- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
öyle yaptım hhheeemmde kömür sobasını yaktım ardından o geçmesine yakın hava öyle soğuk ki kömür sobasının kovasını çıkar balkonda değiştir yok anacım canım sağ olsun deyip yaktım elektirikli sobayı hafif hafif kömür yandı bir yanda bir yanda elektirikli
ya inanamazsınız bu sene kış gelmeyecek derken ısıtıcının suyu bugün de donuk bir iki güne o boru erimezse boru patlarsa bilemiyorum ne yaparım
soğuk soğuk soğuk
çantam gerçek deri kızlar
gelierken gerildi kaldı ,
müdür memmurların odasında
çantamı gördü
şaşırdı
kendi arabayla geliyor yahavanın nasıl soğuk olduğunu ben buraya gelince idrak etti
Amin canım..Ayy ben son bir haftadır unuttum safer ayına ait tesbihiigünaydın kızlar.
dün hiç tadım yoktu,zor bir gece geçirdiğimden.bugün daha iyiyim çok şükür.
bu gel gitler oluyor arada.ne yapalım.haftaya çok kararlı başlamıştım oysa.
bugün safer ayının son günüymüş,güzelce dualarımızı edelim,inen belalardan rabbim muhafaza etsin hepimizi.
dün
2 bardak su
sabah 1 kase nesfit
ara yok
öğle domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,1 dilim ekmek
azıcıkta biber salçası z.yağlı..ve çay.
ara yok
akşam
1 kase nohut
1 kase pilav
yoğurtlu turp salatası
1 dilim ekmek
1-2 turşu biber.
1 litre su.
spor yok,elimi kaldırmak bile irade gücü istedi dün.
Günaydın ikinci takım
Akrep ben 52 kilo ile takımdan ayrıldıktan sonra 50 ye kadar düşmüştüm şimdi ise 57 kilo oldum. yeniden beslenmemi düzene sokmak ve hayatıma sporu yerleştirebilmek için takıma gelmek istiyorum. Eski takımım olarak önce yeriniz varsa buraya dahil olmak isterim.
Oyy oyy oyy kimler de gelmişşşş
Zuzu kilon çok az istersen listeye dahil olmadan yarış bizle..Yerimiz var tabii..
Sen bilirsin zuzum..Seninle sporda yarışmak da enfes olur..
Ne günlerdi demi ama yarışırdık ve hep ben kazanırdım sen beni geçemezdin
canıııımmmmm içinden ne geliyorsa onu yap sen listen güzeldün
2 bardak su
sabah 1 kase nesfit
ara yok
öğle domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,1 dilim ekmek
azıcıkta biber salçası z.yağlı..ve çay.
ara yok
akşam
1 kase nohut
1 kase pilav
yoğurtlu turp salatası
1 dilim ekmek
1-2 turşu biber.
1 litre su.
spor yok,elimi kaldırmak bile irade gücü istedi dün.
geçmiş olsun kaptanım sağlık çok önemli kıymetini bilmemiz gerekiyor kayınpederin için acil sifalar diliyorumAmin canım..Ayy ben son bir haftadır unuttum safer ayına ait tesbihiibugün çekeyim unutmadan..
Ben de rahatsızlandım yaa..Hapşuruk boğaz ağrısı hepsi bir arada..
Kayınbabamda hasta..Astım iyice ilerledi sanırım zaten koah teşhisi konulmuştu..Sabah eşim işinden izin alıp hastaneye götürdü..Hastanedeler şimdi bakalım ne olucak yatırırlar belki hastaneye..
Rabbim sen koru bizleri, adam nefes alabilmek için nasıl çabalıyor..
listeye dahil olmazsam tam motive olamam ama ben.
sendin o demi haftanın 7 günü plates yapıp hemen ardından da yürüyüş yapan. plates güzel şekillendiriyor insanın vücudunu. ben bekarken zayıf olmama rağmen kollarımı kalın bulurdum. Çocuk doğurdum, kilo aldım,verdim. Plates ile çok daha güzel olmuştu vücudum. Ama şimdi yeniden şekle girmem lazım.
canım çok güzel salata malzemesi elindeki malzeme hatta çok az da makarna da atabilirsin içine ton balığının yağıyla beraber dök hem enerji verir hem de zayi olmaz hemde salatana tat verir varsa birazcık ta limonla tatlandırSelam kızlar. Oğluş hasta pazardan beri dr götürmemek için ısrar ediyorum denemediğim şey kalmadı. Kuru öksürükle başetmeye çalışıyorum. En son gece bal, karabiber ve limon karıştırdım verdim de rahatça uyuttum. Ben uyur gezer gibi dolanıp duruyorum ortalıkta.
şimdi size can alıcı bir sorum var.
öğlen yemeği için evden beyaz lahana, kırmızı lahana ve maydonozlu salata getirdim ton balığımda var. Ben bunları karıştırsam nasıl olur. Bilemedim şimdi birbirine karışınca tadının nasıl olacağını gerçi makarnada var ama onu yemesem daha iyi diye düşünmekteyim. Hadi bakalım gelsin yorumlar.
bende takıma gırmk ıstıyorum nasıl olcak
Amin canım..Ayy ben son bir haftadır unuttum safer ayına ait tesbihiibugün çekeyim unutmadan..
Kayınbabamda hasta..Astım iyice ilerledi sanırım zaten koah teşhisi konulmuştu..Sabah eşim işinden izin alıp hastaneye götürdü..Hastanedeler şimdi bakalım ne olucak yatırırlar belki hastaneye..
canım çok güzel salata malzemesi elindeki malzeme hatta çok az da makarna da atabilirsin içine ton balığının yağıyla beraber dök hem enerji verir hem de zayi olmaz hemde salatana tat verir varsa birazcık ta limonla tatlandır
ben zaman zaman yaparım bu salatayı ton balığım yoksa alabalık alırım fırında pişiririm etlerini didikleyip yaparım yada tavuk göğüsü ile güzel olur tedirgin olma afiyet olsun
kış günleri için c vitaminini almış oluyorsun a vitamini var b vitamini var eee daha ne olsun
canım takımlara girmek için ortak paylaşım alanına msj yazıyorsun kendini tanıtıyorsun uygun olan takımlarda takım kaptanları sizi çağırıyor gelin kızlar diye 2 haftalık deneme süresi veriliyor size eğer takıma uyum sağlarsanız takıma girmiş oluyorsunuz
bahire normalde bu salatayı çok tüketiyorum malum kış geldiya. yukarıdan alırım limonu ekler yerim. ohhh misss daha da yemek falan düşünmem. yarın içinde evde brokoli var onu haşlayacağım. üzerine biraz limon birazda yoğurt tamamdır. napiyim valla eve gidince yemek yapasım bile gelmiyor soğuktan mutfağa girilmiyor.
selam canım,bak ben de buradayım,eğer zulaleyim ve secde de gelse bizim ekip tamam.pis boğazlar bizi.Günaydın ikinci takım
Akrep ben 52 kilo ile takımdan ayrıldıktan sonra 50 ye kadar düşmüştüm şimdi ise 57 kilo oldum. yeniden beslenmemi düzene sokmak ve hayatıma sporu yerleştirebilmek için takıma gelmek istiyorum. Eski takımım olarak önce yeriniz varsa buraya dahil olmak isterim.
gelmiş geçmiş olsun.iç sigarayı iç sigarayı keyfine, sonra koştur milleti,üz.eşim de içiyor ya ondan gıcığım bu tiplere.Amin canım..Ayy ben son bir haftadır unuttum safer ayına ait tesbihiibugün çekeyim unutmadan..
o bendim bi kerem,hem pilates yapan,hem pilatese giden.akrep kim pilates kim.listeye dahil olmazsam tam motive olamam ama ben.
sendin o demi haftanın 7 günü plates yapıp hemen ardından da yürüyüş yapan. plates güzel şekillendiriyor insanın vücudunu. ben bekarken zayıf olmama rağmen kollarımı kalın bulurdum. Çocuk doğurdum, kilo aldım,verdim. Plates ile çok daha güzel olmuştu vücudum. Ama şimdi yeniden şekle girmem lazım.
Selam kızlar. Oğluş hasta pazardan beri dr götürmemek için ısrar ediyorum denemediğim şey kalmadı. Kuru öksürükle başetmeye çalışıyorum. En son gece bal, karabiber ve limon karıştırdım verdim de rahatça uyuttum. Ben uyur gezer gibi dolanıp duruyorum ortalıkta.
öğlen yemeği için evden beyaz lahana, kırmızı lahana ve maydonozlu salata getirdim ton balığımda var. Ben bunları karıştırsam nasıl olur. Bilemedim şimdi birbirine karışınca tadının nasıl olacağını gerçi makarnada var ama onu yemesem daha iyi diye düşünmekteyim. Hadi bakalım gelsin yorumlar.
Hmm tamam o zaman.. Cık canım ben hemde haftanın 7 günü plateslisteye dahil olmazsam tam motive olamam ama ben.
Listede değilsin ya ondandırben niye gülücükleri mülücükleri kullanamıyorum şimdi yaaa!
Çok geçmiş olsun canım..Selam kızlar. Oğluş hasta pazardan beri dr götürmemek için ısrar ediyorum denemediğim şey kalmadı. Kuru öksürükle başetmeye çalışıyorum. En son gece bal, karabiber ve limon karıştırdım verdim de rahatça uyuttum. Ben uyur gezer gibi dolanıp duruyorum ortalıkta.
bende takıma gırmk ıstıyorum nasıl olcak
Bahire -21 miiii
Burası sabah 6 dereceydi donuyorduk ayy -21 de düşünemiyorum kendimiAllah yardımcınız olsun güzelim..Biz soğuk demeyelim o zaman ayy bahar bahar
Kızlar şu bozayı alıcam denicem..Benim kız da öksürüyor bende yeni rahatsızlandım öksürük yok ama başlamadan önlem olsun..Vitaminli bişiye benziyor tadı nasıl acaba..İlaçtan iyidir ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?