- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
erdal m ünsal iktisat birde abdurrahman akdoğan kamu maliyesi okuyorum deeermişimmmm su stres geçsin valla roman okumayı özlediiimmmm kızlar kendi dünyavi görüşlerim dışındaki görüşlerden makale okuyorum bugünlerde paylaşacak tarafı olursa paylaşırım ama kendim katılmıyorum kiBen de şu an - her şe seninle başlar/ mümin sekman- okuyorum..
yeyin anam :125::125::125::125::125::126:biz tutmayalım sizi afiyet olsunuffffffffff bir yesen bir tadına baksan varya müthiş hatta ben nescafelisine de bayıldım ................
buraya gelirsen yeriz her çeşitinden canım. burada sadece tulumba tatlısı yapan biryer var müthiş hepsi....
Ben de merak ettim seni canım..Bir haftaya sığdırmasaydın keşke tüm misafirlerini zor olmuş senin için..
Hadi yaa oranın tulumba tatlısı meşhur anlaşılan..Ahh canım benim gelirim inş.. Hem yeriz, hem de zayıflarızburdan birilerine duyurulur
merhabalar ben takımınıza yeni katıldım inşallah hep birlikte saglıklı kilolar veririz....
bugün ilk bildirim benden kilom saabit 75.4
eee okadar ikram hazırladım onun tadına şunun tuzuna derken kalakaldım neyse haftaya telafi ederim inşallah
merhabalar ben takımınıza yeni katıldım inşallah hep birlikte saglıklı kilolar veririz....
kızlar dışarda bir fırtına var anlatamam gelirken rüzgar kaldırıp yere çarpıyordu resmen beni çok korktu :18::18::18:
kızlar dışarda bir fırtına var anlatamam gelirken rüzgar kaldırıp yere çarpıyordu resmen beni çok korktu :18::18::18:
Uff hadi yaakız bizim burası da tam bir felaket acayip rüzgar var ama hava sıcacık ......
* * *2.TAKIM 300. ETAP * * *
akrep(64,9 / 66,1 / -1,2 / -1,85% )
genic(59,2 / 59,2 / 0/ 0 % ) Sabit
bahiresemanur(71,5 / 70,7 / 0,8 / 1,12% )
karabiber01( 74,8 / / /% )
cceylin(66 / / / % )
misspsi( 60,3 / / / % ) İzinli
zulaley ( 75,4 / 75,4 / 0 / 0,00% ) Sabit
2.TAKIM ORTALAMASI : %
uffffff yine sondan mı birinci olucaz ne
Günaydın herkese...
canlar bizim evdeki tartı bozuldu tamamen, dün akşam spor salonunda tartıldım doğal olarak evdeki tartıdan farklı çıktı. Tok karna ve bol su içmiş oldugum için 68 kg çıktım orda. Şimdi tartı değişikliği henüz yazamıyorum çünkü eve bi tartı alamadım henüz. Ne yazmam lazım ki şimdi?
Seni bildirim yapmadı olarak geçicez..Haftaya kadar tartı ediniceksin artık canım..Haftaya ikiye böleriz kilonu..
Sonradan bildirim yapmadı diye sorun çıkmaz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?