* *2.TAKIM 300. ETAP * * *
akrep(64,9 / 66,1 / -1,2 / -1,85% )
genic(59,2 / 59,2 / 0/ 0 % ) Sabit
bahiresemanur(71,5 / 70,7 / 0,8 / 1,12% )
karabiber01( 74,8 / 72,6 / 2,2 / 2,94% )
cceylin(66 / / / % ) Tartısı bozulduğu için bildirimde bulunamadı.
misspsi( 60,3 / / / % ) İzinli
zulaley ( 75,4 / 75,4 / 0 / 0,00% ) Sabit
2.TAKIM ORTALAMASI : 0,32 %
ortalamamız hanımlar.
bahire ve karabiberi canı gönülden tebrik ederim....
merhabalar hoşbulduk teşekkürederimHoş geldin canım
hoşbulduk ben antalyada oturuyorum evliyim 2 çocugum var 30yaşındayın 72kıloyum vermem gereken 10 kılom var şimdilik tabi
hoşgeldin zuuzuuu kendini tanıtsana çalışıyormusun nerelisin evlimisin kaç çocuğun var ...
merhabalar hoşbulduk teşekkürederim
hoşbulduk ben antalyada oturuyorum evliyim 2 çocugum var 30yaşındayın 72kıloyum vermem gereken 10 kılom var şimdilik tabi
kız senle çift olsaydık varya ezilmişti eziklerBugünde dahil olmak üzere çok yoğunumm
annemin teyzesi aradı geleceklermişş,sabahtan beri hazırlıkla uğriıyorumm
en kısa zamnda geleceğimm
:
kız senle çift olsaydık varya ezilmişti ezikler
kızlar bahocan banka işleri için çıkacak birazdan
akşama görüşürüz büyük bir ihtimalle
çıkmışken market alışverişini de yaparım büyük bir ihtimalle
kendinize iyi bakııınn
akreeepp
hala pasifsin hala pasifff
soruma cevapp ver
varmısın kapışmayaaaaaaa
ne haber fıstıklar.
uğrayacağım dedim uğradım,yakında geleceğim de dedim,geleceğim allahın izniyle.
takımdan ayrıldım ama yeme düzenim aynı,hani bir korkmuştum sapıtıp yiyeceklere saldırır mıyım diye.
sanki hala menü yazacakmış gibi ne kadar yediğimi tutmaya çalışıyorum aklımda.
ara vermek iyi geldi yalnız,onu belirteyim,her cuma tartılmalıyım baskısı fazla geldi son zamanlardaki baskılarla birlikte.
neyse,kilo verenleri tebrik ediyorum,akrebim yokluğumda yemeye vurmuş kendini,bahireyle karabiber yokluğumdan çok etkilenip,sararıp solmuşlar.
kızlar az kaldı 6 lı rakamlara,ha gayret.
genicim ve ceylinim nasıllar bakalım.
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum.
hoşgeldin canım. bende antalya dayım. nerdesin sen tam olarak. hadi bakalım bugünden tezi yok bol bol paylaşım bekliyoruz senden.
teşekkürler canımortalamamız hanımlar.
bahire ve karabiberi canı gönülden tebrik ederim....
bu aralar listemi yazamadım ben ama akşamları ekmeğimii çıkardım onun faydası çok oldu,birde haşlanmış tavuk yedim bol boll gıdıklayacağım artıkkbende seni canım arkadaşım verdiğin moral olmasaydı bir de beraber oluşturduğumuz şu liste moralman çökmüştüm valla yeniden ümidim geldi haftaya da verecem inşallah durmak yoook
akreeeeppp varmısın haftaya kapışmaya
teke tekkkkkk
kızlar haftaya teke tek kapışalım
haydinin
kızlar hatta haftaya spor kapışması yapaalımmm
varmısınız
hadi bakalım kim kimi yenecek....
hoşgeldinizzmerhabalar hoşbulduk teşekkürederim
ne haber fıstıklar.
takımdan ayrıldım ama yeme düzenim aynı,hani bir korkmuştum sapıtıp yiyeceklere saldırır mıyım diye.
ara vermek iyi geldi yalnız,onu belirteyim,her cuma tartılmalıyım baskısı fazla geldi son zamanlardaki baskılarla birlikte.
neyse,kilo verenleri tebrik ediyorum,akrebim yokluğumda yemeye vurmuş kendini,bahireyle karabiber yokluğumdan çok etkilenip,sararıp solmuşlar.
Ahh canım bebiş de beklermişiz..Hoşgeldin canım benimakrep 33
Abla merhaba...
Uzun zaman oldu gorusemedık, nasılsın?
merhabalar ben de takıma girdim forumu takip etmeye yeni başladım... neler yapmam gerkiyor
merhabalar ben de takıma girdim forumu takip etmeye yeni başladım... neler yapmam gerkiyor
hoş geldin canımmerhabalar ben takımınıza yeni katıldım inşallah hep birlikte saglıklı kilolar veririz....
gün yapıyoorrrsun değl miiii haftaya da misafirliğie gidersin sen genic gibi git sadece salata ye bari
.
allah bagışlasın canım inşallah istedigin kiloya ulaşırsın ama butakım süper eminim verirsin insan mutive oluyor arkadaşların destegiylemerhabalar hoşbulduk teşekkürederim
beni beni unuttunmune haber fıstıklar.
hoşgeldin şekerrrmerhabalar ben de takıma girdim forumu takip etmeye yeni başladım... neler yapmam gerkiyor
allah rahmet eylesin inşallahTelefon geldii üst komşumuzunn babası yoğun bakımda yatıyordu mersinde vefat etmiş birazdan cenaze yerine gideceğiz
herkeze güzel hafta sonları diliyorumm ve kaçamaksız olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?