Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Amerika'da yayınlanan bir yarışma programına katılan şişman yarışmacılar verdikleri kilolarla ve yeni görünümleriyle herkesi şaşırttılar.

işin o kısmını kaptan la kaptan yardımcısı biler bir öneridir dikkatinize geniiiiccc akreeeppp ben birşey diyemiyorum cancazım
güzel fikir,haydi sen listeyi hazırla,biz de ufaktan sporları yapalım[reglim bitsin hemen],herkes spor hedefi koyabilir mesela kendine.3 saat-6 saat gibi.hafta başı yazar ne kadar yapabileceğimize bakarız.

tamam cuma cumartesi pazar yapın sporlarınızı pazartesi günü spor listesi eklerim ben herkes gün gün sporlarını yazar ekler pazartesiden itibaren de günlük yazarız ok canım
evvet ayrıca regl olduğu zaman vucut su tutmaması için
1 tuza hayır
2 su tüketimini günlük yarım litre çoğaltıyoruz
3araları taze mevsim meyveleri ile yapıyoruz sancımız varsa muz ilave ediyoruz
4 sporu bırakmıyoruz canım
evet bazen hele ilk günler kendimizi kötü hissediyoruz ama ilk 3 gün geçince rahatlıyor ama insan değil mi

bu arada kaptaaan günde 3 dilim ekmeğe dönüyorum
haberlerde izledim bir diyetisyen dedi
günde 3 dilim ekmek yenmezse vucut yağ yakmıyor muş
kas yakıyormuş
ekmeğin içindeki bir madde kasları koruyormuş
bir süre sonra da kas yakmayı da bırakıyor muş
sabit kalıyormuş
ben geldim aklıma
bu kadar zamandır ekmek yemiyorum
sabit kaldım
bu yüzden olabilirmi ki diye
neyse günde en çok 2 ince dilim ekmek yiyecem bilginize
buhafta gerçekten akreppp
var ya ezilmeye hazır ol bebek

geçen senenin sınav sorularını indiriyorum kızlar hafta sonu çözülecek netler pazartesi açıklarım
bakalım hayırlısı

kızlar allaha emanet olun kendinize iyi davranın iyi tatiller iyi haftasonları

Daha önce açıkladığım ndenden dolayı şimdilik yeni üye almayı düşünmüyorum kızlar..

Bahirecim sana daha önce de demiştim kahvaltında yiyebilirsin hatta cuma sabahına simit de ekleyebilirsin diye..

Günaydın şeker kızlar

Bugün burda kapalı bir hava var ara ara yağmur çiseliyor..

hu huu,kimse yok mu..
ses deneme bir iki.
amanın yoruldum yine koşturmaktan,şimdi aldım çayımı oturdum.
akrebim sen seversin kapalı yağmurlu havaları..

Ben birşey sormak istiyorum kızlar ,59 kilo olan bir bayan gömleklerde kaç beden giyer bilen varmı ,bugün yürüyüşte yine mağazaların olduğu tarafa doğru yürüdüm,mağazalara bakarken yine bir gömlek beğendim kendime ,onuda alıp koymak istiyorum kendime yoksa gaza gelemicem, o gömlekleri gördükçe nasıl zayıflamadım diye kızıyorum.öncekini L beden almıştım L beden de 40 numara yapıyor 38 değil yani,
sizce L bedenmi alayım yoksa M ,mi alayım
böyle eğendikçe alacağım artık kendime birşeyler zayıfladığımdada elimde kıyafetler olmuş olacak inşallah

Bugünkü menüm,
Sabah,
-1 dilim ekmek
-1 kiprit kutusu peynir
-1 domates
Ara,
-1 portakal
Öğlen,
-1 dilim ekmek
-4 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara,
1 türk kahvesi
Akşam,
-3 köfte
-Marul salatası
-1 dilim ekmek
Ara,
-kahve
-1 mandalina

günaydın kızlar..
mutlu pazarlar hepinize..
karabiberim,git gömleği dene,ona göre bir küçük bedenini alırsın.
allah ta içine girip,bol gelecek kadar zayıflamayı nasip etsin inşallah canım..

günaydın,herkese hayırlı haftalar şekerler.
haydi bakalım herkes takıma.bu hafta mazeret yok,herkes bol bol paylaşım yapacak,karışmam..
menülerimizi de yazalım olar mıı.
bahire ben spor yapamadım ama bolca işlendim bu hafta sonu.
bugün ne yapabilirim bakacağım artık.hiç yapamazsam mekik çeker,zıplarım akrep gibi.
aslında ip atlamak istiyorum ama kızım ipi kaybetti yazın.temin etmek lazım.

haftasonum soğukla mücadele ile geçti
allahım o nasıl soğuk nasıl soğuktu
kızlar
kar yağdı
yarı eeridi yarı duruyor
hav güneşli ama bir esiyordonduruyor valla

m al m aklıma getirdin dur internetten bede küçük beden birşeyler alayım hırs yapıyor doğru yoldasın gacıııııı

karabiberim akrep bana akşam meyveyi yasakladı bil diye söylüyorum akşam yenilen meyve yağ yapar

selam burası nasıl soğuk bırrrrrrrr nasıl rüzgar var ne siz sorun ne ben söyliyim. sizler karla mücadele de bizde soğukla.

haftasonu tam bir cozutma ile geçti. bir an önce toparlanma adına sıktım bugünden itibaren ipleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…