Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ne kadar yorucu bir gundu cocuklarim hasta oldu misafirler geldi ve herseye ragmen yememe icmeme sadik kaldim yanliz spor olayi artik geceye kaldi yarin yazicam tam anlamiyla artik :)
mart in 3 une kadar o 4 kg dan kurtulmam lazim yaaa!!!!
Yoğun bir gün geçmiş anlaşılan..Tebrik ediyorum amacından sapmadığın için
Hedef tarihi Mart 3 inş. canım..
Bu arada kullandigimiz kremlerin ismini vermek veya video link leri paylasmak serbest mi . Anladigim kadariyla bayagi disiplinli bir forum bu yanlis yapmamak lazim :))

Aslında yasak ama biz birbirimize faydalı olmak adına paylaşıveriyoruz bazen..

öğlen iki kaşık haşlanmış et yedim,1 kase yoğurt
akşam 1 kase şehriye çorbası,1 dilim ekmek,çok az lahana turşusu
gün boyu 3 buçuk litre su

Hmm lahana turşusu..Bayılırım ve harika seçim..Metoyu hızlandırır..

Bu grup sanirim gunduzleri daha cok aktif ben coluk cocukla ugrasmaktan firsat bulamiyorum fazla gunduzleri..
Evet canım genelde gün içinde aktif oluyor..Sen de akşamları gün içinde yazılan mesajlara cevaplar yazarsın zuzumm..
uvv,saate bak,ben de kaçayım artık.yarın görüşürüz inşallah.
iyi geceler.
Bugün daha iyisindir umarım şekercim..senle atışamayınca kilo alıyorum yahuu..İyileş artık lütfen!!
Himm aksamlari pek yalniz kalicam demek oluyor :))) neyse kk da hersey var gibi gorunuyor sIkilmayacagim garanti.
Kalmazsın canım..Ben de dahil bir kaç arkadaş evde de girebiliriz aslında akşamları..Benim eş vardiyalı olunca ondan fırsat olduğu günler gelebilirim..Akşamları yazılmayınca diğer arkadaşlar da gelmiyor sanırım..Ama sen gelince geliriz biz de şekercik yalnız bırakmayız seni
Oooo kimler gelmiş..Hoş gelmişşş
Uğra böyle arada canımcım özletme kendini..
günaydın kızlar
güne 1 kahve ve müsliyle başladım.
bu sabah tartıda 60.7 çıktım,kilo bildirimleri nereye yapılacak?
bu hafta başında 61.4 kiloydum,ondan moralim bozuk değil

Tatlışım kilo bildirimleri buraya yapılacak Cuma sabahı..

Ve şu kahve çok gözüme batıyor iki gündür..Açarmısın canım nasıl hazırlanır ne kahvesidir..

günaydın herkese

kaptanım mesajını aldım, daha sık girmeye çalışacagım, bilirsin aksi bi durum olmasa burdan ayrılmazdım.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tanışma fırsatımız olmadı, zaman içinde tanışırız artık inşallah.

* *2.TAKIM * * PAYLAŞIM TABLOSU​

Pazartesi:

akrep33 ( 5 )
genic ( 2 )
bahiresemanur () mazeretli
karabiber01 ( mazeretli )
cceylin ( 0 )
banusultan ( 2 )
emilicemre (5)

Salı

akrep33 ( 12 )
genic ( 10 )
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( 2 ) yarı mazeretli
cceylin ( 0 )
banusultan ( 1 ) hasta
emilicemre (0)
voque2013 (5)
misspsi (1)
unefemme (2)
lethem (2)

Çarşamba

akrep33 ( 16 )
genic ( 10 )
bahiresemanur ( mazeretli)
karabiber01 ( 12 )
cceylin ( 2 )
banusultan ( 6 )
emilicemre (7)
voque2013 (5)
misspsi (1)
unefemme (5)
Püsküüt (1)

Son düzenleme:
Dünkü menüm

Sabah
1 kupa tarçınlı boza

Kahvaltı
3 haşlanmış bıldırcın yumurtası, tam buğday ekmeği, beyaz ekmek karışık, Siyah zeytin, beyaz peynir, 1 kapsül omega3

Öğle
Yeşil mercimekli arpa şehriye çorbası,yoğurtlu bulgur pilavı,azıcık şinitzel..

Akşam
1 tane ıspanaklı börek,1 küçük katmer, şekersiz çay..

Bitki çayı: 3 kupa 9lu çay

Spor:Menü sonrası 100 kez hoplama, 20 dk yürüyüş..

Su: 2 litre

Kitap: Taş devri diyeti
-Kırmızı et tabusu yakın zamanlarda oluştu.Doymuş yağ ve kolesterolden zengin olması nedeni ile et yiyenlerde daha çok kalp hastalığı olduğu iddia ediliyor ki söyleşimizin bir bölümünde bunun hiç de doğru olmadığını belirtmiştik..

benim içim çok sıkılıyor bugün, Allah hayır etsin..
insanın içini ferahlatan bir dua var mı bildiginiz?

La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim..

ve

Esselam, Ya fettah esmalarını çek canım..Allah'ın izniyle ferahlarsın..

günaydın kızlar..
akrebim allahın izniyle önümüzdeki hafta fırtına gibi eseceğim.
bir haftadır yatmaktan evde işler birikti,kendimi zorlamadan yavaştan yapacağım artık.
bugün yarın çamaşır,ütü,sonra dip bucak ev temizliği,tabii hafta sonu misafirim olmazsa yaya yaya,rahat rahat yaparım.
alışveriş var daha,bir liste yaptım,yazarken yoruldum.
cüzdana kuvvet.
neyseki okullar da açılıyor,daha iyi düzene giriyoruz okul olunca.

cee deyip gitmişsin,yine uğrarsan son kilo durumlarını da yaz canım.
daha sık uğra,merak ediyoruz.

Tatlışım kilo bildirimleri buraya yapılacak Cuma sabahı..

Ve şu kahve çok gözüme batıyor iki gündür..Açarmısın canım nasıl hazırlanır ne kahvesidir..
sabah 6da kalkıyorum,ondan kahve içmek şart oluyor.çok uykum varsa nescafe gold yapıyorum,eğer daha normalse 3ü bir arada içiyorum.bazen bi kupa türk kahvesi de içtiğim oluyor.eşimi işe erken gidiyor,ben de derse oturuyorum.akşama kadar da çalışınca çay,kahve içmek şart oluyor bazen kendimi şımartmak için nesquikli süt yapıyorum ben içecekten kaybediyorum...

afiyet şeker olsun canım ben hiç boza içmedim ama kalori bakımından çok yüksek diyolar

Aman canım dikkat et..Azıcık nefes aldın diye bu kadar işi alma sırtına..

Ufff fecii çok fecii..
Bi kere kilo vermek istiyorsan bu nescafeyi hayatından çıkarıcaksın canım..
Sabahleyin kahvaltı üstüne yeşil çay iç, şekersiz türk kahvesi iç..Bunlar doğal doping kaynaklarıdır uykunu da açar enerji de verir ve yağlarını da yakar..

Ama yook

Benim yağlarım olsun, ödemim olsun, bol bol selülitlerim olsun diyorsan nescafeye devam ve tabii akrebin fırçalarıda cabası

Karar senin canımm:101:

Gunaydın mıllet hyrlı sabahlar:)dum bıme tuplu recel gelmıs cok tatlılar gsdn alın hmn:)1.5tl

afiyet şeker olsun canım ben hiç boza içmedim ama kalori bakımından çok yüksek diyolar
Evet o yüzden sabah içtim canım..Ama çok sağlıklı bir besin..Bazen sağlıklı besinlerin kalorisi de yüksek oluyor ama vücuda da gerekiyor..Sabahları yani enerjiye en çok ihtiyaç duyduğumuz saatlerde tüketirsek hem vitamin alırız hem de gün içinde eritmiş oluruz..
Sabah. Bır yumurtalı menemn. Bır dılım ekmk bır zeytın bır cay kasıgı helva, bır cay brdagı osmnlı serbetı

Osmanlı şerbeti ne olaki canım??

kardeş takımımıza 1. takımdan günaydın... bu saatte günaydın mı olur demeyin bugün tatilim ancak gelebildim pc başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…