Sabah sağlam yiyine öğle acıkmadım..Bugün de olduğu gibi..
Mide küçülünce fazla yiyemiyosun zaten o az yenen şeylerin de sağlıklı olması lazım işte..
he he he,benimki tek değilmiş o zaman,ilgi insanın hoşuna gidiyor da baskı hoş olmuyor canım.
ben de sabahla öğlenin yerini değiştiricem galiba.sabah kahvaltı,öğle müsli yaparım bundan sonra.
evet artık spor başladı,listeyi koyuyorum bugün,herkes yazacak,yazmayana takımca ceza belirleyeceğiz,hastalık vs. mazereti olana lafımız yok.
menü ve sporlar da tam olarak yazılacak,anlaştık mı 2. takım..
Anlaştık efemhe he he,benimki tek değilmiş o zaman,ilgi insanın hoşuna gidiyor da baskı hoş olmuyor canım.
ben de sabahla öğlenin yerini değiştiricem galiba.sabah kahvaltı,öğle müsli yaparım bundan sonra.
evet artık spor başladı,listeyi koyuyorum bugün,herkes yazacak,yazmayana takımca ceza belirleyeceğiz,hastalık vs. mazereti olana lafımız yok.
menü ve sporlar da tam olarak yazılacak,anlaştık mı 2. takım..
30 dakika pilates yapıldı,100 mekik çekildi,kaslarım tir tir titriyor.
2 litre su içildi şu saate kadar,biten bir de kitabım var,bugünün tüm şartlarını yerine getirmiş oluyorum..
bahireeee nerdesin bakiiiim,ortak seçtim seni,ortalarda yoksun ama ya.
bebeğim gittiğin yerde ikram yok muydu,şöyle pasta,börek,kadayıf filan,en kaymaklısından..
woooouuuuuwwwwwwwwww çok sert açılın banu geldi. katılıyorum sana banucum bence de böyle yapalım. yoksa varya bu hafta sondan kaçıncıyız bakalım.
Dediğim gibi planda olmayan misafirlikti..Kayınbabamın akrabaları..Eşim sabah bırakmış babasını akşam alırım demiş..Benim işyerinden birlikte çıktık dedik eve geçmeden babamızı da alıp eve öyle geçelim..Ben arabadan hiç inmem diye düşünürken çıktık oturduk..
Öyle dediin ikramdan yoktu 1 bardak şekersiz açık çay içtim..
Üzgünüm seni sevindiremedim şekerimm
Bu hafta kaçıncı olucaza hiiç takılmıyorum canım takıldığım nokta haftaya kaç farkla şu iki kafadarı yeniceemmm
Ellerine sağlık..Kaldıysa sabah kahvaltında yiyebilirsin..
Hehehe o dil sürmesiyle bana taş yolluyor ama süpr bir başlangıç yapmış pastaları götürmekle:
Başla tabi kuşumm..Mesela ben dün 100 mekik çektim 10 da şınav..
Yaw ne zormuş bu şına ölücektim 10 yapana kadar
Kahve şekersiz olsun unutmaaa..
Bende lavaboya gidip 100 kez zıplayayım :122: :122::122:
demek zıpladın akrep,ben de diyorum bu sarsıntı neden oluyor.HAFTALIK SPOR LİSTESİ
akrep: cuma:100 mekik,10 şınav,50 dk yürüyüş,100 kez zıpladım // ctsi:45 dk yürüyüş,100+100=200 kez zıpladım //pazar: 100 kez zıpladım
bahire:cuma:
ceylin :cuma:
banusultan:cuma :30 dakika pilates//cts:40 dk. yürüyüş//pazar:yok//
karabiber:cuma:
genic:cuma:
hoşgeldin baho.haydi bakalım bu hafta yenmemiz lazım akrebi..o kadar laf saydı,iade etmezsek ayıp olur değil mi..geldim banum geldim haftasonu net olmadığı için giremiyorum
pazar günü nasıl soğuktu valla sandım don geçirecez
cumartesi de güneşliydi
odun kıyıkladım eve kömür taşıdım sporumu yaptım spor değil aslında oynadım
Ben de dün sabah erken kalktım akşama kadar temizlik yaptım evi serdim..Cteside yaşlı ve yeni kalp ameliyatı olmuş bir teyzenin evini temizledim halılarını serdim..
Hafta sonu nasıl geçti anlamadım yani
günaydıııınnnn
haftamız güzel geçer inşalllaaahhh
geldim banum geldim haftasonu net olmadığı için giremiyorum
pazar günü nasıl soğuktu valla sandım don geçirecez
cumartesi de güneşliydi
odun kıyıkladım eve kömür taşıdım sporumu yaptım spor değil aslında oynadım
Ben de dün sabah erken kalktım akşama kadar temizlik yaptım evi serdim..Cteside yaşlı ve yeni kalp ameliyatı olmuş bir teyzenin evini temizledim halılarını serdim..
Hafta sonu nasıl geçti anlamadım yani
günaydın kızlar..
nasıldı hafta sonunuz,neler yaptınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?