inşallah canımsen bu haftayı atlat sana anlatırız canım. hem yeni gelenlerde var onlarda öğrenirler o arada.
kizlar karabiberin kilosumu yanlis hesaplanmis,yoksa sabitmi,bi bakarmisiniz,paylastiginiz listeye göre sabit olmasi gerekiyor
* *2.TAKIM 296. ETAP * *
akrep33 ( 64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 ) Sabit
genic ( 59,8 / / / % )
bahiresemanur ( 71 / / / % )
karabiber01 ( 76,6 // /% )
cceylin ( 67,5 / / / % )
banusultan ( 65 / / /% )
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: %
akrep33 ( 64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 )
genic ( 59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33 % )
bahiresemanur ( 71 /71,5/-0,5 / -0,70 % )
karabiber01 ( 76,6/76,5 /0,1 /0,13% )
cceylin ( 67,5 / 67/ 0,5/ 0,74% )
banusultan ( 65 / / /%
* * * 2.TAKIM 296. ETAP * * *
akrep(64,8 / 65,3 / -0,5 / -0,77 % )
genic(59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33 % )
bahiresemanur(71 / 71,5 / -0,5 / -0,70% )
karabier01( 76,5 / 76,5 / 0,1 / 0,13% )
cceylin(67,5 / 67 / 0,5 / 0,74 % )
banusultan( 65 / 65 / 0 / 0 % ) SABİT
misspsi( 61,4 / 59,5 / 0,95 / 1,55 % ) Yeni üye, hedef 55 kg, kilosu 2 ye bölündü.
emilicemre(74,8 / 73,7 / 0,55 / 0,74 % ) Yeni üye, hedef 60 kg, kilosu 2 ye bölündü.
2. Takım Ortalaması : 0,25 %
son durum bu sanırım akrebim gelince kontrol eder.
öyle tabii güzelim.dert veren rabbim merhemini de veriyor ki insanoğlu hayatta kalabilsin.bunu canımsın allah herşeyi bir dengede yaratmış öyle ki insana güç verirken dengede tutacak gerekçe de yaratmış mesela sana çook güzel evlatlar vermiş nasip etmiş senin ayakta durman için gerekçe en büyük en önemli gerekçen ailen birde şöyle bak sana birşey olursa o küçücük cocukların senin çektiğin ızdırabı kaldırıp kaldıramayacağını düşün sensiz hayatın onlara nasıl yansıyacağını düşün canım artık toparlanma zamanı banu herşey bizim için hayatta insanın başına herşey gelir unutamazsın tabi ama kendini de bırakamazsın hayata küsemezsin
canım arkadaşım
akrebim banucum sizlerede nasılsınız bakalım
ben geçen aylarda istemeyerek ayrıldım takımdan özrümü anlatmaya bile fırsatım olmadı benim koca büyük oglana sinirlenip interneti kapattırdı haber sizdenbende şimdi yeni akıllı tel aldım artık net i telden kullanıyorum
geç oldu ama özürdilerim
güzel arkadaşım gelmiş.hoşgeldin gülüm,ne oldu bize böyle ya,bir mezun olmayı beceremedik.turab ta uğradı geçen ay,devam ettiremedi.hoşbulduk canım sagol ablam malum 4 çocuk onunda sıksık neti kesilir gelişmemiş bir ülkede oldugu için herhalde
1 ay önce varis ameliyatı oldum 1 ay iş yapamadım ve yürüyemedim 75 kilodan 79 a çıktımmmmtakımda yer varsa gelebilirmiyim yoksa paylaşım alanından başkabir takımın beni kabul etmesini beklerim
Bu haftaki liste yapma işini başarı ile tamamladın geniccim..Teşekkür ederim ellerine sağlık
Haftaya liste sırası bahirede..
Bu haftaki liste yapma işini başarı ile tamamladın geniccim..Teşekkür ederim ellerine sağlık
Haftaya liste sırası bahirede..
akreeeeppppp ben nasıl paylaşacam paylaşım alanında amirim gibisiiinnn aynıııııı neyse ben bu işi de yaparım dur işi inada bindireyimmm
kızlar hani tatilden önce 3/4 gün harıl harıl bir rapor hazırlıyordum hayatımda ilk defa yapıyorum yapılmış hali de yok elimde diye diye daire başkanı sonra rektöre sonra sayıştaya sunulacağını söylemiştim
korktümduydu :18::18::18::18: daha önce yapmadığın örneği bile elinde olmayayn bütçe raporu alllahhhhhh dedimdiydi rabbime sığındım evellallah beni yalnız bırakmadı
iyi haber yanlışsız gitmiş rapor
daire başk bizim birim için ilk defa hatasız geldi hayret demiş müdüre
müdürde bahocan yaptı da ondan diye cevap vermiş
:119::119::119:
meğer amir hep yanlış yapıyormuş dosya daire başk incelemesinden sonra rektöre gitmeden yeniden düzeltmek üzere birime gönderiliyormuş
akreeeppp öğrendiiimmm bile genice tarif etmişsin yaparım ben yapar
yine mi olmadı acaba bi daha yaptım ama
emilicemre ben de aynı hatayı yapıyordum.
3. sayfadaki track yazan yerde ''weight change'' işaretli onu ''weight'' ile değiştir.o zaman doğru rakamlar çıkacaktır
evet bugünkü menüm:
sabah:1kase müsli+kahve
öğlen:2ymurta+1kk peynir
ara:1 kahve
akşam:ton balığı
aralarda:9 meyve yedim :S biraz abarttım meyve oranını.ama hasta olmaktan korkuyorumbağışıklık sistemim biraz düştü,grip semptomlarım var,ve ayrıca buzdolabında da meyve var,yazık çürümesinlereşim yemiyor meyve,onlar da bana kalıyor P
bu arada hergün 3 litre su içiyorum,yazmayı unutuyorum bazen
ve ders çalışmamın yanında bi kişisel gelişim kitabı okuyorum..
güzel arkadaşım gelmiş.hoşgeldin gülüm,ne oldu bize böyle ya,bir mezun olmayı beceremedik.turab ta uğradı geçen ay,devam ettiremedi.
geçmiş olsun,ameliyat olmuşsun,yürüyüş vermiştir doktorun,variste hareket şart diye biliyorum.kilo da iyi gelmiyor varise dolaşım sorununu arttırdığı için.takıma dönmekle iyi ettin.inşallah faydalı olur sana da.
çocuklar nasıl bu arada.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?