Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bayanlar herkese selamlarr daha totomu yeni yere koyabildim gözlerim deli gibi agrıyo artık bilgisayar yazı vs görmek istemiyorum o hale geldim. çok sevdigim kitaplarımı bile okumaz oldum sırf yazı görmiyim die. Ama yine de küçük mucizeler dükkanını okumaya devam ediyorum.

bahocancım maşallah sanaaa

hazır seni bulmuşken birşey soracagım kuzu, bu sistem değişikliğinden sonra konularda da değişiklik oldu mu? yani yds konularında? soru dağılımı vs değişti mi bilio musun, kpds dekiyle aynı mı olacak

bir de baktım böyle olmuyor spor salonuna başlıyorum bu akşam, spor salonu dediysem çok sıkı değil ama yine de yarım saat 1 saat yürüyüş yapsam kardır. sırf bayanların gittigi bi salon var burda ona yazıldım. nişana kadar biraz veremicek miyim ben ya

teşekür ederim canım kızım 10 aylık 1 tane çocuğum var

allah bagışlasın canım rabbim saglıklı uzun ömürler versin
ohhh ne güzel o şimdi misgibi bebek kokuyordur emziriyormusun canım emiyorsa daha rahat kilo verirsin
geçmiş olsun diş çıkması felaket yavrular perişan oluyorlar

ohhh hamarat hatun
rabbim zihin açıklıgı versin inşallah kazanırsın

süper süper menü

zulaley rakibini buldu.

bomba gibi başladım diyorsun.:
evet buldumm yetişmem lazım hatta geçmem lazım

Ooooo rakipler bulunmuş

valla pek azimliyim ama inşallah fosdiye sönmem

işin zor canım allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun canım...
ben de abdestten önce dişlerimi fırçalamaya gayret göseriyorum ama misvağı hiç hayatıma sokmamıştım,bulduğum yerde alayım o zaman :))

Düşününce çok mantıklı buldum canım..Düşünsene her hangi bir görüşmemizde bile kendimize özen gösteririz dişlerimizi mutlaka fırçalarız..
Büyükler büyüğünün huzuruna duruyoruz...

Sana kızmaya başlıyorum artık ben bu ne yaa hep aynı şeylerimi okicam böyle sanki 10 çocuk kaynana kayınbaba koca arasında mekik dokuyan birini görüyorum karşımda..
Bugün akşam çıkışta en yakın eczaneden al hemen omega3 ünü.. Yedikleriniide tek tek tek yaz buraya ve sporlarınıda
Bu hafta senin başında bittim canım zorla kaşındın hadi bakalım
Yok ben hırsımı alamadım..Sen yaz şu telini de özelden..
Bakalım nişana kadar nasıl zayıflanılıyomuş görsün millet

valla sıkıştırın beni zayıflamam lazım

enerjim hiç yok, hep bi yorgunluk dolayısıyla hareketsizlik, isteksizlik.

yapacak çok şey var ama yapacak adam yok ortada.

bu sabah kahvaltıda: 1 bardak süt, 1 su bardağı kadar müsli
ara öğün:1 kahve
öğlen: 1 kase çorba, salata, 3 ızgara köfte, yarım kazandibi

akşama sadece meyveli yogurt yiyip spora gitmeyi planlıyorum.

yardım edinnnnnnn

bahocan bir dk ben anlamadım şimdi amcanın oglu mu benle evlen dedi

bu erkekleri naapmalıııı çok iyi biliyorum ben

kızlar dünden beri internetin acizliğine uğradım açılmadı bi türlü bu sayfa ancak şimdi açıldı neyse dünkü menümü yazayım
sabah 2 bardak su
1 yumurta,4 zeytin,az peynir,1 dilim ekmek,2 fincan çay
ara 1 elma
saat 4 gibi 2 adet biber dolması,1 kase yoğurt
akşam 1 muz
2 fincan çay 1 avuç çekirdek
2 fincan rezene
3 litre su
kızı sağlık ocağına götürdüm getirdim derken geç yedim öğleni bu arada yürüyerek gittim geldim toplam 1 saat kuçağımda çocukla yürümüş oldum yani

kaptancıgım bir de ben omega-3 kullanamıyorum. içinde antitrombotik var onun. özetle pıhtılaşmayı engelleyici şeyler var. bende malum ameliyat ve trombosit hastalıgımdan dolayı kullanamıyorum yakın zamanda sormadım doktoruma ama önceden içme gerek yok demişti:S

kızlar merhaba;

öncelikle burda çok güzel zamanlar geçirdik ve bi anda hayatımın alt üst olmasından dolayı hem burdan hemde sosyal hayatımdan tamemen uzak kalmıştım yaşadığım şeyler şimdi düşününce çok kötü gelmiyor belki ama o günleri yaşarken herşey çok zordu beni tekrar aranıza alır mısınız ? burdayken herşey daha kolaydı ben akrebim bahocan ve arzumun destekleriyle çok gzüel kilo vermiştim burayı ve hepinizi çok özledim ...

Meyveli yoğurt hazır olanlarındanmı..Eğer öyleyse sakın yeme..Normal menü yesene..Bol salata ve 1 porsiyon yemek ve yoğurt mesela..Spora gidicen çünkü..
bahocan bir dk ben anlamadım şimdi amcanın oglu mu benle evlen dedi

bu erkekleri naapmalıııı çok iyi biliyorum ben
Evlenmek istediği gencin amcasının oğlu canım..
Tatlım 9 lu çay var aktarlarda oluyor ondan kullanabilirsin..İçinde güzel bitkiler var tatlıya karşı isteksiz oluyosun..Dr a da sor omega3 kullan canım..

Oooo kimler gelmiş hoşgeldin canım..

Danone Activia die bi yogurt kaptancım, altında sade yogurt var, kapağının iç kısmına meyveli müsli koymuşlar, onu karıştırıp yiyosun yanlş bakmadysam 220 cal. filandı.Zararlı mıdır ki bu??

Normal menü olayı şöyle... ben 17.30 da işten çıkıp servise biniyorum, 18.15 gibi semtime ancak varmış oluyorum kaptanım. indikten sonra salona yürümem 15 dk sürer. kısacası 18.30-18.40 gibi salonda olurum. 1 saat spor yapsam, 19.40 oldu. 15-20 dk.da da eve gelsem 20.00 oldu.

yemek olayını ben de düşünüyorum nasıl yapsam... yogurdu serviste rahatça yiyebilirm die düşündüm yada spora bişey yemeden gidip, eve dönünce hafif salata yiyecegim.
sen ne dersin?

Son düzenleme:
Evlenmek istediği gencin amcasının oğlu canım..

kaptanım sana komik bişy söyliyim:))
sen gencin amcasının oğlu yazmışsın ben onu genic'in amcasının oğlu anlıyorum :)))

şimdi anladım... üzülme be bahocan, rabbim döndürdüyse vardır bi hayır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…