Ooooo rakipler bulunmuşinşallah canım ama seni gözüme kestirdimsana yetişmem lazım
maşallah diyorum başkada bişi demiyorum
ben kesin dayanamaz yerdim süpersinnn
90dk yürüyüşümü yaptım eve zor düştüm çok acıkmıştım 2 közlenmiş kırmızı biber 2 kş yogurt 1 dl kp ekmegi yedim
günaydın kızlar .............
tıkanmış bir halde buralardayım yine . birkaç güne kadar geçecek inşallah.
kızlar koşarak geldim işten beyazlarım makineye atımıştım sabah yıkamaış hamarat kızım sağ olsun gelir gelmez astım balkona sabaha karşı kalkıp toplamam lazım burası küçük yer malum iç çamaşırı balkonda olmaz
çamaşır asarken mercimek ve pirinç koydum ocağğa haşladım şimdi çorba yapıp içecem ve ardından derese geçecem kızlar bugün yds ye başvurdum yabancı dil sınavı nisan da sınav var bakalım hayrı olsun kızlar benim cayır cayır ders çalışmam larzım
teşekür ederim canım kızım 10 aylık 1 tane çocuğum var
slm kızlar ancak gelebildim malum kız hasta biraz sağlık ocağına gittik doktorumuz sırtını dinledi bi ağladı bi ağladı içim gitti valla ama şükürler olsun bişeyi yokmuş dişten yapıyomuş bi kaç gece nöbetciyiz artık inşallah kolay geçer
ohhh hamarat hatunkızlar koşarak geldim işten beyazlarım makineye atımıştım sabah yıkamaış hamarat kızım sağ olsun gelir gelmez astım balkona sabaha karşı kalkıp toplamam lazım burası küçük yer malum iç çamaşırı balkonda olmaz
çamaşır asarken mercimek ve pirinç koydum ocağğa haşladım şimdi çorba yapıp içecem ve ardından derese geçecem kızlar bugün yds ye başvurdum yabancı dil sınavı nisan da sınav var bakalım hayrı olsun kızlar benim cayır cayır ders çalışmam larzım
dünkü menüm:sabah kalkınca:1elma+kahve
kahvaltı:1dom.+1sal+1biber+1haşlanmış yum.+2 kepekli ekmek+1kk peynir
ara:elma,bitki çayı
öğlen:2kepekli ekmek+1kase yoğurt
ara:1madalina
aakşam.1kase çorba,salata+5tane küçük köfte+2kepekli ekmek
arada:1şekerli çay
evet buldummzulaley rakibini buldu.
bomba gibi başladım diyorsun.:
valla pek azimliyim ama inşallah fosdiye sönmemOoooo rakipler bulunmuş
bayanlar herkese selamlarr daha totomu yeni yere koyabildim gözlerim deli gibi agrıyo artık bilgisayar yazı vs görmek istemiyorum o hale geldim. çok sevdigim kitaplarımı bile okumaz oldum sırf yazı görmiyim die. Ama yine de küçük mucizeler dükkanını okumaya devam ediyorum.
Geçmiş olsun canım...slm kızlar ancak gelebildim malum kız hasta biraz sağlık ocağına gittik doktorumuz sırtını dinledi bi ağladı bi ağladı içim gitti valla ama şükürler olsun bişeyi yokmuş dişten yapıyomuş bi kaç gece nöbetciyiz artık inşallah kolay geçer
ben de abdestten önce dişlerimi fırçalamaya gayret göseriyorum ama misvağı hiç hayatıma sokmamıştım,bulduğum yerde alayım o zaman :))
bir de baktım böyle olmuyor spor salonuna başlıyorum bu akşam, spor salonu dediysem çok sıkı değil ama yine de yarım saat 1 saat yürüyüş yapsam kardır. sırf bayanların gittigi bi salon var burda ona yazıldım. nişana kadar biraz veremicek miyim ben ya
Sana kızmaya başlıyorum artık benbu ne yaa hep aynı şeylerimi okicam böyle sanki 10 çocuk kaynana kayınbaba koca arasında mekik dokuyan birini görüyorum karşımda..
Bugün akşam çıkışta en yakın eczaneden al hemen omega3 ünü.. Yedikleriniide tek tek tek yaz buraya ve sporlarınıda
Bu hafta senin başında bittim canım zorla kaşındın hadi bakalım
Yok ben hırsımı alamadım..Sen yaz şu telini de özelden..
Bakalım nişana kadar nasıl zayıflanılıyomuş görsün millet
Aysun Gültekin Erzurum Dağları Kar ile Boran - YouTube
kızlar bu şarkı benden gelsin akşam dinleyip ağladım psikoloji şu
ben ders çalışıyordum geometri o zamanlar kpss b gurubuna hazırlanıyordum
aniden bir akşam tl geldi 14 subat günü
o da bir köyde vekil öğretmenlik yapıyor tl çekmiyor köyün yolu yok suyu yok
o dedi amca oğlu ......boşver dedi onu gel benle evlen ....
onun hayatında başkası var dedi
işte dün akşam iyice anladım ki
ben uzun zamandır ders neden çalışamıyorum
derse oturunca aklıma hep o gece hep o an geliyor
benim için büyük bir şok tu
onu aradım insan gibi sordum ama 3 gün sonra ulaşabildim
anca
sen dedi nerden biliyorsun
kim söyledi ???????
aslı varmış :2::2::2:
ben yoksa çooktan yükseği yapmıştım su an dr yapıyor olurdum kesin aklımı karıştırdııııııı
çok geçmiş olsun emilicemre,Rabbim şifa versin
bugün kızım iyi olunca sabah yarım saat yürüdüm yarım saatte parkta spor yaptım
Meyveli yoğurt hazır olanlarındanmı..Eğer öyleyse sakın yeme..Normal menü yesene..Bol salata ve 1 porsiyon yemek ve yoğurt mesela..Spora gidicen çünkü..valla sıkıştırın beni zayıflamam lazım
enerjim hiç yok, hep bi yorgunluk dolayısıyla hareketsizlik, isteksizlik.
yapacak çok şey var ama yapacak adam yok ortada.
bu sabah kahvaltıda: 1 bardak süt, 1 su bardağı kadar müsli
ara öğün:1 kahve
öğlen: 1 kase çorba, salata, 3 ızgara köfte, yarım kazandibi
akşama sadece meyveli yogurt yiyip spora gitmeyi planlıyorum.
yardım edinnnnnnn
Evlenmek istediği gencin amcasının oğlu canım..bahocan bir dk ben anlamadım şimdi amcanın oglu mu benle evlen dedi
bu erkekleri naapmalıııı çok iyi biliyorum ben
Tatlım 9 lu çay var aktarlarda oluyor ondan kullanabilirsin..İçinde güzel bitkiler var tatlıya karşı isteksiz oluyosun..Dr a da sor omega3 kullan canım..kaptancıgım bir de ben omega-3 kullanamıyorum. içinde antitrombotik var onun. özetle pıhtılaşmayı engelleyici şeyler var. bende malum ameliyat ve trombosit hastalıgımdan dolayı kullanamıyorumyakın zamanda sormadım doktoruma ama önceden içme gerek yok demişti:S
kızlar merhaba;
öncelikle burda çok güzel zamanlar geçirdik ve bi anda hayatımın alt üst olmasından dolayı hem burdan hemde sosyal hayatımdan tamemen uzak kalmıştım yaşadığım şeyler şimdi düşününce çok kötü gelmiyor belki ama o günleri yaşarken herşey çok zordu beni tekrar aranıza alır mısınız ? burdayken herşey daha kolaydı ben akrebim bahocan ve arzumun destekleriyle çok gzüel kilo vermiştim burayı ve hepinizi çok özledim ...
Meyveli yoğurt hazır olanlarındanmı..Eğer öyleyse sakın yeme..Normal menü yesene..Bol salata ve 1 porsiyon yemek ve yoğurt mesela..Spora gidicen çünkü..
Evlenmek istediği gencin amcasının oğlu canım..
Tatlım 9 lu çay var aktarlarda oluyor ondan kullanabilirsin..İçinde güzel bitkiler var tatlıya karşı isteksiz oluyosun..Dr a da sor omega3 kullan canım..
Oooo kimler gelmiş hoşgeldin canım..
Evlenmek istediği gencin amcasının oğlu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?