Eki Görüntüle 646025
burdada 74.8 kiloyumm canlarımm,oğlumla sitemizin önüdeki parka çıkardığımda çekildimm
merhaba kızlar.
3 gündür hiç kıpırdamadan yatıyordum.tamamen hareketsiz kaldım bu sefer.ağrı dayanma sınırımın ötesindeydi,ilaçlar etki etmedi.
doktorum ameliyatı kabul etmedi ki ona seve seve razıyım bu ağrıyı çekmektense.bugün ancak öğleden sonra yavaşladı,ilk kez ayağa kalktım,dünya varmış yarabbim.
yeni yürümeyi öğrenen bebekler gibiyim,tuvalete bile eşimle gittim.allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.
çok oturamayacağım,biraz daha toparlayınca yazarım yine.
kızlar ders için uyandım bugünki menümü yazıyorum
sabah
sade kahve
ara yok
öğle
1 kase çorba
1 kase barbunya
1 porsiyonn pilav
akşam
3 yk bezelye
5/6 çatal pilav
3/4 saat sonra süt
çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun motosikletten kazası çokfena allah korumuşBugün benimde teyzemin oğluna köyde motrsiklet kullanırken araba çarpmış ve uçmuş arabanın üstünden,çenesi kırılmış 2 yerden ,kozan devlet hastanesi adanaya göndermiş hemen gittim hastaneye ameliyata aldılar 5 saat sürdü,kuzum ya yüzü okadar şişmişki sanki o değildii,iyikii canına birşey olmadı daha 19 yaşında
dogru çocugu biryere bırakamassın yanında olsa hiç olmaz bencede mantıklı koşu bandıo evreyi geçmişim ben güzelim,l3,l4 iki adet arkadaşlar.
bacaklarım uyuşuyor,ilaçlar kesmiyor ağrısını,dinlenmek ve yürüyüş iyi geliyor.
iki gündür yürüyüş bandı düşünüyorum bu yüzden.
ufak bebe olunca nasıl çıkıp yürüyeceksin ki dışarıda.en mantıklısı bu gibi geldi.
maşallah canımcım yaşıt sayılırız bende 30 ben bekarım ama 35 olduğumda 3 üz üm olur inşallahda 3 çocuk anası olrum amiiinnnn
cumaya görüşürüz cancazımmmmmmzulaley rakipmisin kızııııımmmmm sinir oldum senin yürümen benim yürüyememe durumuma görürsün sennnnzulaley beni geçemezzzz
vbahirecim hatırlatmışken sporumuda yazayım
290 dk yürüyüş
hııı eşimle her akşam yürüyüşe çıkıyoruz onları saymıyorum çünki yavaş yürüyor eşim
yok canımcım benim miğdemde probl yoksa diğer yerlerimde de yoktur taş gibiyiiim taşşşşkız sabah sabah kahve tansyonunu düşürmüyo mu seninnnn
çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun motosikletten kazası çokfena allah korumuş
dogru çocugu biryere bırakamassın yanında olsa hiç olmaz bencede mantıklı koşu bandı
valla güzel çözüm 30 evlen 3 çüz dogur bizyıllardır dogur büyyüt diye ugraşmışız
bende 3 matta 31 oldumkızlar bana 30 lu rakamlar çok agır geliyooo ben 3 çocuk annesi olsamda daha kendimi 20 li lerde hissediyorum
ne kadar pratiğim değilmi
cumaya görüşürüz cancazımmmmmmdünde 80 dk yürüdüm cumaya karabibere yetişmem lazım geçemem ama yakınlarında olayım yeter
Ev yufkasını ben de severim.dün 30dk tempol yürüyüş yaptım
sabah:müsli
öğlen:barbunya+yarım ev yapımı yufka
akşam:2yumurta+yarım yufka
aralarda:5meyve+10kayısı+1kahve
kızlarrr sizleri özlemişimm <3
vbahirecim hatırlatmışken sporumuda yazayım
290 dk yürüyüş
hııı eşimle her akşam yürüyüşe çıkıyoruz onları saymıyorum çünki yavaş yürüyor eşim
ben yürüyüşe çıktımmı tamam doymak bilmem ama evde yarım saat spor yapamammaşallahh ne kadar çok yürümüşsünüz neredeyse 5 saat
cumadan beri 1 gün yürüyemedim ama ertesigün 2 saat yürüdümkız sen 4 gündür yürüyürmusun kiiii
akrebim sen eskilerdende bilirsin beni ozamanda en az 60 dakka ençok 120 dakka yürürdüm artık sıkıldım kilolardan vermek istiyorum bir an önce 70 şi bir görseydimTatlım eminmisin 5 saatmi yürüdün?
kızlar birde benim güneşe alerjim var baharda yürüdüm yürüdüm yazın asla yürüyemem güneş dogmamış yada batmış olması lazım ozamanda fırsat olmuyor
dün bile hafif güneşliydi hava yürüyüşten sonra ellerim ve yüzüm çok kaşındı ve şişti
ben şimdi yine yürüyüşe gidiyorum ama bugün 1 saat yürücem sonrada arkadaşla kemeraltı çarşısına gidicez
Bir seferde kurtulacaksınn yani bahirecimmmaşallah canımcım yaşıt sayılırız bende 30 ben bekarım ama 35 olduğumda 3 üz üm olur inşallahda 3 çocuk anası olrum amiiinnnn
çok geçmiş olsun akreppSana da geçmiş olsun canım..
Dün de benim kız rahatsızlandı..Pazar akşamı ateşlendi..Babası dr a götürdü boğazı kızarmış..Gitmedi okula..
eşekkür ederim mispiikarabiberciğim değişi harikaaa:)) tebrikler:))
hadii hep birlikte başaracağızz ceylincimmkarabiberimm maşallah sana yahuuu farka bakk resmen 10 yaş gençleşmişsinnndarısı başımızaaa
çok çok geçmiş olsun banucum ne oldu ki ben bişey mi kaçırdım soruyorum ama haberim yok vallahi
harikaaa hareketler yapmışsınn,bende leslie sansone 5 mil yaptım az öncee,dünkü sporum:
1,8 km yürüyüş
3 km bisiklet
40 düz mekik
40 sağ çapraz mekik
40 sol çapraz mekik
20 kalça havada bacak yukarı
20 bacak ileri (alt karın kasları için)
yarım saat kadar da hocanın belirlediği aletlerde iç bacak, arkla bacak, kalça hareketleri
ben yürüyüşe çıktımmı tamam doymak bilmem ama evde yarım saat spor yapamam
cumadan beri 1 gün yürüyemedim ama ertesigün 2 saat yürüdüm
akrebim sen eskilerdende bilirsin beni ozamanda en az 60 dakka ençok 120 dakka yürürdüm artık sıkıldım kilolardan vermek istiyorum bir an önce 70 şi bir görseydim
ben yürüyüşe çıktımmı tamam doymak bilmem ama evde yarım saat spor yapamam
cumadan beri 1 gün yürüyemedim ama ertesigün 2 saat yürüdüm
akrebim sen eskilerdende bilirsin beni ozamanda en az 60 dakka ençok 120 dakka yürürdüm artık sıkıldım kilolardan vermek istiyorum bir an önce 70 şi bir görseydim
akrebim kızın nasıl oldu canım. geçmiş olsun prensese.
yüksek faktörlü koruyucular süreseniz acaba işe yarar mı ki...
inşallah canım hepimiz yürüyelim hatta haftaya spor yarışması yapalım nedersinizmaşallah bir yürüyüştür gidiyor hadi zulaley bize de bulaştır sen yürü bizde spor yapalım.
haydi kızlar hava burada rüzgarlı ama güzel bir güneş var.
oy maşallah sıkılıyormusunn 2 saat yürümektenn
Tatlım birden yüklenme kendine..Her gün düzenli yaparsan zaten bir ömür boyu sağlıklı olursun..En az 60 dk tabii..
Harikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?