Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın arkadaşlar..
bugün takımdan tam katılım bekliyorum,çünkü benim motivasyonum yerlerde sürünüyor,sıkıntıdan yemeye başladım bu ara.yediklerimin de ne tadı var ne tuzu.
psikolojik yiyicilik mi oluyor ne..

kolay gelsin canım.
sağol canımmm
Allah kolaylık versin canım..
ammminnn sağol canımmm
ben gibiiiii

bende bende bendeeeeeee ya dün akşam geç çıktımmmm market diye amblem takılıı bakkkala gittimm ekmekkk yokkk ama birşeyler yemezsemmm şeker düştü sanırım bir tuhaf oldummm birde kafa çok yoruldu ne yapayım 1 taane tutku aldumm eve gidene kadar yedim onu eve geldimmm üstünü değiştir sobayı yakderken baktım ya çok tuhaftım birde her zaman yoğun olsa vucut tempoya alışır gider 15 gün kadar yorulursun sonra alışırsın tempoya benimki öyle değilki 3/4 ay yatışta sonra bir gaz geliyor nerden geliyorsa offff ülen offf ya ösym yoğun olur ya biryer
neyse kızlar evde un var hemen 2 tane bazlama çıkacak kadar hamur yapıverdim üşenmeden bazlamayı yaptım peynirle sıkma ettimmm yedimmm
tv izlerken çekyatta uzanıp uyuya kalmışım allahtan sobayı iyi doldurdum üsümemişim ...

dün hazırladığım evrak dönem sonu ya yarı bütçe yarı taşınır bir klasör dosya hazırladım
allahım daire başkanının önüne konulacak
sonra rektörün
dua edin kızlar
hayatımda hiç görmediğim bir evrağı geçmiş deneyimimle hazırladım
inşallah komik duruma aşağlık duruma düşmem
allaha dua ediyorum
bu kadar önemli evrağı nasıl masasının üzerinde unutur bu herif anlamıyorum
kendisi buarada izinde
zıtlaştık ya zatı muhteremle
vekaleti almadım
müd yard vermiş
adam başıma bela oldu vessellammm
bileerek yapıyor
benim hazırladığım doğru düzgün se eminim üzerine konacak diyecek ki ben yaptım
değilse gösteriyoruz o kadar bu kadar yeteneği var
iki ucu pislikli değnek
rabbimmm rabbimmm allahtır ben ona kimseyi şerik koşmammmmm !!!
dur bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler
hayır dualarınıza ihtiyacım var kısaca kızlar

bak ya herkes yemeye başladı. bende dün akşam kek yapmıştım 2 dilim yedim.
karşı koymaya çalışıyorum ama kendime söz geçiremiyorum. mis gibi ne de güzel kokusu vardı.
amaninnnn bize birşey oluyor

kız aynı durumu ben bu sabah yaşadım bir kalktım saat 07:30 hemen kendim giyindim çocuğu hazırladım bir bardak sütünü içirdim çıktık. onu kreşe bıraktım hemen işe döndüm. Allah'tan sadece 10 dk geç kaldım. 08:40 da işyerindeydim sonra da bir kivi bir elma yedim işyerinde akşamki vicdan azabım devam etmekte.

akrebim nasılsın dünden beri arayacağım arayamıyorum dur şu işlerimi halledeyim bir sesini duyuyim senin.

yaa bunlar ne kadar güzel haberler böyle çok mutlu oldum ama ben yaa
Sen başarıcaksın canım ben sana inanıyorum

Ben dün 17:30 da iştahımı yememi her bişiyi bıraktım canım dükkan kapandı o saatte harika uyandım sabah..İştahımı kahvaltıya sakladımm
Yarında baskülüm süper olucak süper, demiştim demi ben kazanıcam diyee, birilerine duyurulur :118:

Yani akşam yediğin keki dilimleyip sabaha ayırsaydın koysaydın çantana kahvaltı olarak yeseydin çayınla ne güzel olurdu

akrebim nasılsın dünden beri arayacağım arayamıyorum dur şu işlerimi halledeyim bir sesini duyuyim senin.

Canım benim

Teşekkür ederim beni düşündüğün için..Yıl sonu hesaplarının içinden yüzümün akı ile çıkabilirsem daha iyi olucam inş..

Son düzenleme:
Yani akşam yediğin keki dilimleyip sabaha ayırsaydın koysaydın çantana kahvaltı olarak yeseydin çayınla ne güzel olurdu

evet güzel olurdu ama dayanamadım. nefsime yenik düştüm.

Canım benim

Teşekkür ederim beni düşündüğün için..Yıl sonu hesaplarının içinden yüzümün akı ile çıkabilirsem daha iyi olucam inş..

çıkarsın canımcım. sen halledersin biliyorum ben.

acilll durummmm s.o.s toparlanalımın kızlar kendinize gelinnnnn max 19,00 sınırı koydum kendime söz veriyorum 19,00 dan sonra sadece içilecek yenmeyecek su iç çay iç ayran iç ama yemeeeeeeeeeee bu durum ben için geçerli sizde kendinize geliiiinnnnnn
haaahahaaaa ben görüştüm onla bi kerem güldürdüm onuuuu
Sen başarıcaksın canım ben sana inanıyorum
sağol akrebimmm hayr diliyorum hayrlısı olsun inşallah
bana taş geldiiiii azimli gacıııııı sen dua et yıl sonuna denk geldin bende kafa kazan beynime oksijen gitmediğini hissettiğim anlar oluyor
Canım benim

bana yıl sonu demmmmeeeeeee

gıcık akrep,ne olacak.
yarın perşembe bi kerem..ne baskülü..
hem ben listeni de hiç beğenmedim,liste dediğin benimki gibi dolu dolu olur..

geçen haftalarda okuduklarım;
40'ının da kulbu kırık türk
ahmet şerif izgören
185 sayfa

yeniden insan insana
doğan cüceloğlu
266 sayfa

hayat
ayşe kulin
337 sayfa..

hepsi okunabilecek kitaplar.
şu ara çocuk gelişimi kitapları okuyorum,ön ergenlikteki kızımın ya sabır dedirten hallerine çözüm olsun babında..

bana yıl sonu demmmmeeeeeee
Ya sorma kim icat etmişse bu yılbaşını sonunu varya
gıcık akrep,ne olacak.
yarın perşembe bi kerem..ne baskülü..
hem ben listeni de hiç beğenmedim,liste dediğin benimki gibi dolu dolu olur..
Ahahahaha ayy sorma anacıım tartıdaki rakama şok olunca yarını cuma olarak algıladım pek sevindirik oldum bir gün daha varmış gel Cuma gel

Sen bittin canımmmm

Ben de Aşk Yürekte Bir Kor' u okuyorum..

tek düzen hesap planı diye bir kavram gereği dönem başı dönem sonu işleri var bazı işletmeler aylık mizan hazırlar onların işi her ay sonu yoğun olur ki deliye hergün bayramm deeerrrmişimmmm
sen kar ettinse akreeeppp devleet baba diyecekkk ki 398 sayım ve tessellüm fazlalıklarını 190 hesaplanan kdv ye yansıtacan ödeyecen kuzzzuuuuu yoook zarar ettinse 198 sayım ve tesellüm noksanlıklarını 390 devreden kdv ye yansıtacan dikkat et gelir idaresi başkanlığı nezdindekiler takibe başlamasıın ciiiciii
kendi işini yap kızım ya ağrıtma kafamıııııı

Topluca menümü yazayım
pazar,sabah güne az ve güzel kahvaltıyla başlayıp akşam lahmacunla son bulan bir menü oldu ,1 tane yerim derken yedim 3 tane ,
kızımın doğum günündede 1 dilim pasta yedim cumartesi günüü
annemler geldi,dolaba koymalık yüksük çorbası döktük,birde lavaş yani sıkmalar hazırladık
annem aç açtı sıkmaları,bende çok az tepitme gibii pişirip paketledim attım dolaba çok kolaylık oldu,
sabah çocuklara çıkarıp çözülünce tavada bu sefer pembeleşene kadar pişiriyorum sonra margarinleyip peynir koyup sarıyorumm
akrepcim siz bilirisiniz canımm mersinlii olunca sıkmayıı

pazartesi,
sabah 1 dilim ekmek, peynir,zeytin ve domates,

öğlen,
3 köfte,
1 dilim ekmek,
salata

akşam,
1 kase kuru fasülye
2 kaşık pilav

salı,
sabah yine aynı

öğlen,
1 kase kuru fasülye yine 1 dilim ekmekle
akşamada 3 köfte 1 dilim ekmek ve salataylaa yedim

kızlar işleri bitirdimm bugün yine fazlaya kaldım
müdür ikna edildi
amir arandı bilgi verildi
bahocan ın 2011 den kalma yanmak üzere olan 3 günlük izni kurtarıldı
çok şükür
yarın gidiyorum silifkeye
ben cuma günü tl bildirimde bulunabilirim ancak netim yok silifkede
birkaç günlük şuradan uzaklaşma bana iyi gelecek
allaha emanet olun kızlar
kendinize iyi bakın
haftaya bugun görüşebiliriz ancak ve ancak

bahocannnn tatile kaçarrr
yeni yılı yalnız geçirmeyecek
anne babasıyla geçirecekkk yehhhuuuuuu

Uff sıkma bilmezmiyim çok severim özellikle peynirlisiniiii ayy şu an acıktım yemek yemem lazım

Aaaaaa süper harika adına çok sevindim canım

menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım
peynir,domates ve zeytin 3 lüsüyle beraber

ara kahve

öğlen 3 köfte,domates ve 1 dilim ekmek

ara elma

akşamda 3 kaşık yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmekle yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…