Bizim burası da güneşli canım.günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. müthiş güzel bir hava var burada sıcacık.........
sizlere de günaydın canlarım.
akrep küçüğü babaya satıyorum mecburen,zaten babasına aşık olduğu için sorun olmuyor.
ama az daha büyürse sanırım bırakmaz bizi.şimdi doktor,ilaç deyip çıkıyoruz da.
genic ikinci gelirse anlarsın,bir bende mi oldu bilmem ama,suçluluk psikolojisine giriyorsun ilk çocuğa karşı,ihmal etmemek adına kendimi paraladığımı biliyorum ilk zamanlar.
öyle zordu ki,hastane odasının kapısında durmuş,içeri girmeye çekinir gibi hali gözümün önünden gitmiyor.
sonra koşarak bana sarılması,ağlaşmamız.geceyi teyzesiyle geçirdiler,hep benim ameliyatta öleceğimi düşünmüş,ağlamış kuzum.
bereket ufaklık büyüdü,bana olan ihtiyacı azaldı,kıskançlıklar da bayağı azaldı.
hiç unutmayacağımız bir süt anımız var.kardeşi emerken tutturdu ben de tadına bakacağım diye.
aman kızım etme eyleme yok,iyi dedim git bir kaşık getir sağıp vereyim,kocaman meşrubat bardağını almış gelmiş,kaşık bana yetmez diye,hepsi kardeşine kalırmış yoksa.
dedim beni sarıkızla karıştırdın annem.
gülmekten yarıldık resmen,dikişlerim patlayacak sandım..
günaydınnnn kızlarrrrrrkeyifler nasıl bakalımmmmm
dün eve gider gitmez bir uyumuşum sabahtı kız kalktığım
ohhh
vucudum dinlenmiş ne ka güzeeelllll
Bizim burası da güneşli canım.
Ayy önce şaşırdım sonra çok güldüm yahu sarıkız haa
Ben akşam balık yaptım yedik sonrası çay faslı, masayı toplarken kelime yarışması çıkmıştı tv de..Kupaya çay doldurdum dedim bulaşık öncesi yarışma seyrederekten içeyim çayımı..İçeri girdim kanal değişmiş bilmem kaçıncı yüz defa seyredilen şaban filmi yine, kumanda kayınbabamın önünde, eşime doğru döndüm: - yarışma bittimi? dedim - ona baksaydık..
Tv yi işaret etti gözüyle kızaraktan..Uff dedim yine haddimi aştım!! Acaipde bozuldum tabii..Çıktım bir bahane ile mutfağa geçtim..Baktım çayım hala sıcak kupada ve tezgah bulaşık dolu iken içemem çayı..Kupayı masaya bıraktım bulaşıkları hallettim.. Bu arada eşim salona geçti netin başına..Çayımı aldım elime doğru geçtim yatak odasına..Halının üzerine oturdum hiç lamba açmadan..Dedim şimdi salona geçsem daha dakikam dolmadan içeri geçelimmi diye kaldıracak beni, içeri geçicez, baba var diye o konuşmicak ben konuşmicam, onlar aralarında konuşacak..Ben sopa yutmuş gibi dilsiz oturmaktan ve sürekli bana bakan bir adamdan yorgun düşücem..İyisimi kimsenin rahatını bozmamak ohh burda rahat rahat çay içmek ne güzelmiş dedim, sonra işi düşündüm, yıl sonu, hesaplar, ödemeler ve tek başınalığımı, etrafımda dönüp duran oyunları, salyasını akıtaraktan ufacık açığımı azıcık göz süzmemi bekleyen aç kurtları, yanaklarımın ıslandığını farkettim bu ara..Gözlerim yine mesaiye başlamış..Bugün duygusalsın yine dedim kızdım kendime..Sonra dua ettim.. Rabbim dedim, bilirim benden çok daha zor durumda olanlar vardır onlarada yardım et bana da yardım et..Yüküm çok ağır, bilirim dağına göre verirsin karı..Güçlü olduğum için verdin bu kadar sorumluluğu, gücüm tükeniyor güç ver, desteğini esirgeme benden..Tüm zor durumda olanlara ve bana yardım et Rabbim.. Amin..
Ben akşam balık yaptım yedik sonrası çay faslı, masayı toplarken kelime yarışması çıkmıştı tv de..Kupaya çay doldurdum dedim bulaşık öncesi yarışma seyrederekten içeyim çayımı..İçeri girdim kanal değişmiş bilmem kaçıncı yüz defa seyredilen şaban filmi yine, kumanda kayınbabamın önünde, eşime doğru döndüm: - yarışma bittimi? dedim - ona baksaydık..
Tv yi işaret etti gözüyle kızaraktan..Uff dedim yine haddimi aştım!! Acaipde bozuldum tabii..Çıktım bir bahane ile mutfağa geçtim..Baktım çayım hala sıcak kupada ve tezgah bulaşık dolu iken içemem çayı..Kupayı masaya bıraktım bulaşıkları hallettim.. Bu arada eşim salona geçti netin başına..Çayımı aldım elime doğru geçtim yatak odasına..Halının üzerine oturdum hiç lamba açmadan..Dedim şimdi salona geçsem daha dakikam dolmadan içeri geçelimmi diye kaldıracak beni, içeri geçicez, baba var diye o konuşmicak ben konuşmicam, onlar aralarında konuşacak..Ben sopa yutmuş gibi dilsiz oturmaktan ve sürekli bana bakan bir adamdan yorgun düşücem..İyisimi kimsenin rahatını bozmamak ohh burda rahat rahat çay içmek ne güzelmiş dedim, sonra işi düşündüm, yıl sonu, hesaplar, ödemeler ve tek başınalığımı, etrafımda dönüp duran oyunları, salyasını akıtaraktan ufacık açığımı azıcık göz süzmemi bekleyen aç kurtları, yanaklarımın ıslandığını farkettim bu ara..Gözlerim yine mesaiye başlamış..Bugün duygusalsın yine dedim kızdım kendime..Sonra dua ettim.. Rabbim dedim, bilirim benden çok daha zor durumda olanlar vardır onlarada yardım et bana da yardım et..Yüküm çok ağır, bilirim dağına göre verirsin karı..Güçlü olduğum için verdin bu kadar sorumluluğu, gücüm tükeniyor güç ver, desteğini esirgeme benden..Tüm zor durumda olanlara ve bana yardım et Rabbim.. Amin..
2 gündür burada hava ne kadar güzel güneşli ne vardı haftasonu da böyle olsaydı ekşi ekşi soğuk olacağına
neyse sıcağıda rabbim yarattı soğu da isyana gerek yok ondan gelene eyvallahhh
Yok öyle değil maalesef canım...Ya oğluna ya da babaya dokunabiliyor, acaip hassaslarki sorma gitsin..bu kadar ince düşünme akrep,baba bu filmi izlemiştik zaten,şu benim yarışmayı açıver de azıcık çayımla keyif yapayım de.artık ailesiniz,küser küser barışır,ama sen evinden soğursan olan sana,eşine,çocuğuna olur.eğer misafir gibi davranıp alınacaksa da o zaman ev sahibinin işine karışmayacak.herkesin evi kendi krallığı,valla kimseye zaptettirmem,kim olursa olsun.yakınımsa alınmayı bıraksın,misafirimse işime karışmasın.
bana da olur bazen olması iyi ne güzel duyarlı insanlarız güçlü kadınlarızkimse farkında olmadığımızı sansada çevremizde olup bitenlerin aç kurtların mücrimi pohpohlayan kanun tanımaz faydasız köyün papazlarının farkında olmak bile bir şükür nedeni gözüm karanlık odada oturmak huzurdur kız ne güzel kendinle paylaşmışsın geceyi
mesaiye kaldım her yerim ağrıyor bir evrağı ki en önemli evrağı daha önce amirin öğretmediği bir evrağı son anda fark ettim yarın sabah müdür merkeze gidiyor yetişmeli bu evrakk
kızlar yarına anca görüşürüz bahocan çalışıyor
mesaiye kaldım her yerim ağrıyor bir evrağı ki en önemli evrağı daha önce amirin öğretmediği bir evrağı son anda fark ettim yarın sabah müdür merkeze gidiyor yetişmeli bu evrakk
kızlar yarına anca görüşürüz bahocan çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?