Bak bak baakk büsürü de iş yapmış boşuna ümitlenmişimbi kerem genic günahıma gitme dün eve gittim bir güzel birşeyeler atıştırdım hemen durmadım balkonda çamaşır topladım dürdüm kaldırdım ütülerimi bitirdim sonra sobanın kulünü dışarı boşalttım çöpe kadar yürüdüm sonra odunluktan kömür taşıdım
banyoya girdim duşumu aldımmm tüm evi sildim vileda ile sonra net açıktı zaten fak bir arkadaşımla uzun zamandır konuşmuyordum baya bir sohbete daldıkkk saat 10 dan sonra uyudum aslında nette çok sohbet etmemem lazım galiba zaman sorununu bende yaşıyorum günümüzün sorunu zamansızlık
Geçmişi okudum,zülaleycim dün yürüyüşe çıktım daha sonra fırsat buluncada jiiliian hareketlerinii yaptımm
regl bu hafta bitti ve gerçek kilom ortaya çıktı bugün 73.7 geldim ve çok mutluyum
grup olarak ben zulalel arkadaşla beraberim,hadi arkadaşımm bu haftada güzel kilo vermeler bekliyorum senden
bi kerem genic günahıma gitme dün eve gittim bir güzel birşeyeler atıştırdım hemen durmadım balkonda çamaşır topladım dürdüm kaldırdım ütülerimi bitirdim sonra sobanın kulünü dışarı boşalttım çöpe kadar yürüdüm sonra odunluktan kömür taşıdım
banyoya girdim duşumu aldımmm tüm evi sildim vileda ile sonra net açıktı zaten fak bir arkadaşımla uzun zamandır konuşmuyordum baya bir sohbete daldıkkk saat 10 dan sonra uyudum aslında nette çok sohbet etmemem lazım galiba zaman sorununu bende yaşıyorum günümüzün sorunu zamansızlık
Bak bak baakk büsürü de iş yapmış boşuna ümitlenmişim
Amanınnnn siz epey iddialısınız sanırsam bu hafta..
Geniiiiiiic eşimmmsiiiiiiiiiiiiinn
kız varya senin bu yazdığını okuduktan sonra önüme gelen 2 tane minik ekleri elimin tersiyle ittim. sen bana cuma günü ısmarlarsın ne de olsa biz bunları geçtikten sonra
Yaa özellikle bahireyi geçme sevdası öğle yemeğini yedirmedi bana..
Öğle yemeğim kabak çekirdeği, sade soda, yarım simit..
kız varya senin bu yazdığını okuduktan sonra önüme gelen 2 tane minik ekleri elimin tersiyle ittim. sen bana cuma günü ısmarlarsın ne de olsa biz bunları geçtikten sonra
yaaaa sizi sinsi tospalar siziiiii kızıııımmm yemeden kilo verilmeeezz bana soda deme miğdeme kramp giiryor soda içemiyorum da
ben bugünki menümü yazayımm
sabah
kahve yarım simit
ara şekersiz çay
nescafe
öğle
1 porsiyon çorba
1 porsiyon sebze yemeği
akşam
haşlanmış karnıbahar çok az ton balığı 2 yk dolusu tavuk göğüsü haşlanmış didilmiş 2 yk kısır turşu kısırı komşum göndermiş kızlar
şimdi de çay demleyecemmm ohhh birgüzel içerimhadi gelin beraber olsun komşulaaaarrrr
yenemezsiniz beniiiiii
ceyliiiin bak arkadaşlarınla yemeğe falan gitme
yarın öğle de haşlanmış ıspanakla yoğurt yiyeyim yemek için önce hazırlayayım da görün sizzz
kızlar akşam çok yoğundum çok misafirim vardı doğrusu
komşu çocuğu göndermiş ders çalıştırmaya
daha öncede gönderdiydi
başımdan savdıydım
ya öyle istek varkı tamam dedim pesçocaaaa matematik çalıştırdım 1 saat
birdaha gelirse ders saati ücreti bilen varsa yazsın
özel eğitmenlik teklif edecem komşuya
neyse az sonra netime talip komşu geldi uğraştı açmaya şife kabul etmedi onun bil
tanıdık bil varmış çağırdı birazdan da onlar gelebilir
daha yeni kıçım yer yüzü gördü yaff
ahahahaha bahireeeeeeeeee
Vayy bee bu saatte yer gördü diye şikayet ediyosun da bacım bizimkisi ne yapsın..
Bu saatler en yoğun koşturmacalı saatler düşün yani 22:00 civarı namaz saati koyduk ya o zamanlarda namazda oturabiliyorum ve ufff ne dinleniyorum her oturduğumda sızlıyor ve rahatlıyor resmen bacaklarım sonrası da içersem çay içmek için oturuyorum işte..
Yani şükret haline zuzummm beterin beteri var ya daa şu an için güzellik diyelim biz buna nedenmi sen oturarak şişerken ben koşturaraaakk eritiyorummmmmmmm
Niyeki ??Günaydın herkeseeeeee:) hadi bakalımmm şarkı söylüyoruzz hopluyoruz zıplıyoruzzzz
bugün enerji topladım kuzuuuu bende yardım ederim sana
Niyeki ??
Tamam tamam çok gıcığımmm
bak burda kaldımmm..Nasıl yardım edicenkiha sihirli bir değnek edindi isen bilemem ve çok minnettar kalırım
şarkı söylüyoruz dedim işte o kaaa
müzik olunc ainsanın içi bi enerji doluyo hareket edesi geliyo, en azından bende böyle oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?