutmaaa..

Bende lavaboya gidip 100 kez zıplayayım :122: :122::122:

gunaydinn kizlarr nasiliz bakalimm

kaptanim ne acele ettiriyon yahuu gecmisidemi okumayalimm seni seni beni acele ettirip aldigin kilolari gormiyecegimi planliyorsun hahhaaa valla cok mutluyum ben bu denli kilo verirken senin alman bana dahda heyecen katti desem

kilomm 79.8 guzeller
ama neyazikki ikiye boleceksiniz sanirim bolmeyin benim kilolarii lutfenn

4 gun kaldi artik 4 gundede su 800 gr mi atarsam 79 gidecegim ama ben 78 gitmek istiyordummm

**2. TAKIM 287. ETAP**

akrep33 ( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07% )
genic ( 57,7 / 57,9 / -0,2 / -0,35% )
bahiresemanur ( 70 / 70 / 0 / 0,00% )Sabit
krakker ( 75,1 / / / % )Kendi isteği ile ayrıldı
karabiber01 (79 / 78,6 / 0,4 / 0,51% )
neslihan ( 81 / 79,8 / 0,6 / 0,74% ) (kilosu ikiye bölündü)İzinli
cceylin ( 69,5 / 69 / 0,5 / 0,72% )
banusultan ( 65,5 / 65,5 / 0 / 0,00% )Sabit

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: -0,06%

dilin fena surcmüş ama herşeyi döktün ortaya demek pastaları götürdün

hemserim sen ne yapacan benim pastalari ben yediysem o pastalari butun haftanin acligindan sonra yedimm ya hedefe ulasacam diye canim cikti anasini satim ayda birgun gunumuz var oda benim odulum okadarda hakkim yanii

hemserim sen ne yapacan benim pastalari ben yediysem o pastalari butun haftanin acligindan sonra yedimm ya hedefe ulasacam diye canim cikti anasini satim ayda birgun gunumuz var oda benim odulum okadarda hakkim yanii

Tabi tabii hakkın bu kadar kiloyu yapmış o pastaları yemekten hala hakkım diyor ya Ödül olarak kendimize yemek veriyoruz ya yiner pes diyorum..İnsan ödül olarak şööle yürüyüş verir, spor verir, güzel bir kitap yada giysi ne bileyim ruhu ferahlatan şeyler..
Biz yine yemekle hoop dolduruveriyoruz mideyi ve mide tam küçülmeye başladığı anda hoop genişleyiveriyor hadiii doyur doyurabilirsen bu sefer

canımsın

hadi bakalım evde yaparız sporları bende hem ev temizlerim hemde eliptiğin üstünden inmem olur biter ve başlasın sporlarrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalar olsun efemmmmmm

70 mi valla bende olsam korkardım.

canım yine hedefine bir şey kalmadı yine yeniden olabilirsin öyle bu senin elinde hadi bakalım bu hafta spor haftası. zaten ne zamandır kimsecikler ne menü ne de spor paylaşıyor..........

bahire bu hafta ortağız senle tamam mı..bu sözlerin altında kalmayalım..

günaydın kuzum.belin nasıl oldu,iyi misin.eski cıvıltın özleniyor takımda,ona göre..

haydi bakalım banu başladı bile spora.........

canım aslına bakarsan bizde de durum seninkinden farksız değil. ama ben idare ediyorum eşime pembe yalanlarla. işyerinde 5 ten sonra yok pasta yedik yok tost yedik yok fırından birşeyler aldık yedik falan filan öyle idare ediyorum. hatta bu hafta bir yarım saat kadar geç çıktımki o annesinde ya da benim annemde yesin diye. bana sen ne yedin ne zaman yedin diye sorguladığında da ya yedim diyorum ya da evde hemen bir salata ya da sebze haşlayıp yoğurtla yiyorum. özellikle akşamları az yemeye çalıştığımı gün içinde zaten yeterince abur cubur yediğimi falan söylüyorum. bazen annesi veya annem benim için yemek gönderirse hadi sen çocukla ilgilen ben birşeyler yiyip geliyorum falan diyip dolabın köşesine saklıyorum ertesi gün öğlen yiyorum onları ondan gizli saklı. çünkü ona kalsa çok zayıfladım yüzüm çöktü kemiklerim çıktı. hastalanıp kalıcam bende de anemi var. geçen gün işyerindekileri keçi boynuzu pekmezi getirtmiş. çocukla ben içecekmişiz. çocuk doğru her sabah içiriyorum ama kendim içmiyorum. ha böyle iyimi yapıyorum hayır ama yapacak birşey yok.eski halime dönmek istemiyorum.......

ortlama çok fena valla.

****1.TAKIM 287.ETAP****

T_N (79,9/79,8/0,1/0,13%)
sinem866 (81,00/88,8/-0,15/-0,19%) 235.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 51 e bölündü
spirochet (85,00 / kilo bildirmedi
fitsema (78,40 / 78.2 / 0.2 / 0.26 %)
mutedeyyin (73,6/73/0,3/0,41%)geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu 2 ye bölündü izinli
garden (86,6/87,1/-0,5/ -0,58%)
mlkfth (84,2/84 /0,2/ 0,24 )
BuRCuCuKkK (54,00) izinli
fefilifa ( 76/ 76,2/-0,2/-0,26%)
tansal42 (69) bildirim ve paylaşımda bulunmadığından diskalifiye

1.TAKIM ORTALAMASI 0,0%

hayırlı cumalar hepinizerica etsem listemizi kontrol edermisiniz

Son düzenleme:
70 mi valla bende olsam korkardım.

Valla tam bir kabustu

İyide kuzum 1 kaşık da olsa içsene pekmezi sabahları..Biz aç kalmak değil sağlıklı beslenmek yapıyoruz..Sonra hasta oldunmu eşinden önce ben kızarım valla

Ayy bak unuttum sen karşı tarafmıydın yok yok karıştı hatlar sen değil banuyla bahireydi

ortlama çok fena valla.

İnan bana o rüyadan sonra hiçbişii fena görünmüyor gözüme..

Birde haftaya bahireyle banu kilo alırsa ohh düğün bayram benim için

Listeniz tamamdır canım

bak ya tam bir kabus oldu şimdi kendi kendimi ele verdim. allahhhhhhhhh dur kaptanım sen kızma

bak ya tam bir kabus oldu şimdi kendi kendimi ele verdim. allahhhhhhhhh dur kaptanım sen kızma

Dur aricam seni yenemedim kendimi çok sinirlendim sana şimdi..Kuzuuuuuuuu aç acına geziyosun demek..Peynir yemez süt içmez yoğurt yemez ee bünye napsın şimdi..
Oyy fenalaştım resmen kuzuuuuuuu bundan sonra tam liste görücem her gün dur aklıma gelmişken önce dünkü listemi yaziimda..

Dün ne yedim

Sabah:
1 muz,
Simit,yoğurt,ekmek,yumurtalı patates,çay.

Öğle:
Acıkmadım

Akşam:
Peynir, zeytin, yoğurt,ekmek, helva, yeşil soğan, turp, çay.
(Planda olmayan bir misafirlik işi oldu eve gelmemiz 21:00 i buldu..O saatten sonra kahvaltı hazırladım.21:30 dan sonra yemiş oldum ama yemezsem benim kan şekeri isyanlardaydı yığılı kalırdım..)

Spor:
30 dk yürüyüş,100 mekik, 10 şınav, 100 kez yerinde zıplama

Kitap:
Vakıa suresi, Esmaül hüsna

Su:
2,5 litre

ben hiç aç gezermiyim kıyamam sana benm bir tanecik kaptanım.

kız bak ben normalde bir simiti yerdim ama bu ara yarısını zor yiyorum simitin. olsun ara sıra olur öyle şeyler sende kendini çok aç bırakma dikkat et.

Sabah sağlam yiyine öğle acıkmadım..Bugün de olduğu gibi..
Mide küçülünce fazla yiyemiyosun zaten o az yenen şeylerin de sağlıklı olması lazım işte..

he he he,benimki tek değilmiş o zaman,ilgi insanın hoşuna gidiyor da baskı hoş olmuyor canım.
ortlama çok fena valla.

Sabah sağlam yiyine öğle acıkmadım..Bugün de olduğu gibi..
Mide küçülünce fazla yiyemiyosun zaten o az yenen şeylerin de sağlıklı olması lazım işte..

ben de sabahla öğlenin yerini değiştiricem galiba.sabah kahvaltı,öğle müsli yaparım bundan sonra.
evet artık spor başladı,listeyi koyuyorum bugün,herkes yazacak,yazmayana takımca ceza belirleyeceğiz,hastalık vs. mazereti olana lafımız yok.
menü ve sporlar da tam olarak yazılacak,anlaştık mı 2. takım..

Son düzenleme:
30 dakika pilates yapıldı,100 mekik çekildi,kaslarım tir tir titriyor.
2 litre su içildi şu saate kadar,biten bir de kitabım var,bugünün tüm şartlarını yerine getirmiş oluyorum..
bahireeee nerdesin bakiiiim,ortak seçtim seni,ortalarda yoksun ama ya.

bebeğim gittiğin yerde ikram yok muydu,şöyle pasta,börek,kadayıf filan,en kaymaklısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…