Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün
2 bardak su
sabah 1 kase nesfit
ara yok
öğle domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,1 dilim ekmek
azıcıkta biber salçası z.yağlı..ve çay.
ara yok
akşam
1 kase nohut
1 kase pilav
yoğurtlu turp salatası
1 dilim ekmek
1-2 turşu biber.
1 litre su.
spor yok,elimi kaldırmak bile irade gücü istedi dün.

Desene adam hava durumunu senin çantayla bilicek

Oyy burası da çok soğuk ama yinede diğer yerlere göre en iyi yer..Güneş gören evlerde sobaya gerek yok sabah çıkmadan miss gibi güneş vuruyordu perdeyi açtım acıcık havalandırdım evi..Güneş vuruyor ama buzzzz..Kapıyı kapadıktan sonra camdan vuran güneş ısıtıyor..Sıcacık oluyor..

Günaydın ikinci takım
Akrep ben 52 kilo ile takımdan ayrıldıktan sonra 50 ye kadar düşmüştüm şimdi ise 57 kilo oldum. yeniden beslenmemi düzene sokmak ve hayatıma sporu yerleştirebilmek için takıma gelmek istiyorum. Eski takımım olarak önce yeriniz varsa buraya dahil olmak isterim.

Amin canım..Ayy ben son bir haftadır unuttum safer ayına ait tesbihii bugün çekeyim unutmadan..

Ben de rahatsızlandım yaa..Hapşuruk boğaz ağrısı hepsi bir arada..

Kayınbabamda hasta..Astım iyice ilerledi sanırım zaten koah teşhisi konulmuştu..Sabah eşim işinden izin alıp hastaneye götürdü..Hastanedeler şimdi bakalım ne olucak yatırırlar belki hastaneye..
Rabbim sen koru bizleri, adam nefes alabilmek için nasıl çabalıyor..

Oyy oyy oyy kimler de gelmişşşş

Zuzu kilon çok az istersen listeye dahil olmadan yarış bizle..Yerimiz var tabii..

Sen bilirsin zuzum..Seninle sporda yarışmak da enfes olur..

Ne günlerdi demi ama yarışırdık ve hep ben kazanırdım sen beni geçemezdin

listeye dahil olmazsam tam motive olamam ama ben.
sendin o demi haftanın 7 günü plates yapıp hemen ardından da yürüyüş yapan. plates güzel şekillendiriyor insanın vücudunu. ben bekarken zayıf olmama rağmen kollarımı kalın bulurdum. Çocuk doğurdum, kilo aldım,verdim. Plates ile çok daha güzel olmuştu vücudum. Ama şimdi yeniden şekle girmem lazım.

Selam kızlar. Oğluş hasta pazardan beri dr götürmemek için ısrar ediyorum denemediğim şey kalmadı. Kuru öksürükle başetmeye çalışıyorum. En son gece bal, karabiber ve limon karıştırdım verdim de rahatça uyuttum. Ben uyur gezer gibi dolanıp duruyorum ortalıkta.

şimdi size can alıcı bir sorum var.
öğlen yemeği için evden beyaz lahana, kırmızı lahana ve maydonozlu salata getirdim ton balığımda var. Ben bunları karıştırsam nasıl olur. Bilemedim şimdi birbirine karışınca tadının nasıl olacağını gerçi makarnada var ama onu yemesem daha iyi diye düşünmekteyim. Hadi bakalım gelsin yorumlar.

canıııımmmmm içinden ne geliyorsa onu yap sen listen güzel
geçmiş olsun kaptanım sağlık çok önemli kıymetini bilmemiz gerekiyor kayınpederin için acil sifalar diliyorum

bu soğukta buralarda mümkün deeel plates milates durun aklıma sokmayın evim sobalı ya insanın afedersiniz tuvalete gidesi gelmiyor o kadar pis soğuk var

canım çok güzel salata malzemesi elindeki malzeme hatta çok az da makarna da atabilirsin içine ton balığının yağıyla beraber dök hem enerji verir hem de zayi olmaz hemde salatana tat verir varsa birazcık ta limonla tatlandır
ben zaman zaman yaparım bu salatayı ton balığım yoksa alabalık alırım fırında pişiririm etlerini didikleyip yaparım yada tavuk göğüsü ile güzel olur tedirgin olma afiyet olsun
kış günleri için c vitaminini almış oluyorsun a vitamini var b vitamini var eee daha ne olsun
bende takıma gırmk ıstıyorum nasıl olcak

canım takımlara girmek için ortak paylaşım alanına msj yazıyorsun kendini tanıtıyorsun uygun olan takımlarda takım kaptanları sizi çağırıyor gelin kızlar diye 2 haftalık deneme süresi veriliyor size eğer takıma uyum sağlarsanız takıma girmiş oluyorsunuz

canım boğalarını yumuşatması için ballı bir şeyler ya da pastil al eczaneden. kayınpederin için geçmiş olsun. inşallah kötü değildir. rabbim acil şifalar versin.

bahire normalde bu salatayı çok tüketiyorum malum kış geldiya. yukarıdan alırım limonu ekler yerim. ohhh misss daha da yemek falan düşünmem. yarın içinde evde brokoli var onu haşlayacağım. üzerine biraz limon birazda yoğurt tamamdır. napiyim valla eve gidince yemek yapasım bile gelmiyor soğuktan mutfağa girilmiyor.

ben ne yapayım ya kız varya totom donuyor evde sobalı mutfak çekilmiyor evde bugün çorbam var soğuk ayaz yemiyeyim diye gitmedim eve okulda yedim
menülerimi yazayımmı yazmayayımmmı bilemedim
annemler gittiğinden beri sabah kahvaltı hazırlamak zor geliyoe o soğukta yapmadan çıkıyorum okulda simit yiyorum ama her akşam yatarken kendime söz veriyorum yarın en azından giyinene kadar yumurta konacak ocağa en azından haşlanmış yumurta yenecek simit diye
bugün koydum haşlanmış yumurtada var evde ama onu yeseydim geç kalacaktım ki zaten 10 dk kadar geç kaldım geldiğimde müdür benim sandelyenin arkasında oturuyordu çaktırmadım
müdürüm dedim don geçirdim valla dedim yok yaaa dedi abartma - 20 var dedim yok artık dedi tam o sırada çantamı boynumdan çıkardım ben fark ettim müdürde adamcaz şaşırdı çantam kartona dönmüştü adeta
hemen yavşak ali efendim hava durumuna bakayım hemen dedi atıldı baktı da -21 miş
kızlar şükredin halinize valla karaman donuyor

selam canım,bak ben de buradayım,eğer zulaleyim ve secde de gelse bizim ekip tamam.pis boğazlar bizi.
gelmiş geçmiş olsun.iç sigarayı iç sigarayı keyfine, sonra koştur milleti,üz.eşim de içiyor ya ondan gıcığım bu tiplere.
o bendim bi kerem,hem pilates yapan,hem pilatese giden.akrep kim pilates kim.

canım yemediysen bir çatallık kadar karıştır dene.yediysen midende karışmışlardır zaten.
boza öksürüğü kesiyormuş,seviyorsa içir yavruya,geçmiş olsun.öptüm ben onu..

Hmm tamam o zaman.. Cık canım ben hemde haftanın 7 günü plates
O zamanlar evet bir plates fırtınası yaşanıyordu takımda bende heveslenip top almıştım ama alış o alış duruyo hala yerinde..Banu olabilir ama
ben niye gülücükleri mülücükleri kullanamıyorum şimdi yaaa!
Listede değilsin ya ondandır
Çok geçmiş olsun canım..

Olar olar süper olar hemdeee
bende takıma gırmk ıstıyorum nasıl olcak

Kendini tanıt bakem önce şekercik

Belki biliyorsunuzdur ama ben ilk defa duydum!

Geçen gün oğlumu geçmeyen öksürüğü için doktora götürdüm, doktor yokmuş biz de konuşarak eve giderken bir bayan yanımıza geldi, bana oğlunuz öküsürüyor boza içirin bakın faydasını göreceksiniz dedi. Tabii hemen boza aldık. Gerçekten 2 haftadır geçmeyen öksürük 2 günde 1 çay bardağı kadar boza ile geçti. Eşimin de aynı şekilde öksürüğü 3 günde bitti, biraz önce boza bitti deyince aklıma sizinle paylaşmak geldi. Daha pek çok da faydası varmış, çocuklara boşuna ilaç,antibiyotik vermekten bin kat iyidir. Tarçını iyice karıştırarak içeceksiniz yoksa daha çok gıcık yapabilir...

- Bünyesinde A ve B vitaminlerinin dört türü ile C ve E vitaminleri de bulunuyor. Mayalanması sırasında ürettiği laktik asit ise ender gıda maddelerinde bulunuyor ve bu değerli asit türünün hazmı kolaylaştırıcı etkisi var. Süt yapıcı özelliği nedeniyle hamile bayanlara ve vitamin kaynağı olarak sporculara tavsiye ediliyor. İçinde ilk başta yüzde 20 şeker olsa da daha sonra yüzde 8'lere kadar düşüyor. İçindeki yağ oranı da sıfır. Bağırsak florasını düzenler. İçindeki aktif mayalarla probiyotik özelliği vardır. Zengin karbonhidrat, protein ve B vitamini içeriği nedeniyle enerji ihtiyacı fazla olan kişiler, gebeler, sporcular ve kilo almak isteyen kişilerin kullanımı için uygundur. Karbonhidrat ve proteinin yanı sıra birçok besin öğesini içerdiğinden besleyici özelliği nedeniyle “sıvı ekmek” olarak anılır. Zihin açıcı ve sinirleri dinlendirici etkisi vardır. Öksürük tedavisinde kullanıldığı bilinmektedir.

Bahire -21 miiii

Burası sabah 6 dereceydi donuyorduk ayy -21 de düşünemiyorum kendimi Allah yardımcınız olsun güzelim..Biz soğuk demeyelim o zaman ayy bahar bahar

Kızlar şu bozayı alıcam denicem..Benim kız da öksürüyor bende yeni rahatsızlandım öksürük yok ama başlamadan önlem olsun..Vitaminli bişiye benziyor tadı nasıl acaba..İlaçtan iyidir ama.

bim de satılıyor canım al dene limonlu eksimsi koyu çorbamsı gibi bir tadı var

evet kuzzuuulaaarrrr ayaz var nasıl insanın karnı şişiyor soğuktan dışarı çıkmıyorum hayırlı tarafı bugün sigara için dışarı çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…