Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2.TAKIM 290. ETAP**

akrep33 ( 63,1 / /0,7 / % )
genic ( 57,6 / 57,6 / 0 / 0 % )
bahiresemanur ( 69 / 70,5 / -1,5 / -2,17 % )
karabiber01 ( 77,2 / 77,2 / 0 /0,00% )sabit
cceylin ( 67,5 /68,5 /-1 /-1,48 % )
banusultan ( 65 / 65 / 0 / 0 % )

2. TAKIM ORTALAMASI : %

akrebim kaptanım fark var ama kilo aldın mı verdin mi belli değil bebeğim bir bak istersen

arkadaşlar lütfen liste konusu uzamasın. tartışma çıkmasın huzurumuz bozulmasın.

kaptanımız karabibere söyleyince bi an yazayım dedim geniccim boş oldugumda elimden geldigince getiriyorum listeyi vs ama bir süredir işler yogun getiremedim bugün.

olsun bebeğim kimse sana kızmadı zaten. ellerine sağlık biz biliyoruz senin desteğini. kaptanım da bu hepimizin işi dedi ve hatırlattı tekrar. bende yoğunum uğrayamıyorum ne zamandır. yoksa bende damlardım sabahın köründe.

bu ara da sana geçmiş olsun demedim di geçmiş olsun.

**2.TAKIM 290. ETAP**

akrep33 ( 63,1 / 63,6 / -0,5 / -0,79% )
genic ( 57,6 / 57,6 / 0 / 0 % )sabit
bahiresemanur ( 69 / 70,5 / -1,5 / -2,17 % )
karabiber01 ( 77,2 / 77,2 / 0 /0,00% )sabit
cceylin ( 67,5 /68,5 /-1 /-1,48 % )
banusultan ( 65 / 65 / 0 / 0 % )sabit

2. TAKIM ORTALAMASI : -0,74%

Son düzenleme:
Ceylincim geçmiş olsun canım..Dün yattıktan sonra aklıma geldin dedim kıza yazmaya fırsat bulamadım bir türlü..Kusura bakma olurmu?

Şimdi nasılsın??

Ceylincim geçmiş olsun canım..Dün yattıktan sonra aklıma geldin dedim kıza yazmaya fırsat bulamadım bir türlü..Kusura bakma olurmu?

Şimdi nasılsın??

bir an kim bu yazan dedim.
avatarını değiştirmişsin,tanıyamadım.
evet aldın mı verdin mi yaz bakalım.merak ettirme.

kızlar mesai başladı baho da işe başlar beni bu havalar mahvetti girmiyorum vakit buldukça girecemmmm
ygs kayıtları başlar.......

şimdi gördüm ve çoook üzüldüm.
sen oralarda oyalan da ben geleyim senin yanına.bak yine kıyamadım sana yanıma gel demiyorum.

***1.TAKIM 290.ETAP***

T_N (79,2/78,6/0,6/0,76%)
sinem866 (88,3) bildirimde bulunmadı
spirochet (86/86/0/ 0,00%)kilosu sabit
fitsema (77,7/85,8/-0,8/-1,03%)
garden (85,4/86,2/-0,8/-0,94%)
mlkfth (84,2/84/ 0,2/ 0,24%)
fefilifa (75,8/75,1/0,35/0,46%) kilosu 2 ye bölündü
tasan (72,5/71,1/1,4 /1,93%)
BuRCuCuKkK (54/ 54/0 /0,00%) 287.etapta izne ayrılmıştı,kilosu sabit

1.TAKIM ORTALAMASI : 0,16%

hayırlı cumalar 2.takımcımrica etsem listemizi kontrol edermisiniz

Listeniz tamam canım

şimdi gördüm ve çoook üzüldüm.
sen oralarda oyalan da ben geleyim senin yanına.bak yine kıyamadım sana yanıma gel demiyorum.

kızlar bence toplanın benim yanıma gelinnn ben yalnız kaldım rakip lazım ki hırs yapıp zayıflayayımmmm

kaptanım müsadenle şu spor listesini bu hafta ben ele almak istiyorum
geberene kadar spor yapacam da
günde 2 saat imi spora ayıracam
söz veriyorum hatta bügün eve gidince başlıyorum
2 saat spor c tesi pazar toplamda pazartesi allahtan bir engel mani çıkmazda burda olursam 6 saatlik sporumu yapmış olacam söz veriyorummmmmm sööööözzz
kendime de sizedeeee

kızlar bence toplanın benim yanıma gelinnn ben yalnız kaldım rakip lazım ki hırs yapıp zayıflayayımmmm

ya ben de aynı şeyi düşünüyorum,rakip iyidir,candır.
takım içi yarıştığımızda güzel sonuçlar alıyoruz.
artık bu hafta geçti,pazartesiden tezi yok başlayalım yarışmaya,ne dersiniz.
gerçi bu kadar katılımla işimiz zor ama.
valla yeni üye alalım,kan tazeleyelim diyeceğim,gelen kendi kendine yazacak,yazık olacak diye teklif edemiyorum.

güzel fikir,haydi sen listeyi hazırla,biz de ufaktan sporları yapalım[reglim bitsin hemen],herkes spor hedefi koyabilir mesela kendine.3 saat-6 saat gibi.hafta başı yazar ne kadar yapabileceğimize bakarız.

Ünlü bir fast food zincirinde çalışan Teresa Mayhew neredeyse hergün fast food türü yiyecekler tüketiyordu.

Güney Galler’de yaşayan 25 yaşındaki Teresa Mayhew, kahvaltıda ve öğle yemeğinde hamburger, akşam yemeğinde ise pizza ve kebap yiyordu.

Bunun sonucunda 121 kiloya kadar çıkan genç kız zayıflamaya karar verdi.

Yulaf lapası ve salata yemeye başlayan Teresa, 50 kilo vermeyi başardı. 71 kiloya kadar düşen Terasa, “Fast food’u seviyordum, çalıştığımız fast food restoranında bize bedava hamburgerler veriliyordu. Sürekli yiyordum. İş arasında yiyordum. Tıka basa dolduğumu gerçekten bilmiyordum.

Şimdi ise kilo verdiğime inanamıyorum. Vücüdum şimdi harika” dedi.

daha iyiiyim canlarım dordugunuz için teşekkür derim sadece belimin agrısı geçmedi o endişelendiriyor beni, haftasonu bir doktora görünecegim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…