Kız zaten kaç kişi kaldıkki??evvvettt ceylinim devvvvaaammm hadi gösterelim şu akreple genice biliyorsun onlar çift bizde çift olduk yanlış mı biliyorum :44::44::44: akreeepp şu listeyi birdaha yayınlaaaa kim kimin arkadaşıydı unuttum valla
Pöff menünü hiç beğenmedim canımburadan akrebe sesleniyorum
Don't Think (Atiye) - YouTube
bu şarkı eşliğinde kızın yaptığı hareketlerle bir güzel oynadım dün
bööön ise aerobik günü kalça harkeketleri ve yer hareketleri
menülerim
sabah
kahve + 1 tane haşlanmış yumurta
ara
5/6 yk ev yoğurdu kavonozla getirdim okula
öğle
yemekhaneyi kullanmadım onlarda şaşırdı hemde sevdiğim yemekleri yapmışlar
heycan aksiyon bekliyorlarmış benden
umursamaz tavrıma şaşırdılar
karnıbahar haşlama
didilmiş tavuk göğsü bolca
yoğurt
ara
portakal yiyecem
akşama
yoğurtlu ıspanak kuzuuuuuuu
:))
akreeeepppp
buradan sana sesleniyorum canım kaptanım kıskanç kaptanımdinleeeeeee
amir fark etti sen gene mi zayıflama sevdasına girdin dedi yok dedim o nerden çıktı dedim
yemekhanede değildin dedi
kız demekki yemekhanede ben her ne kadar kabul etmesemde baya dikkat çekiyormuşum bööönn öyle yemeğini evden getirdim tıpkı bundan sonra getireceğim gibi
hadi bakalım bu ay içinde 4 kg verelim kızlar
varmısınızzz
akreeppp cadısııııı
genic gacısssııı
ceynur güzelliii
zulelayyyy yürüme delisiiiii
karabiberiiimmmmmmmmm
İşte benn
Günaydın herkeseee
İşte benn
2 gündür yüzümde sivilce çıktı ben böyle dolanıyorum ortalıkta
aman ne sinir bozucu. zaten kimsede bu ara sesin soluğun çıkmıyor diyor ona bile omuz silkiyorum canım konuşmak istemiyor.
seni sivilce yıldıramaz ben biliyorum sen de biliyorsun değilmi kuzzzuuuu
valla sen mi ben mi bilemeyeceğim ama bu hafta içimde ne istediğini bilmeyen bir ben var bu duruma dur deme vaktim ne zaman olacak diye düşünmek istemiyorum.
neyse boşverin bunu kızlar yeni bir kitap bitirdim tadından yenmeyecek türden tavsiye ederim şiddettle.
Meave Binchy-Aşk Mutfakta Pişer
aman tanrım sıcacık dumanı üstünde çikolatalı ve antep fıstıklı tulumba tatlısı geldi. oyy oyy oyyyyyy. bugün perşembe yarın cuma...
yok yok ben kendim için şöyle koca bir kutu alıp yerim akşam ama bugün asla:2::2::2:
benim burdan kaçmam lazım....
ben gider
merhaba kızlaar hakkınızı helal edin valla hiç ugrayamadım pazartesiden beri okadar yogunumki anlatamam 4 gündür misafir agırlıyorum şimde mutfakta dag gibi bılaşık beni bekliyor yarında misafirim var haftaya daha sakin olucak inşallah bol bol görüşücez özledim sizleri
Aa tulumba tatlısını biliyorum ama bu şekilde olanınını hiç görmedim..
Ben de merak ettim seni canım..Bir haftaya sığdırmasaydın keşke tüm misafirlerini zor olmuş senin için..merhaba kızlaar hakkınızı helal edin valla hiç ugrayamadım pazartesiden beri okadar yogunumki anlatamam 4 gündür misafir agırlıyorum şimde mutfakta dag gibi bılaşık beni bekliyor yarında misafirim var haftaya daha sakin olucak inşallah bol bol görüşücez özledim sizleri
uffffffffff bir yesen bir tadına baksan varya müthiş hatta ben nescafelisine de bayıldım ................
buraya gelirsen yeriz her çeşitinden canım. burada sadece tulumba tatlısı yapan biryer var müthiş hepsi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?