Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlaaaarrr nerelerdeeesinnniiizzzz kızlar size öfkeli deelimmm öyle mi sandınz yoksammmm

nasıl bir öfkeyse bendeki dünden beri uyku yok gözümde
uyuyamama diye birşey varmıdır acaba

geçmiş olsun canım gripp mi oldun acaba bol bol sıcak birşeyler içiver sıcak değil pardon ılık boğazlarına iyi gelirrrr

ceylinim geçmiş olsun canım.
bahoşum kime kızdın,anlat bakalım,bereber kızalım..

banu sonunda bana bir kızacaklar valla şahken şahbaz olacam keskin sirke küpüne zararmış şekerim

kız bahire zaten kafam birşeye basmıyor bugün bak allak bullak oldum. ne diyon sen bacımmm

bahirecim noldu bakiyim kime kızdın sen ?

ilk duyunca insan deliriyor yawww kusura bakmayın kızlar kimse üstüne alınmasın keskin sirke küpüne zarar buradan benim nefsimin terbiye görmesine daha çoook var demektir Hz ali efendimiz demiş ki hatırladığım kadarıyla ama eksik ya da kusur olursa düzeltirseniz benim için önemli söz ağzın içinde kalırsa oktur kral sensin söz ağzın dışına çıkarsa sen o sözün kölesisin konuştuğumuz laf allah rızası için olmalı falan ya bazen nefsimize dünyalıklara dalabiliyoruz ....özür

günaydın şekerler.
yine 65 kilom benim.verdiğimi sanıyordum ki regl oldum.yoksa üzecektim bu hafta akrebi.
artık haftaya görüşürüz ne yapalım.

günaydın kızlar
benim kilomu yarın bildirsem olurmu
kaç güdür dışarı çıkmadım zorlamadım da kendimi
çarşamba gününe kadar sporumu da yaptım sanırım beslenme düzenimi değiştirmem gerek
kahvaltıyı yaptıktan sonra tam evden çıkacakken aklım geldi cuma olduğu
tartıldım 70,5 ti gerisini siz düşünün
yarım kilosu dışarı fazlalığı +kahvaltı olsa +1 kg sı kıyafet fazlalığı olsa

liste gelmemiş buraya yoksa kilomu listeye yazacatım
bu hafta kilo veremedim çünkü yılbaşı nda yemedim desem yalan olur o yüzden sabitim

liste gelmemiş buraya yoksa kilomu listeye yazacatım
bu hafta kilo veremedim çünkü yılbaşı nda yemedim desem yalan olur o yüzden sabitim

Bu bir mazeret değil canım, çünkü liste getirme görevi kimsenin değil, hepimiz yapabiliriz bunu..

**2.TAKIM 290. ETAP**

akrep33 ( 63,1 / /0,7 / % )
genic ( 57,6 / / / % )
bahiresemanur ( 69 / / / % )
karabiber01 ( 77,2 / 77,2 / 0 /0,00% )sabit
cceylin ( 67,5 / / / % )
banusultan ( 65 / / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI : %

genic ( 57,6 / / / % )
bahiresemanur ( 69 /70,5 /1,5 / -0,21% )
cceylin ( 67,5 / / / % )

benden çabuk davrandın akreeppp ellerine sağlıkkk canım benim

Bu bir mazeret değil canım, çünkü liste getirme görevi kimsenin değil, hepimiz yapabiliriz bunu..

ben boş oldukça getiriyorum ama bugün tekim burda, Arkadaş bakanlıga gitti elim ayagım dolanıyor tek kalınca.

**2.TAKIM 290. ETAP**

genic ( 57,6 / / / % )
bahiresemanur ( 69 / / / % )
cceylin ( 67,5 /68,5 /-1 /-1,48 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…