Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evvvettt ceylinim devvvvaaammm hadi gösterelim şu akreple genice biliyorsun onlar çift bizde çift olduk yanlış mı biliyorum :44::44::44: akreeepp şu listeyi birdaha yayınlaaaa kim kimin arkadaşıydı unuttum valla
Kız zaten kaç kişi kaldıkki??
Ben ve genic
Sen ve ceylin
Karabiber ve zulaley
Pöff menünü hiç beğenmedim canım

akreeeepppp
buradan sana sesleniyorum canım kaptanım kıskanç kaptanım dinleeeeeee
amir fark etti sen gene mi zayıflama sevdasına girdin dedi yok dedim o nerden çıktı dedim
yemekhanede değildin dedi
kız demekki yemekhanede ben her ne kadar kabul etmesemde baya dikkat çekiyormuşum bööönn öyle yemeğini evden getirdim tıpkı bundan sonra getireceğim gibi
hadi bakalım bu ay içinde 4 kg verelim kızlar
varmısınızzz
akreeppp cadısııııı
genic gacısssııı
ceynur güzelliii
zulelayyyy yürüme delisiiiii
karabiberiiimmmmmmmmm

Hadi bakalım kim tutar bizii

sen varya birtanesin akreeeppp
yalnız saat 8,30 da fenalık geçiriyordum kendime güvenemedim 1 kase çorba içtim bilgine
yalnız yaşayına insan güvenemiyor öyle canına falan

birde ben ders çalışıyorum ya neyse kızlar derse dönmeliyiim
hadi iyi geceler yarın görüşürüz bayssss

valla sen mi ben mi bilemeyeceğim ama bu hafta içimde ne istediğini bilmeyen bir ben var bu duruma dur deme vaktim ne zaman olacak diye düşünmek istemiyorum.

neyse boşverin bunu kızlar yeni bir kitap bitirdim tadından yenmeyecek türden tavsiye ederim şiddettle.

Meave Binchy-Aşk Mutfakta Pişer

2 gündür yüzümde sivilce çıktı ben böyle dolanıyorum ortalıkta

aman ne sinir bozucu. zaten kimsede bu ara sesin soluğun çıkmıyor diyor ona bile omuz silkiyorum canım konuşmak istemiyor.

pöff vitaminlerimi almayı unuttum yine neyse aklıma gelmişken alabilirim.

2 gündür yüzümde sivilce çıktı ben böyle dolanıyorum ortalıkta

aman ne sinir bozucu. zaten kimsede bu ara sesin soluğun çıkmıyor diyor ona bile omuz silkiyorum canım konuşmak istemiyor.

seni sivilce yıldıramaz ben biliyorum sen de biliyorsun değilmi kuzzzuuuu

aman tanrım sıcacık dumanı üstünde çikolatalı ve antep fıstıklı tulumba tatlısı geldi. oyy oyy oyyyyyy. bugün perşembe yarın cuma...

yok yok ben kendim için şöyle koca bir kutu alıp yerim akşam ama bugün asla :2::2::2:

benim burdan kaçmam lazım....

ben gider

Ben de şu an - her şe seninle başlar/ mümin sekman- okuyorum..

Aa tulumba tatlısını biliyorum ama bu şekilde olanınını hiç görmedim..

merhaba kızlaar hakkınızı helal edin valla hiç ugrayamadım pazartesiden beri okadar yogunumki anlatamam 4 gündür misafir agırlıyorum şimde mutfakta dag gibi bılaşık beni bekliyor yarında misafirim var haftaya daha sakin olucak inşallah bol bol görüşücez özledim sizleri

yarın tartılmayı unutma tatlım....... bu kargaşada hatırlatmak istedim..

Aa tulumba tatlısını biliyorum ama bu şekilde olanınını hiç görmedim..

uffffffffff bir yesen bir tadına baksan varya müthiş hatta ben nescafelisine de bayıldım ................

buraya gelirsen yeriz her çeşitinden canım. burada sadece tulumba tatlısı yapan biryer var müthiş hepsi....

Ben de merak ettim seni canım..Bir haftaya sığdırmasaydın keşke tüm misafirlerini zor olmuş senin için..

Hadi yaa oranın tulumba tatlısı meşhur anlaşılan..Ahh canım benim gelirim inş.. Hem yeriz, hem de zayıflarız burdan birilerine duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…