Bence de yaptırma..
Temizlenirken dişin koruma tabakası inceliyor zamanla çatlaklar ve çürüklere neden oluyor canım...
Peygamber efendimiz her abdest öncesi dişini temizler misvaklarmış..Hatta dilinin üzerini bile..
İnci gibi bembeyaz dişleri varmış..Düşünün beş vakit namaz ve diğer nafile namazları öncesi temizlenen dişler nasıl bembeyaz olmasın..Çok önem verirmiş ağız temizliğine..
Ben de bu hadisi öğrendiğimden bu yana her abdest öncesi dişlerimi fırçalıyorum sonrada misvaklıyorum..(Yaklaşık 8 aydır felan)
Alt dişlerimde diş taşı oluşumu vardı dr. temizlenir tekrar olur çaresi yok vücut yapar diyordu..Onlar yok denecek kadar azaldı..
Dişlerimin renginin daha açık olmasını istiyordum dr. diş rengi demişti..
Benim dişlerim şimdi daha beyaz
Hem sünnete uymuş oluyorum hem ağzım dişim tertermiz oluyor
Köyden dün akşam geldikk,cumartesi akşamı kayınvalidem geleceğimizii duyunca hemen ıspanklı pideler açmış,mercimek çorbası yapmışş,neyse sofra kuruldu eltim sürekli bugün ye yarın başlarsın diyorr bu sefer yokkkkk kimse ikna edemez dedim
Yediğim için çok mutlu olacağım ama yedikten sonrada mutsuz olacağım dedim o yüzden lütfen ısrar etme dedim,onlar yediler bende oğlumu doyurdumm saten ben köye gitmeden çorbamı içip gitmiştimm
Neyse sabah oldu,bu seferde köy ekmeğinii dilimleyipp sobada ısıtıp üzerine tereyağ ,tuz yaprak biber serpiyorlar,yine başladı elti hadii ye diye ne olur ısrarr etme dedim,sadece az bir peynir salatalık ve yarımın da küçüğü lavaş yedim ,
kayınvalide sabah aldı önüne mayalı hamuru lavaşlar açmaya başladı yani biz sıkma derizz sobada da ben pişirdim üstelik o burcu burcu konan kokusuna yenilmedimm
kendimle gurur duydum bu haftaa
kızlar bu hafta kesin o 75 görülecekkkkkkkkkk
çok teşekkürler canımmazmini tebrik ediyorum karabiberim, Allah bana da versin
günaydın kızlar.
hayırlı haftalar olsun hepimize.
Köyden dün akşam geldikk,cumartesi akşamı kayınvalidem geleceğimizii duyunca hemen ıspanklı pideler açmış,mercimek çorbası yapmışş,neyse sofra kuruldu eltim sürekli bugün ye yarın başlarsın diyorr bu sefer yokkkkk kimse ikna edemez dedim
Yediğim için çok mutlu olacağım ama yedikten sonrada mutsuz olacağım dedim o yüzden lütfen ısrar etme dedim,onlar yediler bende oğlumu doyurdumm saten ben köye gitmeden çorbamı içip gitmiştimm
Neyse sabah oldu,bu seferde köy ekmeğinii dilimleyipp sobada ısıtıp üzerine tereyağ ,tuz yaprak biber serpiyorlar,yine başladı elti hadii ye diye ne olur ısrarr etme dedim,sadece az bir peynir salatalık ve yarımın da küçüğü lavaş yedim ,
kayınvalide sabah aldı önüne mayalı hamuru lavaşlar açmaya başladı yani biz sıkma derizz sobada da ben pişirdim üstelik o burcu burcu konan kokusuna yenilmedimm
bende bende bir kilo daha vermek istiyorummm
öncelikle herkese günaydınnnnn:) patronlar gelmeden hemen bir selam vereyim dedim :)
ben de senin gibiydim canım bir de benm mayıs ayında nişanım var ne olacak benim bu halim Allahımmm[/B]
çalışkan insanın hali başka oluyor yahuuu
canlar size bişey soracağım. içinizde diş temizlettiren var mı?
diş doktorum bana dişlerini temizleyelim dedi ama annem dişlerindeki aralanmaların diş temizliginden sonra oldgunu iddia ediyor. bu sebeple yaptırma diyo, siz ne dersiniz?
günaydınn canımm
ohhhh ne güzel olmuş bende dün coştum camları sildim ama çok yorulmuşum akşama ateşlendim hastalanıcam diye çok korktum ama bugün iyiyim allaha şükür
canım kızın kaç yaşında 1 çocugunmu var
morelini bozma hafta içi hepbirlikte hallederiz
benim komşumda dukan diyeti yaptı çok zorlandı birde hiç et yemeyen biri ardından hena hastalandı bencede bırakmakla iyi karar vermişsin
geçmiş olsun canımm
ne çalışıyorsun canımslm kızlar
cumartesi pazar dinlendim bol bol şimdi ders çalışıyorum
menülerim salata yedim bol bol öğle ile sabah bir oldu
sabahları omlet çay çok az peynir
akşam öğle
cumartesi
patetes köftesi 1 kase yoğurtla
+1 avuç yerfıstığı
+1,5 litre su
pazar
patetes salatası bol yeşillikli sumaklı acılı +saat 19,35 gibi haşlanmış yumurta
+1 avuç haşlanmış taze nohut
+ yarım avuç yerfıstığı
50 mekik
1,5 litre su
canlar size bişey soracağım. içinizde diş temizlettiren var mı?
diş doktorum bana dişlerini temizleyelim dedi ama annem dişlerindeki aralanmaların diş temizliginden sonra oldgunu iddia ediyor. bu sebeple yaptırma diyo, siz ne dersiniz?
ben de abdestten önce dişlerimi fırçalamaya gayret göseriyorum ama misvağı hiç hayatıma sokmamıştım,bulduğum yerde alayım o zaman :))Bence de yaptırma..
Temizlenirken dişin koruma tabakası inceliyor zamanla çatlaklar ve çürüklere neden oluyor canım...
Peygamber efendimiz her abdest öncesi dişini temizler misvaklarmış..Hatta dilinin üzerini bile..
İnci gibi bembeyaz dişleri varmış..Düşünün beş vakit namaz ve diğer nafile namazları öncesi temizlenen dişler nasıl bembeyaz olmasın..Çok önem verirmiş ağız temizliğine..
Ben de bu hadisi öğrendiğimden bu yana her abdest öncesi dişlerimi fırçalıyorum sonrada misvaklıyorum..(Yaklaşık 8 aydır felan)
Alt dişlerimde diş taşı oluşumu vardı dr. temizlenir tekrar olur çaresi yok vücut yapar diyordu..Onlar yok denecek kadar azaldı..
Dişlerimin renginin daha açık olmasını istiyordum dr. diş rengi demişti..
Benim dişlerim şimdi daha beyaz
Hem sünnete uymuş oluyorum hem ağzım dişim tertermiz oluyor
slm kızlar ancak gelebildim malum kız hasta biraz sağlık ocağına gittik doktorumuz sırtını dinledi bi ağladı bi ağladı içim gitti valla ama şükürler olsun bişeyi yokmuş dişten yapıyomuş bi kaç gece nöbetciyiz artık inşallah kolay geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?