geçen haftalarda okuduklarım;
40'ının da kulbu kırık türk
ahmet şerif izgören
185 sayfa
yeniden insan insana
doğan cüceloğlu
266 sayfa
hayat
ayşe kulin
337 sayfa..
hepsi okunabilecek kitaplar.
şu ara çocuk gelişimi kitapları okuyorum,ön ergenlikteki kızımın ya sabır dedirten hallerine çözüm olsun babında..
tek düzen hesap planı diye bir kavram gereği dönem başı dönem sonu işleri var bazı işletmeler aylık mizan hazırlar onların işi her ay sonu yoğun olur ki deliye hergün bayramm deeerrrmişimmmm
sen kar ettinseakreeeppp devleet baba diyecekkk ki 398 sayım ve tessellüm fazlalıklarını 190 hesaplanan kdv ye yansıtacan ödeyecen kuzzzuuuuu yoook zarar ettinse 198 sayım ve tesellüm noksanlıklarını 390 devreden kdv ye yansıtacan dikkat et gelir idaresi başkanlığı nezdindekiler takibe başlamasıın ciiiciii
kendi işini yap kızım ya ağrıtma kafamıııııı
kızlar işleri bitirdimm bugün yine fazlaya kaldım
müdür ikna edildi
amir arandı bilgi verildi
bahocan ın 2011 den kalma yanmak üzere olan 3 günlük izni kurtarıldı
çok şükür
yarın gidiyorum silifkeye
ben cuma günü tl bildirimde bulunabilirim ancak netim yok silifkede
birkaç günlük şuradan uzaklaşma bana iyi gelecek
allaha emanet olun kızlar
kendinize iyi bakın
haftaya bugun görüşebiliriz ancak ve ancak
bahocannnn tatile kaçarrr
yeni yılı yalnız geçirmeyecek
anne babasıyla geçirecekkk yehhhuuuuuu
ama ama bahocan ailesinin yanına gitmiş ne kadar güzel olmuş. şimdi nasıl iyi hissediyordur kendini anacağının babacığının yanında nasıl mutludur kimbilir. Allah bozmasın. hadi bakalım güzel güzel dinlensin gelsin tekrar aramıza.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. pek bir başladık takımcığımızı baksanıza sayfalar bile ilerlemiyor artık. zaten kişi sayımız pek de fazla değil. aman olmasın böyle gayet iyi gidiyor takımımız.
ben iyiyim kızlar havada güzel gidince evdeki işlerimi halletmeye çalışıyorum. malum haftasonu nöbetim var. şimdiden birazını yaparsam geriye haftasonuna az kalacak inşallah.
kreşte ödevlerimiz vardı bu hafta akşamları onlarla da uğraştım. bir tek hikaye yazma ve kağıt tabaktan maske yapma kaldı. durun size yapacağım maskeyide göstereyim. kaan bey pek bir beğendi.bakalım siz de beğenecek misiniz ?
Eki Görüntüle 589327
akrep pepino nedir,merak ettim.
ama liste çeşitlenmiş,güzeeellll.
genic evet takımın canlılığı azaldı,kış hepimizi uyuşturdu sanki.
nesli ne yapıyor acaba,bahocanda ailesine kavuşacak ne güzel.
benim de babam geliyor bir kaç güne,onun da rahatsızlıkları var ama rahatsız edeceğim diye bunca zamandır kimseye gitmedi,bizi çağırıyor ekseri.akrebimin kayınpederiyle kıyasladım da,yalnız yaşayabiliyor isteyen yaşlılar,arkadaşlarıyla,komşularıyla vakit geçiriyor,işlerini yapacak insan bulup yaptırıyor,çok sıkışınca bizi arıyor.ablamla da evleri çok yakın ama arayıp arayıp çağırmaz.
ben de yaşlılıkta böyle olmak istiyorum,allah nasip ederse yaşlanmayı tabii,kimseye yük olmadan,kimseyi evinden bıktırmadan,küstürmeden.
Hmm güzel bişeye benziyor denemk lazım..akrep ben birde bak nasıl yapıyorum eşim ve ben çok seviyoruz
tavuk ciğerini soğanlı baharatlı bir güzel kavuruyorum bol kimyonlu,sonra soğan salatası hazırlıyorum,sıkmalar pişince biraz ciğer koyuyorum üstünede soğan salatası koyup sarıyorum çok güzel oluyor
bir nevi ciğerli tantuni yapmış oluyorum
çocuklarada peynirli oh mis gibi kokusu burnuma geldi
Dün akşam bu soğukta eşim arkadaşlarıyla denize balığa gitti,ben odadan diğer odaya bile geçemiyorum soğuktan
onlarda gidince çamaşırlar vardı katladım yerleştirdim,çocuklar dolap ,çekmecelerini düzledim sildim
bugünde yine günde 1 oda temizleme işine başladım
salondon başladım yine vitrin ve camlar bitti balkon çamaşır suyuyla deterjanlandı bekliyor öyle sonra yıkıyacağım
şimdi halısını ve koltuğunu sileceğim çok battı daha yeni yaptım ama oğlan halının üzerine çikolata ,büsküvi çok döküyor
diyet olarakta sabah kahvaltımı yine güzel yaptım birazdan köftey ve yoğurt yiyeceğim dolapta hazır olunca hemen mikrodalgada çözdürüyorum kolay oluyorr
Hmm güzel bişeye benziyor denemk lazım..
Ah ne güzel yapmışsın..Hergün bir oda temizlemek hem yormaz hem de ince temizlikle daha temiz olur heryer..
Bunu da sevdim ve denicem:128:
Kaç gündür mutfağıma dokunmamıştım, mutfağı temizledim tabi geç oldu bu saatten sonra ne yapılabilirki..Ben bu işi haftalıkmı yapsam..Mesela her hafta bir odayı inceden temizlesem günlük işleri de ertelemeden yaparsam süper bir sonuç çıkar ortayaakrep kesinlikle denemelisin temizlik işini,çünkü ogün o odaya ait herşey temizleniyor ,yorulmadan sıkılmadan hemde fazla yorulmuyorsun ,birgün sonrada diğer odayı temizliyorumm
biter geniccim biter ilk defa yeni yıla heyacanla giriyorummn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?