- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
Uff bir an dedim yoksa doğdumu bebişimiz..Hayırlısı olsun canım..Sağlıklı olsun da vardır onunda vakti zamanı..
ceylinim benim muhasebe hocamdan allah razı olsun benn öğrenci ikende muh la problemim yoktu bitirincede olmadı sana da demiştim muh son bir ay baksam yeeter bana muh fena değildir iktisat maliye için aynılarını söyleyemem takıldığın yer olursa muh dan yard olurum canım benimhey maşşallah diyorum banucum Allah gözlerine saglık versin, imrendim.. ben de sıcacık evimde bi elimde kahvem kitabımı okumak isterdim....
bahocan bence sen kesinlikle kpssye girmelisin muhasebeden fullersin zaten. iktisat çalşsan yeter
evet dinlendim gelidm geniç ne kitap ne defter ne ders notu götürdüm sadece ve sadece dinlenmeye gittim kafamı boşalttım geldim daha güçlüyüm artıkkk heeeyyyttt kim tutar len beni özlemişimmmm memleketimiiiiiama ama bahocan ailesinin yanına gitmiş ne kadar güzel olmuş. şimdi nasıl iyi hissediyordur kendini anacağının babacığının yanında nasıl mutludur kimbilir. Allah bozmasın. hadi bakalım güzel güzel dinlensin gelsin tekrar aramıza.
evveettt beğendimmm canımmm ellerine sağlık senin yaptığın bundan daha güzel olmuştur eminimgünaydın kızlar nasılsınız bakalım. pek bir başladık takımcığımızı baksanıza sayfalar bile ilerlemiyor artık. zaten kişi sayımız pek de fazla değil. aman olmasın böyle gayet iyi gidiyor takımımız.
ben iyiyim kızlar havada güzel gidince evdeki işlerimi halletmeye çalışıyorum. malum haftasonu nöbetim var. şimdiden birazını yaparsam geriye haftasonuna az kalacak inşallah.
kreşte ödevlerimiz vardı bu hafta akşamları onlarla da uğraştım. bir tek hikaye yazma ve kağıt tabaktan maske yapma kaldı. durun size yapacağım maskeyide göstereyim. kaan bey pek bir beğendi.bakalım siz de beğenecek misiniz ?
Eki Görüntüle 589327
evet akrebim 27 sinde çıktım yola saat 1,30 gibi silifkedeydim .o da haklı sende ikinizde haklısınız memlekete 3,5 saat uzaklıkta fakat ulaşım başlı başına problem burda izinli olduğum gün yola çıkıyorum anaca cıkabiliyorum düşünün bir yani yakın ama uzaktan farkı yokAyy okuyunca şaşırdım
Kuşum bugün yola çıkıcak daha gelmemiştir ailesine ama güzel hayallenmişsin
papino şekersiz kavun yada az şekerli kavun diyelim tipi kavuna benzemiyor tadı da ama bizim köylülerimiz ekerken öyle demiş ziraatçiler şekersiz kavunakrep pepino nedir,merak ettim.
ama liste çeşitlenmiş,güzeeellll.
genic evet takımın canlılığı azaldı,kış hepimizi uyuşturdu sanki.
nesli ne yapıyor acaba,bahocanda ailesine kavuşacak ne güzel.
benim de babam geliyor bir kaç güne,onun da rahatsızlıkları var ama rahatsız edeceğim diye bunca zamandır kimseye gitmedi,bizi çağırıyor ekseri.akrebimin kayınpederiyle kıyasladım da,yalnız yaşayabiliyor isteyen yaşlılar,arkadaşlarıyla,komşularıyla vakit geçiriyor,işlerini yapacak insan bulup yaptırıyor,çok sıkışınca bizi arıyor.ablamla da evleri çok yakın ama arayıp arayıp çağırmaz.
ben de yaşlılıkta böyle olmak istiyorum,allah nasip ederse yaşlanmayı tabii,kimseye yük olmadan,kimseyi evinden bıktırmadan,küstürmeden.
kendi rüyalarıma yorum yapamıyorum fakat başkalarına yapabiliryorum müsadenle canım m o hırsızı hayal meyal de hatırlıyorsan hani kadın erkek kimse o kişi ile 7 vakte kadar kavgan var o kişi senin bir sırrını ifşa edecek seni çok kızdıracak kimseye sır verme yakın çevrenden dikkat et bu yedi vakit 7 gün 7 ay 7 yıl olur birde 4 vakte kadar da mutluluk var öyle ki senin hayalini kurduğun ama asla olmaz dediğin bir şey olacak ve bu 7 vakit ile 4 vakitti beraber yaşıyacan aynı zamana denk gelecek dikkatli ol gözüm amman habismillahirrahmanirrahim diyeyim gece gördüğüm rüyayı anlatayım sizde lütfen yorumlayın.
şimdi ben migrosa gidiyorum elimde sadece cüzdanım ve cüzdanımda 110 tl para var kafam o kadar dalgınki cüzdanı bir rafa bırakıyorum. dönüp yanındaki raftan başka birşey alıp kasaya geçtiğimde fark ediyorum yok hemen dönüp bakıyorum orada duruyor. alıyorum elime tabii bakıyorum iç tarafındaki cebinde 70 tl normal gözünde iki 20 lik vardı. 70 tl yok hemen hırsız var diye bağırınca kasiyer kız beni takip edin kapıları kapattım merak etmeyin polisde arandı diyor ben arkada o önde gidiyoruz. bir kapıdan girince küçücük yere kocaman bir teknik ekip var arkadaki odada hemen kamera kayıtlarını inceliyorlar. hırsız hala migros içinde polislerde gelince görüntülerle hırsızı teslim ediyorlar ben paramı da alıp eve gidiyorum ama iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. yolda yan binadaki kadınla karşılaşıyorum. merabalaşıyoruz falan kadının çocuğu okuldan geliyor servisle böyle üzerinde sarı renkli bir sweat var daha da 5-6 yaşlarında. kadın bana hadi seninkinide al gel oynasınlar diyor ben tabi şaşırıyorum kadınla ilk defa konuşuyorum ve kadın beni evine davet ediyor neden falan diye düşünüyorum kendi kendime evime gidiyorum. tabii uyandım.
tabi öğretmen de biliyor seni enerjik arkadaşımmm benimmmmEki Görüntüle 589327
kızlar akşam bunu yaptım tamamladım sabahta teslim ettik dünde sevgi temalı projemiz onu vermiştik panoya asmış. böyle simli karton üstüne güzel güzel resimler bulduk yapıştırdık. akşam da hikaye yazdık maskeyi boyadık kestik yaptık. anlayacağınız ben ev işlerini saldım böyle keyifli keyifli bunlarla uğraşıyorum. sabahda öğretmenimiz sağolsun teşekkür etti. hem çalışıp hem uğraşıyosunuz sağolun. diğerleri biraz sizi örnek alsınlar ben söyleyeyimde diyor ben yok siz birşey söylemeyin ama size yardım edebileceğim birşey olursa haber verim elimden geleni yaparım dedim kadına.
günaydııınnnnn yeni yılll hepimize bir önceki senede bulmayı umduğumuz hayal kırıklıklarımızı geri vereereeekkk gelsin inşallahhhh kızlar bu tatil iyi geldi bana sinerji enerji dollu bahocaaannnn geldiiiimmmmm
allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin canım.Yılbaşı akşamı eşimin eniştesi vefat etti, apar topar gittik, dün defnedildi ve geç saatlere kadar ordaydık iki gün.. Bugün sabah zor kalktım hala çok uykum var çook
kendimi ifade etmemiş olabilirim hayalimiz gerçek olsun temmennisi var canım oradaKız bu nasıl dilek hayal kırıklıklarımızı neden geri versin benmi anlayamadım :26:
Yılbaşı akşamı eşimin eniştesi vefat etti, apar topar gittik, dün defnedildi ve geç saatlere kadar ordaydık iki gün.. Bugün sabah zor kalktım hala çok uykum var çook
Geçmiş olsun kuzucuğuna canım, ayrıca çok sağol..selam kızlar..
baho hoş geldin şekerim.
bugün ufaklık rahatsız biraz onunla uğraşıyorum.
allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin canım.
Hmmm anlayamamışım ben..kendimi ifade etmemiş olabilirim hayalimiz gerçek olsun temmennisi var canım orada
başın sağ olsun gözümmmmm yattığı yer nur olsun inşallah
eyyy lamba adalet ve kalkınma kalkınma şeklini anladıkkk adalaetinnn neredeeeeeeeeee
Kızlar 3. Memur maaşşş buradan yapılacak malum partinin adamıymış merkezde göreve başlatılacakkk şu iktidar gitsin istiyorum hep kendi adamları hep kendi adamları
herkese iyi pazarlar...
kızlar sizi başka bir topikle aldatıyorum
daha önce de yazmıştım
kirli çıkılar topiği var,çok faydalı buluyorum diye,oradaki kızlarla birikim yapıyoruz,finans yardımı alıyorum.
gelirseniz beklerim.
günaydııınnnnn yeni yılll hepimize bir önceki senede bulmayı umduğumuz hayal kırıklıklarımızı geri vereereeekkk gelsin inşallahhhh kızlar bu tatil iyi geldi bana sinerji enerji dollu bahocaaannnn geldiiiimmmmm
ceylinim benim muhasebe hocamdan allah razı olsun benn öğrenci ikende muh la problemim yoktu bitirincede olmadı sana da demiştim muh son bir ay baksam yeeter bana muh fena değildir iktisat maliye için aynılarını söyleyemem takıldığın yer olursa muh dan yard olurum canım benim
evet dinlendim gelidm geniç ne kitap ne defter ne ders notu götürdüm sadece ve sadece dinlenmeye gittim kafamı boşalttım geldim daha güçlüyüm artıkkk heeeyyyttt kim tutar len beni özlemişimmmm memleketimiiiii
evveettt beğendimmm canımmm ellerine sağlık senin yaptığın bundan daha güzel olmuştur eminim
evet akrebim 27 sinde çıktım yola saat 1,30 gibi silifkedeydim .o da haklı sende ikinizde haklısınız memlekete 3,5 saat uzaklıkta fakat ulaşım başlı başına problem burda izinli olduğum gün yola çıkıyorum anaca cıkabiliyorum düşünün bir yani yakın ama uzaktan farkı yok
papino şekersiz kavun yada az şekerli kavun diyelim tipi kavuna benzemiyor tadı da ama bizim köylülerimiz ekerken öyle demiş ziraatçiler şekersiz kavun
kendi rüyalarıma yorum yapamıyorum fakat başkalarına yapabiliryorum müsadenle canım m o hırsızı hayal meyal de hatırlıyorsan hani kadın erkek kimse o kişi ile 7 vakte kadar kavgan var o kişi senin bir sırrını ifşa edecek seni çok kızdıracak kimseye sır verme yakın çevrenden dikkat et bu yedi vakit 7 gün 7 ay 7 yıl olur birde 4 vakte kadar da mutluluk var öyle ki senin hayalini kurduğun ama asla olmaz dediğin bir şey olacak ve bu 7 vakit ile 4 vakitti beraber yaşıyacan aynı zamana denk gelecek dikkatli ol gözüm amman ha
tabi öğretmen de biliyor seni enerjik arkadaşımmm benimmmm
Yılbaşı akşamı eşimin eniştesi vefat etti, apar topar gittik, dün defnedildi ve geç saatlere kadar ordaydık iki gün.. Bugün sabah zor kalktım hala çok uykum var çook
selam kızlar..
baho hoş geldin şekerim.
bugün ufaklık rahatsız biraz onunla uğraşıyorum.
allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?