bana xxl oluyor bir küçüğüde xl yaparr,xl beni zayıflatmak için motive etmez ama banucumgünaydın kızlar..
mutlu pazarlar hepinize..
karabiberim,git gömleği dene,ona göre bir küçük bedenini alırsın.
allah ta içine girip,bol gelecek kadar zayıflamayı nasip etsin inşallah canım..
bazen yemeği unutuyorum akşamları meyve yemeyiiim al maklıma getirdin dur internetten bede küçük beden birşeyler alayım hırs yapıyor doğru yoldasın gacıııııı
karabiberim akrep bana akşam meyveyi yasakladı bil diye söylüyorum akşam yenilen meyve yağ yapar
burasıda aynı nasıl soğuktuselam burası nasıl soğuk bırrrrrrrr nasıl rüzgar var ne siz sorun ne ben söyliyim. sizler karla mücadele de bizde soğukla.
Dün pazar olmasına rağmen erkenciydim.
Kahvaltımızı da erken yaptık..Kahvaltı sonrası 100 kez hopladım..Balkonu çamaşır suyu ile dezenfekte ettim..Mutfağımı temizledim..süpürgeyi açtım evi süpürdüm..Hava oldukça kapalıydı çamaırları içeri astım..
Öğlen tarhana çorbası yaptım 1,5 porsiyon içtim..Sonrası 100 kez hopladım..
Öğleden sonra kızımla netten çizgi sinema seyrettik..Mısırda patlattım..İkindi üzeri uyudum azıcık..Akşama fırında ızgara tavuk yaptım yanında sumaklı soğan turşu ile..
Yemek sonrası 100 kez hopladım, mutfağımı temizledim..
Namaz,kuran tesbih sonrası kavanozdaki nohutun hepsini ıslattım..Pişirip buzluğa atarım..Hamur yoğurdum..Buzluktan kıyma çıkarmıştım..İç hazırladım yüksük çorbası döktüm..Un araştırırken aldığım ama kaybettiğim zencefilimi buldumUnumda tam buğday unu, dedim acaba olurmu valla oldu..Bakalım akşama pişiricem..Tam buğday unu ile yüksük çorbası..
Oyy bir acıktım..Eşimde film açmış..Tavaya koyduğum kalan tavuğu ısıttım salata kalmamış yerine ekmek aldım eşimin yanına oturdum saate bir baktım gece 12 ye geliyorve ben doydum..kaldırdım hemen elimdekileri mutfağa koydum eşim tuhaf tuhaf bakıyor dedim bu saatte yersem nasıl olur halim..
Kahve yaptım ben de sade kahve yanında çuku ile ama olsun yemekten iyidir..
Aç yattım cumartesi de öyle oldu erken yemiştim akşamı açlıktan gözüm döndü ama yemedim yattım..
Birilerine duyurulur
hey maşallah,atom karınca mübarek..Dün pazar olmasına rağmen erkenciydim.
Kahvaltımızı da erken yaptık..Kahvaltı sonrası 100 kez hopladım..Balkonu çamaşır suyu ile dezenfekte ettim..Mutfağımı temizledim..süpürgeyi açtım evi süpürdüm..Hava oldukça kapalıydı çamaırları içeri astım..
Öğlen tarhana çorbası yaptım 1,5 porsiyon içtim..Sonrası 100 kez hopladım..
Öğleden sonra kızımla netten çizgi sinema seyrettik..Mısırda patlattım..İkindi üzeri uyudum azıcık..Akşama fırında ızgara tavuk yaptım yanında sumaklı soğan turşu ile..
Yemek sonrası 100 kez hopladım, mutfağımı temizledim..
Namaz,kuran tesbih sonrası kavanozdaki nohutun hepsini ıslattım..Pişirip buzluğa atarım..Hamur yoğurdum..Buzluktan kıyma çıkarmıştım..İç hazırladım yüksük çorbası döktüm..Un araştırırken aldığım ama kaybettiğim zencefilimi buldumUnumda tam buğday unu, dedim acaba olurmu valla oldu..Bakalım akşama pişiricem..Tam buğday unu ile yüksük çorbası..
Oyy bir acıktım..Eşimde film açmış..Tavaya koyduğum kalan tavuğu ısıttım salata kalmamış yerine ekmek aldım eşimin yanına oturdum saate bir baktım gece 12 ye geliyorve ben doydum..kaldırdım hemen elimdekileri mutfağa koydum eşim tuhaf tuhaf bakıyor dedim bu saatte yersem nasıl olur halim..
Kahve yaptım ben de sade kahve yanında çuku ile ama olsun yemekten iyidir..
Aç yattım cumartesi de öyle oldu erken yemiştim akşamı açlıktan gözüm döndü ama yemedim yattım..
Birilerine duyurulur
bana xxl oluyor bir küçüğüde xl yaparr,xl beni zayıflatmak için motive etmez ama banucum
bazen yemeği unutuyorum akşamları meyve yemeyiii
burasıda aynı nasıl soğuktu
hamaratsın akrepcim
haftasonu tam bir cozutma ile geçti. bir an önce toparlanma adına sıktım bugünden itibaren ipleri.
biberciğim,şimdiiiiik hedefi çok uzak tutarsak tam tersi etki yapabilir,ulaşılabilir hedefler bizi daha çok motive eder diye düşünüyorum.önce xl e gir,hemen arkasından l yi hedefle.kendini bunalıma sokarsın bence bakıp bakıp.yine de sen bilirsin..
herkese selam soğuklarla aranız nasıl bakalım. benim hiç iyi değil. bu ne soğuk allah'ım. donuyoruz resmen hani yağmur yağsa biraz kırılacak hava ama yok.
herkese selamlarrr resmen do-nu-yo-rummmmmmmmmm!
donmanın dışında nişan heycanı başladı tam gaz. mayıs ayına gün alındı, şimdiden kıyafet araştırılmaya başlandı. çok açık olmayan ama çok kapalı da olmayan sadece şık bir kıyafet arıyorum. ama tüm bunlardan önce zayıflamam gerektigini biliyorum. hele bi 10 kg vermem lazım. şubat sonuna 10 kilo verebilir miyim sizce??
niye kafamızda bu kadar büyütüyoruz bu işi,niye boğazıma hakim olamıyorum, niye hemencecik kilo alıyorum niye niye niye... işte yaklaşık 1 haftadır kendimle cebelleşip durdum. en büyük hatamın: aman şu kadarcık şeyden ne olur bunu yiyim de sonra yemem düşüncesi oldugnu farkettim. ilk hedefim bundan sonra elim ne zaman kalorili bir yiyecege giderse aman bundan bana bişy olmaz degil de onu yersen şişman bir insan olarak kalmaya devam edeceksin onu yersen o begendigin kıyafetlerin içinde hiçbir zaman güzel görünmeyeceksin düşüncesini yerleştirmek oldu.
şuda bir gerçek ki: sadece yiyeceklerimden kısarak bunu yapamayacagımı bal gibi biliyorum. hareketimi arttırmam lazım. hava soguk spor salonuna gidemem. o zaman müzikler indirdim. evde 1 saat dans edicem her akşam bi odada. hem de eglenceli olur.
son olarak dişleri beyazlatmak için araştırmalar yapmaya başladım. Nişanda güzel olmak istiyorum. çok şey mi istiyorum :26:
dün bankaya gitmem gerekiyordu bir ayaz bir ayaz durduğun zaman kesiyor böyle bıçak gibi dolmuş bekleken dedim ki durma ölecen bir durak ileride bin bari birdura bir durak diye giderken yolu yarıladım dolmuş karşıdan geldi sinirlendim binmedim geri dönüşte çarşıya vardım arkamdan anca yetişti tam 1 saat kızlar ama üşümemiş oldum eğer bekleseydim 1 saat öylece kesin hasta olmuştum
Uff iyi yapmışsın canım..Az önce buraya da yağmur çiseledi ama yağmur değildi bence karın erimiş haliydi..Böyle ermiş buz gibi yağıyordu..Hava güneşli güya..Gerçi güneş sadece görüntü..Acaip buuzzzzzzz hava..
gel bi de burayı gör akrebim ısıtıcılar donuk
yer buz
En iyisi sensin desene canikom, yak sobonı ısın miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?