Yoğun bir gün geçmiş anlaşılan..Tebrik ediyorum amacından sapmadığın içinNe kadar yorucu bir gundu cocuklarim hasta oldu misafirler geldi ve herseye ragmen yememe icmeme sadik kaldim yanliz spor olayi artik geceye kaldi yarin yazicam tam anlamiyla artik :)
mart in 3 une kadar o 4 kg dan kurtulmam lazim yaaa!!!!
Bu arada kullandigimiz kremlerin ismini vermek veya video link leri paylasmak serbest mi . Anladigim kadariyla bayagi disiplinli bir forum bu yanlis yapmamak lazim :))
öğlen iki kaşık haşlanmış et yedim,1 kase yoğurt
akşam 1 kase şehriye çorbası,1 dilim ekmek,çok az lahana turşusu
gün boyu 3 buçuk litre su
Evet canım genelde gün içinde aktif oluyor..Sen de akşamları gün içinde yazılan mesajlara cevaplar yazarsın zuzumm..Bu grup sanirim gunduzleri daha cok aktif ben coluk cocukla ugrasmaktan firsat bulamiyorum fazla gunduzleri..
Bugün daha iyisindir umarım şekercim..senle atışamayınca kilo alıyorum yahuu..İyileş artık lütfen!!uvv,saate bak,ben de kaçayım artık.yarın görüşürüz inşallah.
iyi geceler.
Kalmazsın canım..Ben de dahil bir kaç arkadaş evde de girebiliriz aslında akşamları..Benim eş vardiyalı olunca ondan fırsat olduğu günler gelebilirim..Akşamları yazılmayınca diğer arkadaşlar da gelmiyor sanırım..Ama sen gelince geliriz biz de şekercik yalnız bırakmayız seniHimm aksamlari pek yalniz kalicam demek oluyor :))) neyse kk da hersey var gibi gorunuyor sIkilmayacagim garanti.
Oooo kimler gelmiş..Hoş gelmişşşşu şuuuuuuuuuuu
nasılsınız bakalım benim kabarık kelebeklerim
özledim yaff, artık kızım bilgisayara girmemize izin vermediği için maelsef anca gece kaçamak yapabiliyorum, bu yaşta bilgisayarda fazla zaman geçirmesini hatta hiç geçirmesini istemiyorum, biz ne zaman pc yi açsak ben de gelicem, ben de bakıcam , ben de oynıycam, hadi bana oyun aç vs. diyor, gözleri bozulacak ve radyasyona boğulacak diye artık eşimle lesin karar aldık, gündüzleri pc açmıyorz.
sizler neler yapıyorsunuz, bahire hala annemlerin yanında, ben döndüm, çok güzel bir tatil geçirdik çok şükür, erken dönmesek iyiydi ama napalım başka işler çıktı, sağlık olsunn. öptüm hepinizi kocaman
günaydın kızlar
güne 1 kahve ve müsliyle başladım.
bu sabah tartıda 60.7 çıktım,kilo bildirimleri nereye yapılacak?
bu hafta başında 61.4 kiloydum,ondan moralim bozuk değil
benim içim çok sıkılıyor bugün, Allah hayır etsin..
insanın içini ferahlatan bir dua var mı bildiginiz?
sabah 6da kalkıyorum,ondan kahve içmek şart oluyor.çok uykum varsa nescafe gold yapıyorum,eğer daha normalse 3ü bir arada içiyorum.bazen bi kupa türk kahvesi de içtiğim oluyor.eşimi işe erken gidiyor,ben de derse oturuyorum.akşama kadar da çalışınca çay,kahve içmek şart oluyorTatlışım kilo bildirimleri buraya yapılacak Cuma sabahı..
Ve şu kahve çok gözüme batıyor iki gündür..Açarmısın canım nasıl hazırlanır ne kahvesidir..
Himm aksamlari pek yalniz kalicam demek oluyor :))) neyse kk da hersey var gibi gorunuyor sIkilmayacagim garanti.
Dünkü menüm
Sabah
1 kupa tarçınlı boza
Kahvaltı
3 haşlanmış bıldırcın yumurtası, tam buğday ekmeği, beyaz ekmek karışık, Siyah zeytin, beyaz peynir, 1 kapsül omega3
Öğle
Yeşil mercimekli arpa şehriye çorbası,yoğurtlu bulgur pilavı,azıcık şinitzel..
Akşam
1 tane ıspanaklı börek,1 küçük katmer, şekersiz çay..
Bitki çayı: 3 kupa 9lu çay
Spor:Menü sonrası 100 kez hoplama, 20 dk yürüyüş..
Su: 2 litre
Kitap: Taş devri diyeti
-Kırmızı et tabusu yakın zamanlarda oluştu.Doymuş yağ ve kolesterolden zengin olması nedeni ile et yiyenlerde daha çok kalp hastalığı olduğu iddia ediliyor ki söyleşimizin bir bölümünde bunun hiç de doğru olmadığını belirtmiştik..
günaydın kızlar..
akrebim allahın izniyle önümüzdeki hafta fırtına gibi eseceğim.
bir haftadır yatmaktan evde işler birikti,kendimi zorlamadan yavaştan yapacağım artık.
bugün yarın çamaşır,ütü,sonra dip bucak ev temizliği,tabii hafta sonu misafirim olmazsa yaya yaya,rahat rahat yaparım.
alışveriş var daha,bir liste yaptım,yazarken yoruldum.
cüzdana kuvvet.
neyseki okullar da açılıyor,daha iyi düzene giriyoruz okul olunca.
sabah 6da kalkıyorum,ondan kahve içmek şart oluyor.çok uykum varsa nescafe gold yapıyorum,eğer daha normalse 3ü bir arada içiyorum.bazen bi kupa türk kahvesi de içtiğim oluyor.eşimi işe erken gidiyor,ben de derse oturuyorum.akşama kadar da çalışınca çay,kahve içmek şart oluyorbazen kendimi şımartmak için nesquikli süt yapıyorum ben içecekten kaybediyorum...
Gunaydın mıllet hyrlı sabahlar:)dum bıme tuplu recel gelmıs cok tatlılar gsdn alın hmn:)1.5tl
Evet o yüzden sabah içtim canım..Ama çok sağlıklı bir besin..Bazen sağlıklı besinlerin kalorisi de yüksek oluyor ama vücuda da gerekiyor..Sabahları yani enerjiye en çok ihtiyaç duyduğumuz saatlerde tüketirsek hem vitamin alırız hem de gün içinde eritmiş oluruz..afiyet şeker olsun canım ben hiç boza içmedim ama kalori bakımından çok yüksek diyolar
Sabah. Bır yumurtalı menemn. Bır dılım ekmk bır zeytın bır cay kasıgı helva, bır cay brdagı osmnlı serbetı
kardeş takımımıza 1. takımdan günaydın... bu saatte günaydın mı olur demeyin bugün tatilim ancak gelebildim pc başına
Eki Görüntüle 626612
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?