işin o kısmını kaptan la kaptan yardımcısı biler bir öneridir dikkatinize geniiiiccc akreeeppp ben birşey diyemiyorum cancazımya ben de aynı şeyi düşünüyorum,rakip iyidir,candır.
takım içi yarıştığımızda güzel sonuçlar alıyoruz.
artık bu hafta geçti,pazartesiden tezi yok başlayalım yarışmaya,ne dersiniz.
gerçi bu kadar katılımla işimiz zor ama.
valla yeni üye alalım,kan tazeleyelim diyeceğim,gelen kendi kendine yazacak,yazık olacak diye teklif edemiyorum.
güzel fikir,haydi sen listeyi hazırla,biz de ufaktan sporları yapalım[reglim bitsin hemen],herkes spor hedefi koyabilir mesela kendine.3 saat-6 saat gibi.hafta başı yazar ne kadar yapabileceğimize bakarız.
işin o kısmını kaptan la kaptan yardımcısı biler bir öneridir dikkatinize geniiiiccc akreeeppp ben birşey diyemiyorum cancazım
tamam cuma cumartesi pazar yapın sporlarınızı pazartesi günü spor listesi eklerim ben herkes gün gün sporlarını yazar ekler pazartesiden itibaren de günlük yazarız ok canım
evvet ayrıca regl olduğu zaman vucut su tutmaması için
1 tuza hayır
2 su tüketimini günlük yarım litre çoğaltıyoruz
3araları taze mevsim meyveleri ile yapıyoruz sancımız varsa muz ilave ediyoruz
4 sporu bırakmıyoruz canım
evet bazen hele ilk günler kendimizi kötü hissediyoruz ama ilk 3 gün geçince rahatlıyor ama insan değil mi
bu arada kaptaaan günde 3 dilim ekmeğe dönüyorum
haberlerde izledim bir diyetisyen dedi
günde 3 dilim ekmek yenmezse vucut yağ yakmıyor muş
kas yakıyormuş
ekmeğin içindeki bir madde kasları koruyormuş
bir süre sonra da kas yakmayı da bırakıyor muş
sabit kalıyormuş
ben geldim aklıma
bu kadar zamandır ekmek yemiyorum
sabit kaldım
bu yüzden olabilirmi ki diye
neyse günde en çok 2 ince dilim ekmek yiyecem bilginize
buhafta gerçekten akreppp
var ya ezilmeye hazır ol bebek
Bu bir mazeret değil canım, çünkü liste getirme görevi kimsenin değil, hepimiz yapabiliriz bunu..
m al mBen birşey sormak istiyorum kızlar ,59 kilo olan bir bayan gömleklerde kaç beden giyer bilen varmı ,bugün yürüyüşte yine mağazaların olduğu tarafa doğru yürüdüm,mağazalara bakarken yine bir gömlek beğendim kendime ,onuda alıp koymak istiyorum kendime yoksa gaza gelemicem, o gömlekleri gördükçe nasıl zayıflamadım diye kızıyorum.öncekini L beden almıştım L beden de 40 numara yapıyor 38 değil yani,
sizce L bedenmi alayım yoksa M ,mi alayım
böyle eğendikçe alacağım artık kendime birşeyler zayıfladığımdada elimde kıyafetler olmuş olacak inşallah
Bugünkü menüm,
Sabah,
-1 dilim ekmek
-1 kiprit kutusu peynir
-1 domates
Ara,
-1 portakal
Öğlen,
-1 dilim ekmek
-4 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara,
1 türk kahvesi
Akşam,
-3 köfte
-Marul salatası
-1 dilim ekmek
Ara,
-kahve
-1 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?