Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçen gün burada yanıma almak zorunda kalmıştım ya hani. neyse getirdiler arkadaşlarım sevdiler ettiler. üst katta da sekreterimiz var. çaycı yanına gidiyordu "hadi kaan beraber gidelim" dedi benimki hayır dedi. sonra arkadaşım yanımıza geldi konuşuyor arada sen benim yanıma yukarı neden gelmedin dedi: Kaan " ama benim senin yanına gelmem gerekmiyordu" cevabını verdi.

hele bir de odadan çıkıyor diyelim başka bir odaya gidiyor dönüşte yanımıza gelecek kapıyı vuruyor. gelebilirsin demezsek bir de fırça atıyor bize.

çocuk prensip sahibi ben severim böyle çocukları bilmiş bilmiş

çocuk prensip sahibi ben severim böyle çocukları bilmiş bilmiş

ceylin varya bebekkende böyle sanki böyle büyümüşde küçülmüş edalarında ama büyüdükçe daha da bir arttı sanki. arkadaşlarım falan küçük adam diyorlar ona.

hafta sonu hobbit isimli filme gittik sevdicegimle, fantastik filmlere karşı önyargılı olmama ragmen çok begendim.
sonra nişan için salona sonunda karar verebildik, evimize yakın bir salon için karar kılındı 100 kişilik bi nişan olacak inşallah.
en önemlisi de oturacagımız ev muhabbeti belli oldu. Üstümden büyük bir yük kalktı resmen. Müstakbel kayınvalidemin şimdi oturdugu eyre biz geçecegiz içine tadilat yaptırıp, kendisi de başka bir evine geçecek iki üç sokak aşağıda daha küçük bir daire. Özetle kayınvalideme 5dk, görümceme 5 dk, anneme 20 dk uzaklıkta bi yerde oturacagım. iyi mi kötü mü bilemedim. Hiç istemezdim dip dibe oturmak başıma geldi :)

canım hayırlısı olsun. dur bakalım önyargılı davranma. evet çevrede çok kötü örnekler var illaki seninki de öyle olmak zorunda değil. hayır dile hayır olsun. nişan için tarih belli mi peki ?

Aynen canım.. Söyleyen rahatladı..

Benim birde unutamama gibi bir özelliğim vardır..Şimdi bu adam yollarıma halı serse ne geçmişte yaptığını ne de şimdi yaptıklarını asla unutmam.. Hizmetim de gönüllü isteyerek değil Rabbim biliyor.. Sadece Allah rızası için.. Mecburi görev yani..
merak ediyorum ama,haydi yaz neler yaptın,asayiş berkemal mi..

Tatlım bugün Pazartesi oldukça yoğunum şekerlik ama okuyorum bulduğum az fırsatlarda sizleri

ben kağana hayran olduuummmm

tam çalışan kadın için ideal
çocuğun olursa bakacak kişi sayısı çooook ne güzellll konuya öyle bak bence

ceylin varya bebekkende böyle sanki böyle büyümüşde küçülmüş edalarında ama büyüdükçe daha da bir arttı sanki. arkadaşlarım falan küçük adam diyorlar ona.

maşallah nazar değdirecekler çocugaa

canım hayırlısı olsun. dur bakalım önyargılı davranma. evet çevrede çok kötü örnekler var illaki seninki de öyle olmak zorunda değil. hayır dile hayır olsun. nişan için tarih belli mi peki ?
nişan tarihi perşembe günü belli olacak canım. mayıs sonu gibi olmasını planlıyoruz. Önümde 4 ay ve verilmesi gereken 10 kg var.

ben kağana hayran olduuummmm

tam çalışan kadın için ideal
çocuğun olursa bakacak kişi sayısı çooook ne güzellll konuya öyle bak bence

evet canım tek güzel noktası bu galiba:) iki arada bir derede büyür diyor herkes.

Ayy yerim onu ben

Canım sana bişii sorucam neyse telden sorarım ya şimdi çok ulu orta olmasın..

Vardır elbet bunda da bir hayır canım, peşin düşünmemek, üzülmemek lazım..

Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..

hadi bakalım. az kalmış sen verirsin o 10 kg da büyütme gözünde.

ama öyle iki arada bir derede büyümesin. tek bir taraf ile büyüsün. sonra çocuk çok kapılı oluyor ve dezavantjı çok oluyor.

Ayy yerim onu ben

Canım sana bişii sorucam neyse telden sorarım ya şimdi çok ulu orta olmasın..

dur ben tahmin edeyim evet nazar değmesin diye hergün okuyorum onu. ayrıca büyük anneannemizin yaptığı nazarlığımız var ve benim, eşimin ve kaanın bütün kıyafetlerimizde çörekotu var. tahmin doğru mu?

Yok canım alakası yok..Bilirim sen yaparsın bişiler..

günaydın şekerler..
keyifler nasıl bakalım.
genic ben senin kuzunu yerim.maşallah,ne kadar akıllıymış,vitamin alınacak şeyleri de bilirmiş.
kreşin iyi gitmesine sevindim,ilk günler sıkıntı olsa da alışmayan çocuk yok.aslında çocuklar düşündüğümüzden daha dayanıklılar..
ceylin,haydi hayırlı olsun evin canım.kayınvalide ve görümcene toplumda genel anlatılanlar yüzünden negatif yargıyla yaklaşma canım.belki en büyük desteğin onlar olacak,ben böyle umuyorum,inşallah istediğinden bile güzel bir ilişki kurarsınız..
şu hobbit e ben de gidecektim kızımla,banuş doğduğundan beri abla ne kadar sevse de kıskançlık canavarı da yokluyor ara sıra,o sebepten daha doğmadan anne -kız günü icat ettim, ayda bir gün kızımla alışverişe,yemeğe,ya da sinemaya gidiyoruz.bu ay sinemaydı ama geçen hafta öğretmenleri götürdü,başka film de yok ona uygun,güme gitti benim plan.başka bir şey bulacağız artık..

Ne güzel bir icatmış o öyle..Sadece büyükle gidiyosun sanırım..Küçüğü napıyosun o arada peki?

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. müthiş güzel bir hava var burada sıcacık.........

teşekkür ederim canım. ne kadar güzel düşünmüşsün öyle. benim bunu aklımın bir kenarına yazmam lazım. ikinci olursa onun için güzel bir düşünce.

Ben bu sabah uyuyakalmışım.Bir uyandım sabah 8:00 olmuş

Hemen hızla kalktım..Kızımı kaldırdım, öyle hızlı giyindimki, evden çıkmamız 8:30 u buldu yinede maalesef..Sabah namazı da gitti tabii..Yatsıyı da gece kalktığımda kılmıştım, akşam çok uyku bastırınca, eh yorgundumda..Hayırlısı artık

sizlere de günaydın canlarım.
akrep küçüğü babaya satıyorum mecburen,zaten babasına aşık olduğu için sorun olmuyor.
ama az daha büyürse sanırım bırakmaz bizi.şimdi doktor,ilaç deyip çıkıyoruz da.
genic ikinci gelirse anlarsın,bir bende mi oldu bilmem ama,suçluluk psikolojisine giriyorsun ilk çocuğa karşı,ihmal etmemek adına kendimi paraladığımı biliyorum ilk zamanlar.
öyle zordu ki,hastane odasının kapısında durmuş,içeri girmeye çekinir gibi hali gözümün önünden gitmiyor.
sonra koşarak bana sarılması,ağlaşmamız.geceyi teyzesiyle geçirdiler,hep benim ameliyatta öleceğimi düşünmüş,ağlamış kuzum.
bereket ufaklık büyüdü,bana olan ihtiyacı azaldı,kıskançlıklar da bayağı azaldı.
hiç unutmayacağımız bir süt anımız var.kardeşi emerken tutturdu ben de tadına bakacağım diye.
aman kızım etme eyleme yok,iyi dedim git bir kaşık getir sağıp vereyim,kocaman meşrubat bardağını almış gelmiş,kaşık bana yetmez diye,hepsi kardeşine kalırmış yoksa.
dedim beni sarıkızla karıştırdın annem.
gülmekten yarıldık resmen,dikişlerim patlayacak sandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…