Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım benim dağınıklık etkiler beynimizi..Düzenli bir evde beynimiz de düzenli çalışır..

Benim evimde beynime endekslidir Kafam karışıksa kendime güvenimi yitirmişsem evimde fena karışır tabi misafir de hep bu dönemi bekler

Ama hamdolsun bu ara kendime güvenim oldukça yüksek, her ne kadar zor durumda olsamda Allahın izni ile çıkıcam içinden kolaylıkla.. Küllerimden doğmak benim mizacım..Hayata tutunmak ayakta kalmak adına o kadar inatçıyımdır yani
Vaaaooovvvvv Vadiyi seyrettim bir an
günaydınnnn 67,5 kg olmuşumm

Senin oğluş epey yaramaz sanırım..Tamam canım gelince eklersin.. Bakalım bu hafta biz kazandık karşı tarafmı?
Sanırım biz
Evet canım bekliyorum bende..
canımsın bir sorun yok. bu arada tebrik ederim bu hafta da fena değil. sen yavaş yavaş ama kalıcı veriyosun kilolarını.

Geçen hafta 1 küsür vermişti, karabiber istesin yeterki verdimi güzel kilo veriyor

**2.TAKIM 289. ETAP**

akrep33 ( 63,8 /63,1 /0,7 / 1,10% )
genic ( 57,8 / 57,6 / 0,2 / 0,35 % )
bahiresemanur ( 69 / 0 / 0 / 0,00% )sabit
karabiber01 ( 77,5 / 77,2 / 0,3 /0,39% )
cceylin ( 68 / 67,5 / 0,5 / 0,74% )
banusultan ( 65 / 65 / 0 / 0,00 % ) sabit

2. TAKIM ORTALAMASI : 0,43%

***1.TAKIM 289.ETAP***

T_N (79,7/79,2/0,5/0,63%)
sinem866 (88/88,3/ -0,3/ -0,34%)
spirochet (86/86/0/ 0,00%) kilosu sabit
fitsema (77,9/77,7/0,2 /0,26%)
garden (86,2/85,4/0,8/0,93%)
mlkfth (83,9/84,2/-03/-0,36% )
fefilifa (75,8) bildirimde bulunmadı
tasan (74/72,5/ 1,5/2,03%)

1.TAKIM ORTALAMA 0,35%

hayırlı cumalar hepinizeerica etsem listemizi kontrol edermisiniz,şimdiden teşekkürler

akrep canım yada diğe bu işten anlayan kızlar listemiz bu doğru mu bakarmısınız birde paylaşıma ekelyebilirmisiniz
her hafta böyle yapıyorum ama bi daha olmazzz inşallah

Tatlım benim hesabıma göre ortalama yüzdeniz 0,39% çıkıyor..Tekrar kontrol edermisin?

akrep canım yada diğe bu işten anlayan kızlar listemiz bu doğru mu bakarmısınız birde paylaşıma ekelyebilirmisiniz
her hafta böyle yapıyorum ama bi daha olmazzz inşallah

Tamam canım bakıyorum hemen..

8. TAKIM 289. ETAP

eloisee( 55.7 /56.0/-0,3 /-0,54 % )
pinibo( 55.6/55.5/0,1/%0,18)
kadis( 77.6 /76.7 /0,9/%1,16 )
buzdanmadam( 72.0 / / / )kilosu ikiye bölünecekti ama kilo bildirmedi 9.takıma transfer oldu
umutlayasasen (69/69/0/0)
nice15 ( 64.7 /62.2 / 2,5/ %3,86 ) yeni üye hedef :55
ceylin3566 (62/61.3/0,7/%1,13)yeni üye hedef :
kaplumbag (69 /67.1 /1,9 / %2,75)yeni üye hedef :

8. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: 1,07%

Tatlım benim hesabıma göre ortalama yüzdeniz 0,39% çıkıyor..Tekrar kontrol edermisin?

akrebimm,düzelttim hemen,bi üyemiz izinden geri dönücekti bu hafta ama dönemedi,listeden çıkardım ama exelde üye sayısı 9 olarak kalmış...çokkk teşekkürler

kızlar komşuma gittim bebek görmeye.amanın minicik,güzel mi güzel bir şey.maşallah.
tabii her yeni doğan miniciktir,ama bu küçük hanım bir de prematüre,2 kilocuk.bu kilo almış haliymiş bir de.
biz 3.5 kilo doğan bebelere kıyamıyoruz,allah annesine kolaylık versin.
neyse oradan çıktık,banu park istedi,biraz oynadık,markete girdik,bir iki birşey aldık,geldik evimize.
abla geldi okuldan,onu banyoya gönderdim,şimdi yemek düşünüyorum,ne yapsam da hafif olsa diye.
kızcağız lohusa olduğuna bakmamış,börek,kek yapmış,oysa 5 dk oturup kalkacaktım.ısrar edince yedik tabii.karnım tokken de bir şey yapasım olmuyor benim.

herkese iyi pazarlar...
kızlar sizi başka bir topikle aldatıyorum
daha önce de yazmıştım
kirli çıkılar topiği var,çok faydalı buluyorum diye,oradaki kızlarla birikim yapıyoruz,finans yardımı alıyorum.
gelirseniz beklerim.

Link verirsen geliriz tabi canım

günaydın kızlar..
nasıldı hafta sonunuz.benim dediğim gibi babam geldi,hasret giderdik,ağlaştık,eskileri andık derken stresten baş ağrım tuttu.bu gün geçmez artık.
üzüntüyü kaldıramıyorum artık,hemen fiziksel etkileri görünüyor.ne yapalım..
iyice azaldı sayımız bu aralar.nesli ne zaman dönecekti akrep.
eski zamanlarını özlüyorum takımımızın.

bu haftasonu yine kabul günümdü. cuma da c.tesi de misafirlerim vardı ve dün ben yine çalıştım. bugün çok fenalardayım. akşama da arkadaşlar gelecek. inşallah yarın dinlenebilirim biraz.

he he he bu arada bugünün menüsünü feriştahı gelse yazdıramaz,z.yağlı sarmamı sardım,mikemmel bir ana yemek yapacağım,yanına çeşitli mezeler,ev yapımı yaş pasta.öngösterim bu kadar ama devamı da var tabii.azıcık ta olsa hepsinden yiyeceğim.

slm kızlarr ben geldiimmm :)
ama hala doğuramadım Efe beyin gelmeye hiçç niyeti yok bekliyoz bakalım :) ee siz neler yapıyonuzzzz bakimmm bu arada 16 kilo aldım bakalım doğumda ne kadar gidicek yakında aranızda olucam yinee yerimi hazırlayın

Uff bir an dedim yoksa doğdumu bebişimiz..Hayırlısı olsun canım..Sağlıklı olsun da vardır onunda vakti zamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…