Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar bugün nasıl geçti şu saate nasıl geldim bilmiyorum
çook yoğundum yorgunum
birz uyuyacam şimdi eve geldim
yattığım odada soba var allahım toz allerjim var biliyormusunuz kaşınırım tozdan
akşamdan yaktığım kömür küle dönmüş dışarısı iyi gibiydi ama demekki bacadan yel gelmiş sobanın içi dışarı kusmuş böyle ayak basıtığım yer gıcır gıcır ediyor gelir gelmez sil baştan mecbur temizliğe kuruldum her yeri yeniden süpürüp yeniden sildim iyice çekyatın örtüsünü attım makinaya yedek örtüyü örttüm yapmasam kabarırım işte şu saat oldu
balıkları koydum fırına pişti ayklanıp salata içlerine konulacak
salata yaptığım zaman içine balık eklenecek yani
balıkları tavuk göğüsü gibi didip koyacam buzdolabı poşetine elimin altında hazır olsun
çalışan kadın pratik olmalı

Ah canım benim ben de şimdi oturdum 5 dk mola verdim dedim bakayım takıma kimler gelmiş..
Ben de eve geldim hemen yemeği yaptım..Yemek hazırla topla bulaşığı yıka fırını sil..Kızımı banyo yaptırdım..Abdest namaz kuran..
Saçlarımı boyadım birkaç renk karıştırarak..Az sonra kalkıp yıkicam saçlarımı..
Bugün ben de çok yoğundum öyleki öğleni bile yememişim ikindin farkettim bir aYVa yedim hemen..

herkeze iyigeceler bende menümü yazayım
sabah ,9lu çay yarım saat sonra kfleks
ara yok acıkmadım bol bol su içtim
ögle 9lu çay 3kaşık tavuklu pilav
ara tatlı cekti canım 3adet kuru kayısı
akşam ı geç yedik sinemaya gittik çanakkale yolun sonunu izledik
3adet ızgara köfte 2parmak kalınlıgında pide ayran
biraz öncede 1elma yedim üstünede 9lu çayı ve yarım lıtre kalan suyumu içicem toplam 3litre oluyor

Canım sen daha önce takımlarda yarıştınmı sanki tanıdık geldin bana..

oyy oyyyy hamarat hatunlar sizi

hadi kızlar yine yazalım birbirimizi motive edelim nolur.

dünden beri karnım acayip şiş regl de olabilirim üşütmüşte olabilirim bilmiyorum ama çatlayacak gibiyim.
havda bir rüzgarlı bir rüzgarlı soğudu iyice.

kızlar bende regl olabilirim şöyle ki dünkü azgınlığım kalmadı canım hiç yemek istemiyor
düne kadar yiyip doymuyordum korktum hatta diyabet mi oldum diye allahtan çok lavobaya gitme ihtiyacı hissetmedim de o rahatlattı beni diyabette malum hiç durmadan lavoba ihtiyacı olur doymak nedir bilmezsiniz
bilmiyorum vucutta birşeyler oluyor
su ihtiyacı vardı hani dün nette araştırmıştım
su yu arttırdım alakası varmı bilemiyorum tıkandım
ooohhh iyiyim şimdi

darısı başıma demiliyim. Ne tuhaf bir his böyle...

Canım sen daha önce takımlarda yarıştınmı sanki tanıdık geldin bana..

evet bir ara 3.takıma girmiştim ama eşim laptop u işyerine götürünce paylaşım yapamamış ayrılmak zorunda kalmıştım birde 14.takıma girmiştim ordayken bi6kılo vermiştim iyi gidiyordu ama yazın memlekete gidince 1aylıgına ordada net bulamayınca ayrılmıştım... busefer ayrılmak zorunda kalmam insallah saglıklı şekilde veririm kilolarım almamak üzere tabi

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 214. ETAP SONUÇLARI
1-8 TEMMUZ 2011

3.TAKIM 214. ETAP
HAFTANIN SONUNCUSU

lifegoeson ( 52 / 53 / -1 / 1.92%)
banucan1975 ( 86.5 /86.5 /0 / 0%)
Krakker(73 / 72.8 / 0.2 / 0.27%)
S.A (78.7 / 78.7 / 0 / 0%)
pakize85 (56.5 / 56.5 / 0 / 0%)
ali_ye (63.8 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
Signorina (62.5 / 62.5 / 0 / 0%)
suhan2 (52.9 / 53.1 / -0.2 / 0.38%)
gulaydemir (97.7 / 98 / -0.3 / 0.31%) Yeni Üye. Hedef kilosu şimdilik 80

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 559.8 / 561.1 / -1.3 / -0.23%)

canım ali_ye arkadaşın son durumu oturdum araştırdım tabii ki sevgiler kaptanım.....

Son düzenleme:

Seninkisi stresten ziyade susuzluktanmış o zaman canım..
Suyumuzu bol tutalım kendimize cömert olalım..

merhaba kızlar çok bu saate kadar ugrayamadım agrılerım dindi allaha şükür şimdi yürüyüşe çıkıyorum daha iyi olacagıma eminim akşama yavrucuklarımı asık suratla agrılarla karşılamak istemiyorum temiz hava iyigelecek eminim biraz toparlanmam lazım

bugün okulda nöbetçiydim çok yoruldum eve gel birde yemek yap çok yorgunum çok ....şimdi ybiraz güç bulursam yürüyüş yapıcam...İyi akşamlar herkese

darısı başıma demiliyim. Ne tuhaf bir his böyle...
evet canım deli ediyor insanı düşün yemek yiyorsun fakat açsın meyve yiyorsun biraz kesiyor fakat açsın kuruyrmiş yiyorsun üstüne ayranallahım miğdeye de işkence doymuyorsun bir türlü allahım tekrar yaşatmasın o hissi ... amin nnnn
çok geçmiş olsun canım bende sen gibi düşünüyorum cocuğum olsa annem gibi sorunlarımı onlara belli etmez içimde tutar hep gülerdim onlara canım annemmm
bahrisemanur sen nerelisin?
canım ben mersinliyim fakat görev gereği iç anadolu bölgesinde bulunuyorum muta yakın sen tahmin et nerede olduğumu
günaydın akreeppppp
Günaydın kızlarrr

günaydınn zuleleyyyy

Dün çecukların eziyetinde bir köpek yavrusu kurtardık..
Dünden bu yana onla uğraşıyorum.Daha küçük 10 günlük felanmış..Akşam kızıma dayanamadım eve götürdüm..Ev işleri, yemek, köpeği banyo yaptır kurut, bulaşık, mutfak, tüm işler bir yana eşimin eşimin sıkıntı çıkarma ihtimali daha çok yordu beni..Sabah da herzamankinden erken kalktım.5 olmamıştı henüz..Yürüyüşümü de yaptım bugün.. Sırtım ağrıyor şu an..
Bugün bahçeli, uygun yeri olan ilgili arıyorum bakalım bulabilecekmiyim.. İşyerinde bırakırım artık eve götürmem evde olmuyor..

14.takımda degil 3.takımda bayagı kilo vermişim yaaa 63 e düşmüşüm ben nasıl bu hale geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…